Podaci firme ::::.

service description:

Želimo da pozdravimo sve ljubitelje grickalica, ali i one koji to nisu, u nadi da će jednog dana i oni postati zadovoljni konzumenti grickalica iz široke lepeze proizvoda naše firme.



ZRNEKS TIM se bavi prženjem, pakovanjem, uslugama pakovanja i prodajom zrnastih prizvoda za ljudsku ishranu. Cilj nam je da zadovoljimo i najprobirljivije sladokusce a nagrada nam je svaka prodata kesica iz našeg proizvodnog programa.

Od 1996 god poslujemo i imamo kontinuirani razvoj. U početku je to bio mali porodični biznis a sada je to porodična firma sa deset zaposlenih radnika. Posedujemo moderne mašine za pečenje i automatsko pakovanje zrnastih proizvoda i sopstvena vozila za snabdevanje.

ZRNEKS TIM je koncipiran kao veleprodaja sa naglaskom na direktno nedeljno snabdevanje naših kupaca. Proizvode pozicioniramo na naše police. Trudimo se da našim vernim potrošačima ponudimo uvek sveže artikle na mestu gde će ih oni odmah uočiti. ZRNEKS TIM je kroz kontinuirani proces razvoja svog poslovanja sa posebnim osvrtom na pozicioniranje i prodaju svojih proizvoda uspeo da u godinama koje su iza njega potpiše ugovore i uspešno posluje sa nekoliko stotina trgovinskih radnji mešovitom robom na teritoriji Vojvodine.

Prisutni smo i u velikim renominarim trgovačkim kućama:

"GRUPA UNIVEREXPORT-TRGOPROMET" A.D. Subotica
"UNIVEREXPORT" DOO NOVI SAD
A.D."SENTA-PROMET" TP Senta
A.D. "PODUNAVLJE BEOČIN" Beočin
A.D. "BB TRADE" ŽITIŠTE.

Proizvodi ZRNEKS TIM-a plasiraju se i na području Bosne i Hercegovine.

U prilici smo da velikim trgovačkim kućama ponudimo usluge pakovanja artikala pod robnom markom na mašini za automatsko pakovanje. Takođe, naše usluge želimo da ponudimo i pakerajima. Pakovanje vršimo na vertikalnoj pakerici za zrnaste porizvode MULTIPAK VP 600 S-inox sa 10 kombinovanih vaga MULTIPAK 10 STD.

KARAKTERISTIKE PAKOVANJA

pakovanje sa blanko ili brendiranom folijom
pakovanje u ambalaži sa ili bez falte
pakovanje sa fotoćelijom za čitanje markera na ambalaži ili pakovanje na centimetražu
pakovanje sa sistemom za doziranje zaštitne atmosfere
štampač datuma hot print sa tri reda simbola
maksimalna veličina kesice je: širina do 240mm i dužina do 300mm
pakovanje od 20gr do 3,2kg u zavisnosti od želje kupca
pakovanje do 80 kesica u minuti u zavisnosti od težine proizvoda

vaše slike:

 mašine za pakovanje
Podaci firme ::::.

service description:

Organsko seme

Na čelu proizvođača organski proizvedenog semena

Bejo je duboko uključen u razvojno okruženje organske proizvodnje. Ovo je jedan od dugoročnih projekata, uzimajući u obzir da je stalan porast popularnosti organski proizvedenog semena kontinuirani trend u nadolazećim godinama. Trenutno nudimo organsko seme 110 sorti, proizvedenih kroz naš razvojni program koje predstavljaju sveobuhvatan odgovor na potražnju organskog sektora i stvaranja organskog lanca od proizvođača do krajnjih korisnika. Bejo je u bliskoj saradnji sa svim učesnicima organskog lanca i prati promene u navikama potrošača i pojave novih razvojnih trendova.

Semena sorti i hibrida koje je raspoloživo kao organsko možete naći ovde, a osobine željenih hibrida možete naći u delu sajta koji je posvećen povrću.


