| pogoci:133
1|2|... | 6|7|forw
Podaci firme ::::

service description:

Na najlepšem i najšumovitijem delu planine Goč, na lokalitetu Dobra Voda nalazi se Dečje odmaralište "GOČ" (920 metara nadmorske visine), na udaljenosti 28 km od Kraljeva.

Dečje odmaralište "GOČ" u svom sastavu ima nedavno renovirani objekat "Dobra Voda" sa 100 ležajeva (sobe: 1/2, 1/3, 1/4, 1/5; svaka soba TWC). U okviru objekta se nalazi i renovirani restoran sa 150 mesta. Odmaralište u svom sastavu ima i jedan objekat paviljonskog tipa sa 128 ležaja (16 osmokrevetnih soba i 5 dvokrevetnih soba za nastavnike-trenere). U okviru ovog kompleksa se nalazi i objekat sa 4 učionice, restoran i ambulanta.
U odmaralištu se tokom školske godine organizuje nastava u prirodi, a za vreme raspusta zimovanje i letovanje, dece školskog i predškolskog uzrasta.

Objekat "Dobra Voda"

U sastavu Dečjeg odmarališta "GOČ" je i objekat "Dobra Voda" sa 100 ležajeva. Sobe su dvokrevetne, trokrevetne, sa četiri i pet kreveta. Svaka soba TWC. Objekat "Dobra Voda" se nalazi neposredno pored ski-staze i u njemu se nalaze restoran sa dve zvezdice i sala za zabavu. U objektu je moguće koristiti sledeće usluge: pun pansion, polupansion i prenoćište.
Za korisnike pansionskih usluga, korišćenje balon hale je uračunato u cenu (1 sat dnevno).

Za sve dodatne informacije u vezi rezervacija, cena smeštaja, ski-pass-a, i ostalog nam se možete obratiti neposredno sa stranice za kontakt na ovome sajtu.

Balon hala

Za rekreaciju tokom vlažnih i hladnih dana i pripremu sportskih ekipa, odmaralište raspolaže sportskom balon halom površine 1000 m2. Ova pokrivena sala je dimenzija 49x22m (dimenzije rukometnog terena) opremljena je svim potrebnim sportskim rekvizitima. U njoj se mogu održavati treninzi odbojkaških, košarkaških, rukometnih i fudbalskih ekipa. Hala ima moderan sistem osvetljenja, ventilacije i grejanja, a izrađene su i mini tribine.

Teretana

U jednom delu balon hale se nalazi i moderno opremljena taretana koja je na raspolaganju svim gostima dečjeg odmarališta.

Ostali podaci:

  • Tel.: 036/5110-290, 

vaše slike:

balon hala
Dečije odmaralište
dečiji izleti
Fitnes i rekreacija
odmaralište
omladinski turizam
Planinarski dom
rekreacija
ski staze
skijanje Goč
škola u prirodi
školske ekskurzije
smeštaj Goč
sobe
sobe Goč
sportske pripreme
sportski kampovi
Sportski tereni
staze zdravlja
Teretana
teretana technogym
vazdušna banja
Zimovanje
Podaci firme ::::.

service description:

Želimo da pozdravimo sve ljubitelje grickalica, ali i one koji to nisu, u nadi da će jednog dana i oni postati zadovoljni konzumenti grickalica iz široke lepeze proizvoda naše firme.



ZRNEKS TIM se bavi prženjem, pakovanjem, uslugama pakovanja i prodajom zrnastih prizvoda za ljudsku ishranu. Cilj nam je da zadovoljimo i najprobirljivije sladokusce a nagrada nam je svaka prodata kesica iz našeg proizvodnog programa.

Od 1996 god poslujemo i imamo kontinuirani razvoj. U početku je to bio mali porodični biznis a sada je to porodična firma sa deset zaposlenih radnika. Posedujemo moderne mašine za pečenje i automatsko pakovanje zrnastih proizvoda i sopstvena vozila za snabdevanje.

ZRNEKS TIM je koncipiran kao veleprodaja sa naglaskom na direktno nedeljno snabdevanje naših kupaca. Proizvode pozicioniramo na naše police. Trudimo se da našim vernim potrošačima ponudimo uvek sveže artikle na mestu gde će ih oni odmah uočiti. ZRNEKS TIM je kroz kontinuirani proces razvoja svog poslovanja sa posebnim osvrtom na pozicioniranje i prodaju svojih proizvoda uspeo da u godinama koje su iza njega potpiše ugovore i uspešno posluje sa nekoliko stotina trgovinskih radnji mešovitom robom na teritoriji Vojvodine.

Prisutni smo i u velikim renominarim trgovačkim kućama:

"GRUPA UNIVEREXPORT-TRGOPROMET" A.D. Subotica
"UNIVEREXPORT" DOO NOVI SAD
A.D."SENTA-PROMET" TP Senta
A.D. "PODUNAVLJE BEOČIN" Beočin
A.D. "BB TRADE" ŽITIŠTE.

Proizvodi ZRNEKS TIM-a plasiraju se i na području Bosne i Hercegovine.

