Podaci firme ::::.

service description:

BANJA „JUNAKOVIĆ“, APATIN
Vaš deo Panonskog mora!

Banja „Junaković“ je smeštena na obodu istoimene Park šume a 4,5 km je udaljena od Apatina. Njene vode potiču sa 700 m dubine i dostižu temperaturu od 50ºC. Po svom kvalitetu spadaju u isti red kao i one u Karlovim Varima, Harkanju i Lipiku. Počela je sa radom 1983. godine a raspolaže sa 270 ležajeva.
Medicinske terapije obuhvataju lečenje svih vrsta reumatizma, ortopedskih i neuroloških oboljenja, ginekoloških oboljenja kod žena i bračnog steriliteta.
Pored kompleksa od 10 otvorenih bazena i 4 teniska terena, gostima su na raspolaganju i zatvoreni ( terapijski ) bazen, 2 finske saune i teretana, podvodna i ručna masaža ( anti-celulit, relax, med i čokolada, refleksomasaža stopala, scrub marine spa tretman, ayurvedska masaža i limfna drenaža ), što je obuhvaćeno povoljnim mini, dnevnim, vikend i sedmodnevnim paketima. Iz ponude izdvajamo: „gipsane bermude“ i tretman tela algama. Kroz Park šumu „Junaković“ vodi Staza zdravlja a biciklističkim stazama Banja je povezana sa obližnjim Apatinom i Prigrevicom ( mogućnost iznajmljivanja bicikla ).
Banja „Junaković“ ima sve mogućnosti za organizovanje seminara ( 2 sale za 100 osoba opremljene AV opremom ), prolaznih ručkova i proslava ( restoran kapaciteta 450 osoba ).
Od marta meseca ove godine u funkciji je i osmostazna kuglana Banja Junaković napravljena po standardima Svetske Kuglaške federacije WNBA-NBC, tako da ovde mogu da se organizuju sva takmičenja za sve uzrasne kategorije ( oprema FUNK ).
U toku su radovi na izgradnji Spa & Wellness centra ( Pored nekoliko bazena sa različitim temperaturama termalne vode, objekat će krasiti i čitav niz pratećih sadržaja poput termal spa bloka sa nekoliko sauna, hladnih bazena, prostori za tretmane lekovitim blatom kao i saloni za masaže i solarijume. Uz podrazumevajuće fitness i aerobik sale, prostore za igru dece, objekat će sadržati i velike prostore na kojima je predviđen odmor, uživanje i relaksacija, na udobnim ležaljkama, sa adekvatnom uslugom i izolovano od buke koja je uvek prisutna u salama gde se nalaze bazeni i vodene atrakcije.
Osim toga, u sklopu Spa & Wellness centra radiće i anti-aging studio ). Otvaranje je predviđeno za septembar mesec ove godine.

































vaše slike:

ayurveda-indijska masaža
Banja
Banje i lečilišta
Banje Srbije
Banjski smeštaj
Fitnes i rekreacija
fitnes program
fitness
fitness centar
gipsane bermude
limfna drenaža
Podaci firme ::::.
Bulevar Srpskih Ratnika 18
Vrnjačka Banja, 36210
Srbija
Tel.: 036-616-350

service description:

Poštovani,

Dobro došli u oazu zdravlja, topline, zadovoljstva i uživanja, dobro došli u “Merkur”!

Merkur predstavlja najsavremeniju medicinsku službu za prevenciju, dijagnostiku, lečenje i rehabilitaciju bolesti organa za varenje i šećerne bolesti. Smeštajni objekti Merkura su Merkur-novi, Mirko Tomić, Merkur-stari i Šumadija, kapaciteta 850 postelja. Objekti su širokog dijapazona kategorija, organizovani kao hoteli sa zdravstvenom službom u sobama i apartmanima.

Želimo Vam prijatne trenutke dok se budete informisali o našim objektima.

Ako pak, budete došli kod nas u banju, tokom boravka, o Vašem zdravlju staraće se naše medicinsko osoblje, a za Vaš prijatan boravak brinuće se naši ugostitelji.

Da li ćete više uživati u šetnji, plivanju u bazenu sa termo-mineralnom vodom, hladnoj mineralnoj vodi sa izvora, u masaži stručnih ruku ili vožnji biciklom po banjskom parku — zaključićete sami!

S poštovanjem,
Dr Dejan Stanojević, direktor


P.S.
Pored hotela, u sklopu Merkura postoje:

* Wellness center "Fons Romanus"
* Termomineralno kupatilo sa mineralnim izvorima,
* Ambulantno-polikliničko odeljenje sa specijalističkim službama (Rentgenološko odeljenje, Kliničko-biohemijska labaratorija sa - RIA labaratorijom, Odeljenje za dijabetes i lečenje gojaznosti, Odeljenje gastroenterologije, Odeljenje fizikalne terapije, Ginekološko-terapeutsko odeljenje)
* Kabineti (za ultrazvučnu dijagnostiku, endoskopiju, kardio-vaskularna ispitivanja, očne bolesti i laser terapiju, medicine sporta, Neuropsihijatriski, refleksoterapije-akupunkture)
* Dežurna medicinska služba.

