service description:

Nameštaj za poslovni prostor



Delatnost firme:


Dizajn

Projektovanje

3D

Proizvodnja kompletne opreme za prodavnice (svih delatnosti),sajmove,razne medijske dogadjaje,radne prostore...

Montaža

Izvođenje i nadzor građevinskih radova

Najraznovrsnija ponuda gotovih elemenata za izlaganje artikala

Dodatne usluge vakumiranja, plastifikacije,farbanja, laserskog sečenja klirita, sečenje na CNC-u, perforiranje MDFa, tapetarske usluge

Ostali podaci:

  • ABBOTT ENTERIJERI
    Beograd, Bačvanska 21 / osmi sprat
    E-mail: abbottenterijeri@gmail.comTel.: 011/2852 539,  Fax: 011 2852 547
Podaci firme ::::.

service description:

Stankomova pozicija na tržištu utemeljena na više od 7.000 novoizgradenih stanova, što iznosi oko 365.000 m², u kojima živi više od 30.000 ljudi. Stankom je sagradio jedan potpuno novi, moderan grad i kompletnu infrastrukturu koja obuhvata 155.000 m² komercijalnog i 14.000 m² garažnog prostora.

Stankom gas gasifikovao je više od 10.000 domaćinstava.

Konstatno nastojeći da omogući BOLJI KVALITET ŽIVOTA, Stankom je bio prvi koji ne samo da je gradio stanove veđ je gradio i okruženje: zelene površine, sportske terene i druge kapacitete.

Poslovni sistem Stankom je uvek težio boljem kvalitetu svojih proizvoda. Shodno tome, početkom 2006. godine dobio je sertifikat ISO 9001: 2000.
Podaci firme ::::.
Sonje Marinković 2A
Sremska Kamenica, 21202
Srbija
Tel.: 021/462-255
Fax: 021/464-174

service description:

ISTORIJAT


"DEKRA-S" D.O.O je preduzeće koje je 1991. god. "izraslo" iz građevinsko-zanatske radnje Jugogradnja osnovane 1987. god. S delatnošću u oblasti usluga u građevinarstvu i 10 radnika.

"DEKRA-S" D.O.O se do 1996. god. bavilo stanogradnjom, i uslugama u oblasti niskogradnje i visokogradnje. Zapošljavalo je 150 radnika i imalo sopstvenu građevinsku operativu.

Od 1996. god. naša profesionalna orijentacija se usmerava na proizvodnju betonske galanterije, a manjim delom usluge u građevinarstvu.

2004. god. preduzeće "DEKRA-S" D.O.O zapošljava 40 radnika od kojih ¼ čini visoko stručni kadar, poseduje licencu za građevinarstvo, ima sopstveni vozni park (za spoljni i unutrašnji transport), velike proizvodne kapacitete i veoma ozbiljan nastup na tržištu.

Nosioci smo više zlatnih medalja i pehara sa sajmova građevinarstva u zemlji i inostranstvu za naš proizvodni asortiman.

DELATNOST


Delatnost preduzeća "DEKRA-S" je sledeća:

Proizvodnja,
Usluge,
Trgovina..


Proizvodna delatnost obuhvata izradu betonske galanterije: liveni program, presovani program, blokovska roba, montažni betonski roštilji, pećnice. Proizvodni kapaciteti elemenata za popločavanje (behatona, olimpije,meba-raster, i sl.) je ~500m2/dan , a ivičnjaka ~800m1/dan.

Usluge obuhvataju: izvođenje građevinsko-zanatskih radova po sistemu "ključ u ruke", izvođenje radova u oblasti niskogradnje, uređenja dvorišta, parkinga i sl, montaža i izrada unutrašnjih kamina i ostale specifične usluge u građevinarstvu; usluge iznajmljivanja građevinske opreme (mešalica na benzinski pogon,horizontalne mešalice kao priključak na razne građ. mašine, dizalica, vibro nabijača, vibro igle,vibro stolovi, i sl.).

Trgovina obuhvata veleprodaju: proizvoda iz sopstvenog asortimana, građevinske opreme i alata, razne vrste građevinskog materijala, veleprodaju aditiva, boja za beton kao i zaštitnih premaza i lakova za beton. Izdvajamo zaštitni lak sa garancijom od 10 god. koji je otporan na naftne derivate.

Ostali podaci:

  • Tel/fax
    Tel.: 021/462-255, 
  • Mobilni
    Tel.: 064/8208-409, 

vaše slike:

behaton
behaton elementi
Behaton kocke
Behaton ploče
Betonska galanterija
betonski elementi
betonski roštilj
Drvene kuće
Građevinske mašine alat i oprema
Podaci firme ::::.
Kumodraška 237
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/309-43-50

service description:

Imperial gradnja je kompanija koja pored sopstvenih investicija, pruža kompletnu podršku u izgradnji, ili kupovini lokacija i objekata. Višegodišnje iskustvo, stručno znajnje i poznavanje tržišta čini nas pouzdanim partnerom za ostvarivanje Vaših ciljeva u oblasti izgradnje i nekretnina.


Imperial gradnja je kompanija koja pored sopstvenih investicija, pruža kompletnu podršku u izgradnji, ili kupovini lokacija i objekata. Višegodišnje iskustvo, stručno znajnje i poznavanje tržišta čini nas pouzdanim partnerom za ostvarivanje Vaših ciljeva u oblasti izgradnje i nekretnina.

Zahvaljujući stručnosti naših zaposlenih, i poznavanju trendova i tendencija na tržištu nekretnina Imperial gradnja nudi strateški menadžment lokacije, od ideje preko odabira lokacije i projektovanja, izgradnje i opremanja do plasmana. Imperial gradnja ne bavi se samo inženjeringom i izgradnjom: posebnu oblast našeg poslovanja predstavlja stručna analiza projekta, procena rizika i projektovanje profitabilnosti. Možete se u potpunosti osloniti na našu pravnu i tehničku službu, ili nas konsultovati kada započinjete građevinsku investiciju, kupovinu ili rentiranje.

O reputaciji Imperial gradnje ponosno svedoče projekti koje smo relizovali na području grada Beograda. Podrazumevajući stručnost, kvalitet izgradnje, profesionalan odnos prema klijentu i poštovanje dogovorenih rokova, nismo zanemarili ni ekološki aspekt. Pri razvoju lokacije, poseban akcenat stavljamo na uspostavljanje ravnoteže između prirodnog okruženja i novoizgrađenog objekta, korišćenjem modernih tehnologija i alternativnih izvora energije, stvarajući tako zdrav i kvalitetan prostor za život i rad.

Sigurni smo da žete u nama pronaći pouzdanog partnera i stručnog savetnika.
Podaci firme ::::.
Dušana Popovića 22 A
Niš, 18000
Srbija
Tel.: 018/42-88-494
Fax: 018/42-40-538

service description:

Podaci firme ::::.
Bulevar Arsenija Čarnojevića 28/P-3
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/21-32-166
Fax: 011/21-29-552

service description:

Ostali podaci:

Podaci firme ::::.
Bobište, Prilepska 8
Leskovac , 16000
Srbija
Tel.: 064/150-24-22

service description:

Građevinski radovi

Facebook