Podaci firme ::::.

service description:

Transport robe, usluge transporta, međunarodna špedicija, transport avionskim putem, rečni transport, brodski prevoz robe, logistika u transportu, carinjenje roba, međunarodna špedicija i transport, železnički transport, pomorski transport.

Danas daljina više ne predstavlja prepreku u poslovanju. Kako moderna sredstva komunikacije sve više približavaju poslovne partnere koji su često veoma udaljeni neophodno je logistički podržati sve aktivnosti ovih poslovnih odnosa. Zahtevi za kvalitetom postaju sve izraženiji a sam kvalitet postaje sve manje uočljiv. U takvom ambijentu profesionalnost nije više jedini preduslov uspeha već to postaje i lični odnos koji se razvija između poslovnih partnera a koji postaje osnov uspešne saradnje. Profesionalni i lični odnosi omogućavaju stvaranje dodatnih vrednosti za sve.

Mi smo tim mladih ljudi posvećenih pružanju profesionalnih i ličnih usluga međunarodnog transporta robe. Pod tim pre svega podrazumevamo odgovornost, fleksibilnost i otvorenost za sve vrste saradnje uspostavljajući sa našim klijentima i partnerima stabilan i dugotrajan poslovni i lični odnos zasnovan na uzajamnom poverenju.

Pogled u budućnost, potraga za uvek novim i boljim rešenjima za transportne potrebe naših klijenata od velike je važnosti za naš tim. Na ovaj način vizije pretačemo u nove poslovne ideje razvijajući inovativne usluge koje podržavaju naše klijente u njihovom radu i razvoju.

Ostali podaci:

  • Kancelarija na Aerodromu:
    Tel.: 011/228-6163, 
  • Tel.: 011/2097-192, 

vaše slike:

Avionski transport
drumski transport
kamionski transport
logistika u transportu
lučke transportne usluge
međunarodni transport
Podaci firme ::::.

service description:

Viator & Vektor se bavi sa međunarodnom špedicijom i transportom i skladištenjem.

Ljudska vrsta je oduvek imala sklonosti ka razmenjivanju ideja, emocija i informacija, što je kontinuirano uvodilo nove načine komunikacije. Od ere industrijalizacije pored komunikacija i transport je postao veoma važan, posebno ako se roba proizvodila na jednom kraju zemljine kugle, a bila potrebna na drugom.

Viator & Vektor je najveće slovenačko deoničko društvo; grupa kompanija koja se bavi logistikom. To ne znači samo izvršavanje prevoza robe, već i ostale logističke usluge za slovenačke i evropske kompanije. Drugim rečima proizvod iz fabrike uvek stiže na svoje odredište, bez obzira na razdaljinu.

Danas se, Viator & Vektor Grupa, pored matičnog preduzeća, sastoji od 29 kompanija blisko povezanih u Sloveniji i u drugim zemljama zapadne, južne i istočne Evrope. Viator & Vektor Grupa pruža transportne, špediterske, usluge servisiranja, proizvodnju (civilnu i vojnu) i dodatne usluge. Viator & Vektor Grupa ima 2.311 zaposlenih, 581 vozilo, 618 parking mesta, 44.152 m2 zatvorenih skladišnih površina i 88.984 m2 otvorenih skladišnih površina.

Mi smo grupa koja se odlikuje savremenim logističkim uslugama najviših standarda. Svaki naš put ima više ciljeva. Briga o okolini je jedan od njih. Težimo ka boljem i lepšem svetu vođeni standardima sistema upravljanja zaštitom životne sredine: koristimo vozila prilagođena očuvanju okoline, smanjujemo potrošnju goriva, energije i vode. Naša vizija je izvrsnost u poslovanju na svim područjima delovanja.

Povezujemo različite ponuđače usluga sa profesionalnim institucijama, cilj na kojem se stvara novi strateški savez sa potencijalnim kupcima, zajednička ulaganja, razvoj informacionih logističkih sistema, veća efikasnost pri protoku robe i smanjenje troškova. Bez obzira na vrstu, težinu ili obim usluga koji vam je potreban Viator & Vektor je kompanija vredna vašeg poverenja.

