Podaci firme ::::.
Despota Djurdja 4
Smederevo , 11300
Srbija
Tel.: 064/166-52-34
Web: www.300.rs

service description:

FITNESS CLUB

Sportski klub “300” nalazi se u ulici Despota Đurđa 4, na veslačkom klubu u Smederevu. Osnovan je 01.9.2009. godine.
Njegova osnovna delatnost je fizička priprema rekreativaca, sportista i sportskih ekipa. U sklopu našeg trening centra nalaze se teretana, sala sa najmodernijim spravama, cardio-sala, aerobik-sala, sala sa džakovima, dve moderno opremljene svlačionice sa tuš kabinama i saunama (muška i ženska).
Sportski klub “300” se može pohvaliti da jedino kod nas u gradu možete trenirati pod nadzorom stručnih instruktora i trenera sa Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, što znači da je Vaše samo da dođete, a o Vašem zdravlju i fizičkoj pripremi pobrinuće se stručni tim instruktora Sportskog kluba “300”.
Velika prednost našeg trening centra je što smo otvoreni i za muškarce i žene kao i sve uzraste od najmlađih članova (dece) do onih najstarijih i za sve imamo posebne programe.
Radno vreme Sportskog kluba “300” je radnim danom od 09.00 do 23.00, subotom od 09.00 do 20.00 a nedeljom od 11.00 do 20.00.

vaše slike:

fitnes centar
Podaci firme ::::.

service description:

Sportski klub"FACTUM", je počeo sa 18. radom novembra 2003. godine, i na taj način je otvorio put razvoju sporta u Beogradu.

Klub se nalazi u Novom Beogradu, u ulici Proleterske solidarnosti 71a, preko puta Super marketa "Veropulos" i okolini Otvorenog tržnog centra na Novom Beogradu. Dobra lokacija kluba omogućava dobru vezu sa svim delovima grada.
U sastavu kluba nalaze se tri terena od kojih su dva sa prirodnom i jedan sa veštačkom travom uz mogućnost korišćenja terena u večernjim časovima. U zimskom periodu teren sa veštačkom travom je pokriven izuzetno kvalitetnom novom balon halom sa duplim platnom, grejanjem i difuznim svetlom reflektora..
Sa velikim uspehom organizujemo škole tenisa i fudbala za decu i kurseve za odrasle. U saradnji sa savezima oranizujemo turnire za decu u svim kategorijama, rekreativne turnire kao i vrlo zanimljive i atraktivne klupske turnire.Takodje postoji veoma dobra saradnja sa ostalim klubovima u Beogradu, čiji je rezultat lepo druženje i zabava za vreme ekipnih medjuklubskih turnira.
Podaci firme ::::.
Božidara Adžije 25
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/3-444-544
Fax: 011/3-444-548

service description:

Wellness Land je ekskluzivni kompleks za rekreaciju, relaksaciju i sveobuhvatnu revitalizaciju, prvi ove vrste u Beogradu. Na površini od preko 1050 m2 predstavljeni su sadržaji koji na fascinantan način ujedinjuju filozofiju Istoka, mistiku Orijenta, tehniku i tehnologiju Zapada, stare i moderne tretmane, namenjene svima onima koji su se odlučili za postizanje harmonije Tela i Uma.

Facebook