Podaci firme ::::.
Zmaj Jovina 67.
Vršac , 26300
Srbija
Tel.: 013/836-215
Fax: 013/836-215

service description:

Krznarska radnja "Nerc" osnovana je 1988. godine u Vršcu.

Delatnost: prerada kože i krzna i konfekcioniranje odevnih predmeta od kože i krzna.

Proizvodimo i prodajemo:
- muške kožne jakne,
- ženske kožne jakne,
- meklaud jakne,
- krznene bunde,
- šubare,
- kragne,
- prsluke i
- ostale predmete od kože i krzna.


Porudžbine primamo po vašim i našim modelima. Za sve dodatne informacije obratiti se na telefon: 062/396-890.


Vlasnik:
Dragiša Koruj
Zmaj Jovina 67
26300 Vršac

Ostali podaci:

  • Tel.: 062/396-890, 

vaše slike:

koža
Koža kožna galanterija
Koža krzno
Kožna galanterija
kožna industrija prerada kože
kožne jakne
kožni proizvodi
kožni prsluci
krzno
odeća od kože
Proizvodnja kožne galanterije
radionica za preradu kože
koža
Koža kožna galanterija
Koža krzno
Kožna galanterija
kožna industrija prerada kože
kožne jakne
kožni proizvodi
kožni prsluci
krzno
odeća od kože
Proizvodnja kožne galanterije
radionica za preradu kože
koža
Podaci firme ::::.
Maršala Tita .
Nova Gajdobra, 21431
Srbija
Tel.: 021/762-620

service description:

Podaci firme ::::.
PRELJINA, TOPALOVIĆA 10
Čačak , 32100
Srbija
Tel.: 032/381-990
Fax: 032/381-763

service description:

„Već skoro dve decenije Studio Maruška ujedinjuje eleganciju, fantaziju i stil sa neograničenim mogućnostima vrhunskih materijala. Najveću pažnju posvećujemo kvalitetu i ekskluzivnom dizajnu naših kreacija, koji seže od klasičnih, za sva vremena do aktuelnih modnih trendova. Vi ste naša inspiracija, a ekstravagancija naš cilj. Budite deo lepote.“
Studio MARUŠKA

Studio Maruška se već skoro dve decenije uspešno bavi izradom umetnickih unikatnih, rukom slikanih marama, ešarpi i kravata na italijanskoj svili najvišeg kvaliteta.

Danas je brend Maruška na tržištu sinonim elegancije i unikatnog stila, koji na jedinstven način ujedinjuje modu i umetnost. Vrhunski kvalitet najfinije italijanske svile, rukom slikani unikatni motivi i jedinstvena ručna završna obrada, učinili su ovaj brend liderom u oblasti modnih detalja na srpskom i evropskom tržištu. Marame, ešarpe i kravate koje nose umetnički potpis Maruška danas su i neizostavni deo uniformi i reprezentacija u najpoznatijim i najvećim srpskim kompanijama i finansijskim kućama.

Vi ste naša inspiracija, a jedinstvenost i ekstravagancija naš cilj. Budite deo unikatne lepote.

Ručna izrada

Ono što je brend "Maruška" dovelo do svetske modne scene je sposobnost prenošenja umetničkog dodira na jedinstvene modne detalje. Svaka marama se oslikava rukom tako što se bela svila zateže na ramove i nastaje jedinstvena igra četkicom i bojama. Pored cvetova i geometrijskih figura, velika inspiracija su motivi zavičaja i Srbije – prizor Beograda u noći, marame sa Žičom i Hramom Svetog Save, scene iz Guče... Osim motiva iz okoline, velika inspiracija su neretko i same ličnosti za koje Maruška specijalno izrađuje marame sa njihovim ličnim pečatom.

Besprekoran i jedinstven kvalitet materijala i boja od presudnog je značaja za izradu svakog proizvoda. Ako se tome pridoda i posebna, unikatna umetnička vrednost svakog modnog detalja, onda je jasno zbog čega je Maruška ime od izrazitog poverenja u poslovnom i svetu modne industrije.


http://youtu.be/MTx2T-lwxs4

vaše slike:

ešarpe
Koža kožna galanterija
Kožna galanterija
Kožni kaiševi
kožni novčanici
kravate
kravate elegant
marame
modni detalji
muške kravate
rukom slikane marame
službene kravate
svilene kravate
unikatne marame
uske kravate
ženske kravate
ešarpe
Koža
Podaci firme ::::.

service description:

SZTPR "DERMA" je počela sa radom 14. septembra 1979. godine kao mala radnja za vršenje usluge šivenja i prepravki proizvoda od kože kao i šivenje auto-presvlaka, pod nazivom „Samostalna zanatska ćurčijsko-kožuharska radnja Vlastimira Antanasijevića“. Sopstveni pogon za preradu kože napravljen je u Zaječaru na stotinak metara kvadratnih 1986. godine. U odnosu na potrebe, godišnje se prerađivalo oko 600 komada jagnjećih koža do određenih operacija (wet-blue, hrom-hrast, pelc-velur). Od istih koža su se šile bunde kao i kožne jakne. Ova količina koža radila se do 1999. godine. Od 2000. godine količina se povećava u proseku za 30% po godini, i do danas dostiže brojku od oko 5000 komada. Od 15. septembra 2006. godine radnja posluje pod nazivom SZTPR „DERMA“.


