Podaci firme ::::.

service description:

Proizvodi od kože:


* muške torbe, ručne zglobne torbice, pilot tašne, torbice za pojas, muški novčanici

* ženske torbe i novčanici

* najrazličitiji privesci

* futrole za naočare, ličnu kartu, pasoš i vozačku dozvolu, USB memoriju, upaljače

* kožne futrole za licencirane pečate

* vizatori

* kožni muški i ženski kaiševi

* podmetači za čaše

* rokovnici


Sitna kožna galanterija je izrađena ručno i od čiste kože. Spretne ruke, koje već 10 godina rade sa kožom, stvaraju trajne proizvode koji vrlo lako mogu da posluže i kao poslovni pokloni. Na proizvodu koji izaberete za svog poslovnog partnera, može da bude istaknut logo Vaše ili njegove firme. Naravno, uvek će Vam izaći ususret ukoliko imate neke posebne želje za oblicima i dimenzijama. Kožni proizvodi su znak poštovanja, a odraz elegancije i prefinjenosti. Savršeni su i u prilikama kada želite da iskažete zahvalnost svojim radnicima ili kao reklamni materijal za nastup na sajmovima.

Posebna pogodnost je izrada futrola za licencirane pečate, pa ukoliko imate u svojoj firmi inženjere, obradujte ih i pokažite koliko Vam znači njihova posvećenost poklanjajući im predmet koji će moći da koriste godinama.

Osim toga, kožni novčanici i torbe, futrole, kaiševi ili rokovnici su savršeni pokloni za Novu godinu, Dan zaljubljenih, 8. mart ili bilo koju drugu priliku kada želite da pokažete koliko Vam je stalo do nekoga.

Kožarska radionica Antilopa učestvuje na sajmovima, pa njihove proizvode možete pogledati u okviru izložbeno-prodajne izložbe.

Izrada predmeta od kože u Antilopi je konkurentna iz nekoliko razloga. Pre svega, zbog umetničkih sklonosti Vesne Petković, koja će dizajnirati ono što zamislite, zatim zbog perfekcionizma Marinka Petkovića, koji će filigranskom preciznošću obraditi proizvod, a onda i zbog cene kožnih predmeta.

Facebook