Ostali podaci:

  • Viator&Vektor
    24000 Subotica, Trg Lazara Nešića 4a
    Tel.: 024 554 701, 

vaše slike:

Carina
Carinjenje
Carinsko posredovanje
carinsko zastupanje
kamionski transport
Logistika
Podaci firme ::::.

service description:

COM ŠPED doo Beograd je preduzeće koje se od 1994-e godine bavi međunarodnim i unutrašnjim transportom
roba kao i organizacijom transporta, špedicijom, carinskim nadzorom, skladištenjem i spoljnom trgovinom.
Firma poseduje vozni park i odličnu koordinaciju sa pridruženim vozilima u cilju transporta roba u i iz EU kao i zatransport u i iz susednih zemalja .

Organizujemo i transport zbirnih pošiljki.
Podaci firme ::::.
Ise Bajića 6 A/6
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/422-960

service description:

Podaci firme ::::.
Dr. Ivana Ribara 84
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/318-6209
Fax: 011/318-0590

service description:

KANDITRANS je osnovan 1993. godine u Beogradu kao preduzeće za transport trgovinu i usluge.

Osnovna delatnost preduzeća KANDITRANS je drumski teretni transport kojim se firma više nego uspešno bavi poslednjih 15 godina.

U svom dosadašnjem radu preduzeće je konstantno poslovalo pozitivno, uz korektne odnose sa svojim poslovnim partnerima i klijentima. Od samog početka rada ima uzlazni trend razvoja i po obimu i po sadržaju. Posluje po svim važećim propisima i normama iz ovih delatnosti, istovremeno obnavljajući svoj vozni park, po najvišim evropskim standardima.


Adresa i telefoni:

KANDITRANS d.o.o.

Dr Ivana Ribara 84, 11070 Novi Beograd, Srbija

Tel: +381 11 318 6209

Tel/fax: +381 227 4627; 318 0590

E-mail: office@kanditrans.rs


vaše slike:

air cargo kamionski transport
Podaci firme ::::.
Braće Baruh 20b/3/1
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/339-18-95
Fax: 011/339-18-96

service description:

Podaci firme ::::.
Toše Jovanovića 7
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/754-77-83

service description:

o-nama
O Nama

Preduzeće NIVEX d.o.o. osnovano je 1990. godine, sa sedištem u Beogradu, Toše Jovanovića 7. Osnivač i direktor preduzeća je Miodrag Bata Vujnović, dipl. ing. saobr. Od osnivanja, bavimo se prevozom robe u međunarodnom drumskom saobraćaju. Pretežno smo orijentisani na prevoze iz Srbije za tržišta Zapadne Evrope (EU) i obratno, kao i na prevoze za i iz zemalja u našem okruženju. Takođe, u mogućnosti smo da robu prevozimo i između trećih zemalja, u oštroj međunarodnoj konkurenciji. Raspolažemo savremenim vozilima klase EURO 5 i EURO 3 i višenamenskim poluprikolicama, sa konstrukcijskim rešenjem (koritom) za smeštaj lima i ostalih proizvoda u koturovima. Visoka stručnost zaposlenih, odgovornost, opremljenost, kvalitet usluge, pouzdanost u vršenju transporta i dugogodišnje iskustvo svrstavaju nas u sami vrh među transportnim firmama, zbog čega smo stekli poverenje mnogih domaćih i inostranih partnera.

Za sva vozila posedujemo CMR osiguranje, u visini od 300.000 EUR. Takođe posedujemo Uverenje o osposobljenosti za obavljanje međunarodnog javnog prevoza stvari u drumskom saobraćaju (licenca), izdato od strane Ministarstva za infrastrukturu Republike Srbije.

Naše preduzeće je jedan od osnivača i uvaženi član udruženja međunarodnih drumskih prevoznika PU Međunarodni transport, iz Beograda.

Facebook