Podaci firme ::::.

service description:

* UVOZ ROBE ŠIROKE POTROŠNJE IZ ŠPANINIJE
* UVOZ RIBLJIH KONZERVI, TUNJEVINE I PLODOVA MORA
* UVOZ MASLINOVOG ULJA EXTRA VIRGIN "LA ESPANOLA"
* UVOZ ŠAMPANJCA ZA DECU - DEČIJEG ŠAMPANJCA
* UVOZ SPECIJALNE STREČ FOLIJE


TUNJEVINA U KONZERVI "ISABEL"
Generalno, zna se da je riblje meso veoma važan deo ishrane i da treba biti redovan deo porodičnog jelovnika. Sve to u velikoj meri važi i za tunu. To je vrsta ribe veoma bogata hranljivim sastojcima. Izvanredan je izvor visokokvalitetnih proteina, a sadrži i minerale - selen, magnezijum i kalijum, potom vitamine B1 i B6, a takođe i omega-3 esencijalne masne kiseline. Esencijalne kiseline dobile su taj naziv jer su esencijalne za naš organizam, ali ih organizam ne može sam proizvesti, već ih uzima iz hrane. Omega-3 veoma je važna za kardiovaskularni sistem, a pomaže i u drugim slučajevima - kao zaštita od prejake sunčeve svetlosti, u prevenciji astme kod dece, u zaštiti od nekih vrsta kancera, snižava rizik od leukemije, deluje kao antioksidant i dr.
Preporučujemo Vam tunjevinu ISABEL.

ŠPANSKO MASLINOVO ULJE "LA ESPANOLA"
Mediteranski narodi od davnina koriste u svojoj ishrani maslinivo ulje i manje oboljevaju od kardiovaskularnih bolesti, moždanog udara i malignih bolesti organa za varenje, što su pokazala epidemiološka istraživanja.

Sastav maslinovog ulja

Maslinovo ulje sadrži mononezasićene masne kiseline, lecitin, polifenole (antioksidansi) i vitamine A, D, E i K.

Lekovitost maslinovog ulja potiče, pre svega, od velikog sadržaja mononezasićenih masnih kiselina i antioksidanasa.

* Maslinovo ulje utiče na smanjenje ukupnog holesterola i poboljšava odnos LDL i HDL holesterola, tako što dovodi do povišenja zaštitničkog “ dobrog “ holesterola (HDL), a snižava “loš” holesterol (LDL). Usporava pojavu ateroskleroze i smanjuje rizik oboljevanja od koronarne bolesti (infarkt miokarda i angina pectoris) i moždanog udara (cerebrovaskularni insult).
* Maslinovo ulje visokim sadržajem antioksidanasa, pre svega vitamina E i fenola, smanjuje rizik oboljevanja od raka creva i carcinoma dojke.
* Povoljno utiče na organe za varenje. Pomaže kod gastritisa i čira. Poboljšava lučenje žuči i pankreasnih enzima, pa sprečava pojavu kamena u žučnim putevima. Sprečava masnu degeneraciju jetre (steatoza).
* Utiče na ravnomernu raspodelu i gubitak masnih naslaga.
* Smanjuje rizik oboljevanja od dijabetesa i odlaže pojavu komplikacija kod insulin zavisnog dijabeta.
* Američki naučnici ističu da maslinovo ulje deluje analgetski, slično Ibuprofenu.
* Koristi se kao važan sastojak kozmetičkih preparata, namenjenih za zaštitu od sunca, negu suve kože, uklanjanje posledica opekotina i ožiljaka.

