| pogoci:133
back|1|2|... | 4|5|6|7|forw

service description:

Vila Amalia Marina
Marina je malo ribarsko selo izmedju Šibenika i Splita, na svega desetak kilometara od Trogira.
Plaža je sa sitnim kamenom, pogodno za malu decu.
U selu ima supermarketa, pijace, pekare, lekarske ordinacije, apoteke, kafića i restorana.
Očekujemo naše cenjene goste.

Ostali podaci:

  • Pénzes Endre
    Budapest
    Tel.: 3620/56-15-985, 
  • Tel.: +3852/188-90-57, 

vaše slike:

Apartmani
Apartmani sobe Marina
Blizu Primostena
Blizu Trogira
Hrvatsko primorje
Jadransko more
letnji turizam
Letovanje
Letovanje u Hrvatskoj
Marina pored Trogira
Podaci firme ::::.
Karađorđeva 65
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/302-9300

service description:

Turistična i putna agencija.
Podaci firme ::::.
Rudno 27
Kraljevo , 36100
Srbija
Tel.: 036/437-048

service description:

Domaćinstvo sa prenoćištem i etno restoranom
Podaci firme ::::.
Marka Oreskovica 19-A Palić
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 063/812-8-140

service description:

Prava ruska banja na Palicu,sauna sa metlicama iz grane od hrasta,lekovit ruski caj sa medom,korejski hidromasazni krevet sa kuglicama od zada.

vaše slike:

banja Subotica

service description:

Kompleks je smesten na obroncima Fruske Gore (u blizini Instituta u Kamenici), a opet udaljen od centra Novog Sada za manje od 10 km. Restoran, sa dve sale, velikom i udobnom bastom i rostiljem nudibogat meni i velik izbor najkvalitetnijeg pica. 20 godina duga tradicija garantuje kvalitet. Savremen motel sa negovanim vrtom je pravo mesto za odmor na cistom vazduhu. Pazljivo birane boje i materijali ucinice vas boravak izvanredno ugodnim. Na raspolaganju su Vam dvokrevetne, trokrevetne i cetvorokrevetne sobe, gde svaka od njih ima kablovsku televiziju, telefon i moderno kupatilo. Za nase goste posebno je obezbeden prostrani parking u okviru motela. Na kraju dana mozete popiti pice ili odigrati partiju bilijara u salonu zabave.
Podaci firme ::::.
Trg Branka Radičevića 3
Sremski Karlovci, 21205
Srbija
Tel.: 063/524-456
Fax: 063/765-81-06

service description:

Podaci firme ::::.
Novosadska 75a
Stara Pazova, 22300
Srbija
Tel.: 022/312-527

Kategorije:

service description:

prenoćište,restoran,proslave
Podaci firme ::::.
Vikend naselje Kendža
Bezdan, 25270
Srbija
Tel.: 064 741 227
Fax: 025 810 466

Kategorije:

service description:

Stojana Matića 74
Kolut, 25274
Srbija
Tel.: 025 80 42 88
Fax: 063/56 82 50

service description:

O nama:

U Kolutu se nalazi Zoo vrt „Miki” jedini privatni zoološki vrt u našoj zemlji. Osnovan je 1988. godine. Zoo vrt vlasnika Milana Mirića poseduje preko 100 životinjskih vrsta iz celog sveta na površini od oko sedam i po hektara šumaraka, travnjaka i desetak veštačkih jezeraca. Jedino u ovom vrtu i u Frankfurtskom mogu se videti dve vrste flamingosa (obični i patuljasti) i retke ptice sekretari, za koje naučnici još ne znaju da li da ih svrstaju u trkačice ili grabljivice. U zoo vrtu u Kolutu nalaze se kori droplje, Livingstonov turak, radžine utve ili orinoko guske, jelen lopatar, magarci, poni konjići, beli i crni labudi, pitoni, majmuni, veverice. Mečka je doneta iz Frankfurta, a stvorena je parenjem grizlija i belog polarnog medveda.
Kad otopli i ozeleni oko 4.000 raznih sadnica koje se nalaze na površini od oko 7,5 ha, ova oaza mira i lepote česta je meta poseta dece iz osnovnih škola u Somboru i okolini, stručnjaka – ornitologa, ali i putnika namernika.

Zoološki vrt „Miki” Kolut

Prvi srpski privatni zoološki vrt
Stojana Matića 74, Kolut
vlasnik: Milan Mirić
Tel:
+831 25 80 42 88
Mob +831 63 56 82 50
Email: miki@kolutzoo.com
Web: www.kolutzoo.com

vaše slike:

mini zoo vrt
mini zoološki vrt
mini zoo vrt
mini zoološki vrt
Podaci firme ::::.
Selo Kličevac bb
Požarevac , 12000
Srbija
Tel.: 012/226-426

service description:

Vinarija, vinski podrum, vinski turizam.
Podaci firme ::::.
Bučje bb
Bučje, 37240
Srbija
Tel.: 037/733-169
Fax: 037/733-169

service description:

Pre tri decenije Milomir Milosavljević je napustio rodno selo Bučje,
lepo selo na desnoj obali Zapadne Morave. Pozdravio se od svojih starih vinograda čija je loza trajala od vinograda starih Rimljana, pa vijugala kao dobro Manastira Pantelejmona, sve dok pre dva veka nije postala posed Milosavljevića.