U prilici smo da velikim trgovačkim kućama ponudimo usluge pakovanja artikala pod robnom markom na mašini za automatsko pakovanje. Takođe, naše usluge želimo da ponudimo i pakerajima. Pakovanje vršimo na vertikalnoj pakerici za zrnaste porizvode MULTIPAK VP 600 S-inox sa 10 kombinovanih vaga MULTIPAK 10 STD.

KARAKTERISTIKE PAKOVANJA

pakovanje sa blanko ili brendiranom folijom
pakovanje u ambalaži sa ili bez falte
pakovanje sa fotoćelijom za čitanje markera na ambalaži ili pakovanje na centimetražu
pakovanje sa sistemom za doziranje zaštitne atmosfere
štampač datuma hot print sa tri reda simbola
maksimalna veličina kesice je: širina do 240mm i dužina do 300mm
pakovanje od 20gr do 3,2kg u zavisnosti od želje kupca
pakovanje do 80 kesica u minuti u zavisnosti od težine proizvoda

vaše slike:

 mašine za pakovanje
Podaci firme ::::.

service description:

Transport robe, usluge transporta, međunarodna špedicija, transport avionskim putem, rečni transport, brodski prevoz robe, logistika u transportu, carinjenje roba, međunarodna špedicija i transport, železnički transport, pomorski transport.

Danas daljina više ne predstavlja prepreku u poslovanju. Kako moderna sredstva komunikacije sve više približavaju poslovne partnere koji su često veoma udaljeni neophodno je logistički podržati sve aktivnosti ovih poslovnih odnosa. Zahtevi za kvalitetom postaju sve izraženiji a sam kvalitet postaje sve manje uočljiv. U takvom ambijentu profesionalnost nije više jedini preduslov uspeha već to postaje i lični odnos koji se razvija između poslovnih partnera a koji postaje osnov uspešne saradnje. Profesionalni i lični odnosi omogućavaju stvaranje dodatnih vrednosti za sve.

Mi smo tim mladih ljudi posvećenih pružanju profesionalnih i ličnih usluga međunarodnog transporta robe. Pod tim pre svega podrazumevamo odgovornost, fleksibilnost i otvorenost za sve vrste saradnje uspostavljajući sa našim klijentima i partnerima stabilan i dugotrajan poslovni i lični odnos zasnovan na uzajamnom poverenju.

Pogled u budućnost, potraga za uvek novim i boljim rešenjima za transportne potrebe naših klijenata od velike je važnosti za naš tim. Na ovaj način vizije pretačemo u nove poslovne ideje razvijajući inovativne usluge koje podržavaju naše klijente u njihovom radu i razvoju.

Ostali podaci:

  • Kancelarija na Aerodromu:
    Tel.: 011/228-6163, 
  • Tel.: 011/2097-192, 

vaše slike:

Avionski transport
drumski transport
kamionski transport
logistika u transportu
lučke transportne usluge
međunarodni transport
Podaci firme ::::

service description:

Firma Pack-Pack, sa sedištem u Ul. Marka Miljanova 12, u Novom Sadu, je osnovana 2010. godine, preuzevši poslovanje firme Uniplast, koja je osnovana 1987. godine, a koja se bavila proizvodnjom polietilenske folije, kesa raznih dimenzija i debljina i reciklažom otpadne folije.



Firma Pack-Pack ambalaža pomno osluškuje tržište koje ima sve veću potražnju za ambalažom i trudi se da unapredjuje konstantno svoje poslovanje i prilagodjava asortiman proizvoda - ambalaže za jednokratnu upotrebu potražnji tržišta.

Sa zadovoljstvom PACK-PACK može da Vam ponudi ambalažu za jednokratnu upotrebu na malo, koja ima široku primenu u pakovanju hrane, povrća, pečuraka, peciva, kolača, mesa i mesnih preradjevina, riba...

Ukoliko imate potrebu za ambalažom, budite slobodni da nas kontaktirate ili posetite, rado ćemo Vam pomoći u izboru ambalaže za vaše potrebe.

Firma Pack-Pack Vam može ponuditi sledeću ambalažu za jednokratnu upotrebu:

- STIROPOR AMBALAŽA – tacne raznih dimenzija, kutije sa poklopcima
- PP AMBALAŽA
- PET AMBALAŽA
- OPS AMBALAŽA
- Plastične kantice za supe i čorbe raznih veličina
- Aluminijumske tacne i posude
- Polietilenske kese različitih dimenzija i debljina
- Streč folija za prehrambenu i neprehrambenu namenu
- Plastične i papirne čaše sa poklopcem
- Papirne natron i bele kese raznih dimenzija
- Kartonske kutije za kinesku hranu
- Kartonske čaše za pomfrit
- Kutije i podmetači za pice
- Fišeci za palačinke
- Kartonske kutije obložene alu folijom za roštilj, mesa i pečenja
- Podmetači za torte i korpice za kuglice, minjone, mafine...

Posetite našu stranicu AMBALAŽA za detaljnije informacije o našem asortimanu proizvoda.

