Podaci firme ::::.

Sremski Karlovci, 21205
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

UVOZ I TRGOVINA SMRZNUTE MORSKE I SLATKOVODNE RIBE
Podaci firme ::::.

Kajtasovo, 26329
Srbija
Tel.: 064/232-74-50
Mapa

service description:

Pokušajte da zamislite mesto na kojem vreme teče drugačije, sporije nego u gradskoj vrevi, nije selo, ali ni običan šator u divljini - zamislite mesto na kojem se može provesti dan, vikend, mesec dana pod uslovima koje čovek odredi sam, kao slobodna, nesputana jedinka. U potpunoj samoći ili u dobrom društvu. Uz rad ili plandujući, gledajući kako barske ptice proleću iznad vrba, koze brste bagremovo lišće kraj strme obale ribonosne mrtvaje Karaša, a visoko na nebu iznad Deliblatske peščare krstari orao. Salaš "Zeleni dvor" Sneže i Save Stankovića je takvo mesto.

vaše slike:

Domaće životinje
etno selo
Etno turizam
Lov
Podaci firme ::::.
Cara Dušana 25
Zrenjanin, 23100
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

TOP GUN


Organizuje lov u Srbiji u regionu Vojvodina. Region se odlikuje ravničarskim terenom bogatim žitnim i kukuruznim poljima, obavijenim rekama i ribnjacima, idealnim staništem za krupnu i sitnu divljač. Region karakterišu trofeji srneće divljači od 400 gr - 500 gr i više. Agencija obezbeđuje dozvolu za lov, stručnog pratioca u lovu. Vodiči u lovu su profesionalci koji se lovom bave više od 30 godina. Agencija obezbeđuje smeštaj i pun pansion u hotelu I i II kategorije ili lovačkim kućama.

Upišite se u našu knjigu gostiju
Guestbook

vaše slike:

krupna divljač
Lov ribolov uzgoj divljači
Lovni turizam
smeštaj
turistička agencija
Podaci firme ::::.
Bulevar Despota Stefana 73
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Konstancia
osnovna delatnost boje i lakovi. Nudimo dva
programa "Brignola" i "Candis".


Meso divljači
proizvodni program kvalitetnih tradicionalnih proizvoda od mesa divljači.Profesionalno odevanje
kompletan asortiman uniformi italijanske firme “Giblors”.
Pravi izbor za Vaš posao.


Konstancia
Konstancia Inzenjering
Podaci firme ::::.
Bulevar Kralja Petra l. 40.
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/443-555
Fax: 021/444-133
Mapa

service description:

Preduzeće D.O.O. Auto Sport NS osnovano je pre više od jedne decenije a delatnošću sa kojom se sada bavi je počelo pre 6 godina i za taj kratak period postalo je vodeće na polju šaranskog ribolova. U svojoj ponudi ima više od 10 čuvenih brendova iz kojih izdvajamo: Daiwa – Cormoran, Solar, Nutrabaits, Rod Hutchinson ... U sklopu preduzeća ima i prodavnica „Ribolovac“ u kojoj možete pronaći sve prozvode iz naše ponude a uskoro će na biti moguće i poručiti iste on-line preko E-shopa koji je u pripremi. Ono čime se rukovodimo je to da obezbedimo što kvalitetniji pribor po što povoljnijoj ceni koja ne prelazi one u okruženju. Pored šaranske opreme i primame u ponudi još imamo varaličarskih štapova i mašinica i za sada skromniji asortiman varalica sa tendencijom da pokrijemo i tu vrstu ribolova. Plovkarošima nudimo kompletnu paletu M.V.D.E. a od nedavno i Moselin program primama a kao dokaz njihove uspešnosti neka bude taj podatak da snabdevamo više od pola klubova iz prve lige kao i mnoge iz niže rangiranih.
Podaci firme ::::.

service description:

RIBOLOVAČKI PRIBOR
RIBOLOVAČKA OPREMA

Facebook