Podaci firme ::::.
Vinci bb
Golubac, 12223
Srbija
Tel.: 064/269 38 33
Fax: 012 679 616

service description:

Vila Dunavski Raj osnovana je 2003 godine u vidu porodičnog biznisa. Naša misija je da gostima pružimo ambijent koji je ujedno i naš lični pečat. Nalazimo se u vikend naselju Vinci, šumi zlatnih borova u blizini obale Dunava odakle pogled seže do Rumunije a deli nas naše nekadašnje ostrvo Moldova. Nizvodno, vidik uveličava princeza okruga XIV veka - Golubačka Tvrdjava.
U ovom nesvakidašnjem ambijentu, Vila Dunavski Raj vam nudi smeštaj na bazi punog pansiona, polupansiona i noćenja sa doručkom.
8 soba kategorije **** rasporedjeno je na dva nivoa tako da svaka soba ima terasu sa pogledom na dvorište. Raspolažemo kapacitetom od 30 kreveta, a sobe su 1/2, 1/3 i 1/4 sa kupatilom. Letnja bašta, tereni za odbojku, beach volley i speedminton, stoni tenis i bilijar su tu da vam upotpune boravak sa malo rekracije i opuštanja, ali i pravim sportistima.
Mi stvaramo Raj za vas, naše stare i nove goste, turiste, sportske grupe, bikere, avanturiste, bilcikliste, jedriličare, ribolovce... Jednom reči za sve vas kojima možemo pružiti toplo gostoprimstvo, prijatan boravak i nezaboravan ambijent.

vaše slike:

 Hoteli Srbija
hotel
hotel na Dunavu

Facebook