Ostali podaci:

  • Tel.: 063/526-471, 

vaše slike:

ambalaža
ambalaža i pakovanje
ambalaža za ketering
ambalaža za mesnu industriju
ambalaža za pakovanje hrane
ambalaža za prehrambenu industriju
ambalaža za voće
Ambalaža za voće i povrće
biorazgradive kese
biorazgradive kese sa ručkom
burek kese
eko kese
eko kese proizvodnja
Ekološke kese
Ekološke kese sa ručkom
ekološke kese.
fišek kese
hamburger kese
Kartonska ambalaža
Kese
kese na rolni
kese tregerice
kese za brzu hranu
kese za palačinke
kese za sendvič
kese za zamrzivač

service description:



O nama

Naša firma Strelac plus doo raspolaže sa dva kompleksa na dve lokacije. Jedan objekat je u Svilajncu i sadrži restoran Strelac Plus, zatvoreno strelište streljačkog kluba "Strelac" i radnju za prepravku i popravku oružja.
Drugi kompleks se prostire na 3 ha površine na brdu Baćice. Ovaj kompleks sadrži otvoreno strelište, odnosno kompletan lovački poligon, koji osim strelišta sadrži i otvorene i pomoćne objekte kao što su svlačionice, nadstrešice za strelce i objekti za izdavanje oružja i municije.U sklopu ovog kompleksa se nalazi i lovački restoran koji ima kapacitete i za prenoćište.

Vlasnici kompleksa Dragan i Zoran Marinković iz Svilajnca veliki su zaljubljenici u lov i vatreno oružje, pa ne čudi što su u ovom gradu otvorili i streljački klub "Strelac". Vrata kluba su otvorena svim zainteresovanim, punoletnim osobama.

Kada neko dođe u naš klub s namerom da se oproba u pucanju iz nekog oružja, može i bez dozvole za posedovanje i nošenje oružja da koristi naše oružje na strelištu uz prisustvo obučenog instruktora na strelištu! Svi zainteresovani za rukovanje oružjem na strelištu moraju imati ličnu kartu i biti punoletni. Lica koja koriste svoje oružje mogu koristiti usluge strelišta ako imaju za navedeno oružje isprave kao i ličnu kartu. Oni koji žele da postanu članovi kluba a nemaju oružje,moraju proći internu obuku za svu vrstu oružja koja im važi na našem strelištu.

Streljački klub se bavi obukom rukovanja vatrenim oružjem kako fizičkih tako i pravnih lica (FTO) za svo oružje. Imamo uslove kako teoretske tako i praktične nastave (strelišta),što nam omogućava izdavanje uverenja za dobijanje dozvole za sve vrste vatrenog oružja.

U okviru kluba postoji registrovana radnja za popravku i prepravku oržja svih tipova sa garancijom izvedenih radova!

Na pitanje ko posećuje Streljački klub Marinković odgovara : Pretežno lovci radi upucavanja karabina, strelci radi savladavanja tehnika i takmicenja kao i zaljubljenici u streljaštvo. Pored toga može se reći da među članovima kluba ima i dama koje se streljaštvom bave rekreativno koristeći vatreno oružje malog kalibra. Uočivši da se broj divljači smanjuje došli smo na ideju da našim lovcima pružimo mogućnost da višak energije utroše pucajući na papirne mete i glinene golubove. Izlazeći njima u susret smo sagradili otvoreno strelište za sve vrste lovačkog i kratkog oružja.

Kontakt
Strelište - Baćica brdo
35210 Svilajnac

Tel.: +381 (0) 63 696-323

Web: www.restoranstrelac.rs
E-mail: strelacplus@yahoo.com



Ostali podaci:

  • Tel.: 063/696-323, 

vaše slike:

bruniranje oružja
hromiranje oružja
iznajmljivanje oružja
Letnja bašta
lov
lov Srbija
Lovac
lovačka sala
lovačke puške
lovački karabini
lovački poligon
lovački specijaliteti
lovački višeboj
lovište
Lovni turizam
malokalibarski pištolji
mehanički nišan
nacionalni restoran
noćni lov
optički nišan
Podaci firme ::::.

service description:

Apartmani različitih kvadratura, boja i stilova mogu Vam pružiti željenu atmosferu i ugoditi Vašim zahtevima.


IMPER I.M.D. raspolaže:

  • Četvorokrevetnom sobom
  • Trokrevetnom sobom
  • Dvema dvokrevetnim sobama
  • Aperitiv barom
  • TV salom
  • Obezbeđenim parking-prostorom za deset (10) vozila
  • Obezbeđenjem


  • Svaka soba sadrži:

  • priručnu kuhinju sa frižiderom,
  • TV uređaj
  • kupatilo...

  • Posebnu prijatnost pružiće Vam dobro klimatizovan prostor svakog apartmana.