U sklopu SZTPR „DERMA“ na 5 km od Zaječara u selu Zvezdan nalazi se magacin sirovine i pogon za dovršavanje. Krajnji i glavni proizvod je bunda od pelc-velura u raznim bojama, po želji kupca, a u odnosu na modne tokove.

„DERMA“ danas ima celokupan proces od uskladištenja, prerade, do konfekcioniranja krzna i izrade HTZ opreme, a bavi se i otkupom i prodajom sirove (sitne i krupne) kože. Vršimo i usluge šivenja i prepravki proizvoda od kože kao i farbanje kožnih jakni.





Unazad desetak godina "DERMA" izlaže svoje proizvode na Novogodišnjem sajmu u Beogradu. Osim u zemlji, „DERMA“ izlaže svoje proizvode i u inostranstvu na festivalima kao što su Gusti Di Frontiera u Italiji, i Praznik češenj u Sloveniji. Svoje proizvode izvozi u Crnu Goru, a uskoro i u zapadnu Evropu.

vaše slike:

HTZ oprema
jakne
Podaci firme ::::.
Njegoševa 3.
Sopot, 11450
Srbija
Tel.: 011.8251.096
Fax: 011.8251.096

service description:

Podaci firme ::::.
Gavrila Principa 29
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/334-83-83
Fax: 011/334-83-83

service description:

Podaci firme ::::.
Temerinska 155
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 063/108-03-88

service description:

Porodična zanatska radnja, osnovana je 1997.god. u Novom Sadu sa tradicijom starih majstora. Na našoj internet prezentaciji možete saznati sve o proizvodnom programu naše radionice i mogućnostima njihove nabavke. Samostalna zanatska radionica IGUANA HAND MADE iza sebe ima pravu višedecenijsku porodičnu tradiciju zasnovanu na vrhunskom kvalitetu izrade proizvoda od kože. Naša osnovna delatnost je izrada kožne galanterije: kaiševi, novčanici, torbe, tabakere, privesci, razne futrole i dr., a ove godine otvoren je veleprodajno - maloprodajni i izložbeni prostor gde možete videti kompletan izbor iz naše ponude. Kožni kaiševi IGUANA - Da vam ne spadnu pantalone!

vaše slike:

kaiševi
Koža kožna galanterija
Kožna galanterija
Kožne torbe
kožni proizvodi
Novčanici
tašne
kaiševi
Koža
Podaci firme ::::.

service description:

Proizvodi od kože:


* muške torbe, ručne zglobne torbice, pilot tašne, torbice za pojas, muški novčanici

* ženske torbe i novčanici

* najrazličitiji privesci

* futrole za naočare, ličnu kartu, pasoš i vozačku dozvolu, USB memoriju, upaljače

* kožne futrole za licencirane pečate

* vizatori

* kožni muški i ženski kaiševi

* podmetači za čaše

* rokovnici


Sitna kožna galanterija je izrađena ručno i od čiste kože. Spretne ruke, koje već 10 godina rade sa kožom, stvaraju trajne proizvode koji vrlo lako mogu da posluže i kao poslovni pokloni. Na proizvodu koji izaberete za svog poslovnog partnera, može da bude istaknut logo Vaše ili njegove firme. Naravno, uvek će Vam izaći ususret ukoliko imate neke posebne želje za oblicima i dimenzijama. Kožni proizvodi su znak poštovanja, a odraz elegancije i prefinjenosti. Savršeni su i u prilikama kada želite da iskažete zahvalnost svojim radnicima ili kao reklamni materijal za nastup na sajmovima.

Posebna pogodnost je izrada futrola za licencirane pečate, pa ukoliko imate u svojoj firmi inženjere, obradujte ih i pokažite koliko Vam znači njihova posvećenost poklanjajući im predmet koji će moći da koriste godinama.

Osim toga, kožni novčanici i torbe, futrole, kaiševi ili rokovnici su savršeni pokloni za Novu godinu, Dan zaljubljenih, 8. mart ili bilo koju drugu priliku kada želite da pokažete koliko Vam je stalo do nekoga.

Kožarska radionica Antilopa učestvuje na sajmovima, pa njihove proizvode možete pogledati u okviru izložbeno-prodajne izložbe.

Izrada predmeta od kože u Antilopi je konkurentna iz nekoliko razloga. Pre svega, zbog umetničkih sklonosti Vesne Petković, koja će dizajnirati ono što zamislite, zatim zbog perfekcionizma Marinka Petkovića, koji će filigranskom preciznošću obraditi proizvod, a onda i zbog cene kožnih predmeta.

Podaci firme ::::.
Kablovska bb
Jagodina , 35000
Srbija
Tel.: 035/221-260

service description:

Kožna galanterija, odeća, obuća.

Facebook