| pogoci:12
Podaci firme ::::.
Zaovine - zaseok Popovići
Bajina Bašta, 31250
Srbija
Tel.: 064 8475 427
Fax: 064/8475-427

service description:



Vila "Čarobna koliba raspolaže sa:

-dnevnim boravkom sa kuhinjom

-dve spavaće sobe

-kupatilom

Objekat je površine 50 m2 i raspolaže sa 6 ležajeva –

-dve sobe sa po dva ležaja i jedan u dnevnom boravku.


Upoznajte Zaovine:


Zaovine su čuvene kao mesto na kojem je otkriven živi fosil biljnog sveta, Pančićeva omorika. U zaseoku Đurići 1875. godine čuveni botaničar Josif Pančić otkriva novu „felu“, endemoreliktnu vrstu četinara kojoj daje naziv Pančićeva omorika (Picea omorika). Zaovine su jedino stanište Pančićeve omorike na serpentinitu.


U akumulacijama je evidentirano 14 vrsta riba, predstavnika 6 familija: potočna pastrmka, kalifornijska pastrmka, skobalj, klen, mrena i dr.


Izletnički vidikovci (Zmajevac, Bela Voda i Gavran);


Geomorfološka atrakcija u dolini reke Beli Rzav, na Lukama: Grad, sa ostacima srednjovekovnog utvrđenja, za koju je vezana legenda o plemiću i njegovoj nevernoj ženi;


Mesto Crkvine u podnožju Grada i ostaci srednjovekovne crkve bazilike.


Kanjon „Sklopovi“ reke Beli Rzav

kontakt

064 8475 427

carobna_koliba@hotmail.com
Podaci firme ::::.
Generala Šturma
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/30-66-521
Fax: 011/30-66-509

service description:

Vila "Jelena" je unikatan butique smeštajni objekat izgradjen u neoklasičnom stilu smešten na Dedinju, rezidencijalnom delu Beograda. Ovo impozantno dostignuće arhitekture, dekorisano vajarskim i slikarskim umetničkim delima, opremljeno je luksuznim nameštajem i najsavremenijim tehnološkim dostignućima. Uz kvalitetnu uslugu ljubaznog osoblja, svakom gostu pružiće jedinstven kraljevski doživljaj.

Vila "Jelena" svakako se nalazi u samom vrhu hotelijerske ponude Beograda i sa ponosom posluje u okviru Epoque Hotels Group.

Vila je pogodna za poslovne i porodične goste, ali i za turiste koji žele luksuz i vrhunsku uslugu u originalnom istorijskom ambijentu.

Ova raskošna vila u svojoj ponudi smeštaja pruža 10 prelepo dekorisanih soba u stilu baroka, opremljenih savremenim tehničkim uredjajima, pružajući kraljevski komfor. U okviru nje nalazi se i Klub "Jelena" koji u svojoj ponudi nudi konferencijsku salu za poslovne sastanke opremljenu savremenom rasvetom i audio-video opremom. Svim gostima na raspolaganju su i otvoreni bazen, fitnes sala, kao i dva restorana.
Podaci firme ::::.

Gornja Trepča, 32215
Srbija
Tel.: 032 822 305
Fax: 063 1547 015

service description:

U prelepom prirodnom okruženju,
na ulazu u Banju GORNJA TREPČA
nalazi se privatni smeštaj
Vila “MONTE CARLO”

Potreba za mirom i odmorom
posetilaca i gostiju banje,
definiše usluge koje Vam nudimo

Izdvojena od gužve i buke,
Vila Monte Carlo pruža
uživanje u prirodnim lepotama
koje su i glavna odlika ovog kraja .
Podaci firme ::::.
Vikend Naselje
Kopaonik, 36354
Srbija
Tel.: 036/428 850
Fax: 036 732-334

service description:

Vila Milmari 4* je nov, moderno opremljen objekat lociran na obroncima Kopaonika u vikend naselju na udaljenosti od oko 3km od samog turistickog centra. Vila je izgradjena prema svim evropskim i svetskim hotelijeriskim standardima koji omogucavaju prijatan odmor i rekreaciju.
Podaci firme ::::.

Nova Varoš, 31320
Srbija
Tel.: 064/836-74-70
Fax: 033/623-62

service description:

NOVA PONUDA NA ZLATARU!!!

Vila "Zlatarski san" se nalazi na planini Zlatar, na nadmorskoj visini od 1.300 m. Ukomponovana je među četinarima, brezama, cvetnim poljima i bistrim jezerima, a svojim izgledom ne remeti predivan prirodni ambijent. Idealna mešavina kontinentalne i blage mediteranske klime sa blagom smenom godišnjih doba, najvećim brojem sunčanih sati u Srbiji i obilnim snežnim padavinama u zimskom periodu dovoljan su razlog da svoj odmor provedete na planinskoj lepotici Zlataru u Vili "Zlatarski san".

