Podaci firme ::::.

service description:

Ostali podaci:

  • Tel.: 065 8755 866, 
  • Tel.: 063 8127 963, 
Podaci firme ::::.

service description:

Rasadnik ŽARKOVIĆ - proizvodnja i prodaja voćnih sadnica i loznih kalemova, stubaste i mini sadnice voća.

Rasadnik ŽARKOVIĆ je porodična firma koja već dugi niz godina postoji i uspešno radi u selu Konjuh, na levoj obali Zapadne Morave, u blizini Kruševca.

Veliko praktično iskustvo koje posedujemo spajamo sa najmodernijim saznanjima iz oblasti proizvodnje sadnog materijala i na taj način svojim kupcima pružamo kompletnu uslugu i vrhunski proizvod.

Kvalitetne i zdrave sadnice su glavni preduslov za dobar voćnjak i ozbiljan prinos u vreme berbe.
Svoje proizvode ISPORUČUJEMO NA VAŠU ADRESU I PREKO KURIRSKIH SLUŽBI.

PONUDA SADNICA
* Jabuka
* Kruška
* Šljiva
* Nektarina
* Breskva
* Kajsija
* Trešnja
* Višnja
* Dunja
* Orah
* Lešnik
* Mušmula
* Badem
* Vinova loza


Očekujemo Vas, javite nam se na e-mail info@rasadnikzarkovic.com ili preko naše stranice za kontakt, i otpočećemo saradnju.

Posetite nas lično ili na www.rasadnikzarkovic.com, i sami se uverite u kvalitet koji nudimo.

Ostali podaci:

  • Tel.: 063 467 788, 
  • Tel.: 065/8755-544, 

vaše slike:

 voćne sadnice
lozni kalemovi
mini sadnice
prodaja voćnih sadnica
proizvodnja voćnih sadnica
Rasadnici
Podaci firme ::::.

service description:

„Intersad" iz Rumenke, kod Novog Sada, je osnovan 2005. Godine. Ekskluzivni je predstavnik italijanskog rasadnika Salvi Vivai za Srbiju, vodećeg proizvođača sertifikovanih sadnica jagoda u Evropi. Takođe, posedujemo i sopstvenu intezivnu proizvodnju jagoda na polietilenskoj foliji na površini od 3,5 ha.



Rasadnik Salvi Vivai poseduje licencu za proizvodnju zaštićenih sorti jagoda koje su u vlasništvu CIV - Consorzio Italiano Vivaisti. Frigo sadnice se do momenta sadnje čuvaju u rashladnoj komori na -2°C, čime se obezbeđuje nepromenjena svojstva sadnice. PDF Štampa El. pošta

U ponudi "Intersad"-a se nalazi ambalaža od plastičnih masa, prozirna polipropilenska (PP) ambalaža za voće italijanskog proizvođača NESPAK.

Ambalaža je namenjana za pakovanje voća u težini od 250, 500 i 1000 grama.

Pogodna je za pakovanje jagodičastog, bobičastog, koštičavog voća, kao i za povrće (šeri paradajz). U mogućnosti smo da Vam ponudimo i uslugu mašinskog postavljanja folije koja podrazumeva iznajmljivanje specijalizovane mašine sa obučenim radnicima koji rukovode i opslužuju. Mašinskim postavljanjem se u jednom prohodu formiraju gredice, postavlja polietilenska folija sa kapajućim trakama uz zagrtanje rubova folije sa zemljom.



