Podaci firme ::::.

service description:

Transport robe, usluge transporta, međunarodna špedicija, transport avionskim putem, rečni transport, brodski prevoz robe, logistika u transportu, carinjenje roba, međunarodna špedicija i transport, železnički transport, pomorski transport.

Danas daljina više ne predstavlja prepreku u poslovanju. Kako moderna sredstva komunikacije sve više približavaju poslovne partnere koji su često veoma udaljeni neophodno je logistički podržati sve aktivnosti ovih poslovnih odnosa. Zahtevi za kvalitetom postaju sve izraženiji a sam kvalitet postaje sve manje uočljiv. U takvom ambijentu profesionalnost nije više jedini preduslov uspeha već to postaje i lični odnos koji se razvija između poslovnih partnera a koji postaje osnov uspešne saradnje. Profesionalni i lični odnosi omogućavaju stvaranje dodatnih vrednosti za sve.

Mi smo tim mladih ljudi posvećenih pružanju profesionalnih i ličnih usluga međunarodnog transporta robe. Pod tim pre svega podrazumevamo odgovornost, fleksibilnost i otvorenost za sve vrste saradnje uspostavljajući sa našim klijentima i partnerima stabilan i dugotrajan poslovni i lični odnos zasnovan na uzajamnom poverenju.

Pogled u budućnost, potraga za uvek novim i boljim rešenjima za transportne potrebe naših klijenata od velike je važnosti za naš tim. Na ovaj način vizije pretačemo u nove poslovne ideje razvijajući inovativne usluge koje podržavaju naše klijente u njihovom radu i razvoju.

Ostali podaci:

  • Kancelarija na Aerodromu:
    Tel.: 011/228-6163, 
  • Tel.: 011/2097-192, 

vaše slike:

Avionski transport
drumski transport
kamionski transport
logistika u transportu
lučke transportne usluge
međunarodni transport
Podaci firme ::::.

service description:

COM ŠPED doo Beograd je preduzeće koje se od 1994-e godine bavi međunarodnim i unutrašnjim transportom
roba kao i organizacijom transporta, špedicijom, carinskim nadzorom, skladištenjem i spoljnom trgovinom.
Firma poseduje vozni park i odličnu koordinaciju sa pridruženim vozilima u cilju transporta roba u i iz EU kao i zatransport u i iz susednih zemalja .

Organizujemo i transport zbirnih pošiljki.
Podaci firme ::::.
Knez Mihajlova 23
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/30-36-535

service description:

Facebook