Podaci firme ::::.
Temerinska 20
Novi Sad, 21100
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

“INFOGRAF – GOTI” d.o.o. je firma koja se bavi uvozom i distribucijom IT proizvoda.

“INFOGRAF-GOTI” danas uvozi brendove: Orink, Toten, Tenda, XL - Scan, Eacan, Team, Winstars, Deep Cool, United Star, LW- San. Pored nasih uvoznih programa mi distribuiramo i svetski poznate brendove poput : HP-a, Epson-a, Intel-a, Canon-a, Microsoft-a,Gigabayt-a, AMD-a i dr. Proizvodnja i brendiranje sopstvenih proizvoda rezultat je nase dugogodisnje saradnje sa Kineskim poslovnim partnerom. “IG Max” je brend pod kojim distribuiramo, napajanja i kucista za racunare . ”Smashing Case” je nas brend za notebook i laptop torbe, dok smo pod imenom “CRAFT” izbrendirali : tastature, miseve, web kamere i slusalice.

vaše slike:

Informatika
Održavanje računara
prodaja poslovnih softvera
prodaja tonera
Računari i oprema
Servis računara
servis štampača
Softveri
toneri
Informatika
Održavanje računara
prodaja poslovnih softvera
prodaja tonera
Računari i oprema
Servis računara
Podaci firme ::::.

Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024 520 616
Mapa

service description:

KristinaSoft

Izrada softvera
Vršimo izradu programa za:
¤ finansijsko knjigovodstvo
¤ vođenje robno materijalnog/knjigovodstva
¤ praćenje proizvodnje
¤ obračun zarada i drugih primanja
¤ štampanje računa preko fiskalnih kasa/štampača
i drugo...

Knjigovodstvene usluge
Pružamo usluge:
¤ finansijskog knjigovodstva
¤ vođenja poslovnih knjiga
¤ sastavljanje finansijskih izveštaja
¤ obračuna poreza i doprinosa zarada i drugih primanja zaposlenih
¤ prijava/odjava radnika.

Prodaja i servis
¤ Prodaja računara, laptopova i delova po želji korisnika.
¤ Vršimo instalaciju, osvežavanje operativnih sistema i drugih programa potrebnih korisniku, zamenu dotrajalih, neispravnih delova i čišćenje računara od prašine.
Podaci firme ::::.

service description:

"LMB Soft" d.o.o osnovano je sa primarnim ciljem rada u oblasti medicinske tehnologije specijalno transfuziologije.

"LMB Soft" poseduje sopstveni razvojni tim od oko 10 inženjera različitih profila elektro i mašinske struke kao i specijalista za izradu softvera, proizvodnju opremljenu mašinskim parkom dovoljnim za izradu prototipova i proizvoda malih serija.

Proizvodi "LMB Soft" su uređaji koji zahtevaju visok tehnološki nivo izrade i funkcionalnosti. Celokupna proizvodnja je namenjena izvozu. Prisutni smo u skoro 28 zemalja Evrope i Azije, a u manjoj meri i na Afričkom i Američkom kontinentu.

PROIZVODI:

-Ručni ekstraktor plazme
-Automatski separatori krvnih komponenata
-Mešalice za trombocite
-Ručni striper
-Vage za donaciju krvi
-Uređaji za akviziciju podataka u oblasti
transfuziologije
-Softver za prikupljanje podataka tokom procesiranja jedinica krvi

USLUGE:

-Razvoj softvera (softverskih komponenti i aplikacija) prema zahtevu kupca, mahom u oblast primarne delatnosti
-Održavanje softvera

REFERENCE:

- Macopharma - Nemačka
- JMS - Singapur
- PAL - Italija

-Domaće tržište 1%
-Azija (bez Kine) 40%
-Kina 30%
-EU 10%
-Kanada 13%
-ostale zemlje 5%
Podaci firme ::::.

service description:

Extreme d.o.o. je osnovan 1996. godine i od samog početka se bavimo softverom.

Naš cilj je da pomognemo firmama u svakom od koraka koje nabavka softvera podrazumeva: analizi sadašnjih i budućih potreba preduzeća, proceni isplativosti investicije, obuci korisnika, održavanju softverskih licenci i tehničkoj podršci.

Arhiviranje dokumentacije
Upravljanje dokumentacijom
Elektronsko upravljanje dokumentacijom ...

Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

Kategorije:

service description:

Agencija za računarsko programiranje Creative Noobs

Glavne delatnosti agencije su:
Internet programiranje - izrada sajtova, web dizajn.
Objektno programiranje - izrada softvera, programa.
SEO - Search engine optimization, optimizacija sajtova za pretraživače.

