Podaci firme ::::.

service description:

Proizvodnja i prodaja kvalitetnih proizvoda kućnog tekstila osnovni je cilj našeg poslovanja, a zadovoljan kupac koji prepoznaje naš kvalitet, centar je svih naših planova i aktivnosti. Istrajavanje na stalnom unapređenju i usavršavanju procesa i angažovanju kvalitetnih kadrova siguran je put koji vodi ka ostvarenju ciljeva.

Ovim ciljem i principima vodili smo se tokom proteklih 20 godina, i na tržištu dobili potvrdu da smo na pravom putu. Odnosi sa dobavljačima i partnerima izgrađeni na poverenju i poštovanju dogovorenog, kao i 50 hiljada zadovoljnih korisnika naših proizvoda godišnje, najveći su resurs kojim firma raspolaže.

Firma Stefan ima široku paletu proizvoda. Proizvodimo posteljine, jorgane, peškire, stolnjake, prekrivače, jastuke "Comodo", jogi navlake, ležaljke za plažu, naddušeke, maramice, kecelje, kuhinjske krpe, bade mantile...

U svom asortimanu nudimo i kompletan hotelski i bolnički program posteljina, dečiji program. Tu su još i program baštenskih garnitura, kao i program tekstilnih naramenica. Svi naši proizvodi imaju svoje standardne dimenzije. Pored toga, Stefan proizvodi sve artikle, po želji kupca, i u vanstandardnim dimenzijama.

Svakoj ozbiljnoj firmi od presudnog je značaja za dalji uspešan rad, mišljenje svojih kupaca. Pogledajte šta o našim proizvodima misle oni koji su ih koristili.

Ostali podaci:

  • Prodaja
    Tel.: 031/893-323, 
  • Predstavništvo Smederevski Put
    Beograd,
    Tel.: 011/8036-511, 
  • Predstavništvo
    Novi Sad, Ustanička 2a
    Tel.: 021/6337-910, 
  • Predstavništvo
    Novi Sad, Ustanička 2a
    Tel.: 021/6337-909, 

vaše slike:

Arilje
bade mantili
bademantil
čaršav 
Jastuk jastuci
jorgan
Odeća tekstil metraža
pamučni peškir
peškir
Posteljina
Podaci firme ::::.

service description:

O nama

SZR BEOFLEX započela je sa radom sredinom 80-tih godina XX veka. Osnovna delatnost tada je bila, usluga ugradnje sistema elastičnih drvenih letvica po principu lattoflexa u rasklopne metalne mehanizme troseda, dvoseda i mojci. Ubrzo, u skladu sa potrebama tržišta uvode se dodatne usluge koje se odnose na popravke i zamene oštećenih rasklopnih mehanizama, uz usluge zavarivanja.

SZR BEOFLEX je svoju delatnost započela sa dva člana, da bi ubrzo u svom sastavu imala 3 ekipe za ugradnje kao i honorarnog saradnika koji je vršio usluge zavarivanja. Radnja je stacionirana u Beogradu, ali su ubrzo formirane i ispostave u nekoliko gradova Srbije (Kikinda, Zrenjanin, Novi Sad, Sr. Mitrovica, Vršac, Šabac, Požarevac, Kraljevo, Leskovac). Drvene elastične letvice poseduju odgovarajuće sertifikate, a još važnije je da su se u dugogodišnjoj praksi potvrdile kao visokokvalitetne. Letvice se na metalne mehanizme pričvršćuju metalnim držačima, što se opet u dugogodišnjoj praksi pokazalo kao odgovarajuće rešenje.

U kasnijim godinama rada, opet u skladu sa potrebama tržišta, SZR BEOFLEX uvodi usluge tapaciranja (presvlačenja) nameštaja u svoju ponudu. Ova delatnost se obavljala na području Beograda i Novog Sada. U novije vreme ovu uslugu pružamo u saradnji sa nekoliko tapetarskih radnji iz Beograda, a od nas možete dobiti preliminarnu informaciju o ovim uslugama. Osim ovih delatnosti SZR BEOFLEX se bavi i izradom taburea u eko koži, u preko 20 boja. Imamo i mogućnost nabavke i isporuke dušeka (sunđera) za rasklopne mehanizme, kao i uložaka za bračne i pojedinačne krevete i kvalitetnih dušeka za njih.
Usluge i proizvodi

Ugrađivanje elastičnih drvenih letvica po principu lattoflexa

Popravka i zamene rasklopnih mehanizama troseda i dvoseda

Popravka i tapaciranje nameštaja u meblu štofu, koži i eko koži

Izrada i prodaja taburea od eko kože

Stolarske usluge, izrada nameštaja, izrada prozora i vrata
Kontaktirajte nas!

Vaša pitanja možete postaviti putem formulara na strani Kontakt
ili nas nazovite telefonom, radnim danima od 09h -17h. (Osim nedeljom).

tel: 011 3329 658
mob: 063 316 046
info@beoflex.co.rs

Skype Beograd, Srbija

vaše slike:

bračni kreveti
Drvena stolarija
drvene elastične letvice
dušeci

Facebook