Podaci firme ::::.

service description:

ŠKOLA RAČUNARA

Izuzetno efikasne metode rada i obučavanja (za ne tako kratak rok) formiraće vas kao osobu koja će znati da računar iskoristi na pravi način u vašem poslu.Kursevi su prilagođeni apsolutnim početnicima kao i onima koji već poseduju neko znanje... ali nisu sigurni kako da to znanje praktično primene...


PROGRAMI

NODCOM izrađuje programe u zavisnosti od zahteva klijenata. Na taj način nastali su veoma popularni i korisni programi. Naročito izdvajamo 1D CUT MASTER program - program za kalkulaciju što manjeg utroška žice za stovarišta. Takođe, veoma popularan program je i program za rad ugostiteljskih objekata i program za evidenciju prisustva radnika na poslu (dolazak i odlazak).


DOWNLOAD

Download besplatnih programa.


CNC

Rad na CNC mašinama, Iznamljivanje CNC mašina.
Podaci firme ::::.

service description:

ŠKOLA RAČUNARA

Škola računara IT CENTAR je prva profesionalna edukaciona ustanova iz oblasti informatike na područiju Niša. Nalazi se u centru grada, u ulici Cara Dušana br.90/3.

Svojim polaznicima IT CENTAR pruža mogućnost da u kratkom roku steknu obimno znanje i operativnu sposobnost za korišćenje velikog broja kompjuterskih programa, od osnovnih - svima potrebnih, do profesionalnih usko specijalizovanih. Predavači su profesionalci u svome poslu sa višegodišnjim iskustvom, što u kombinaciji sa modernom opremom i udobnim prostorom za rad čini savršen preduslov za lako savladavanje gradiva.


ŠKOLA ENGLESKOG JEZIKA

Centar za edukaciju u oblasti učenja engleskog jezika u IT CENTR-u predstavlja spoj tradicionalnog učenja stranog jezika i moderne kompjuterske tehnologije. Uspešno bavljenje svakim poslom zahteva odlično poznavanje kako savremene kompjuterske tehnologije tako i engleskog jezika. Program napravljen kombinacijom najboljih metoda učenja stranih jezika sa inostranih univerziteta, instituta i škola engleskog jezika koji su postali nezamenljivi.

IT CENTAR je jedini u Niškom Regionu a treći u Srbiji autorizovani TOEFL centar za obuku i polaganje.


RAČUNARSKE MREŽE

IT CENTAR kao prvi sertifikovani edukacioni centar, pored profesionalnih obuka za administratore nudi i uslugu projektovanja fizičke i logičke infrastrukture.

IT CENTAR u saradnji sa korisnikom analizira potrebe i zahteve preduzeća, određuje kvalitet i sigurnost i planira dalji razvoj mreže.

Nudimo Vam kompletnu uslugu po sistemu "ključ u ruke", od projektovanja celokupne fizičke i logičke infrastrukture ( bazirane na Microsoft i CISCO tehnologijama), preko implementacije mreže, pa sve do obuke administratora.


IZRADA SOFTVERA

IT Centar se bavi projektovanjem i izradom informacionih sistema kao i svih vrsta softvera korišćenjem najnovijiih tehnologija za rad pod Windows sistemima. Stručni kadar u firmi poseduje veliko i dugogodišnje iskustvo iz oblasti razvoja računarskog softvera.
Podaci firme ::::.

service description:

U današnjem svetu informacija je postala roba broj jedan. Raspoloživost informacijama je dostigla globalne razmere ubrzavajući tempo života uz direktan uticaj na unapređenja informacionih tehnologija (IT). Takav trend je uslovio da se svetsko bogatstvo iz ostalih grana industrije relativno brzo prelije u industriju informacionih tehnologija. Današnje svetsko bogatstvo se većinski nalazi u informatičkoj industiji. Više od 80% novootvorenih radnih mesta u zemljama zapadne Evrope je neposredno ili posredno vezano za rad na računarima. Nijedan bolje plaćen posao se ne može naći bez poznavanja informatičkih znanja. Svako dalje odugovlačenje ovladavanjem informatičkih znanja neumitno dovodi do izolacije i potpune neupotrebljivosti na tržistu rada što je pogotovo pogubno za mlađe generacije.

Ovakvo razmišljanje navelo nas je da osnujemo OBRAZOVNI CENTAR koji ce na najkvalitetniji način, primenjujuci sve najsavremenije metode obuke, dnevno prateći aktivnosti na IT tržištu, usmeriti ogroman intelektualni potencijal i uvesti nas u svet računarski pismenih nacija. Sva ova znanja uz poznavanje jednog ili vise svetskih jezika, doveli su nas do osnivanja Obrazovnog centra koji ima cilj da opravda ime najvećeg srpskog prosvetitelja. Ime mu je “SVETI SAVA”.

Facebook