Ostali podaci:

  • Tel.: 032/348-140, 

vaše slike:

ISABEL

dečiji šampanjac champin
Hrana
Hrana iz mora
konzervisana hrana
konzervisana sardina
konzervisana tunjevina
masline
maslinovo ulje
maslinovo ulje la espanola
plodovi mora
Prehrambeni proizvodi
Prehrana - Maloprodaja
Prehrana - Veleprodaja
Riba i morski plodovi
riblje konzerve isabel
streč folija
Trajni prehrambeni proizvodi
uvoz dečijeg šampanjca
uvoz i distribucija streč folije
Uvoz maslinovog ulja
Podaci firme ::::.

service description:

Organsko seme

Na čelu proizvođača organski proizvedenog semena

Bejo je duboko uključen u razvojno okruženje organske proizvodnje. Ovo je jedan od dugoročnih projekata, uzimajući u obzir da je stalan porast popularnosti organski proizvedenog semena kontinuirani trend u nadolazećim godinama. Trenutno nudimo organsko seme 110 sorti, proizvedenih kroz naš razvojni program koje predstavljaju sveobuhvatan odgovor na potražnju organskog sektora i stvaranja organskog lanca od proizvođača do krajnjih korisnika. Bejo je u bliskoj saradnji sa svim učesnicima organskog lanca i prati promene u navikama potrošača i pojave novih razvojnih trendova.

Semena sorti i hibrida koje je raspoloživo kao organsko možete naći ovde, a osobine željenih hibrida možete naći u delu sajta koji je posvećen povrću.


Poljoprivredne mašine

APH grupacija predstavlja više od 20 proizvođača mašina za poljoprivredu. U ponudi možete naći mašine koje potpuno zaokružuju proces proizvodnje povrća i krompira od rotofreza i bankerica, preko sejalica i sadilica, do vadilica i kombajna. Kada Vaše proizvode iznesete iz njive tu su prijemne linije za kalibraciju, čišćenje i pranje, a ako Vašu robu skladištite APH Vam može ponudite rešenje po meri za ventilaciju i klimatizaciju. Ono što APH izdvaja od ostalih je osoblje koje je veoma iskusno u proizvodnji povrća i krompira i može Vam pomoći da izaberete najfunkcionalnije rešenje za Vas. Tako da u suštini saradnja sa APH predstavlja ne samo kupovinu mašina već i priliku da unapredite svoju proizvodnju uz pomoć obuke i saveta sa njihove strane.


Certis

Certis je multinacionalna kompanija koja na našem tržištu nudi preparate za sprečanje klijanja krompira u magacinu. To su preparati Gro-Stop Basis, Gro-Stop Fog i Gro-Stop DP. Aktivna materija ovih preparata je hlorprofam i koristi se već dugo na Zapadu kod skladištenja krompira. Gro-Stop Basis se koristi kod unošenja krompira u skladište gde se na transportnoj traci montira uređaj (Mantis Mafex sistem) koji raspršuje sredstvo u vrlo sitne kapljice koje se zatim spuštaju na krtole krompira. Gro-Stop Fog se koristi za krompir koji je već u skladištu,i primenjuje se pomoću specijalnih zamagljivača koji omogućuju da se tečnost rasprši na veoma sitne kapljice koje dospevaju do svake krtole krompira. Gro-Stop DP je prašivo koje se koristi kod maljih proizvođača koji nemaju tehničke mogućnosti za primenu prethodno navedenih formulacija. Takođe je vrlo bitno da merkantilni krompir bude zdrav i da je prošao period zarastanja rana.

Gro-Stop Basis® je regulator rasta koji sprečava klijanje uskladištenog merkantilnog i krompira za industrijsku preradu, lagerovanog u sanducima ili u gomili. Preparat je formulisan u obliku koncentrata za emulziju (EC) koji sadrži 300 g/l hlorprofama. Nanosi se pomoću specijalizovane opreme postavljene na početak transportne trake za utovar/podizanje i po mogućnosti na mestu gde se krompiri mogu okretati. Pogodna oprema su Mafex/Mantis rotacioni disk aplikatori sa ugrađenom zaštitom od prskanja. Alternativno, možete se naneti i pomoću opreme koja ima hidrauličke mlaznice niskog protoka i visokog pritiska koje stvaraju sitne kapljice.

