| pogoci:12
Podaci firme ::::.

service description:

BANJA „JUNAKOVIĆ“, APATIN
Vaš deo Panonskog mora!

Banja „Junaković“ je smeštena na obodu istoimene Park šume a 4,5 km je udaljena od Apatina. Njene vode potiču sa 700 m dubine i dostižu temperaturu od 50ºC. Po svom kvalitetu spadaju u isti red kao i one u Karlovim Varima, Harkanju i Lipiku. Počela je sa radom 1983. godine a raspolaže sa 270 ležajeva.
Medicinske terapije obuhvataju lečenje svih vrsta reumatizma, ortopedskih i neuroloških oboljenja, ginekoloških oboljenja kod žena i bračnog steriliteta.
Pored kompleksa od 10 otvorenih bazena i 4 teniska terena, gostima su na raspolaganju i zatvoreni ( terapijski ) bazen, 2 finske saune i teretana, podvodna i ručna masaža ( anti-celulit, relax, med i čokolada, refleksomasaža stopala, scrub marine spa tretman, ayurvedska masaža i limfna drenaža ), što je obuhvaćeno povoljnim mini, dnevnim, vikend i sedmodnevnim paketima. Iz ponude izdvajamo: „gipsane bermude“ i tretman tela algama. Kroz Park šumu „Junaković“ vodi Staza zdravlja a biciklističkim stazama Banja je povezana sa obližnjim Apatinom i Prigrevicom ( mogućnost iznajmljivanja bicikla ).
Banja „Junaković“ ima sve mogućnosti za organizovanje seminara ( 2 sale za 100 osoba opremljene AV opremom ), prolaznih ručkova i proslava ( restoran kapaciteta 450 osoba ).
Od marta meseca ove godine u funkciji je i osmostazna kuglana Banja Junaković napravljena po standardima Svetske Kuglaške federacije WNBA-NBC, tako da ovde mogu da se organizuju sva takmičenja za sve uzrasne kategorije ( oprema FUNK ).
U toku su radovi na izgradnji Spa & Wellness centra ( Pored nekoliko bazena sa različitim temperaturama termalne vode, objekat će krasiti i čitav niz pratećih sadržaja poput termal spa bloka sa nekoliko sauna, hladnih bazena, prostori za tretmane lekovitim blatom kao i saloni za masaže i solarijume. Uz podrazumevajuće fitness i aerobik sale, prostore za igru dece, objekat će sadržati i velike prostore na kojima je predviđen odmor, uživanje i relaksacija, na udobnim ležaljkama, sa adekvatnom uslugom i izolovano od buke koja je uvek prisutna u salama gde se nalaze bazeni i vodene atrakcije.
Osim toga, u sklopu Spa & Wellness centra radiće i anti-aging studio ). Otvaranje je predviđeno za septembar mesec ove godine.

































vaše slike:

ayurveda-indijska masaža
Banja
Banje i lečilišta
Banje Srbije
Banjski smeštaj
Fitnes i rekreacija
fitnes program
fitness
fitness centar
gipsane bermude
limfna drenaža
Podaci firme ::::.
Stevana Peci Popovića 21
Veternik, 21203
Srbija
Tel.: 021/820-245
Fax: 021/820-555

Tržišna marka:

  • Aaefx
  • Bsn
  • Controlled labs
  • Nutrex
  • Primaforce
  • Scitec nutrition

service description:

O firmi PANSPORT




Pansport je jedan od vodećih ovlašćenih uvoznika i distributera prirodnih dodataka ishrani za sportiste i rekreativce na ovdašnjem tržištu. Saradnja Pansport-a sa renomiranim svetskim proizvođačima kao što su Dymatize, AAEFX, Scitec Nutrition, zatim, Universal Nutrition, Natrol, Controlled Labs, potom, SNI, Primaforce, Scivation, Labrada, Isostar i dr., omogućava potrošačima sa ovih prostora da dodju do neophodnih dodataka ishrani.