Izrada softvera
Izrada sajtova
SEO ....
Podaci firme ::::.

Zemun, 11080
Srbija
Tel.: 060/4567-420
Fax: 011/2991-108
Mapa

service description:

Gloria Ferrari d.o.o. se bavi izradom specifičnih softvera, web prezentacija, obukom za rad na računaru i prodajom standarne i specifične računarske opreme (Brajevi redovi, Brajevi štampači) i softvera (čitači ekrana, ekranske lupe i drugi softveri za osobe sa invaliditetom).

Didaktička sredstva
Školski nameštaj
Podaci firme ::::.

Novi Beograd, 11070
Srbija
Tel.: 011/785-02-44
Mapa

service description:

"CarBond" je aplikacija koja ima za cilj prikupljanje servisnih podataka motornih vozila na teritoriji Republike Srbije i bivših Jugoslovenskih republika. Preko ove elektronske baze korisnik će biti u mogućnosti da po broju šasije dobije pouzdane servisne podatke.

Misija projekta "CarBond" je da klijent prilikom kupovine željenog motornog vozila na lak i brz način može proveriti istinitost podataka. Odnosno, da se informiše da li je motorno vozilo kradeno, da nema veću pređenu kilometražu nego što piše na instrument tabli, da nije imao teže kvarove, da je nekoliko godina stariji nego što piše u dokumentu... Osnovna vizija projekta je proširenje baze podataka sa što većim brojem motornih vozila, koja će korisnicima pruži garancija i dugoročno poverenje.

Osnovni cilj "CarBond" projekta je aplikacija koja ima za cilj prikupljanje servisnih podataka motornih vozila na teritoriji republike Srbije, a kasnije i ex-YU zemalja.
Podaci firme ::::.
CARA DUŠANA 7
Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

2D Soft d.o.o. je preduzeće za inženjering softverskih proizvoda i razvoj informacionih sistema. Osnovano je 2002. godine sa ciljem da doprinese razvoju kvalitetnijeg softvera na našem tržištu.

2D Soft je najpoznatiji po svojim proizvodima Garson i Hotelier, programskim rešenjima za ugostiteljstvo i hotelijerstvo. Oba sistema su razvijana duži niz godina u saradnji sa stručnjacima iz HoReCa industrije. Odlikuje ih stabilnost, utvrđeni slučajevi korišćenja, intuitivne aplikacije i proširivost.

Osim hotelijerstva i ugostiteljstva, 2D Soft razvija informacione sisteme za medicinu (Helix i Asistent), poslovanje malih i srednjih preduzeća (Manager) i ljudske resurse (Harmonia).


Podrška

Značajan deo naših usluga se odnosi na korisničku podršku. Pored IT stručnjaka, deo našeg tima čine i ljudi sa praktičnim znanjima iz oblasti ugostiteljstva, hotelijerstva, servisa računara i opreme.


Podrška koju nudimo podrazumeva: telefonsku i interent podršku, izlaske na teren, servis opreme, programiranje specifičnih zahteve, konsultacije sa spoljnim saradnicima i partnerski program sa drugim firmama.
Podaci firme ::::.

service description:

Preduzeće "CardWare" je osnovano 1991. godine u Novom Sadu, Vojvodina, Srbija, a osnovna delatnost je proizvodnja i razvoj uređaja iz oblasti automatske identifikacije.

Proizvodimo uređaje za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa i prateći PC software, ručne terminale za kontrolu stražarske službe, čitače ID medija za tastaturu, RS-232 konvertore itd.

service description:

"Connect Software" se bavi prodajom, implementacijom, podrškom i prilagođavanjem poslovnih programa za mala i srednja preduzeća. Veliki broj uspešnih implementacija najviše korišćenih poslovnih programa garant su Vam da birate pravog partnera za poslovnu saradnju.

Naš tim radi na implementaciji i podršci najrasprostranjenijeg domaćeg poslovno knjigovodstvenog programskog paketa u Srbiji "Blue Soft 04", kao i na implementaciji i podršci najrasprostranjenijeg informacionog sistema u Srbiji "Datalab Pantheon"-a.

Imamo bogato iskustvo u radu sa poslovnim informacionim sistema kod malih i srednjih preduzeća i veoma brzo i lako možemo da završimo implementacije za oba ova sistema.

Takođe smo tu i da Vas posavetujemo da odaberete pravi program u skladu sa vašim mogućnostima.
Podaci firme ::::.
Vizantijski bulevar 80a
Niš, 18000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Logik je preduzeće koje se bavi proizvodnjom softvera web i desktop orijentacije. Pored gotovih rešenja koje nudimo, a koja su rezultat višegodišnjeg razvoja fuzijom velikog broja zahteva, Logik obezbeđuje i uslugu kreiranja potpuno novog softvera prema specifičnim potrebama.

