Podaci firme ::::.

Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: (0)63 740 69 17

service description:

Vodič za roditelje
Porodica u vrtlogu droge

Veoma je malo literature za stručnjake i one koji to nisu, ali žele da budu obavešteni o posledicama uzimanja droga. Još je manje literature koja daje korisne savete za roditelje i sve prijatelje mladih iz koje se onaj ko je zainteresovan može informisati šta je to u osnovi želje za drogama, kao i koje su mogućnosti da se zaštite mladi od sudbonosnog i često smrtonosnog eksperimentisanja sa drogom.
Knjiga Nedeljka V. Jovića „PORODICA U VRTLOGU DROGE" je upravo ono što je potrebno da se više sazna o drogama, uzrocima koji nekoga dovode u vrtlog droga, a pre svega šta i kako da se uradi da se problemi reše ako već postoje. U ovoj knjizi ćete naći detaljno razrađene opise mladih koji imaju probleme sa drogama i njihovih porodica, kao i vrlo korisne savete i preporuke kako da vaša porodica izbegne ili reši ovakve probleme. Izuzetno zanimljivo štivo koje obiluje primerima iz prakse pomoćiće vam da bolje razumete najveću „nezaraznu epidemiju" modernog doba. U mnogim situacijama prepoznaćete situacije iz svog života i života vaših prijatelja, jer to su životne, realne situacije i problemi sa kojima se svakodnevno susrećemo. Rešavamo ih na različite načine manje ili više uspešno. Šta je ono što razlikuje našu porodicu od one koja ima problem sa drogom i da li razlika ima?
Odgovore potražite u ovoj knjizi koja je pisana izuzetno pitkim stilom u kome se prepoznaje veliko iskustvo i poznavanje problema.
Podaci firme ::::.
Omladinska 2
Kraljevo , 36100
Srbija
Tel.: 036 234-655
Fax: 036 234-377

service description:

Usluge komore
|

USLUGE ČLANICAMA KOMORE

* Poslovne usluge
* Usluge informacionog centra
* Usluge marketinga i propagande
* Usluge javnim ovlašćenjima
* Usluge edukacije
* Ostale usluge


Izvršenje usluga radi se na osnovu pismenog zahteva stranke koji se podnosi Komori uz priloženje potrebne dokumentacije neophodne za obradu zahteva


Delatnosti komore
|

• pružanje i organizovanje stručne pomoći svojim članovima radi poboljšanja i unapređivanja njihovog

poslovanja

• proučavanje pitanja, koja se odnosena privredne grane zastupljene u Komori, pračenje pojava privrednog života i ocenjivanje njihovog dejstva na privredu sa područija Komore

• unapređenje i uspostavljanje ekonomske saradnje sa inostranstvom, organizovanje privrede i turističke infornativne propagande, sajmova, privrednih izložbi i drugih promotivnih aktivnosti za potrebe svojih članova

vaše slike:

Agencijske i poslovne usluge

service description:

Škola računara - razvijena po evropskim standardima, poseduje sertifikat ECDL testnog centra

Škola engleskog jezika - 6 nivoa obuke, po Oxfordovim udžbenicima New Headway

Škola životnih veština - ove veštine olakšavaju snalaženje u savremenom svetu poslova

Škola preduzetništva - znanja potrebna za pokretanje i razvoj sopstvenog posla

Kako Vi možete pomoći

NSHC je neprofitna organizacija i sve donacije koje dobijemo usmerene su na direktnu podršku našim korisnicima.

Novosadski humanitarni centar je neprofitna, nevladina organizacija koja doprinosi stvaranju humanog društva kroz pružanje podrške ugroženim i marginalizovanim grupama, podsticanje aktivizma građana, istraživački rad i obrazovanje.

U saradnji sa vladinim i nevladinim sektorom NSHC doprinosi razvoju neformalnog obrazovanja, promociji zdravlja, unapređenju socijalne politike i politike zapošljavanja u Srbiji.