Gro-Stop Fog® je regulator rasta, u obliku koncentrata za toplo zamagljivanje (HN) koji se koristi za sprečavanje klijanja uskladištenog merkantilnog i krompira za industrijsku preradu, lagerovanog u sanducima ili u gomili. Preparat je formulisan u obliku koncentrata za toplo zamagljivanje (HN) koji sadrži 300g/l hlorprofama.

Gro-Stop 1% DP® Najbolji efekat delovanja preparata je kada se pri unošenju krompira zaprašuje sloj po sloj, a ukoliko se koristi pokretna traka opremu za zaprašivanje treba podesiti tako da se potrebna količina preparata ravnomerno rasporedi po celoj šarži. Ne koristi se za semenski krompir.Borhesova 31
11080 Beograd
Srbija

e-Mail: info@arum.rs

Tel: 00 381 11 3774 705
Fax: 00 381 11 3774 706

Call Free: 0800 200 990

vaše slike:

brza hrana
domaća hrana
Hladnjače smrznuta hrana
Hrana
ishrana
prodaja semenske robe
Podaci firme ::::.
Put Narodnih Heroja 6.
Kanjiža, 24420
Srbija
Tel.: 024/873-099
Fax: 024/873-099

service description:


* O nama

Preduzeće za spoljnu i unutrašnju trgovinu “Tisacoop” d.o.o. je osnovano 1990 godine od strane vlasnice Buš Ilone.

Preduzeće se nalazi na severu Srbije u industrijskoj zoni grada Kanjiže. Nova upravna zgrada satmagacinima i hladnjačama režima hlađenja od -18C do +5C se nalazi na pogodnoj lokaciji za dalje investicije i proširenja.

Glavne delatnosti preduzeća su:
uvoz prehrambene robe iz Mađarske i iz Hrvatske i njena distribucija po zemlji sopstvenim hladnjačama i izvoz domaćih konditorskih proizvoda na tržište Mađarske.

"Tisacoop" d.o.o. je generalni distributer sledećih vodećih mađarskih prehrambenih proizvođača za tržište Srbije:

Gallicoop Zrt. Szarvas,
Hungerit Zrt. Szentes,
Kaiser-Food Kft. Abda ,
Kenesei és Társa Kft.. Budapest,
Merian Zrt. Orosháza,
Mirelite Csepel Hűtőipari Kft., Budapest,
Oros-Süti Kft. Orosháza,
Pannontej Zrt. Zalaegerszeg,
Pick Zrt. Szeged,
Sarkpont Zrt. Kaposvár,
Szegedi Paprika Zrt. Szeged,
Veszprémtej Zrt. Veszprém.
Eszesvin Kft. Kiskőrös,
Rabbit Line Kft. Környe.

Tisacoop je uspostavio uspešnu saradnju sa hrvatskom klanicom ćurećeg mesa Puris dd iz Pazina . Sa uspehom distribuiramo specijalne sireve biljnog porekla iz programa grčkog proizvođača Viotros i holandske smrznute pomfrite od proizvođača Aviko.

Iz široke lepeze prehrambenih proizvoda interesatno je naglasiti:
panirane punjene proizvode od ćurećeg mesa, smrznuti ćureći bataci, grudi i krila, mleveno ćureće meso, parizeri od živinskog i od svinjskog mesa, šunke, kobasice, viršle, jetrene paštete, dimljeni ćureći bataci, originalne Pick zimske salame, sirevi Trapist, Karavan, Gauda, Edami, Ementaler i Kačkavalj, topljeni sirevi u okrugloj kutiji i listići, konzervirana roba, prilozi supama, torte i kesten pire.

Naše kupce redovno i ambulantno snabdevamo na teritoriji cele naše zemlje, koristeći našu modernu logistiku zatvorenog lanaca hladnjače. O našoj efikasnosti govori činjenica da su naši stalni partneri najznačajniji trgovinski lanci i kuće u Srbiji kao što su

Mercator hipermarketi,
kompanija M-Rodić (supermarketi, megamarketi),
Delta Maxi supermarketi ,
C-Marketi,
Tempo Cash&Carry ,
Metro Cash&Carry,
Univerexport diskonti,
Idea, KTC, DIS, CBA trgovine itd.