Pre svega tu mislimo na vitamine, minerale, biljne ekstrakte, proteine, kreatin, NO reaktore, aminokiseline,zatim, preparate koji se koriste za lakše i brže dobijanje mišićne mase i definicije, sagorevače masti, preparate za oporavak, prohormonske preparate, sportsku opremu i još mnogo toga. Kvalitet i zdravstvenu ispravnost proizvoda iz Pansport-ovog asortimana svojim sertifikatima potvrđuju laboratorije VMA iz Beograda. Sudeći po dugogodišnjem iskustvu Pansport-a, najtraženiji suplementi su:

Proteini Aminokiseline

Kreatin Vitamini i minerali

Sagorevači masti

Pansport kompaniju čini mlad i ambiciozan tim veoma stručnih ljudi iz oblasti fitnesa, nutricionizma, medicine, kao i sporta i suplementacije. Kako bi održali korak s trendovima, pored sajta ,www.pansport.rs stručni saradnici daju sve potrebne informacije na Pansport-ovom forumu (pansport.rs/forum), kao i na društvenoj mreži Facebook.Svi oni koji to žele, mogu postati fanovi Facebook grupe Pansport , aktivno učestvovati u diskusijama, dobiti odgovore na sva pitanja i informisati se o akcijama i super ponudama.

Kompanija Pansport započela je sa radom u avgustu 2001. godine. Za 10 godina uspešnog poslovanja otvoreno je 22 maloprodajna objekta u svim većim gradovim Srbije i u Podgorici. U Beogradu Pansport je otvorio 5 prodavnica, u Novom Sadu 3, u Nišu 2, a u ostalim gradovima gde smo prisutni, po jednu. U malim gradovima i selima Pansport snabdeva potrošače preko mreža apoteka, teretana, fitnes centara i direktnih distributera kojih ima preko dvesto.


Podaci firme ::::.
Despota Djurdja 4
Smederevo , 11300
Srbija
Tel.: 064/166-52-34
Web: www.300.rs

service description:

FITNESS CLUB

Sportski klub “300” nalazi se u ulici Despota Đurđa 4, na veslačkom klubu u Smederevu. Osnovan je 01.9.2009. godine.
Njegova osnovna delatnost je fizička priprema rekreativaca, sportista i sportskih ekipa. U sklopu našeg trening centra nalaze se teretana, sala sa najmodernijim spravama, cardio-sala, aerobik-sala, sala sa džakovima, dve moderno opremljene svlačionice sa tuš kabinama i saunama (muška i ženska).
Sportski klub “300” se može pohvaliti da jedino kod nas u gradu možete trenirati pod nadzorom stručnih instruktora i trenera sa Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, što znači da je Vaše samo da dođete, a o Vašem zdravlju i fizičkoj pripremi pobrinuće se stručni tim instruktora Sportskog kluba “300”.
Velika prednost našeg trening centra je što smo otvoreni i za muškarce i žene kao i sve uzraste od najmlađih članova (dece) do onih najstarijih i za sve imamo posebne programe.
Radno vreme Sportskog kluba “300” je radnim danom od 09.00 do 23.00, subotom od 09.00 do 20.00 a nedeljom od 11.00 do 20.00.

vaše slike:

fitnes centar
Podaci firme ::::.
Molerova 17
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 063-238-417

service description:

Ako tražite klimatizovan, čist, nov i moderno opremljen prostor, bogat izbor sadržaja, očekujete stručni savet i lični program, prijateljsko i motivišuće okruženje, osveženje uz hladan sportski napitak, a želite oblikovati svoje telo, skinuti suvišne kilograme, povećati mišićnu masu ili se jednostavno želite relaksirati i zdravije živeti, dobro došli u fitness centar ANĐELA.
Za Vas smo pripremili sledeće sadržaje:
- Aerobik
- Fitness
- Teretana
- Pilates
- Power-Plate

Fitness centar u strogom centru grada
FITNESS CENTAR ANĐELA
Podaci firme ::::.

service description:

Ostali podaci:

  • gdja.Varga Pojak Aniko
Podaci firme ::::.
Zrenjaninski Put 137
Borča, 11211
Srbija
Tel.: 011/3321-174

service description:

Podaci firme ::::.

service description:

Banja Ljig

Živopisna okolina, blizina istorijskih spomenika, gostoljubivi domaćini okolnih sela, turističke manifestacije: Kosidba na Rajcu, Rajačka lisica, memorijal - Čika Duško Jovanović, književne i muzičke večeri učiniće boravak u Banji Ljig nezaboravnim.
MI SMO BLIZU, VI NISTE DALEKO.