    KONTAKT
    IMPER I.M.D.
    7. jula 22 Medijana Niš
    018/522-756
    063-411-515
    E-mail: prenocistei.m.d@live.com
    Web: www.prenociste-nis.rs

    vaše slike:

     Hoteli Srbija
Apartmani
apartmani Niš
Apartmani sa klimom
apartmani sa kupatilom
apartmani sa kupatilom mini bar-om i CaTv-om
Hotel hoteli
Hoteli
Hoteli Srbija
Hoteli Moteli
hotelski smeštaj
Hotelsko turisticko preduzece
Prenoćište
prenoćište Niš
Serbia hotels
Serbian hotels
smeštaj u hotelima
smeštaji u hotelima
stanovi apartmani garsonjere
    Podaci firme ::::.
    Stevana Vukomanovića-Čike 15
    Novi Sad, 21000
    Srbija
    Tel.: 064-12-27-558
    Fax: 021-641-6-137
    Web: www.sime.rs
    E-mail: info@sime.rs

    Tržišna marka:

    • Privatex Pyro
    • Vulkan-Shogun

    service description:

    NOVO PRODAJNO MESTO U SUBOTICI
    DIMITRIJA TUCOVIĆA BROJ 4 PASAŽ
    024/534-126


    Dobrodošli,

    Naš posao su: vatrometi, pyro-predstave, specijalni efekti ... Mi Vam predlažemo da se detaljnije upoznate sa našim radom i vidite koliko je naš posao zanimljiv i specifičan.
    U našoj kompaniji na prvom mestu je kvalitet naših proizvoda i usluga
    i najviše cenimo mišljenje naših kupaca.

    Pirotehničar, Ljubomir Šimić - Šime jedan je od vodećih majstora za vatromete i specijalne efekte kod nas, obzirom da se ovim poslom bavi 25 godina.
    Naša firma Šime-specijalni efekti d.o.o. se bavi vrlo specifičnim zanimanjem, a to je izvođenje vatrometa, priređivanje piro-predstava i izvođenje specijalnih efekata. Firme čiji smo zastupnik i distributer, Vulkan-Shogun i Privatex Pyro, jedne su od vodećih firmi u Kini za proizvodnju pirotehnike, odnosno vatrometa. Sedište naše firme nalazi se u Novom Sadu, gde je i veleprodaja i maloprodaja. U stanju smo da ispunimo sve Vaše zahteve, zato što na lageru imamo u svako doba dovoljno sredstava. Da biste uživali u čarima vatrometa i piro-predstava, na osnovu svog dugogodišnjeg iskustva preporučujemo vam da angažujete registrovanu i iskusnu firmu.

    Svi izvođači u našoj firmi, trenutno ih ima 16, imaju položene certifikate za izvođenje vatrometa, kao i veliko iskustvo. Posedujemo sopstveni magacin i vozila atestirana za prevoz eksplozivnih materija. Organ nadležan za ovu delatnost je Odeljenje za zaštitu od požara i spašavanje MUP-a Novi Sad čiju saglasnost i dozvole za izvođenje vatrometa mi obezbeđujemo.

    Šime-specijalni efekti
    d.o.o. za pružanje usluga i promet
    Stevana Vukomanovića-Čike 15

    VELEPRODAJA:
    Tel/fax: +381 21 6416137
    Mobtel: +381 64 1227558
    IZVOĐENJE VATROMETA:
    Mobtel: +381 64 1227558
    MALOPRODAJA:
    Zmaj Jovina 21 (pasaž)
    Tel: +381 21 420103
    Mobtel: +381 64 2859222
    www.sime.rs
    www.sime-vatrometi.co.rs

    Ostali podaci:

    • Šime
      Zmaj Jovina 21
      Tel.: 021/420-103, 

    vaše slike:

    Privatex Pyro
Vulkan-Shogun 

box vatrometi
Fontane
fontane za tortu
izvođenje vatrometa
koncert
maloprodaja pirotehnike
Organizacija proslava
Organizacija vatrometa
petarde i rakete
pirotehnika
plamenovi u boji
pyropredstave
rođendan
rođendani

    service description:

    Srednja škola nudi obrazovne profile u područjima: ekonomija, pravo i administracija, trgovina, ugostiteljstvo i turizam.

    Škola obrazuje učenike u dva područja rada:

    *EKONOMIJA, PRAVO I ADMINISTRACIJA
    *TRGOVINA, UGOSTITELJSTVO I TURIZAM

    U okviru područja rada EKONOMIJA, PRAVO I ADMINISTRACIJA postoje sledeći obrazovni profili četvrtog stepena stručne spreme:
    *ekonomski tehničar
    *poslovni administrator-ogled
    *finansijski administrator-ogled
    *službenik osiguranja
    U okviru područja rada TRGOVINA, UGOSTITELJSTVO I TURIZAM postoje sledeći obrazovni profili četvrtog stepena stručne spreme:
    *trgovinski tehničar
    *ugostiteljski tehničar
    *kulinarski tehničar
    *turistički tehničar

    i trećeg stepena stručne spreme:
    *trgovac
    *konobar
    *kuvar
    *poslastičar


    Restoran Staro Zdanje sa dve sale i galerijom, gurmanski specijaliteti, veliki izbor pića, porodična večera, proslave...