Vila je izgrađena kao rezultat uspešnog petnaestogodišnjeg poslovanja firme STUR "Zoka-D" i njenog vlasnika Purić Zorice u okviru koje se obavlja trgovinsko-ugostiteljska delatnost koja se izgradnjom ovog objekta proširuje na turističku delatnost, a koja u okviru planine Zlatar kao turističke destinacije ima ogromnu perspektivu.

Prvobitni poslovni prostor firme se sastoji iz dva poslovna objekta:

Prodavnica prehrambene robe "Dragstor" i Restoran domaće kuhinje "Biser"
Podaci firme ::::.
Vinci bb
Golubac, 12223
Srbija
Tel.: 064/269 38 33
Fax: 012 679 616

service description:

Vila Dunavski Raj osnovana je 2003 godine u vidu porodičnog biznisa. Naša misija je da gostima pružimo ambijent koji je ujedno i naš lični pečat. Nalazimo se u vikend naselju Vinci, šumi zlatnih borova u blizini obale Dunava odakle pogled seže do Rumunije a deli nas naše nekadašnje ostrvo Moldova. Nizvodno, vidik uveličava princeza okruga XIV veka - Golubačka Tvrdjava.
U ovom nesvakidašnjem ambijentu, Vila Dunavski Raj vam nudi smeštaj na bazi punog pansiona, polupansiona i noćenja sa doručkom.
8 soba kategorije **** rasporedjeno je na dva nivoa tako da svaka soba ima terasu sa pogledom na dvorište. Raspolažemo kapacitetom od 30 kreveta, a sobe su 1/2, 1/3 i 1/4 sa kupatilom. Letnja bašta, tereni za odbojku, beach volley i speedminton, stoni tenis i bilijar su tu da vam upotpune boravak sa malo rekracije i opuštanja, ali i pravim sportistima.
Mi stvaramo Raj za vas, naše stare i nove goste, turiste, sportske grupe, bikere, avanturiste, bilcikliste, jedriličare, ribolovce... Jednom reči za sve vas kojima možemo pružiti toplo gostoprimstvo, prijatan boravak i nezaboravan ambijent.

vaše slike:

 Hoteli Srbija
hotel
hotel na Dunavu
Podaci firme ::::.
Divčibare
Divčibare, 14204
Srbija
Tel.: 014/232-080

service description:

Eksluzivan i autentičan ambijent na padinama Divčibara će Vam pružiti najugodniji osećaj života i odmora na planini tokom cele godine. Fantastičan smeštaj na jednoj od najlepših planina na Balkanu. Kompletno opremljena 2 apartmana, veliki dnevni boravak sa kaminom, dve kompletno opremljene kuhinje, 2 trpezarije, 2 kupatila sa tuš kabinama, 3 spavaće sobe, sa vinskim podrumom i letnjom terasom. Ceo objekat je opremljen centalinim grejanjem.
Pravo mesto za Vaš miran odmor!
Podaci firme ::::.

Bela Crkva, 26340
Srbija
Tel.: 013/852-320

service description:

Vila Marija predstavlja jednu od interesantnijih ponuda smeštaja u Beloj Crkvi, jer se nalazi između dva najposećenija belocrkvanska jezera – Gradskog i Vračevgajskog jezera.
U vili je obezbeđen smeštaj u novim i komforno uređenim sobama, sa dva, tri ili četiri kreveta, od kojih svaka soba poseduje svoje kupatilo, TV i balkon.
U okviru kompleksa nalazi se izdvojeni prostor za parking, kao i prodavnica, dok se preko puta vile nalazi restoran sa velikom ponudom raznovrsnih jela.
Nedaleko od vile nalaze se teniski tereni za razonodu, a tu su i tereni za druge sportske aktivnosti.
Podaci firme ::::.
selo Balta Berilovac Stara Planina
Knjaževac, 19350
Srbija
Tel.: 064/1249-909

Kategorije:

service description:

Vila “Babin zub” se nalazi na Staroj planini u prelepom okruženju Parka prirode “Babin zub”,
u selu Balta Berilovac. Okružena je livadama i voćnjacima, pašnjacima, a pokraj same kuće
protiče potok. Uživaćete u čarima netaknute prirode, specijalitetima domaće kuhinje, gostoprimstvu ljubaznih domaćina.
Vila poseduje 3 prostrane sobe sa sopstvenim kupatilima, kuhinju i prelepu veliku terasu.
Podaci firme ::::.
Gornja Trepča
Gornja Trepča, 32215
Srbija
Tel.: 032/822-305

Kategorije:

service description:

U prelepom prirodnom okruženju, na ulazu u Banju Gornja Trepča nalazi se privatni smeštaj
Vila “MONTE CARLO”.
Potreba za mirom i odmorom posetilaca i gostiju banje, definiše usluge koje Vam nudimo.
Izdvojena od gužve i buke, Vila “Monte Carlo” pruža uživanje u prirodnim lepotama koje su i glavna odlika ovog kraja.
Podaci firme ::::.
Krfska 3/a
Palić, 24413
Srbija
Tel.: 024/603-400

service description:

Hotel, turizam
Podaci firme ::::.
Riječka 9
Palić, 24413
Srbija
Tel.: 024/754-090

service description:

| pogoci:12

Facebook