NSHC je osnovan 1998. godine u Novom Sadu. Na našim projektima su angažovani stručnjaci iz različitih oblasti - psiholozi, socijalni radnici, lekari, pedagozi, profesori, ekonomisti...

Projekti NSHC-a se finansiraju iz donatorskih sredstava međunarodnih nevladinih organizacija i fondova pokrajinske i republičke vlade. Pored toga, doprinos radu NSHC-a daju volonteri i građani svojim prilozima.
Postoje brojni načini na koje možete pomoći i promeniti stvari na bolje...

* donacije
* volonterski rad
* promocije
Podaci firme ::::.

service description:

ŠKOLA RAČUNARA

Izuzetno efikasne metode rada i obučavanja (za ne tako kratak rok) formiraće vas kao osobu koja će znati da računar iskoristi na pravi način u vašem poslu.Kursevi su prilagođeni apsolutnim početnicima kao i onima koji već poseduju neko znanje... ali nisu sigurni kako da to znanje praktično primene...


PROGRAMI

NODCOM izrađuje programe u zavisnosti od zahteva klijenata. Na taj način nastali su veoma popularni i korisni programi. Naročito izdvajamo 1D CUT MASTER program - program za kalkulaciju što manjeg utroška žice za stovarišta. Takođe, veoma popularan program je i program za rad ugostiteljskih objekata i program za evidenciju prisustva radnika na poslu (dolazak i odlazak).


DOWNLOAD

Download besplatnih programa.


CNC

Rad na CNC mašinama, Iznamljivanje CNC mašina.
Podaci firme ::::.

service description:

ŠKOLA RAČUNARA

Škola računara IT CENTAR je prva profesionalna edukaciona ustanova iz oblasti informatike na područiju Niša. Nalazi se u centru grada, u ulici Cara Dušana br.90/3.

Svojim polaznicima IT CENTAR pruža mogućnost da u kratkom roku steknu obimno znanje i operativnu sposobnost za korišćenje velikog broja kompjuterskih programa, od osnovnih - svima potrebnih, do profesionalnih usko specijalizovanih. Predavači su profesionalci u svome poslu sa višegodišnjim iskustvom, što u kombinaciji sa modernom opremom i udobnim prostorom za rad čini savršen preduslov za lako savladavanje gradiva.


ŠKOLA ENGLESKOG JEZIKA

Centar za edukaciju u oblasti učenja engleskog jezika u IT CENTR-u predstavlja spoj tradicionalnog učenja stranog jezika i moderne kompjuterske tehnologije. Uspešno bavljenje svakim poslom zahteva odlično poznavanje kako savremene kompjuterske tehnologije tako i engleskog jezika. Program napravljen kombinacijom najboljih metoda učenja stranih jezika sa inostranih univerziteta, instituta i škola engleskog jezika koji su postali nezamenljivi.

IT CENTAR je jedini u Niškom Regionu a treći u Srbiji autorizovani TOEFL centar za obuku i polaganje.


RAČUNARSKE MREŽE

IT CENTAR kao prvi sertifikovani edukacioni centar, pored profesionalnih obuka za administratore nudi i uslugu projektovanja fizičke i logičke infrastrukture.

IT CENTAR u saradnji sa korisnikom analizira potrebe i zahteve preduzeća, određuje kvalitet i sigurnost i planira dalji razvoj mreže.

Nudimo Vam kompletnu uslugu po sistemu "ključ u ruke", od projektovanja celokupne fizičke i logičke infrastrukture ( bazirane na Microsoft i CISCO tehnologijama), preko implementacije mreže, pa sve do obuke administratora.


IZRADA SOFTVERA

IT Centar se bavi projektovanjem i izradom informacionih sistema kao i svih vrsta softvera korišćenjem najnovijiih tehnologija za rad pod Windows sistemima. Stručni kadar u firmi poseduje veliko i dugogodišnje iskustvo iz oblasti razvoja računarskog softvera.
Podaci firme ::::.
Kralja Petra 45
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/26-31-952
Fax: 011/26-31-952

service description:

Facebook