    Ostali podaci:

    • Restoran Staro Zdanje
      Novi Sad Trg Marije Trandasil 1
      E-mail: starozdanje@mts.rsTel.: 021/527-040, 

    vaše slike:

     Domaća kuhinja
administracija
banketi
domaća kuhinja
    Podaci firme ::::.

    service description:

    Proizvodnja i prodaja kvalitetnih proizvoda kućnog tekstila osnovni je cilj našeg poslovanja, a zadovoljan kupac koji prepoznaje naš kvalitet, centar je svih naših planova i aktivnosti. Istrajavanje na stalnom unapređenju i usavršavanju procesa i angažovanju kvalitetnih kadrova siguran je put koji vodi ka ostvarenju ciljeva.

    Ovim ciljem i principima vodili smo se tokom proteklih 20 godina, i na tržištu dobili potvrdu da smo na pravom putu. Odnosi sa dobavljačima i partnerima izgrađeni na poverenju i poštovanju dogovorenog, kao i 50 hiljada zadovoljnih korisnika naših proizvoda godišnje, najveći su resurs kojim firma raspolaže.

    Firma Stefan ima široku paletu proizvoda. Proizvodimo posteljine, jorgane, peškire, stolnjake, prekrivače, jastuke "Comodo", jogi navlake, ležaljke za plažu, naddušeke, maramice, kecelje, kuhinjske krpe, bade mantile...

    U svom asortimanu nudimo i kompletan hotelski i bolnički program posteljina, dečiji program. Tu su još i program baštenskih garnitura, kao i program tekstilnih naramenica. Svi naši proizvodi imaju svoje standardne dimenzije. Pored toga, Stefan proizvodi sve artikle, po želji kupca, i u vanstandardnim dimenzijama.

    Svakoj ozbiljnoj firmi od presudnog je značaja za dalji uspešan rad, mišljenje svojih kupaca. Pogledajte šta o našim proizvodima misle oni koji su ih koristili.

    Ostali podaci:

    • Prodaja
      Tel.: 031/893-323, 
    • Predstavništvo Smederevski Put
      Beograd,
      Tel.: 011/8036-511, 
    • Predstavništvo
      Novi Sad, Ustanička 2a
      Tel.: 021/6337-910, 
    • Predstavništvo
      Novi Sad, Ustanička 2a
      Tel.: 021/6337-909, 

    vaše slike:

    Arilje
bade mantili
bademantil
čaršav 
Jastuk jastuci
jorgan
Odeća tekstil metraža
pamučni peškir
peškir
Posteljina
    Podaci firme ::::.
    Segedinski put 84
    Subotica , 24000
    Srbija
    Tel.: 024/546-267
    Fax: 024/548-304

    service description:

    Javno preduzeće za prevoz putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju "Subotica-trans", Subotica organizovano je radi trajnog i nesmetanog obavljanja delatnosti koja je nezamenljiv uslov života i rada radnih ljudi i građana na teritoriji opštine Subotica.

    Preduzeće je pored svoje osnovne delatnosti prevoz putnika u gradskom, prigradskom i međumesnom drumskom saobraćaju, registrovano za obavljanje sledećih delatnosti: usluge Turist-biroa, opravka i održavanje motornih vozila, tehnički pregled vozila za treća lica, ugostiteljske usluge, usluge autobuskih stanica, održavanje PP aparata, badžarenje tahografa i drugo.

    Javno Preduzeće "Subotica-trans" je član Udruženja "Srbijatransport"-a i Udruženja "Pan-trans"-a. Sa svim članicama oba udruženja održavaju se dobri poslovni odnosi i uspešna poslovna saradnja.

    Pozivamo Vas da putujete s nama !

    Organizujemo izlete na sve destinacije, a na zahtev korisnika prevoz po traženoj relaciji u Srbiji i u inostranstvu.

    Pored toga nudimo vam jednodnevne đačke ekskurzije i bavimo se i subagentskom prodajom aranžmana drugih turističkih agencija: letovanje, zimovanje, itd., po povoljnim cenama.

    Po potrebi, obezbeđujemo kvalifikovane turističke vodiče.

    Naša agencije je jedna od osnivača YUTA-e, Nacionalna asocijacija turističkih agencija, i posedujemo licencu A kategorije za obavljanje poslova organizovanja turističkih putovanja u zemlji i inostranstvu.

    Ostali podaci:

    • dir.g-din Neven Višnjić
      Senćanski put 5
      Tel.: 024/555-466, 

    vaše slike:

    Autobusi
autobuske linije
domaći saobraćaj
kombi prevoz
međumesni saobraćaj
    Podaci firme ::::.

    service description:

    Etno selo Vraneša


    Etno eko selo Vraneša
    nalazi se u četinarskoj šumi koja se prostire ka Zlatarskom jezeru na nadmorskoj visini od 943m. Položajem, sadržajima, uslugom i malim brojem gostiju (26), Etno eko selo Vraneša opravdava svoju ekskluzivnost. U spokoju raskošne, netaknute prirode, daleko od gradske vreve, sačekaće Vas sve ono što je otrgnuto od zaborava i svakidašnjice.
    Ovaj kompleks čine restoran sa ognjištem (jela nacionalne i vegeterijanske kuhinje, koja se služe na bazi ankete po utvrđenom jelovniku Etno eko sela), terasa, sale za prezentaciju, etno prodavnica, 2 ekskluzivna apartmana kao zasebne celine, 5 bungalova i Etno Wellness. Prateći sadržaji su: fontana, pekara, mesta za odmor i druženje, staze zdravlja, igraonica za decu na otvorenom, etno postavka, parking, heliodrom.
    Etno Wellness površine 390 m2 čine: zatvoreni bazen, đakuzi, ruska banja, finska sauna, ledena pećina, tapidarijum, sobe za masažu i svetlosnu terapiju, vital bar.