Preduzeće je zvanično osnovano 2003. godine, međutim Logik programi su prisutni na tržištu još od devedesetih godina prošlog veka. Naša rešenja su opšte prihvaćena i mnogo puta nagrađivana. Osim na domaćem tržištu, prisutni smo i na zahtevnom svetskom tržištu i uspešno sarađujemo sa klijentima iz SAD-a, Irske, Holandije i Švajcarske.

PROIZVODI I USLUGE
Bez obzira na delatnost i veličinu, svaki korak u poslovanju ozbiljnog preduzeća treba da bude propraćen kroz odgovarajući informacioni sistem. Prava informacija u pravom trenutku preduslov je za uspešan posao.

Logik Vam nudi modularna rešenja, jednostavna za upotrebu i nadogradnju prema Vašim zahtevima. Rad u mrežnom okruženju se naravno podrazumeva, a ono što izdvaja naš poslovni softver jeste mogućnost povezivanja programa preko Interneta, tako da su podaci centralizovani čak i kada su filijale širom zemlje ili sveta. Ako tome dodamo jaku tehničku podršku koja brine o svojim korisnicima, onda je pred Vama kompletna ponuda!

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

Tržišna marka:

  • Cisco
  • Fujitsu Siemens
  • HP
  • Microsoft
  • Oracle
  • Printronix

service description:

"DIGIT" je jedna od vodećih srpskih informatičkih firmi koja pruža usluge projektovanja, razvoja i implementacija informacionih sistema korišćenjem najnovijih proizvoda i alata.
Podaci firme ::::.
Cerski venac 7/10
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011 2508-822
Mapa

service description:

IP COMPUTERS pruža sledeće:
1. Sagledavanje i analiza postojeće IT opreme i informatičke podrške
2. Planiranje i nabavka IT opreme
3. Prodaja i instalacija softvera
4. Projektovanje, izrada i održavanje računarskih mreža
5. Zaštita i backup podataka
6. Reklamiranje preduzeća i pojedinaca
7. Održavanje IT opreme po najpovoljnijim cenama
8. Digitalizacija dokumenata

Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

Kategorije:

service description:

IZRADA SOFTVERA I RAČUNARSKI INŽENJERING

Trgovina na veliko električnim aparatima za domaćinstvo
Podaci firme ::::.
Vojvode Vuka 13
Niš, 18000
Srbija
Tel.: 065/54-75-470
Mapa

Kategorije:

service description:

Trgovina na malo računarima, perifernim jedinicama, softverom i električnim aparatima za domaćinstvo. Popravka računara i periferne opreme.
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Površnim gledanjem Vam se poslovni programi na tržištu mogu učiniti slični: svi imaju opcije za upis artikala, kreiranje faktura i slično. Ipak, to nije tako. Bez obzira na postojanje zajedničkih opcija, svaki program ima svoju internu logiku i specifičnosti koje će vam u kasnijem radu biti od presudnog značaja. Nekada postojanje neke sasvim neprimetne opcije može uštedeti veliki broj sati dodatnog rada, a nizak komfor u radu može učiniti da operater pogreši u unosu nekog bitnog podatka. Zato ne zanemarujte ni jedan aspekt budućeg korišćenja. Tražite da vidite i probate svaki detalj budućeg programa!
Podaci firme ::::.

service description:

Prodaja i servis računara, softvera, video nadzora, fiskalne kase.

Host je osnovan 1989. godine, i od tada radi kao firma koja se prvenstveno bavi proizvodnjom i prodajom računara i računarskih sistema, projektovanjem i integracijom mreža, održavanjem svih sistema vezanih za računare, sisteme video-nadzora, kablovskog razvoda i telekomunikacionih sistema, kao i prodajom i servisom fiskalnih kasa. Host se takođe bavi distribucijom Microsoft i Novell operativnih sistema i drugog softvera, kao ovlašćeni distributer, postavljanjem servera sa različitom primenom, izradom softvera posebne namene, kao i izradom web-stranica.

Host postiže odlične rezultate u ovim oblastima najvećim delom zahvaljujući svojim zaposlenima u stalnom radnom odnosu, a delimično i kao rezultat rada sa svojim spoljnim saradnicima iz raznih oblasti, koje firma angažuje po potrebi.