Pre dvadeset osam godina, Milomir je svoju dvesta godina staru porodičnu tradiciju počeo da nadograđuje u vinariji Rebbaugenossenschaft Spiez u Švajcarskom Kantonu Bern, gde se sreo sa nemačkom preciznošću i francuskom prefinenošću, a onda poželeo da stečeno znanje primeni i prenese na sina Dragana i unuka Branka u rodnoj Srbiji i vratio se kući.

Opet je loza Milosavljevića nikla u porodičnom vinogradu. Višak roda i lišća je uklanja pred zrenje da bi najbolji grozdovi bili najbliže suncu.
Svaki drugi red čokota je zatravljen, pa korisna flora i fauna pobeđuje štetnu. I tako se prvi put u Srbiji primenjuje ovaj vid ekološke proizvodnje vina.

Danas je pred Vama brend "VILLA VINA" naše porodične vinarije, koji obuhvata vina po mnogo čemu specifična i jedinstvena, što je i bio naš cilj.
Podaci firme ::::.

Bela Crkva, 26340
Srbija
Tel.: 013/852-320

service description:

Vila Marija predstavlja jednu od interesantnijih ponuda smeštaja u Beloj Crkvi, jer se nalazi između dva najposećenija belocrkvanska jezera – Gradskog i Vračevgajskog jezera.
U vili je obezbeđen smeštaj u novim i komforno uređenim sobama, sa dva, tri ili četiri kreveta, od kojih svaka soba poseduje svoje kupatilo, TV i balkon.
U okviru kompleksa nalazi se izdvojeni prostor za parking, kao i prodavnica, dok se preko puta vile nalazi restoran sa velikom ponudom raznovrsnih jela.
Nedaleko od vile nalaze se teniski tereni za razonodu, a tu su i tereni za druge sportske aktivnosti.
Podaci firme ::::.
Cara Dušana 73/a
Zemun, 11080
Srbija
Tel.: 011/261-98-42

service description:

Kompanija se bavi poslovima:

- racunovodstva i poreskog savetovanja: za druga pravna
lica i preduzetnike.
- zdravstvenog turizma: od 2009. pocinje sa radom turisticka agencija ZENIT TOURS u poslovnici u Zemunu u Rajacicevoj br.2/1.
- nutricionizma: na istoj adresi ( Rajaciceva) , je savetovalište za ishranu i regulisanje telesne težine ZENIT NUTRITION.

Ostali podaci:

Podaci firme ::::.
Admirala Geprata 6
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/7617 109
Fax: 011/6649 041

service description:

Kongresni servisni centar (KSC) je agencija za pisano i usmeno prevođenje i priznati profesionalni organizator konferencija (PCO) u Makedoniji i Srbiji.

S jedne strane pružamo usluge za sve evropske jezike, a specijalnost nam je podrška za jezike srednje i istočne Evrope, dok sa druge strane našu osnovnu delatnost predstavlja organizovanje sastanaka (konferencija, radionica, kongresa, foruma, simpozijuma), čime delujemo kao konsultant, stavljajući naše osoblje i infrastrukturu na raspolaganje klijenata.

Sa više od jedne decenije iskustva u pružanju profesionalnih usluga pisanog i usmenog prevođenja i organizacije konferencija, KSC je postao sinonim za vrhunsku uslugu, prevod najvišeg kvaliteta i izuzetnu vrednost.

U poslednjih 11 godina KSC je ukupno organizovao više od 400 konferencija sa celokupnom logistikom i obezbedio usluge usmenog prevođenja i opremu za čak 700 događaja.


U osnovi izuzetnog procesa organizacije događaja nalazi se princip praćenja i kontrole. Upravo to je osnovni pokretač našeg uspeha u oblasti planiranja događaja.

Nudimo Vam pomoć u svakoj fazi projekta, od iniciranja do završetka.

• Utvrđivanje budžeta (predlog budžeta, upravljanje finansijama, izveštavanje);
• Prevoz (prevoz sa i do aerodroma/smeštaja/lokacije, VIP prevoz);
• Smeštaj (nudimo mogućnost izbora odgovarajuće lokacije, usluge rezervacije i prijavljivanja);
• Ketering (pružanje ketering usluga u toku konferencija i društvenih susreta);
• Oprema (obezbeđivanje svih potrebnih vrsta opreme – konferencijske opreme, audio-vizuelne opreme, opreme za simultano prevođenje);
• Priprema dokumenata (izrada nacrta, prevod, štampanje i distribucija svih vrsta dokumenata i materijala);
• Konferencijski materijali (štampanje i organizacija pozivnica, lista gostiju/učesnika, natpisa s imenima, registratora, svesaka, olovaka);
• Angažovanje pomoćnog osoblja (hostese, usmeni prevodioci, tehničari);
• Koordinacija i pomoć na licu mesta za sve procese
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/20-83-774