    Bungalovi površine 40m2 poseduju: dve dvokrevetne sobe, kamin, zajedničko kupatilo sa hidromasažnim tuš kabinama i kamenim lavaboima, podno grejanje i radijatore. Sobe su odvojene hodnikom iz koga se izlazi na trem. Iz apartmana se pruža izvanredan pogled na Zlatarsko jezero i nepregledne šume.

    Apartman Bele noći: Posebna celina u centralnom objektu, veličine 90 m2, za 4 osobe. Nalazi se na suprotnoj strani od svih sadržaja. Ima dve spavaće sobe (u jednoj francuski ležaj, u drugoj dva odvojena ležaja), dnevni boravak, kupatilo sa đakuzijem i hidromasažnom kabinom.

    Apartman Romantika: Veličine 48 m2, za dve osobe. Sadrži: spavaću sobu, dnevni boravak i kupatilo sa hidromasažnom kabinom. Ovaj apartman ima direktan pristup bazenu, sauni ili sobi za masaže.
    Sve sobe i apartmani imaju TV, telefon i internet konekciju 24 h.

    vaše slike:

     Hoteli Srbija
etno selo
Etno turizam
hotel Zlatar
Netaknuta priroda
Parkovi prirode
restoran srpske kuhinje
rezervat prirode
Seoski turizam
Seoski turizam
seoski turizam Srbija
smeštaj Zlatar
Sportski turizam
tradicionalni srpski restoran
Turizam
Turizam Srbija
ugostiteljske usluge
ugostiteljski objekat
Ugostiteljstvo i turizam
vegetarijanski restoran
Wellness
Wellness i SPA centri
Wellness SPA centri
Zaštita prirode
Zdravstveni turizam
 Hoteli Srbija
    Podaci firme ::::.

    service description:

    BANJA „JUNAKOVIĆ“, APATIN
    Vaš deo Panonskog mora!

    Banja „Junaković“ je smeštena na obodu istoimene Park šume a 4,5 km je udaljena od Apatina. Njene vode potiču sa 700 m dubine i dostižu temperaturu od 50ºC. Po svom kvalitetu spadaju u isti red kao i one u Karlovim Varima, Harkanju i Lipiku. Počela je sa radom 1983. godine a raspolaže sa 270 ležajeva.
    Medicinske terapije obuhvataju lečenje svih vrsta reumatizma, ortopedskih i neuroloških oboljenja, ginekoloških oboljenja kod žena i bračnog steriliteta.
    Pored kompleksa od 10 otvorenih bazena i 4 teniska terena, gostima su na raspolaganju i zatvoreni ( terapijski ) bazen, 2 finske saune i teretana, podvodna i ručna masaža ( anti-celulit, relax, med i čokolada, refleksomasaža stopala, scrub marine spa tretman, ayurvedska masaža i limfna drenaža ), što je obuhvaćeno povoljnim mini, dnevnim, vikend i sedmodnevnim paketima. Iz ponude izdvajamo: „gipsane bermude“ i tretman tela algama. Kroz Park šumu „Junaković“ vodi Staza zdravlja a biciklističkim stazama Banja je povezana sa obližnjim Apatinom i Prigrevicom ( mogućnost iznajmljivanja bicikla ).
    Banja „Junaković“ ima sve mogućnosti za organizovanje seminara ( 2 sale za 100 osoba opremljene AV opremom ), prolaznih ručkova i proslava ( restoran kapaciteta 450 osoba ).
    Od marta meseca ove godine u funkciji je i osmostazna kuglana Banja Junaković napravljena po standardima Svetske Kuglaške federacije WNBA-NBC, tako da ovde mogu da se organizuju sva takmičenja za sve uzrasne kategorije ( oprema FUNK ).
    U toku su radovi na izgradnji Spa & Wellness centra ( Pored nekoliko bazena sa različitim temperaturama termalne vode, objekat će krasiti i čitav niz pratećih sadržaja poput termal spa bloka sa nekoliko sauna, hladnih bazena, prostori za tretmane lekovitim blatom kao i saloni za masaže i solarijume. Uz podrazumevajuće fitness i aerobik sale, prostore za igru dece, objekat će sadržati i velike prostore na kojima je predviđen odmor, uživanje i relaksacija, na udobnim ležaljkama, sa adekvatnom uslugom i izolovano od buke koja je uvek prisutna u salama gde se nalaze bazeni i vodene atrakcije.
    Osim toga, u sklopu Spa & Wellness centra radiće i anti-aging studio ). Otvaranje je predviđeno za septembar mesec ove godine.

































    vaše slike:

    ayurveda-indijska masaža
Banja
Banje i lečilišta
Banje Srbije
Banjski smeštaj
Fitnes i rekreacija
fitnes program
fitness
fitness centar
gipsane bermude
limfna drenaža
    Podaci firme ::::.

    service description:

    Hotel Union raspolaže sa ukupno 101 ležajem u 54 soba i 6 apartmana, odnosno sa 70 soba. Sobe su uređene i opremljene za odmor i relaksaciju, kako za poslovne ljude tako i za one koji žele odmor da provedu u Beogradu.

