Podaci firme ::::.
Zaovine
Zablaće, 32223
Srbija
Tel.: 031/865-495

service description:

Vila "JASIKA"

Vila raspolaže sa:

-dnevnim boravkom sa kuhinjom

-dve spavaće sobe

-kupatilom

Objekat je površine 50 m2 i raspolaže sa 7 ležajeva, jednom sobom sa tri ležaja, jednom sa dva a u dnevnom boravku je ležaj sa dve osobe.

Za porodice sa malom decom tu je i krevetac.


Tara se nalazi u zapadnom delu Srbije i pripada unutrašnjem pojasu Dinarida i zauzima površinu od 183 km2. Dužina Tare je je 50 km, a širina 22 km i ima prosečnu nadmorsku visinu od 1200 m. Najviši vrh je Kozji rid sa 1591 m. Pripada grupi podrinjskih planina i ima složenu geološku prošlost i raznoliku petrografsku građu.

Položaj planine Tare predstavlja povoljan uslov za razvoj turizma, jer omogućava raznovrstan sadržaj turističkog boravka, odnosno posetu većem broju turističkih lokaliteta. Po bogatstvu i raznovrsnosti turističih vrednosti, ekološki očuvana prirodna sredina, planinski reljef sa umerenom nadmorskom visinom od 800-1500 m, pogodni tereni za zimske sportove, bogat i raznovrstan biljni i životinjski svet, blagotvorna klima, Drina sa veštačkim jezerima Zaovine i Perućac, daju ovoj planini veliku turističku vrednost što je čini konkurentnom u odnosu na Zlatibor i druge planine. Tara ima povoljan položaj prema komplementarnim turističkim vrednostima u neposrednoj okolini: Užicu, Mokroj Gori, Višegradu sa brojnim kulturno-istorijskim spomenicima, koji privlače izletnička kretanja turista stacioniranih na Tari u cilju zadovoljenja obrazovno-kulturnih potreba i bogatijeg sadržaja i boravka. Tara ima odličnu predispoziciju za održivi turizam, koji predstavlja svaki turizam koji donosi minimalni uticaj na životnu sredinu i kulturnu baštinu, ali u isto vreme dovodi do ekonomskog razvoja lokalne zajednice.

Razuđeni reljef Tare je pogodan za turističku izgradnju, jer postoje dobri uslovi za lociranje turističkih objekata. Na mestima blagih padina, prevojima i erozionim proširenjima, postoje lokaliteti koji su veoma osunčani i zaklonjeni od vetrova.Tokom zimskog perioda povoljni su uslovi za sankanje, nordijsko, početničko skijanje. Mogućnosti alpskog skijanja su ograničene zbog visinske razlike od svega 400 m i dužine staza koje ne prelaze ni 2 km.

Najkvalitetniji skijaški tereni su u reonu Predovog krsta, sa visinskom razlikom od 500 m. Dužina staze je od 3 do 5 km. Reljef Tare ima pogodna rekreativna svojstva, jer mali nagibi pogoduju šetnji, jahanju, različitim sportskim igrama, korišćenju trim staze i slično.

Ostali podaci:

  • Tel.: 064/84-75-223, 
Podaci firme ::::.
Bulevar Kralja Petra l. 40.
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/443-555
Fax: 021/444-133

service description:

Preduzeće D.O.O. Auto Sport NS osnovano je pre više od jedne decenije a delatnošću sa kojom se sada bavi je počelo pre 6 godina i za taj kratak period postalo je vodeće na polju šaranskog ribolova. U svojoj ponudi ima više od 10 čuvenih brendova iz kojih izdvajamo: Daiwa – Cormoran, Solar, Nutrabaits, Rod Hutchinson ... U sklopu preduzeća ima i prodavnica „Ribolovac“ u kojoj možete pronaći sve prozvode iz naše ponude a uskoro će na biti moguće i poručiti iste on-line preko E-shopa koji je u pripremi. Ono čime se rukovodimo je to da obezbedimo što kvalitetniji pribor po što povoljnijoj ceni koja ne prelazi one u okruženju. Pored šaranske opreme i primame u ponudi još imamo varaličarskih štapova i mašinica i za sada skromniji asortiman varalica sa tendencijom da pokrijemo i tu vrstu ribolova. Plovkarošima nudimo kompletnu paletu M.V.D.E. a od nedavno i Moselin program primama a kao dokaz njihove uspešnosti neka bude taj podatak da snabdevamo više od pola klubova iz prve lige kao i mnoge iz niže rangiranih.
Podaci firme ::::.

service description:

Banja Ljig

Živopisna okolina, blizina istorijskih spomenika, gostoljubivi domaćini okolnih sela, turističke manifestacije: Kosidba na Rajcu, Rajačka lisica, memorijal - Čika Duško Jovanović, književne i muzičke večeri učiniće boravak u Banji Ljig nezaboravnim.
MI SMO BLIZU, VI NISTE DALEKO.

