| pogoci:2
Podaci firme ::::.
Venizelosova 21
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/33-91-552
Fax: 011/33-91-553

service description:

Extreme Gym je vodeće ime u regionu u oblasti telesne nadgradnje i pratećih aktivnosti. Zbog svoje posvećenosti i programa koje nudi može se smatrati "hramom tela". Stručnost osoblja i bogatstvo izbora koje nudi na polju aerobnih i fitness programa najbolje svedoče o uspehu našeg kluba.

Vežbajte sa velikim izborom sprava i tegova vodećih američkih firmi:
HAMMER STRENGTH, CYBEX, IVANKO, SPORTSART, LIFE FITNESS, TECHNO GYM...
U svet bodybuilding-a uvešće Vas državni i balkanski prvaci u bodybuilding-u sa svojim savetima i programima za trening kakav Vi želite. Pored svih navedenih benificija naš Fitness centar pruža i mogućnost individualnog treniranja jedan na jedan po USA principu kao i specijalne programe redukcije telesne težine i dobijanja mišićne mase kojima ćete biti apsolutno impresionirani. Zašto smo i dalje najbolji, shvatićete kad upoznate tim personalnih trenera Extreme Gym-a.

U ponudi Extreme Gym-a nalazi se najsavremenija CARDIO linija. Mašine ovog tipa omogućiće Vam redovan aerobni trening, bez obzira na vremenske prilike ili doba dana. Naročito vam skrećemo pažnju na trake za hodanje, koje se poslednjih godina uspešno koriste za efikasnu redukciju telesne težine. Mnogi klijenti su skinuli i po više desetina kilograma koristeći isključivo ove mašine. U ponudi se nalaze i najnoviji modeli stepera, na kojima je moguće ostvariti vrlo visoku potrošnju kalorija i staviti akcenat na zadnjicu i noge, što je naročito interesantno ženskim vežbačima.

Masaža kao drevno isceliteljsko umeće koje je od suštinskog značaja za naše fizičko, emocionalno i duhovno zdravlje blagotvorno utiče na osobe svih životnih doba. Vaš EXTREME GYM se pobrinuo za nekoliko vrsta masaža da bi na kraju dobili potpuniji izbor za lepši način života.

U ponudi Extreme Gym-a, pored solarijuma, takođe možete naći najkvalitetnije kreme za sunčanje od Američke firme CALIFORNIA TAN. Uz pomoć ovih krema možete dobiti intenzivniju boju, postojanost boje, dubinsku negu, sprečiti bore, zategnuti kožu i sprečiti njeno isušivanje.

U okviru EXTREME GYM-a, postoji agencija za marketing i izdavaštvo koja se bavi izdavanjem dva magazina: X-FITNESS (magazin za fitness, wellness, spa i sports). Sa ovim magazinom možete imati sjajnog partnera za trening i ishranu, i pomoću njega saznati mnoštvo informacija za kompletan fizički izgled...
X-SPORTS MAGAZIN je specijalizovani časopis za extremne i sve slične sportove, bolje rečeno za sve sportove pod zajedničkim nazivom "out door" sportovi...

DRUGI KAŽU DA SU NAJBOLJI, A MI TO ZAISTA JESMO!

vaše slike:

bodybuilding
cardio
fitness centar
Masaža
Salon lepote
Sauna
Podaci firme ::::.
Zrenjaninski Put 137
Borča, 11211
Srbija
Tel.: 011/3321-174

service description:

| pogoci:2

Facebook