Banjsko turistički centar

Kompletne ugostiteljsko-turističke usluge u Ljigu pruža Centar za rekreaciju i rehabilitaciju (JP Beogradske elektrane). U svom sastavu poseduje dva hotela, jedan motel, jedan restoran sa upravnom zgradom, zemljište u površini od 5 hektara, autobusku stanicu, sentar za rehabilitaciju, izvor termalne - mineralne vode, kao i pet trgovinskih radnji u sklopu objekta.

Hotel "Ljig" čini restoran sa 280 mesta, kuhinja od 600 obroka, 100 ležaja u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama. U krugu hotela nalaze se olimpijski bazen, fudbalsko igralište, centar za rehabilitaciju sa termalnom - mineralnom vodom vodom temperature 32 °C i koja je visoko lekovitog dejstva i po bogatstvu mineralnog sastava spada u sam vrh voda na teritoriji SRJ, staze za trčanje. Centar za rehabilitaciju poseduje salu za kinezi terapije, aparate za fizikalnu medicinu, kade za podvodnu masažu, lekare specijaliste, medicinske sestre i fizioterapeute. Pored hotela "Ljig" se nalazi kamp naselje sa prostorom od 50 kamp - jedinica i benzinska pumpa. Hotel ima dogovor sa Osnovnom školom u Ljigu koja poseduje sportsku salu sa parnim grejanjem, tribinama i koja služi za rukomet, odbojku, košarku i pogodna je kako za navedene sportove tako i za pripreme boksera, rvača i ostalih sportova na strunjačama. Sportska hala se nalazi na 700 m od hotela.



Motel "Ljig" čini restoran sa 120 mesta, kuhinja od 400 obroka, autobuska stanica na koju dnevno staje 280 autobusa koji idu Ibarskom magistralom.

Kafana "Rajac" sa 120 mesta, upravnom zgradom i magacinskim prostorom za sve objekte preduzeća.

vaše slike:

 Ribolov
Banje i lečilišta
Fitnes i rekreacija
fitnes program
fitness
fitness centar
Podaci firme ::::.
Božidara Adžije 25
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/3-444-544
Fax: 011/3-444-548

service description:

Wellness Land je ekskluzivni kompleks za rekreaciju, relaksaciju i sveobuhvatnu revitalizaciju, prvi ove vrste u Beogradu. Na površini od preko 1050 m2 predstavljeni su sadržaji koji na fascinantan način ujedinjuju filozofiju Istoka, mistiku Orijenta, tehniku i tehnologiju Zapada, stare i moderne tretmane, namenjene svima onima koji su se odlučili za postizanje harmonije Tela i Uma.
Podaci firme ::::.
Dragiše Mišovića 23
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/525-239

service description:

LIČNA KARTA FITNES KLUBA "BRAVO"

Fitnes klub BRAVO osnovan je 10.12.2002. godine sa sedištem u Subotici. Ukupna površina za vežbanje zauzima 400 m2 i to: 180 m2 zauzima prostor za vežbanje i 120 m2 zauzima prostor za grupno vežbanje. Sve prostorije kluba su klimatizovane, imamo prostorne svlačionice sa tuš kabinama i ormarićima za odlaganje garderobe.

Klub je potpuno renoviran u proleće 2009. godine i sa sigurnošću možemo reći da je postao jedan od najatraktivnijih klubova u okruženju. Detaljniji izgled našeg kluba možete pogledati u fotogaleriji.

Što se tiče opreme odlučili smo se za linije renomiranih brendova kao što su američki Precor i nemački Gym 80.

U svakom trenutku možete nas kontaktirati putem sledećih podataka:
Naziv kluba: FITNES KLUB "BRAVO"
Adresa: Dragiše Mišovića 23
Grad: 24000 Subotica
Telefon: 024/525-239
E-mail: fitnessclubbravo@yahoo.com
Web-site: www.fitnessclubbravo.org.rs

vaše slike:

art fitness
fitnes centar Subotica
Fitnes i rekreacija
Fitnes i rekreacija Subotica
fitnes klub Subotica
fitnes program
fitnes Subotica
fitness
Podaci firme ::::.
xxx
Nova Pazova, 22330
Srbija
Tel.: 022-333-553

service description:

Podaci firme ::::.
Jug Bogdanova bb
Leskovac , 16000
Srbija
Tel.: 016-55-943

service description:

Podaci firme ::::.
Jurija Gagarina 40 C
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/31-89-395

service description:

Fitnes centar i rekreacija
| pogoci:12

Facebook