Podaci firme ::::.

service description:

SOLARIS RESORT


Hotel Solaris Resort u Vrnjačkoj banji predstavlja potpunu novinu na turističkom tržištu i jedan je od najlepših hotela na ovim prostorima. Ambijent hotela odiše komforom, prijatnošću i umetničkim šarmom koji goste ne ostavlja ravnodušnim. Hotel raspolaže sa 56 smeštajnih jedinica. U pitanju su prelepi i komforni apartmani i porodične sobe sa elegantnim enterijerom. U ponudi hotela su još i restoran "Biber", aperitiv bar, sala za seminare, sopstveni parking prostor, sportsko-rekreativni sadržaji uz postojanje teniskog terena, kao i ekskluzivni Wellness centar sa otvorenim i zatvorenim bazenom u okviru Wellness i Relax zona.

Hotel je smešten je u mirnom delu Vrnjačke Banje, u neposrednoj blizini banjske promenade. Idealno je mesto za odmor, relaksaciju i opuštanje. Ljubazno, profesionalno i uslužno osoblje pruža uslugu merenu najvišim svetskim standardima.

Wellness centar čini jedinstvenost ponude hotela Solaris Resort. Obilje sadržaja i stručno osoblje omogućavaju gostima da provedu nezaboravne i opuštajuće trenutke negujući svoje telo i duh.U ponudi se nalazi:otvoreni bazen, zatvoreni bazen sa slanom vodom, jacuzzi za 10 osoba, slana pećina, kaldarijum, ruska banja, zlatni hamam, relax baldahin, tuš tropska kiša, finska sauna, tepidarijum. U okviru Relax zone, gostima su na raspolaganju razne vrste masaža, relax soba i tepidarijum.

Ponuda za seminare
Solaris Resort


Pored svih mogućnosti, Solaris Resort je pravi izbor i za poslovne goste. Seminar sala poseduje savremenu audio i video opremu (projektor, platno, plazma TV, ozvučenje, mikrofon, flip chart). Kapacitet sale je 60-80 mesta i pruža mogućnost za organizaciju raznih skupova (seminara, prezentacija, predavanja, konferencija). U izgradnji je i nova kongresna sala kapaciteta do 250 mesta.

Restoran
Solaris Resort


Opuštajuće i prijatne trenutke možete upotpuniti u našem lobi baru ili na otvorenoj terasi uz finu kafu ili bogat izbor pića. Od nedavno hotel ima i nov restoran "Biber" koji ima kapacitet do 140 mesta. Restoran nudi bogatu ponudu nacionalnih i internacionalnih jela, a pored toga što je namenjen gostima hotela, i s obzirom na svoju "a la cart" ponudu otvoren je i za eksterne goste. Uz prefinjenost ovog prostora saznaćete ono što se kroz hranu može spoznati.

vaše slike:

 Hoteli Srbija
Apartmani
Banje Srbije
Banjski smeštaj
ekskluzivni smeštaj
Hotel hoteli
Lekovita banja
Luksuzni smeštaj
Odmor Vrnjačka Banja
Organizacija konferencija
Podaci firme ::::.
Tekeriš
Loznica , 15300
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

U Banji Badanji postoje dva izvora: "Glavni izvor" sumporovite vode i izvor "Gvozdene vode".
Izvor sumporovite vode se neкada zvao "Slana bara". Prema analizi spada u red sumporovito-gvožđevitih. Кonstantovan je sadržaj sumpor-vodoniкa i tragovi amonijaкa.

Voda Banje Badanje кoristi se кupanjem i pijenjem za lečenje. Upotrebom gvožđevite vode leči se anemija i razna stomačna obolenja a кorišćenjem sumporovite vode reumatizam, artritis, spondiloza i posttraumatsкa stanja.

Okolina Banje Badanje pogodna je za šetnje i boravak u prirodi. Postoji mogućnost organizovanja izleta do Tršića, Loznice, Tekeriša, manastira Tronoše i Zvorničkog jezera, koje pruža uslove za pecanje. Čista i bistra reka Cernica pogodna je za kupanje i ribolov.
Podaci firme ::::.

Gornja Trepča, 32215
Srbija
Tel.: 032 822 305
Fax: 063 1547 015
Mapa

service description:

U prelepom prirodnom okruženju,
na ulazu u Banju GORNJA TREPČA
nalazi se privatni smeštaj
Vila “MONTE CARLO”

Potreba za mirom i odmorom
posetilaca i gostiju banje,
definiše usluge koje Vam nudimo

Izdvojena od gužve i buke,
Vila Monte Carlo pruža
uživanje u prirodnim lepotama
koje su i glavna odlika ovog kraja .
Podaci firme ::::.

Pačir, 24342
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Nova termalna lekovita banja sa slanom vodom u Pačiru.

Jezero veličine dva olimpijska bazena raspolaže sa 2000 kvadratnih metara površine. Lekovita voda od 73 stepena dolazi sa dubine od 1400 metara i u sebi sadrži niz lekovitih sastojaka.