Banjsko turistički centar

Kompletne ugostiteljsko-turističke usluge u Ljigu pruža Centar za rekreaciju i rehabilitaciju (JP Beogradske elektrane). U svom sastavu poseduje dva hotela, jedan motel, jedan restoran sa upravnom zgradom, zemljište u površini od 5 hektara, autobusku stanicu, sentar za rehabilitaciju, izvor termalne - mineralne vode, kao i pet trgovinskih radnji u sklopu objekta.

Hotel "Ljig" čini restoran sa 280 mesta, kuhinja od 600 obroka, 100 ležaja u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama. U krugu hotela nalaze se olimpijski bazen, fudbalsko igralište, centar za rehabilitaciju sa termalnom - mineralnom vodom vodom temperature 32 °C i koja je visoko lekovitog dejstva i po bogatstvu mineralnog sastava spada u sam vrh voda na teritoriji SRJ, staze za trčanje. Centar za rehabilitaciju poseduje salu za kinezi terapije, aparate za fizikalnu medicinu, kade za podvodnu masažu, lekare specijaliste, medicinske sestre i fizioterapeute. Pored hotela "Ljig" se nalazi kamp naselje sa prostorom od 50 kamp - jedinica i benzinska pumpa. Hotel ima dogovor sa Osnovnom školom u Ljigu koja poseduje sportsku salu sa parnim grejanjem, tribinama i koja služi za rukomet, odbojku, košarku i pogodna je kako za navedene sportove tako i za pripreme boksera, rvača i ostalih sportova na strunjačama. Sportska hala se nalazi na 700 m od hotela.



Motel "Ljig" čini restoran sa 120 mesta, kuhinja od 400 obroka, autobuska stanica na koju dnevno staje 280 autobusa koji idu Ibarskom magistralom.

Kafana "Rajac" sa 120 mesta, upravnom zgradom i magacinskim prostorom za sve objekte preduzeća.

vaše slike:

 Ribolov
Banje i lečilišta
Fitnes i rekreacija
fitnes program
fitness
fitness centar
Podaci firme ::::.
Vožda Karađorđa 62
Sečanj, 23240
Srbija
Tel.: 023/842-151
Fax: 023/842 153

service description:

Lokacija mesta Sečanj, urbano postavljenog u pitomoj ravničarskoj sredini na obali reke Tamiša, sa prostranim lovnim i ribolovnim prostorom, prirodnim pogodnostima u funkciji sporta i četiri velika i profitabilna ribnjaka. Prirodno – klimatski uslovi pravo su utočište sklanjanja od gradske urbane svakodnevnice velikih centara – 100 kilometara od Beograda, 80 kilometara od Novog Sada, na značajnom magistralnom pravcu Zrenjanin – Vršac, samo su jedan od pokazatelja.

Sam objekat prilagođen je funkcionalnim potencijalima i potrebama koje pruža i može pružiti ova sredina. Za poslovno – turističke potrebe na raspolaganju je standardni visoko – profesionalni sadržaj, od restoranske sale, preko banket sale i snak bara, do adekvatnog smeštaja u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnoim sobama i apartmanima, opremljenim u skladu sa traženim zahtevima hotelskog sadržaja – televizorima sa satelitskim programom i internet priključkom. Prijatan ugođaj upotpunjava i prostrana bašta sa mirisom i hladom platana.

Lovno – ribolovne i sportske potrebe pokrivene su i adekvatnim apartmanom, sa potrebnim sadržajima, u skladu sa potrebama profila korisnika.

vaše slike:

 Ribolov
banket sala
lov
lovribolov
Podaci firme ::::.

service description:

"VAJATI" SU APARTMANI SA ČETIRI ZVEZDICE GDE GOST MOŽE DA UŽIVA U PUNOM KOMFORU, ALI I U NETAKNUTIM PRIRODNIM LEPOTAMA, DA SE BAVI LOVOM, RIBOLOVOM, BRANJEM ŠUMSKIH PLODOVA I LEKOVITOG BILJA, DA UČESTVUJE U SVIM POSLOVIMA DOMAĆINA, ILI DA IGRAJU MALI FUDBAL, ODBOJKU, KOŠARKU NA NOVOOTVORENIM SPORTSKIM TERENIMA
NA IMANJU SE NALAZE I BAZEN, KAO I KUTAK ZA NAJMLAĐE GOSTE - DEČIJE IGRALIŠTE
U IZGRADNJI JE I SPA CENTAR
ZA SMEŠTAJ GOSTIJU NA RASPOLAGANJU SU DVOKREVETNE KOMFORNE SOBE SA PARNIM GREJANJEM, KLIMOM, TV SA SATELITSKIM PROGRAMOM I KUPATILOM, A APARTMANI IMAJU I MINI KUHINJE. SVUGDE POSTOJI MOGUĆNOST DODAVANJA POMOĆNOG LEŽAJA
NA RASPOLAGANJU JE I RESTORAN GDE SE SLUŽE TRADICIONALNA SRPSKA JELA, KAO I ŠIROK ASORTIMAN SAVREMENIH SPECIJALITETA
Podaci firme ::::.
Banatski Brestovac
Pančevo , 26100
Srbija
Tel.: 064/14-29-215

Kategorije:

service description:

Kampovanje, ribolov.

Facebook