Kategorije:

service description:

privatni smeštaj, jezera, putno osiguranje, receptivna agencija, inicijativna agencija, polise osiguranja, avio karte, kongresi-sajmovi-izlozbe, krstarenja, hotelski smeštaj, sportski turizam, banjski turizam, planinski turizam / Zima 2010/2011, more / LETO 2011, wellness i spa turizam, rezervacija smeštaja, organizovani doček Nove Godine 2011, nautika, turizam velikih gradova
Vuka Karadžića 12
Soko Banja, 18230
Srbija
Tel.: 066/840-0-474
Fax: 018/830-951

service description:

*
Apartman 1

Apartman 1 se nalazi na drugom spratu porodičnog doma Milenković i prostire se na 35 m2. Kompletno je opremljen po standardima A kategorije sa četiri zvezdice (****) i sadrži svu potrebnu belu tehniku. Apartman poseduje zaseban ulaz, hodnik, sobu, trpezariju sa kuhinjom, kupatilo i terasu sa predivnim pogledom na planinu Ozren.

*
Apartman 2

Apartman 2 se nalazi na drugom spratu porodične kuće Milenković. Kategorisan je sa 4 zvezdice i površine je 60 m². Kao takav idealan je za dve porodice. Apartman poseduje dve spavaće sobe, zaseban ulaz, hodnik, terasu sa pogledom na planinu Ozren, kupatilo, i opremljenu kuhinju sa trpezarijom.

*
Apartman 3

Apartman 3 se nalazi na drugom spratu porodične kuće Milenković. Kategorisan je sa 4 zvezdice, A kategorije i površine je 35 m². Apartman poseduje poseban ulaz hodnik, spavaću sobu, trpezariju sa kuhinjom i kupatilo. U dnevnom boravku se nalazi jedan francuski ležaj i jedan singl ležaj, kao i TV sa kablovskom.

*
Kalinovica

Izletište Kalinovica udaljeno je 6 km od Sokobanje i nalazi se na planini Ozren na nadmorskoj visini od 650 m. Izletište se odlikuje gustom bukovom i četinarskom šumom u čijem okruženju se nalazi veliki broj lepih izvora čiste hladne pijaće vode.


Adresa
Vuka Karadžića 12
18 230, Sokobanja

Telefoni
018 830 951
mob. 066 84 00 474; 063 80 36 218
Vesna Milenković

E-mail
kalinovica@gmail.com

vaše slike:

Apartmani
apartmani sa 4 zvezdice
apartmani sa kupatilom
apartmani sa opremljenom kuhinjom
apartmani Soko Banja
apartmani Sokobanja
ekskluzivni apartmani
luksuzni  apartmani
luksuzni apartmani
lux apartmani
Ozren
smeštaj Kalinovica
smeštaj Sokobanja
studio apartmani
Apartmani
Podaci firme ::::.
Dobrička 3a
Niš, 18000
Srbija
Tel.: 018/513-703

service description:

PRVI HOSTEL U NIŠU
SVE ŠTO VAM TREBA KADA NISTE KOD KUĆE
Nalazi se u samom centru grada iza zgrade univerziteta i u blizini Niške Tvrđave. 5 minuta hoda od glavne autobuske stanice i centalnog gradskog trga (Trg Kralja Milana).
- Usluga 24h
- Sobe od 2 do 8 kreveta
- Odvojeno mesto za pušenje
Podaci firme ::::.
Karađorđeva 69/1/5
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/218-4411

service description:

Hostel Jasmin se nalazi u samom centru Beograda, preko puta dolaznog
perona glavne autobuske stanice i na 150 m od glavne železničke stanice.

Lokacija na kojoj se Hostel Jasmin Vam omogućava da se brzo nađete u
centru Beograda: u Knez Mihajlovoj ulici - pesačkoj i shopping zoni, za
svega 3 minuta hoda, na Kalemegdanu - srednjevekovnoj tvrđavi i zoološkom
vrtu za pet minuta hoda, u novootvorenom tržnom centru Ušće za pet minuta
hoda. Ukoliko više volite da obilazite grad prevozom, ispred Hostela Jasmin
staje nekoliko tramvaja i autobusa koji Vas mogu odvesti brzo i lako gde
god poželite u Beogradu. Neizbežni i nezaboravni noćni provod u restoranima
i splavovima po kojima je Beograd poznat, takođe je na samo 5 minuta hoda.
Podaci firme ::::.
Avalska bb
Beli Potok, 19366
Srbija
Tel.: 011/390-6621

Kategorije:

service description:

hotel,prenoćište,sala za proslave,svadbe
Podaci firme ::::.
Krfska 3/a
Palić, 24413
Srbija
Tel.: 024/603-400

service description:

Hotel, turizam
| pogoci:133
back|1|2|... | 4|5|6|7|forw

Facebook