Bez obzira što u Panonskoj niziji ima mnogih termalnih voda, imajući u vidu prve rezultate hemijske analize vode u Pačiru, veoma smo se iznenadili, jer ova voda sadrži mnogo minerala i 21-22 grama soli po litru, što znači da je ovo jezero nakon slanih izvora u Erdelju, Transilvanija, je najslanije u Panonskoj niziji.

Balneološke analize u Beogradu su dokazale da posetioci mogu da koriste uslugu „Pačirskog mora“ za lečenje reumatskih oboljenja, stanja nakon povreda, kožnih oboljenja, da je ova voda delotvorna na povrede mišića i vaskularne bolesti.

Voda ima miris joda i fenola, ali se na to može navići za nekoliko minuta. Temperatura vode u jezeru je oko
30-35 stepeni, a najdublja tačka jezera je 1,6 metara.
Šarvar - Vadkert u. 4.
Segedin, 6700
Mađarska
Tel.: +36 95 530 100
Fax: +36 95 530 101
Mapa

service description:

BANJA ŠARVAR

Hotel Park InnPark in je nov, funkcionalan, praktičan i veoma čist, moderno dizajniran hotel u toplim bojama, smešten u termalnoj banji Sarvar na zapadu Mađarske, 200 km od Budimpešte i 30 km od granice sa Austrijom. Hotel je direktno povezan sa velikim akva parkom banje Sarvar. Mineralna voda banje Sarvar ima pozitivno dejstvo kod lečenja nekih kožnih i ginekoloških bolesti.

U samom hotelu i okolini, pored akva parka, gostima je raspolaganju veliki broj aktivnosti:
Različite vrste velnes programa, aerobika i sportskog programa u Sarvar (Sárvár) banji
Srednjovekovna večera i viteški turnir ( udaljenost 40 km far )
Peintbol u mestu in Szombathely (udaljenost 27 km)
Jahanje konja u banji Sarvar
Letenje zmajem (udaljenost 10 km)
Golf tereni ( udaljenost 30 km)
Istorijske znamenitosti u mestima Szombathely (udaljenost 27 km ), Kőszeg (udaljenost 43 km ) i Győr (udaljenost 85 km )
Podaci firme ::::.
Harkány, Kossuth L. u. 7.
Segedin, 6700
Mađarska
Interesujte se Mapa

service description:

LEKOVITA BANJA U HARKANJU
GPS: 45° 51’ 09.80” N ; 18° 14’ 27.00” E

Harkanj se nalazi u Mađarskoj, na južnom delu županije Baranje, u kotlini reke Drave, u zagrljaju planina Tenkes i Szársomlyó. Preko tog raznolikog krajolika vodi nas put pored žitnih njiva, mnoštva jezera čiste vode, bujnih šuma i vinograda, među kojima se skriva gradić lekovite vode. Nekada je čitav kraj bio vlasništvo obitelji Garai i Batthyány, koje za sobom su ostavile podosta povesnih spomenika!

Lekovita voda harkanjskih toplica jest dar prirode. Harkanjske toplice jedinstvene su u Europi, i s razlogom na glasu već 200 godina. Voda toplica sadrži alkalno vodični karbonat te sumpor. Goste nadalje očekuje park od 13,5 hektara, blizu 8000m² vodene površine, 5000m² natkrivenog prostora za odmor, bazeni s pogledom na krajolik!
Nadamo se, da ćete nas uskoro i Vi posetiti, kako bi se lično uverili u lekovitost vode, naše gostoprimstvo, te se na kraju telesno i mentalno osveženi vratili u vrvu svakodnevice!
Podaci firme ::::.
Kiskunmajsa
Segedin, 6700
Mađarska
Tel.: +3677/481-855
Fax: +3677/481-013
Mapa

service description:

JONATHERMAL LEKOVITA BANJA

SVE NA JEDNOM MESTU, UZ PRIHVATLJIVE CENE, BLIZU GRANICE!

Termalno kupalište, zatvoreni i otvoreni bazeni, aqupark, vodeni tobogani, dečiji bazeni, lekarski tretmani i wellness usluge, kao i više mogućnosti za smeštaj

Banjski kompleks Jonathermal, pruža prijatan odmor i zabavu za svakog člana porodice.
Podaci firme ::::.
Gyula, Gyulai Várfürdő
Segedin, 6700
Mađarska
Tel.: +36 66/561-350
Fax: +36 66/561-060
Mapa

service description:

BANJA ĐULA
LEKOVITA BANJA

Banja za dušu i telo, za odmor, rekreaciju i banjsko lečenje.
Imamo 10 zatvorenih i 8 otvorenih bazena sa termalnom vodom. Ova termalna voda je delotvorna za koštana obolenja. Temperatura vode je 30-36 C.
Mórahalom
Segedin, 6700
Mađarska
Tel.: +36 62/281-039
Fax: +36 62/580-043
Mapa

service description:

LEKOVITA BANJA MORAHALOM

Usluge:
* lekoviti bazeni
* lečenje
* wellness
* otvoreni i zatvoreni bazeni
* sauna, masaža
itd.

Ostali podaci:

  • Tel.: +36 62/580-042,, 

Facebook