    Posebna pažnja se posvćuje održavanju visokog nivoa čistoće, kako hotelskih soba tako i ostalih prostorija hotela Union.

    Sobe su jednokrevetne, dvokrevetne sa odvojenim krevetima ili sa francuskim ležajem i trokrevetne. Kupatila su sa kadom ili tuš kabinom. Sve sobe imaju telefonsku liniju, TV sa kablovskim programima i mini-bar sa bogatom ponudom.
    APARTMANI

    Luksusno opremljeni i dekorisani stilskim nameštajem. Odvojenost sobe od dnevnog boravka ili radnog prostora kao i nežni tonovi svetla čine sobe toplim i udobnim. Ovde ćete uživati u privatnosti i miru u svakom pogledu.

    Apartmani su opremljeni francuskim ležajem ili odvojenim krevetima i kupatilom, direktnom telefonskom linijom, TV-om sa kablovskim programima, kao i mini barom.
    PONUDA
    RESTORAN HOTELA UNION

    U prijatnom ambijentu klimatizovanog restorana možete naći veliki izbor domaće i internacionalne kuhinje. Iz ponude izdvajamo hladna predjela,supe, topla predjela, riba, pečenje, jela sa roštilja, salate, poslastice…

    Restoran raspolaže sa 200 mesta i idealan je za organizovanje svih vrsta svečanosti, proslava, promocija, konferencija, poslovnih skupova, venčanja, proslave rođendana...

    Restoran svakodnevno nudi dva menija po popularnim cenama. Hotel nudi i bogat večernji program sa živom muzikom doprinosi da se gosti hotela i posetioci osećaju opušteno.
    PIANO BAR

    Za intimnu i domaću atmosferu nudimo vam pravo opuštanje u ambijentu PIANO BAR-a uz piće i prijatne zvuke klavira u vreme ručka, u popodnevnim i večernjim satima.


    Podaci firme ::::.

    Beograd, 11000
    Srbija
    Tel.: 0800 111 528

    service description:

    Mi smo nacionalna avio-kompanija Republike Srbije.

    Prevozimo goste i robu od Beograda do SAD-a, evromediteranskih i bliskoistočnih destinacija. Nudimo prevoz do prekookeanskih i međunarodnih destinacija u Aziji, Australiji i Americi posredstvom naših kod šer partnera i zahvaljujući našem strateškom partneru sa udelom u vlasništvu Etihad ervejzu, nacionalnom avio-prevozniku Ujedinjenih Arapskih Emirata.

    Članica smo Međunarodnog udruženja za vazdušni saobraćaj (IATA).

    Air Serbia počinje sa radom 2013. godine i pravni je naslednik kompanija Aeroput (1927), Jugoslovenskog aerotransporta (1947) i Jat ervejz (2003).

    Ostali podaci:

    • Kontakt iz inostranstva
      Tel.: +381 11 311 21 23, 
    Podaci firme ::::.

    Krčedin, 22325
    Srbija
    Tel.: 011/334-6191

    service description:

    Etno restoran
    Kapaciteta 150 mesta, sa prelepom baštom (avlijom) od 300 mesta, u ambijentu starog sremačkog domaćinstva sa zaboravljenim i autohtonim jelima ovog kraja.

    Izleti
    Vožnja Dunavom i izlet na Krčedinsku adu - Krčedinska ada sa svojim brojnim rukavcima i barama, pravi je raj za ljubitelje prirode, ekologije, lova, ribolova i foto-safarija. Jedna je od retkih preostalih prirodnih oaza u kojoj su slobona krda konja, magaraca, goveda, mangulica... kao i veliki broj retkih vrsta ptica.

    Obilazak fruškogorskih manastira - svi izleti se odvijaju uz pratnji turističkih vodiča.