Host se može pohvaliti dugogodišnjom saradnjom sa velikim brojem preduzeća u najrazličitijim oblastima. Među njima je veći broj projektnih biroa, građevinskih izvođača, javnih preduzeća, kao i zdravstvenih ustanova koje smo snabdeli i koje održavamo.

Host održava računarske i druge sisteme ne samo u Subotici, već u velikom broju mesta i gradova u severnom delu Vojvodine, a Hostovi sistemi su tokom poslednjeg dugog niza godina isporučivani po celoj zemlji.

Host je svojim objektima trenutno zastupljen u Subotici i Kanjiži. U Subotici se nalazi maloprodajni i veleprodajni objekat sa magacinima i servisom, dok se u Kanjiži nalazi maloprodajni objekat sa magacinom i servisom, kao i igraonica raspoređena u objektu od preko 150 kvadratnih metara. Igraonica je isključivo zasnovana na 64-bitnim platformama AMD Athlon64 i PCI-Express grafičkim karticama zasnovanim na NVidia G-force 6600GT 3D akceleratorima. Igraonica za potpuni ugođaj nudi i online vezu sa Sentom i Čokom, i na taj način omogućava igranje najnovijih igara povezanih u realnom vremenu na veći broj računara u ovim mestima.

Host Computers

24430 Kanjiža

Tel./fax: 024/873 127

E-mail: hostcomp@pyrotherm.co.yu
Podaci firme ::::.

service description:

Sinus Plus d.o.o. pruža usluge implementacije knigovodstveno-poslovnih softverskih rešenja baziranih na Datalab Pantheon™ ERP sistemu.
Sposobni smo da odgovorimo na najsloženije zahteve malih i srednjih preduzeća u našoj zemlji.
Naša snaga se ogleda u konsultantskom osoblju koje ima iskustvo u implementaciji poslovnih rešenja, praktičnom poznavanju poslovnih procesa i konsultantskoj ekspertizi.

Naš tim vrši implementaciju "od početka do kraja" uključujući:
analize,
migraciju podataka,
obuku,
podešavanja,
podršku,
i izradu programskih rešenja po zahtevu.

Naša misija je da klijentima pružimo poslovna rešenja koja će im omogućiti potrebne informacije i sisteme za uspešno upravljanje poslovanjem.
Podaci firme ::::.
Đurićeva 6
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Poslovni softveri:

Program za veleprodaju
Sors VP je poslovni program namenjen preduzećima čija je delatnost trgovina na veliko. Ovaj poslovni softver omogućava automatizaciju niza operacija a naročito onih koje se obavljaju svakodnevno kao što su nabavka i izdavanje robe, fakturisanje i vođenje dokumentacije.

Program za maloprodaju
Sors MP je kompletan poslovni program za maloprodaju. Automatizuje niz operacija a naročito radnje koje se obavljaju svakodnevno kao što su nabavka, prodaja robe i vođenje dokumentacije. Jednostavan je za upotrebu, ima veliki broj izveštaja, omogućava praćenje poslovanja.

Program za knjigovodstvo
Program za finansijsko i robno - matrerijalno knjigovodstvo. Jednostavan za korišćenje, sadrži sve propisane obrasce kao i veliki broj analitičkih izveštaja, u potpunosti prilagođen za rad u mrežnom okruženju. Program je naročito pogodan za knjigovodstvene agencije.

Poslovni program po zahtevu

U slučaju da u našoj ponudi ne postoji rešenje koje odgovara potrebama Vašeg preduzeća u mogućnosti smo da u adekvatnim vremenskim rokovima proizvedemo poslovni program koji je u potpunosti prilagođen Vašim potrebama.

Izrada poslovnog programa po narudžbi može da podrazumeva prilagođavanje nekog od već postojećih rešenja potrebama kupca ili proizvodnju potpuno novog rešenja
Podaci firme ::::.

service description:

Znamo da je uspešno i efikasno vođenje preduzeća moguće jedino uz podršku kvalitetnog i sigurnog informacionog sistema. Malim, srednjim i velikim preduzećima preko 10 godina nudimo vodeći softver. Korisnicima garantujemo najnoviju tehnologiju i pomoć u donošenju ključnih odluka, koja kompanije vode u željenom pravcu. Zato je naš moto "Promenite podatke u profit!".

Datalab je razvio moderan partnerski model, u kom mi brinemo za prodaju, podršku, obrazovanje i održavanje Datalab programske opreme. Zajedno sa našim partnerima činimo jednu od najvećih IT grupa konsultanata u regionu.

Naš programski paket je otvoren za nadogradnju i povezivanje. Naše strukture podataka su javne i može im se pristupiti besplatno.

Facebook