Poljoprivredne mašine

APH grupacija predstavlja više od 20 proizvođača mašina za poljoprivredu. U ponudi možete naći mašine koje potpuno zaokružuju proces proizvodnje povrća i krompira od rotofreza i bankerica, preko sejalica i sadilica, do vadilica i kombajna. Kada Vaše proizvode iznesete iz njive tu su prijemne linije za kalibraciju, čišćenje i pranje, a ako Vašu robu skladištite APH Vam može ponudite rešenje po meri za ventilaciju i klimatizaciju. Ono što APH izdvaja od ostalih je osoblje koje je veoma iskusno u proizvodnji povrća i krompira i može Vam pomoći da izaberete najfunkcionalnije rešenje za Vas. Tako da u suštini saradnja sa APH predstavlja ne samo kupovinu mašina već i priliku da unapredite svoju proizvodnju uz pomoć obuke i saveta sa njihove strane.


Certis

Certis je multinacionalna kompanija koja na našem tržištu nudi preparate za sprečanje klijanja krompira u magacinu. To su preparati Gro-Stop Basis, Gro-Stop Fog i Gro-Stop DP. Aktivna materija ovih preparata je hlorprofam i koristi se već dugo na Zapadu kod skladištenja krompira. Gro-Stop Basis se koristi kod unošenja krompira u skladište gde se na transportnoj traci montira uređaj (Mantis Mafex sistem) koji raspršuje sredstvo u vrlo sitne kapljice koje se zatim spuštaju na krtole krompira. Gro-Stop Fog se koristi za krompir koji je već u skladištu,i primenjuje se pomoću specijalnih zamagljivača koji omogućuju da se tečnost rasprši na veoma sitne kapljice koje dospevaju do svake krtole krompira. Gro-Stop DP je prašivo koje se koristi kod maljih proizvođača koji nemaju tehničke mogućnosti za primenu prethodno navedenih formulacija. Takođe je vrlo bitno da merkantilni krompir bude zdrav i da je prošao period zarastanja rana.

Gro-Stop Basis® je regulator rasta koji sprečava klijanje uskladištenog merkantilnog i krompira za industrijsku preradu, lagerovanog u sanducima ili u gomili. Preparat je formulisan u obliku koncentrata za emulziju (EC) koji sadrži 300 g/l hlorprofama. Nanosi se pomoću specijalizovane opreme postavljene na početak transportne trake za utovar/podizanje i po mogućnosti na mestu gde se krompiri mogu okretati. Pogodna oprema su Mafex/Mantis rotacioni disk aplikatori sa ugrađenom zaštitom od prskanja. Alternativno, možete se naneti i pomoću opreme koja ima hidrauličke mlaznice niskog protoka i visokog pritiska koje stvaraju sitne kapljice.

Gro-Stop Fog® je regulator rasta, u obliku koncentrata za toplo zamagljivanje (HN) koji se koristi za sprečavanje klijanja uskladištenog merkantilnog i krompira za industrijsku preradu, lagerovanog u sanducima ili u gomili. Preparat je formulisan u obliku koncentrata za toplo zamagljivanje (HN) koji sadrži 300g/l hlorprofama.

Gro-Stop 1% DP® Najbolji efekat delovanja preparata je kada se pri unošenju krompira zaprašuje sloj po sloj, a ukoliko se koristi pokretna traka opremu za zaprašivanje treba podesiti tako da se potrebna količina preparata ravnomerno rasporedi po celoj šarži. Ne koristi se za semenski krompir.



Borhesova 31
11080 Beograd
Srbija

e-Mail: info@arum.rs

Tel: 00 381 11 3774 705
Fax: 00 381 11 3774 706

Call Free: 0800 200 990

vaše slike:

brza hrana
domaća hrana
Hladnjače smrznuta hrana
Hrana
ishrana
prodaja semenske robe
Podaci firme ::::.

service description:

TRGOVINA NA VELIKO HEMIJSKIM PROIZVODIMA
POLJOPRIVREDNE APOTEKE.

Ostali podaci:

  • Tel.: 063/216-010, 
  • Tel.: 063/356-910, 
Podaci firme ::::.

service description:



BLAGOFLOR
ORGANIZOVANJE SEMENSKE PROIZVODNJE, DORADA I PROMET POLJOPRIVREDNIH PROIZVODA

Facebook