P.P.S.
Merkur ostvaruje sve veću posetu zdravih gostiju u okviru sportskog, učeničkog, seminarskog i kongresnog turizma.

vaše slike:

Banje i lečilišta
Bolesti organa za varenje
Medicinska rehabilitacija

service description:



Mataruška Banja se nalazi u centralnom delu Srbije, 180 km južno od Beograda i veoma dobro je povezana sa svim delovima zemlje. Smeštena je na desnoj obali reke Ibar, na 215 m nadmorske visine u parku površine 15 ha. Ima umereno -kontinentalnu klimu i pruža izvanredne mogućnosti za zdravstveni i sportsko -rekreacioni turizam.

INDIKACIJE: Svi oblici reumatizma, ishalgije, ginekološka oboljenja i sterilitet kod žena, pareze i paralize perifernih nerava, posttraumatska stanja.



Bogutovačka Banja se nalazi u centralnom delu Srbije, 200 km južno od Beograda i 23 km od Kraljeva. Smeštena na 520 m nadmorske visine ima blagu kontinentalnu klimu. Mineralna voda Bogutovačke Banje temperature od 24 do 27 stepeni celzijusa pomaže u lečenju mnogih oboljenja.

INDIKACIJE: Funkcionalna oboljenja nervnog sistema, neuralgije, mialgije na reumatičnoj osnovi, psihoneuroze (nesanica i glavobolja), vegetativne neuroze, zapaljenje živaca, nervoza srca, povišeni krvni pritisak, rekonvalescentna stanja i klimakterična stanja.

vaše slike:

Banje i lečilišta
ginekološka oboljenja
Podaci firme ::::.

service description:



O nama



TAO- specijalistička ordinacija za fizikalnu medicinu , rehabilitaciju i akupunkturu osnovana je 2006 godine. Nalazi se u centru grada Beograda u ulici Cara Uroša br 35 /6 , nedaleko od Kalemegdana .

Osnivač ordinacije je dr Zmijanac Tatjana specijalista fizikalne medicine rehabilitacije i akupunkture.


Kontakt



ORDINACIJA TAO

Adresa:
Cara Uroša 35/6, 11000 Beograd

Telefon:
+ 381 (0) 11 2185 732

Mobilni:
+ 381 (0) 8621 750

E-mail:
spec.tao@sezampro.rs
office@ordinacijatao.co.rs

www.ordinacijatao.co.rs


Podaci firme ::::.

service description:

Banja Ljig

Živopisna okolina, blizina istorijskih spomenika, gostoljubivi domaćini okolnih sela, turističke manifestacije: Kosidba na Rajcu, Rajačka lisica, memorijal - Čika Duško Jovanović, književne i muzičke večeri učiniće boravak u Banji Ljig nezaboravnim.
MI SMO BLIZU, VI NISTE DALEKO.

Banjsko turistički centar

Kompletne ugostiteljsko-turističke usluge u Ljigu pruža Centar za rekreaciju i rehabilitaciju (JP Beogradske elektrane). U svom sastavu poseduje dva hotela, jedan motel, jedan restoran sa upravnom zgradom, zemljište u površini od 5 hektara, autobusku stanicu, sentar za rehabilitaciju, izvor termalne - mineralne vode, kao i pet trgovinskih radnji u sklopu objekta.

Hotel "Ljig" čini restoran sa 280 mesta, kuhinja od 600 obroka, 100 ležaja u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama. U krugu hotela nalaze se olimpijski bazen, fudbalsko igralište, centar za rehabilitaciju sa termalnom - mineralnom vodom vodom temperature 32 °C i koja je visoko lekovitog dejstva i po bogatstvu mineralnog sastava spada u sam vrh voda na teritoriji SRJ, staze za trčanje. Centar za rehabilitaciju poseduje salu za kinezi terapije, aparate za fizikalnu medicinu, kade za podvodnu masažu, lekare specijaliste, medicinske sestre i fizioterapeute. Pored hotela "Ljig" se nalazi kamp naselje sa prostorom od 50 kamp - jedinica i benzinska pumpa. Hotel ima dogovor sa Osnovnom školom u Ljigu koja poseduje sportsku salu sa parnim grejanjem, tribinama i koja služi za rukomet, odbojku, košarku i pogodna je kako za navedene sportove tako i za pripreme boksera, rvača i ostalih sportova na strunjačama. Sportska hala se nalazi na 700 m od hotela.



Motel "Ljig" čini restoran sa 120 mesta, kuhinja od 400 obroka, autobuska stanica na koju dnevno staje 280 autobusa koji idu Ibarskom magistralom.

Kafana "Rajac" sa 120 mesta, upravnom zgradom i magacinskim prostorom za sve objekte preduzeća.

vaše slike:

 Ribolov
Banje i lečilišta
Fitnes i rekreacija
fitnes program
fitness
fitness centar
Podaci firme ::::.
Zelena ulica 30.
Bečej, 21220
Srbija
Tel.: 063/878-3-969
Fax: 021/69-10-288

service description:

Medicinska i specijalizovana rehabilitacija, ambulantno lečenje, lečenje u stanu bolesnika, medicinska masaža, rehabiliatcija sportskih povreda, fizikalna medicina, davanje inekcija, previjanje ...

Facebook