Podaci firme ::::.
Maršala Tita .
Nova Gajdobra, 21431
Srbija
Tel.: 021/762-620

service description:

Podaci firme ::::.

service description:

SZTPR "DERMA" je počela sa radom 14. septembra 1979. godine kao mala radnja za vršenje usluge šivenja i prepravki proizvoda od kože kao i šivenje auto-presvlaka, pod nazivom „Samostalna zanatska ćurčijsko-kožuharska radnja Vlastimira Antanasijevića“. Sopstveni pogon za preradu kože napravljen je u Zaječaru na stotinak metara kvadratnih 1986. godine. U odnosu na potrebe, godišnje se prerađivalo oko 600 komada jagnjećih koža do određenih operacija (wet-blue, hrom-hrast, pelc-velur). Od istih koža su se šile bunde kao i kožne jakne. Ova količina koža radila se do 1999. godine. Od 2000. godine količina se povećava u proseku za 30% po godini, i do danas dostiže brojku od oko 5000 komada. Od 15. septembra 2006. godine radnja posluje pod nazivom SZTPR „DERMA“.


U sklopu SZTPR „DERMA“ na 5 km od Zaječara u selu Zvezdan nalazi se magacin sirovine i pogon za dovršavanje. Krajnji i glavni proizvod je bunda od pelc-velura u raznim bojama, po želji kupca, a u odnosu na modne tokove.

„DERMA“ danas ima celokupan proces od uskladištenja, prerade, do konfekcioniranja krzna i izrade HTZ opreme, a bavi se i otkupom i prodajom sirove (sitne i krupne) kože. Vršimo i usluge šivenja i prepravki proizvoda od kože kao i farbanje kožnih jakni.





Unazad desetak godina "DERMA" izlaže svoje proizvode na Novogodišnjem sajmu u Beogradu. Osim u zemlji, „DERMA“ izlaže svoje proizvode i u inostranstvu na festivalima kao što su Gusti Di Frontiera u Italiji, i Praznik češenj u Sloveniji. Svoje proizvode izvozi u Crnu Goru, a uskoro i u zapadnu Evropu.

vaše slike:

HTZ oprema
jakne

Facebook