Dekra-S d.o.o.

Podaci firme
Sonje Marinković 2A
Sremska Kamenica, 21202
Srbija
Tel.: 021/462-255
Fax: 021/464-174

service description:

ISTORIJAT


"DEKRA-S" D.O.O je preduzeće koje je 1991. god. "izraslo" iz građevinsko-zanatske radnje Jugogradnja osnovane 1987. god. S delatnošću u oblasti usluga u građevinarstvu i 10 radnika.

"DEKRA-S" D.O.O se do 1996. god. bavilo stanogradnjom, i uslugama u oblasti niskogradnje i visokogradnje. Zapošljavalo je 150 radnika i imalo sopstvenu građevinsku operativu.

Od 1996. god. naša profesionalna orijentacija se usmerava na proizvodnju betonske galanterije, a manjim delom usluge u građevinarstvu.

2004. god. preduzeće "DEKRA-S" D.O.O zapošljava 40 radnika od kojih ¼ čini visoko stručni kadar, poseduje licencu za građevinarstvo, ima sopstveni vozni park (za spoljni i unutrašnji transport), velike proizvodne kapacitete i veoma ozbiljan nastup na tržištu.

Nosioci smo više zlatnih medalja i pehara sa sajmova građevinarstva u zemlji i inostranstvu za naš proizvodni asortiman.

DELATNOST


Delatnost preduzeća "DEKRA-S" je sledeća:

Proizvodnja,
Usluge,
Trgovina..


Proizvodna delatnost obuhvata izradu betonske galanterije: liveni program, presovani program, blokovska roba, montažni betonski roštilji, pećnice. Proizvodni kapaciteti elemenata za popločavanje (behatona, olimpije,meba-raster, i sl.) je ~500m2/dan , a ivičnjaka ~800m1/dan.

Usluge obuhvataju: izvođenje građevinsko-zanatskih radova po sistemu "ključ u ruke", izvođenje radova u oblasti niskogradnje, uređenja dvorišta, parkinga i sl, montaža i izrada unutrašnjih kamina i ostale specifične usluge u građevinarstvu; usluge iznajmljivanja građevinske opreme (mešalica na benzinski pogon,horizontalne mešalice kao priključak na razne građ. mašine, dizalica, vibro nabijača, vibro igle,vibro stolovi, i sl.).

Trgovina obuhvata veleprodaju: proizvoda iz sopstvenog asortimana, građevinske opreme i alata, razne vrste građevinskog materijala, veleprodaju aditiva, boja za beton kao i zaštitnih premaza i lakova za beton. Izdvajamo zaštitni lak sa garancijom od 10 god. koji je otporan na naftne derivate.

Ostali podaci:

  • Tel/fax
    Tel.: 021/462-255, 
  • Mobilni
    Tel.: 064/8208-409, 

vaše slike:

behaton
behaton elementi
Behaton kocke
Behaton ploče
Betonska galanterija
betonski elementi
betonski roštilj
Drvene kuće
Građevinske mašine alat i oprema