Preduslovi za kvaliteno postavljanje folije:

-prethodno je potrebno adekvatno pripremiti zemljište;

-za vuču mašine je potreban traktor najmanje snage od 50 KS.

vaše slike:

agrofolija
Podaci firme ::::.
Konjuh bb.
Kruševac , 37000
Srbija
Tel.: 037-875-134
Fax: 037-875-527

service description:

Rasadnik Djurdjevic se bavi proizvodnjom vocnih i loznih sadnica...Ovim poslom se bavimo duzi niz godina od 1992 pa sve do dan danas....
Na raspolaganju imamo kompletan asortiman vocnih sadnica i loznih kalemova

Ostali podaci:

  • Tel.: 063-146-7772, 
Podaci firme ::::.

service description:

"Rasadnik Stanojčić" je porodična firma sa tradicijom dužom od jedne decenije u proizvodnji više od 100 vrsta sadnog materijala za uređenje vrtova, parkova i opremanje eksterijera. Rasadnički poslovi su nasledni u porodici već treću generaciju, i kao takvi smo na daleko poznati. Najveću ljubav i pažnju sve generacije poklanjaju prozvodnji naseg brenda, magnolije. One danas zauzimaju preko 90% proizvodnje u rasadniku, i predstavljaju najveći ponos naše porodice.

Uveliko radimo na proširenju rasadnika, introdukcijom novih sorti biljaka, unapređenjem i osavremenjavanjem proizvodnje. Ispunjenje planova za izvoz naših proizvoda u zemlje Evropske unije su već na vidiku, a dosadašnji uspesi i naš kvalitet se već potvrdio u zemljama našeg okruženja ( BH federacija, Bugarska, Makedonija i Hrvatska ).

Ako želte da oplemenite svoj životni i radni prostor, da okruženje prilagodite svojim potrebama, da približite sebi prirodu i budete deo nje ONDA NAS POZOVITE.
Dugogodišnje iskustvo i stalno usavršavanje garancija su da sve Vaše zahteve možemo ispuniti brzo i profesionalno.
Podaci firme ::::.

service description:

Tradicija duga preko četrdeset godina, širok asortiman i ekstra kvalitet naših sadnica, garancija su za Vaš i naš zajednički uspeh.

Naš proizvodni program obuhvata sertifikovane i standardne voćne sadnice, sertifikovane i standardne kalem - pupoljke i podloge ( generativne i vegetativne ),i sertifikovano i standardno voćno seme, kao i sadnice južnih voćaka, razne vrste četinara, lišćara, ukrasnog šiblja i ruža ( raznih boja ).

Trudimo se da svake naredne sezone obogatimo i proširimo asortiman i zadovoljimo želje i potrebe većine korisnika našeg sadnog materijala. Naši kontakt telefoni otvoreni su za sve vrste saveta u vezi sadnica i sadnje, kao i održavanja tokom cele godine.


PONUDA SADNICA (više sorti):

1. Jabuka
2. Kruška
3. Dunja
4. Mušmula
5. Šljiva
6. Breskva
7. Nektarina
8. Kajsija
9. Trešnja
10. Višnja
11. Marela
12. Badem
13. Leska
14. Vinova loza
15. Južno voće: Limun, Kiwi,Pomorandža, Mandarina, Fortunela, Smokva
16. Jagoda
17. Borovnica
18. Malina
19. Brusnica
20. Kupina
21. Ribizla-crna i crvena
22. Dren
23. Kesten pitomi

Takođe nudimo i:
- Sertifikovana i standardne vegetativne i generativne podloge za kalemljenje voćaka,
- Seme voćaka.

Za obimniji katalog posetite našu web prezentaciju: www.revadva.co.rs







Ostali podaci:

  • Tel.: 011/2711-079, 
Podaci firme ::::.

service description:

Rasadnik Simic vam nudi sezonsko baštansko cveće za prolećnu sadnju (muškatle - viseće i stajaće: zonalke, engleske, muškatle, begonije, begonije semperflores, impatijense, verbene, surfinije, petonije, miliobelse); za jesenju sadnju (viole, hrizanteme, belis...)
Kupcima pružamo savete pri kupovini za dalji uzgoj cvetnih sadnica. Po želji sadimo u vaše cvetne saksije i žardinjere.
Cvetne sadnice su dobijene od kvalitetnog semenskog materijala. Garantovan dobar rasad, Prodaja na veliko i malo. Bilo bi nam veliko zadovoljstvo da saradjujemo.

Ostali podaci:

  • Tel.: 064/292-5355, 
  • Tel.: 063/735-2565, 

Facebook