Sa uspešnim, mladim timom preduzeće radi na uvođenju standarda EN ISNO 9001-2000 i HACCP sistemom upravljanja kvalitetom. Najznačajnije proširenje delatnosti preduzeća obeležava početak izvoza prehrambenih i konditorskih proizvoda iz Srbije za Mađarsku. Sledeći domaći proizvođači su naši partneri: Swisslion&Takovo Koncern Beograd , Bambi-Banat Koncern ad , Banini a.d. Kikinda i Polimark ad Beograd.

Cilj preduzeća TISACOOP d.o.o. je da svojim potrošačima, u veoma promenljivom poslovnom okruženju, na bezbedan način u stalnom kontinuitetu obezbedi i distribuira prehrambene proizvode vrhunskog kvaliteta držeći se etičkih načela poslovanja.


* Uvoz prehrambenih proizvoda

Preduzeće Tisacoop godinama ekskluzivno zastupa sledeće poznate
inostrane proizvođače suhomesnate i mlečne robe za srpsko tržište:

orsi

Merian Rt. Orošhaza, Mađarska
Od proizvođača Merian u naš asortiman spadaju viršle, parizeri, šunke,
kobasice od živinskog i ćurećeg mesa.

pogledajte proizvode

www.merian.hu

pick


Pick Rt. Segedin, Mađarska
Od proizvođača Pick u naš asortiman spadaju čuvene zimske salame i razne
kobasice.

pogledajte proizvode

www.pick.hu

gallicoop

Gallicoop Rt. Sarvaš, Mađarska
Od proizvođača Gallicoop u naš asortiman spadaju parizeri od ćurećeg mesa,
dimljeni kuvani ćureći donji i gornji batak.

pogledajte proizvode

www.gallicoop.hu

veszpremtej

Vespremtej Rt. Vesprem, Mađarska
Od proizvođača Vespremtej u naš asortiman spada sir Trapist Bakony.

pogledajte proizvode

www.veszpremtej.hu

panonia

Pannontej Rt. Repcelak, Mađarska
Od proizvođača Pannontej u naš asortiman spadaju topljeni sirevi u bloku,
u okrugloj kutiji, u crevu, u kadici, i topljeni sirevi biljnog porekla.

pogledajte proizvode

www.pannontej.hu

viotros

Viotros Thessaloniki, Grčka
Od proizvođača Viotros u naš asortiman spadaju sirevi biljnog porekla.

pogledajte proizvode

www.viotros.gr

puris

Puris dd. Pazin, Hrvatska
Od proizvođača Puris u naš asortiman spadaju panirani i punjeni proizvodi
od ćurećeg mesa, mleveno ćureće meso, ćureći parizeri i šunke.

pogledajte proizvode

www.puris.hr

keiser

Kaiser, Mađarska
Kaiser Food doo je renomirani proizvođač suhomesnatih proizvoda..
>>>

pogledajte proizvode
http://www.kaiser.hu/


hungerit

Hungerit, Mađarska
HUNGERIT ad.je renomirani mađarski proizvođač ćurećeg i pilećeg paniranog
i suhomesnatog programa. U naš asortiman spada i njihov brand živinskog
programa VALDOR.
>>>


pogledajte proizvode

http://www.hungerit.hu/


mirelite


Mirelite Csepel Hűtőipari Kft. Budapest,


pogledajte proizvode

www.mirelite.humirelite


Oros-Süti Kft. Orosháza


pogledajte proizvode

www.orossuti.hu


sarkpont


Sarkpont Zrt. Kaposvár


pogledajte proizvode

www.sarkpont.hu


hungerit


Szegedi Paprika Zrt.
Szeged


pogledajte proizvode

www.szegedipaprika.hu
Facebook