Podaci firme ::::.

Nova Varoš, 31320
Srbija
Tel.: 064/836-74-70
Fax: 033/623-62

service description:

NOVA PONUDA NA ZLATARU!!!

Vila "Zlatarski san" se nalazi na planini Zlatar, na nadmorskoj visini od 1.300 m. Ukomponovana je među četinarima, brezama, cvetnim poljima i bistrim jezerima, a svojim izgledom ne remeti predivan prirodni ambijent. Idealna mešavina kontinentalne i blage mediteranske klime sa blagom smenom godišnjih doba, najvećim brojem sunčanih sati u Srbiji i obilnim snežnim padavinama u zimskom periodu dovoljan su razlog da svoj odmor provedete na planinskoj lepotici Zlataru u Vili "Zlatarski san".

Vila je izgrađena kao rezultat uspešnog petnaestogodišnjeg poslovanja firme STUR "Zoka-D" i njenog vlasnika Purić Zorice u okviru koje se obavlja trgovinsko-ugostiteljska delatnost koja se izgradnjom ovog objekta proširuje na turističku delatnost, a koja u okviru planine Zlatar kao turističke destinacije ima ogromnu perspektivu.

Prvobitni poslovni prostor firme se sastoji iz dva poslovna objekta:

Prodavnica prehrambene robe "Dragstor" i Restoran domaće kuhinje "Biser"
Podaci firme ::::.
Takovska 45
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/27-69-188
Fax: 011/27-69-188

service description:

service description:

Turistička agencija

Kon Tiki Travel je vodeća i jedna od prvih turističkih agencija sa privatnim kapitalom u Srbiji. Sigurnost i pouzdanost, najpovoljniji odnos cene i kvaliteta usluge, iskustvo i poslovna mudrost u osmišljavanju i realizaciji brojnih putovanja, visokoobrazovani kadrovi i moderne poslovnice, razgranata mreža subagenata i brojni ugledni partneri širom sveta, suštinske su vrednosti ovog turističko- agencijskog brenda.

I na isteku druge decenije poslovanja, Kon Tiki Travel svoju poslovnu politiku zasniva na ugledu kao strateškom kapitalu, ali i osmišljenoj viziji budućnosti kako bi na globalnom planu razvoja turističke ponude mogao na pravi način da odgovori na sve veće izazove.

Inovativnim pristupom u kreiranju turističke ponude i visokim standardima poslovanja, Kon Tiki se izborio za lidersku poziciju u konkurenciji srpskih turoperatera. Od 1990. godine postepeno je izrastao u agenciju u kojoj je broj zadovoljnih putnika u stalnom porastu.

Kon Tiki Travel je na domaćem tržištu kao i u okruženju prepoznatljiv povrhunskoj usluzi. Potrebe svoje sve brojnije klijentele zadovoljava stalnim širenjem ponude. Svetski poznate destinacije, najatraktivnija letovališta i ski-centri, evropski gradovi i metropole sveta, daleka ostrva i uzbudljiva krstarenja, poslovna putovanja i kongresi, rekreativni i edukativni turizam, individualna i grupna putovanja, avio-karte i još mnogo toga, učinile su da Kon Tiki Travel u rekordnom roku postane – marka za ceo svet.

* Letovanja
* Zimovanja
* Avio karte
* Individualna putovanja
* Kongresni turizam
* Wellness i SPA
* BUS ture
* Škole jezika
* Sajmovi
* Koncerti
* Razna sportska dešavanja

Ostali podaci:

  • Novi Sad: (021) 421-458, 421-457
  • Kragujevac: (034) 332-422

Facebook