service description:



Mataruška Banja se nalazi u centralnom delu Srbije, 180 km južno od Beograda i veoma dobro je povezana sa svim delovima zemlje. Smeštena je na desnoj obali reke Ibar, na 215 m nadmorske visine u parku površine 15 ha. Ima umereno -kontinentalnu klimu i pruža izvanredne mogućnosti za zdravstveni i sportsko -rekreacioni turizam.

INDIKACIJE: Svi oblici reumatizma, ishalgije, ginekološka oboljenja i sterilitet kod žena, pareze i paralize perifernih nerava, posttraumatska stanja.



Bogutovačka Banja se nalazi u centralnom delu Srbije, 200 km južno od Beograda i 23 km od Kraljeva. Smeštena na 520 m nadmorske visine ima blagu kontinentalnu klimu. Mineralna voda Bogutovačke Banje temperature od 24 do 27 stepeni celzijusa pomaže u lečenju mnogih oboljenja.

INDIKACIJE: Funkcionalna oboljenja nervnog sistema, neuralgije, mialgije na reumatičnoj osnovi, psihoneuroze (nesanica i glavobolja), vegetativne neuroze, zapaljenje živaca, nervoza srca, povišeni krvni pritisak, rekonvalescentna stanja i klimakterična stanja.

vaše slike:

Banje i lečilišta
ginekološka oboljenja

Facebook