Podaci firme ::::.

service description:

Preduzeće "SAOP" je osnovano 1987. godine i među prvima je na regionalnom tržištu ponudilo sopstveni softver, odnosno programsku opremu.

Za razvoj poslovnih programskih rešenja i usluga za računovodstvene servise, preduzeća i javne ustanove, zapošljavamo više od 60 stručnjaka sa visokim obrazovanjem. Naša rešenja koristi više od 25.000 korisnika.

Poslovanje preduzeća "SAOP"

Naša osnovna delatnost je proizvodnja i razvoj naprednih poslovnih rešenja, koji doprinose povećanju uspešnosti naših partnera i stranaka pomoću:
-Stručne i kvalitetne podrške
-Redovnog obrazovanja i razvijanja stručnosti naših zaposlenih
-Tehničkog kvaliteta naših rešenja

Vizija preduzeća "SAOP"

Postati vodeći ponuđač poslovnih rešenja u regionu. Našu prepoznatljivost ćemo graditi na najstručnijoj, redovnoj i brzoj podršci našim strankama u regionu. Nadprosečna podrška po istraživanju TNS.

"SAOP" je inovativno preduzeće, koje postavlja trendove i stvaranjem pozitivnog radnog okruženja obezbeđuje stručni i lični razvoj svojih zaposlenih:

-Stvaramo pozitivno radno okruženje, koje podstiče saradnju
-Podstičemo napredovanje na svim nivoima poslovanja
-Želimo da budemo prepoznatljivi po odzivu, stručnosti i prijatnosti pri podršci našim strankama
-Radujemo se poslovnim uspesima naših stranaka
-Želimo da pomognemo strankama pri unapređenju njihovih poslovnih procesa
-Ponosni smo što smo zaposleni u kompaniji SAOP

"miniMAX" je najjednostavniji internet računovodstveni program, koji mogu istovremeno da koriste i preduzeće i računovodstvena agencija, zbog toga se podaci unose samo jednom i u svakom trenutku su potpuno usklađeni.

ERP "iCenter" analizira vaše radne procese i smanjuje troškove
Poslovni ERP informacioni sistem "iCenter" se nizom prilagođenih programskih rešenja prilagođava poslovnim procesima svakog preduzeća. Pomoću automatskih analiza, koje napravi na vašim poslovnim procesima, brzo obezbeđuje kvalitetne informacije rukovodstvu za donošenje ispravnih odluka i time omogućava smanjenje troškova poslovanja.

vaše slike:

ERP poslovni program
informacione tehnologije
Informacioni sistemi

Novi Beograd, 11070
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

U našoj agenciji "CUP centar za unapređenje poslovanja" obavljamo računovodstvene usluge za velika, srednja i mala preduzeća, kao i za preduzetnike. Svojim klijentima obezbeđujemo uslugu primerenu njihovoj delatnosti, načinu i obimu poslovanja.

Obuka knjigovođa - obuku kadrova za poslove knjigovodstva vršimo sa originalnom dokumentacijom, ručnom metodom i uz upotrebu računara. Obuka obuhvata kompletan program od otvaranja poslovnih knjiga do izrade završnog računa, sastavljanja zakonom propisanih obrazaca.

Iz čega se kurs za knjigovođe sastoji?
- delatnost - poslovni ciklus i organizaciju preduzeća
- organizaciju računovodstva i normativno regulianje
- pojam i definisanje ekonomske - poslovne promene
- dokumentaciju o nastalim poslovnium promenama
- obuhvatnost računovodstva
- pojam knjigovodstva, završni produkt i standarde
- korisnike računovodstvenih informacija
- vrste knjigovodstva: dvojno i prosto, razlike i sličnosti
- zadatke knjigovodstva
- principe u knjigovodstvu
- načela knjigovodstva
- pojam konta, računa, podela po stanju, aktiva-pasiva i poslovne knjige
- zakonske i podzakonske propise
- standarde u računovodstvu i knjigovodstvene mehanizme
- ručnom tehnikom i metodom kontiranja i knjiženja originalne dokumentacije
- kontiranja i knjiženja sa računarom
Podaci firme ::::.

Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

"ACCOUNT" d.o.o. ZA KONSLATING I MENADŽMENT osnovan je 1992. godine. Osnovne delatnosti su:

- Računovodstvene usluge
- Konsalting: usluge savetovanja iz oblasti računovodstva, finansija, poreskog sistema, spoljne trgovine i deviznog poslovanja
- Organizacija poslovnih procesa i dokumentacije
- Obuke iz oblasti računovodstva i finansija
- Usluge vezane za uvođenje informacionih tehnologija
- Podrška kod izbora kadra za poslove računovodstva i finansija

Iskustvo u radu sa stranim klijentima u oblasti računovodstva i finansija, kao i rad sa savremenim poslovnim informacionim sistemima, SAP R/3 i NAVISION, omogućili su nam da shvatimo zahteve savremenih poslovnih tokova i da u svom poslovanju uvedemo visoke standarde.

Ono što karakteriše naš tim je visok nivo znanja, koje se kontinurano unapređuje, profesionalnost i efikasnost.

Naš cilj je da pružimo maksimalnu podršku klijentu i da, uz potpuno moderan pristup poslovanju, u svakom trenutku budemo u mogućnosti da pružimo kvalitetne informacije potrebne za praćenje i unapređenje poslovanja.
Podaci firme ::::.

service description:

CENTAR WIZARD
Par reči o Centru Wizard...
Centar za obuku za rad na računaru, učenje stranih jezika i knjigovodstva "Wizard" osnovan je 10.avgusta 2007. godine. Centar Wizard je ustanova koja je otvorena sa ciljem da ponudi veštine koje su neophodne i potrebne u današnje vreme. Mnogo je kurseva u našoj ponudi a na vama je da izaberete koji kurs Vam je neophodan. Pored kurseva za rad na računaru, centar Wizard nudi i kurseve za knjigovođe kao i kurseve stranih jezika. U ponudi se nalaze razni kursevi kako za početnike tako i za one koji imaju već neko znanje i žele da ga usavrše. Kursevi se mogu pohađati po principu grupne ili individualne nastave.


Škola Računara
U potpuno opremljenim i klimatizovanim kabinetima sa najsavremenijom računarskom opremom postanite uspešan korisnik računara! Stalni pristup internetu će Vam omogućiti da proširite Vaša znanja iz oblasti koja vas zanima. U ponudu imamo veliki broj kurseva od onih koji su za apsolutne početnike pa do kurseve za grafiku, web i video. Na Vama je samo da odaberete!

Škola stranih jezika
Škola Wizard Vam nudi nekoliko svetskih jezika po veoma pristupačnoj ceni. Uz precizno odabrane udžbenike i audio materijale u potpunosti ovladajte nekim od svetskih jezika bez obzira da li ste početnik ili imate predznanje. Kreirajte nastavu prema Vašim potrebama u periodu kada Vama to odgovara uz konsultacije sa našim profesionalnim timom predavača! Testirajte svoje znanje sasvim besplatno.

Škola za knjigovođe
Omogućili smo Vam savremenu obuku za uvek potrebno vođenje poslovnih knjiga, ali na lakši i moderniji način - preko računara i uz pomoć programa. Svaki polaznik će moći da oseti teoretski i praktično način na koji se vode poslovne knjige. Budite u prednosti u odnosu na druge!
Podaci firme ::::.

service description:

U današnjem svetu informacija je postala roba broj jedan. Raspoloživost informacijama je dostigla globalne razmere ubrzavajući tempo života uz direktan uticaj na unapređenja informacionih tehnologija (IT). Takav trend je uslovio da se svetsko bogatstvo iz ostalih grana industrije relativno brzo prelije u industriju informacionih tehnologija. Današnje svetsko bogatstvo se većinski nalazi u informatičkoj industiji. Više od 80% novootvorenih radnih mesta u zemljama zapadne Evrope je neposredno ili posredno vezano za rad na računarima. Nijedan bolje plaćen posao se ne može naći bez poznavanja informatičkih znanja. Svako dalje odugovlačenje ovladavanjem informatičkih znanja neumitno dovodi do izolacije i potpune neupotrebljivosti na tržistu rada što je pogotovo pogubno za mlađe generacije.

Ovakvo razmišljanje navelo nas je da osnujemo OBRAZOVNI CENTAR koji ce na najkvalitetniji način, primenjujuci sve najsavremenije metode obuke, dnevno prateći aktivnosti na IT tržištu, usmeriti ogroman intelektualni potencijal i uvesti nas u svet računarski pismenih nacija. Sva ova znanja uz poznavanje jednog ili vise svetskih jezika, doveli su nas do osnivanja Obrazovnog centra koji ima cilj da opravda ime najvećeg srpskog prosvetitelja. Ime mu je “SVETI SAVA”.

Facebook