Podaci firme ::::.

service description:

Etno selo Vraneša


Etno eko selo Vraneša
nalazi se u četinarskoj šumi koja se prostire ka Zlatarskom jezeru na nadmorskoj visini od 943m. Položajem, sadržajima, uslugom i malim brojem gostiju (26), Etno eko selo Vraneša opravdava svoju ekskluzivnost. U spokoju raskošne, netaknute prirode, daleko od gradske vreve, sačekaće Vas sve ono što je otrgnuto od zaborava i svakidašnjice.
Ovaj kompleks čine restoran sa ognjištem (jela nacionalne i vegeterijanske kuhinje, koja se služe na bazi ankete po utvrđenom jelovniku Etno eko sela), terasa, sale za prezentaciju, etno prodavnica, 2 ekskluzivna apartmana kao zasebne celine, 5 bungalova i Etno Wellness. Prateći sadržaji su: fontana, pekara, mesta za odmor i druženje, staze zdravlja, igraonica za decu na otvorenom, etno postavka, parking, heliodrom.
Etno Wellness površine 390 m2 čine: zatvoreni bazen, đakuzi, ruska banja, finska sauna, ledena pećina, tapidarijum, sobe za masažu i svetlosnu terapiju, vital bar.

Bungalovi površine 40m2 poseduju: dve dvokrevetne sobe, kamin, zajedničko kupatilo sa hidromasažnim tuš kabinama i kamenim lavaboima, podno grejanje i radijatore. Sobe su odvojene hodnikom iz koga se izlazi na trem. Iz apartmana se pruža izvanredan pogled na Zlatarsko jezero i nepregledne šume.

Apartman Bele noći: Posebna celina u centralnom objektu, veličine 90 m2, za 4 osobe. Nalazi se na suprotnoj strani od svih sadržaja. Ima dve spavaće sobe (u jednoj francuski ležaj, u drugoj dva odvojena ležaja), dnevni boravak, kupatilo sa đakuzijem i hidromasažnom kabinom.

Apartman Romantika: Veličine 48 m2, za dve osobe. Sadrži: spavaću sobu, dnevni boravak i kupatilo sa hidromasažnom kabinom. Ovaj apartman ima direktan pristup bazenu, sauni ili sobi za masaže.
Sve sobe i apartmani imaju TV, telefon i internet konekciju 24 h.

vaše slike:

 Hoteli Srbija
etno selo
Etno turizam
hotel Zlatar
Netaknuta priroda
Parkovi prirode
restoran srpske kuhinje
rezervat prirode
Seoski turizam
Seoski turizam
seoski turizam Srbija
smeštaj Zlatar
Sportski turizam
tradicionalni srpski restoran
Turizam
Turizam Srbija
ugostiteljske usluge
ugostiteljski objekat
Ugostiteljstvo i turizam
vegetarijanski restoran
Wellness
Wellness i SPA centri
Wellness SPA centri
Zaštita prirode
Zdravstveni turizam
 Hoteli Srbija
Podaci firme ::::.

Nova Varoš, 31320
Srbija
Tel.: 064/836-74-70
Fax: 033/623-62

service description:

NOVA PONUDA NA ZLATARU!!!

Vila "Zlatarski san" se nalazi na planini Zlatar, na nadmorskoj visini od 1.300 m. Ukomponovana je među četinarima, brezama, cvetnim poljima i bistrim jezerima, a svojim izgledom ne remeti predivan prirodni ambijent. Idealna mešavina kontinentalne i blage mediteranske klime sa blagom smenom godišnjih doba, najvećim brojem sunčanih sati u Srbiji i obilnim snežnim padavinama u zimskom periodu dovoljan su razlog da svoj odmor provedete na planinskoj lepotici Zlataru u Vili "Zlatarski san".

Vila je izgrađena kao rezultat uspešnog petnaestogodišnjeg poslovanja firme STUR "Zoka-D" i njenog vlasnika Purić Zorice u okviru koje se obavlja trgovinsko-ugostiteljska delatnost koja se izgradnjom ovog objekta proširuje na turističku delatnost, a koja u okviru planine Zlatar kao turističke destinacije ima ogromnu perspektivu.

Prvobitni poslovni prostor firme se sastoji iz dva poslovna objekta:

Prodavnica prehrambene robe "Dragstor" i Restoran domaće kuhinje "Biser"

Facebook