    Bašta – rekreaciona zona

    Lov i ribolov

    Lov

    Ribolov

    Smeštaj

    Organizovanje svečanosti Mogućnost organizovanja poslovnih ručkova, svih vrsta proslava, naročito svadbi i krštenja.Preko puta salaša se nalazi crkva Svetog Nikole.
    Podaci firme ::::.
    Kneza Miloša 65
    Beograd, 11000
    Srbija
    Tel.: 011/2686-635
    Fax: 011/2686-622

    service description:

    AVIO KARTE
    svih svetskih avio kompanija po najnižim cenama i na jednom mestu


    GEA TOURS MINI BUS PREVOZ "OD VRATA DO VRATA"
    po zemlji i inostranstvu


    SVAKODNEVNI ORGANIZOVANI POLASCI
    Beograd - Budimpešta - Beograd
    Beograd - Zagreb - Beograd
    Beograd - Sarajevo - Beograd
    Beograd - Temišvar - Beograd
    Beograd - Ljubljana - Beograd
    NON STOP


    HOTELI, RENT-A CAR PO ZEMLJI I INOSTRANSTVU, VIZE

    Ostali podaci:

    • Tel.: 011/2643-840, 
    • Tel.: 011/2685-043, 

    vaše slike:

    avio karte
kombi prevoz
prevoz putnika autom i kombijem
prodaja avio karata

    service description:

    PREVOZ PUTNIKA

    OD VRATA DO VRATA POUZDANIM PREVOZOM
    PREVOZ PUTNIKA MINIBUSOM


    Vršimo prevoz putnika sa vrhunsko kvalitetnim vozilom na relacijama u zemlji i inostranstvu:

    Subotica - Austrija - Nemačka - Švajcarska (Zirih i Basel) i nazad.

    Redovne linije su svake druge nedelje, vozimo i vanredne linije po potrebi putnika.

    Prevoz do izabrane lokacije

    Mercedes Sprinter namenjen i prilagodjen dugim vožnjama, veoma konforan i komotan, pružićemo Vam zadovoljstvo putovanja pod uslovima koji Vama najviše odgovaraju.
    Naše vozilo ima ugradjenu klimu, redovno se održava i uvek smo spremni za polazak na put bez obzira da li su vaše potrebe prevoza u Subotici ili van grada, bilo gde u Srbiji ili inostranstvu.


    GARANTUJEMO VAM UDOBNU VOŽNJU DO VAŠEG ODREDIŠTA


    Vršimo prevoz putnika i do aerodroma i sa aerodroma.
    Naša usluga vam je dostupna od 0-24h.

    I još jedna usluga: Iznajmljivanje minibusa za sopstvene potrebe sa vozačem

    Garantujemo Vam udobno putovanje, visok stepen profesionalnosti i odgovornost prema našim putnicima.
    Naše udobno i tehnički ispravno vozilo obezbediće Vam siguran dolazak do Vama željene destinacije u dogovorenom roku.

    Ostali podaci:

    • Tel.: +381 69 11 865 82, 
    • Tel.: +381 65 21 865 82, 

    vaše slike:

    brzi prevoz
kombi prevoz putnika
međunarodni prevoz
međunarodni prevoz putnika
minibus prevoz
pouzdani prevoz
prevoz do aerodroma
prevoz do aerodroma Beograd
    Podaci firme ::::.
    Ljubice Luković 4
    Beograd, 11000
    Srbija
    Tel.: 011/6754-598

    service description:

    Servis ribolovnog pribora

    Osim redovnog serviserskog posla „MG“ servis izrađuje i vrhunske varaličarske štapove od blankova koje naručuje iz Nemačke, Engleske, Novog Zelanda, SAD-a, po želji kupca, što podrazumeva izbor opreme koja svakom štapu sleduje (provodnici, pluta,duplon, halter, end-kapa, boja konca…). U svakom slučaju, u ponudi je velik broj raznovrsnih, kvalitetnih blankova za svačiji ukus.
    Podaci firme ::::.
    Kraljeve vode
    Zlatibor, 31315
    Srbija
    Tel.: 031/841-151
    Fax: 031/841-170

    service description:

    Hotel Palisad smešten je na 1000 m nadmorske visine, i nalazi se u samom centru Zlatibora nadomak jezera i Kraljevog trga. Bogatstvom svoje ponude, kvalitetom usluge i autentičnim šarmom kroz iskustvo dugo skoro pet decenija značajan je faktor za razvoj kongresnog, sportskog i turizma uopšte na našoj najlepšoj planini.
    Kako bi opravdali poverenje svojih gostiju i učvrstili lidersku poziciju u prethodnom periodu učinjeni su veliki koraci u cilju poboljšanja smeštajnih kapaciteta i unapređenju usluge. U periodu rekonstrukcije hotela izgrađen je novi smeštajni “A” blok, novi kongresni i wellnes centar, adaptiran je pansionski restoran, noćni klub, hol i smeštajni “B” blok i Depandans.
    Novi hotel “Palisad” uz spoj istočnjačke tradicije i zapadnjačke elegancije svojim posetiocima pruža kombinaciju sofisticiranosti i komfora.
    Podaci firme ::::.

    Gornja Trepča, 32215
    Srbija
    Tel.: 032 822 305
    Fax: 063 1547 015

    service description:

    U prelepom prirodnom okruženju,
    na ulazu u Banju GORNJA TREPČA
    nalazi se privatni smeštaj
    Vila “MONTE CARLO”

    Potreba za mirom i odmorom
    posetilaca i gostiju banje,
    definiše usluge koje Vam nudimo

    Izdvojena od gužve i buke,
    Vila Monte Carlo pruža
    uživanje u prirodnim lepotama
    koje su i glavna odlika ovog kraja .
    | pogoci:133
    1|2|... | 6|7|forw

    Facebook