Podaci firme ::::.
Velika Drenova
Trstenik , 37240
Srbija
Tel.: 063 869 02 52
Fax: 061 646 83 79

service description:

ŠLJIVA
SADNICE ŠLJIVE
Šljiva je na ovim područjima jedna od najpoznatijih i najpopularnijih vrsta voća, spada u grupu koštunjavog voća. Šljiva vrlo rano cveta i osetljiva je na prolećne mrazeve, zato je veoma važano odabrati dobar teren za uzgoj.

TREŠNJA
SADNICE TREŠNJE
Trešnja je listopadna drvenasta voćka koja prva radja i time je čini popularnom jer omogućuje najranije prihode od sadnica voća.


JABUKA
SADNICE JABUKE
Za sadnice jabuka su najbolja plodna, umereno vlažna i duboka zemljišta, osunčana i promajna mesta, bez jakih, suvih i hladnih vetrova pogotovu u vreme cvetanja.


LEŠNIK
SADNICE LEŠNIKA
Voćne sadnice leske (lešnika) su veoma korisne voćke, čije su plodovi ljudi koristili u ishrani od davnina.Posle oraha ubrajaju se u najznačajnije jezgrasto voće.

LOZNI KALEMOVI
VINSKE SORTE
Za predivna vina…..


VOĆNE SADNICE
LOZNI KALEMOVI

+ 381 (0) 63 869 02 52
+ 381 (0) 61 646 83 79

vaše slike:

proizvodnja rasada
rasad
Rasadnici
rasadnici 
rasadnici Srbija
Podaci firme ::::.

service description:

"Rasadnik Stanojčić" je porodična firma sa tradicijom dužom od jedne decenije u proizvodnji više od 100 vrsta sadnog materijala za uređenje vrtova, parkova i opremanje eksterijera. Rasadnički poslovi su nasledni u porodici već treću generaciju, i kao takvi smo na daleko poznati. Najveću ljubav i pažnju sve generacije poklanjaju prozvodnji naseg brenda, magnolije. One danas zauzimaju preko 90% proizvodnje u rasadniku, i predstavljaju najveći ponos naše porodice.

Uveliko radimo na proširenju rasadnika, introdukcijom novih sorti biljaka, unapređenjem i osavremenjavanjem proizvodnje. Ispunjenje planova za izvoz naših proizvoda u zemlje Evropske unije su već na vidiku, a dosadašnji uspesi i naš kvalitet se već potvrdio u zemljama našeg okruženja ( BH federacija, Bugarska, Makedonija i Hrvatska ).

Ako želte da oplemenite svoj životni i radni prostor, da okruženje prilagodite svojim potrebama, da približite sebi prirodu i budete deo nje ONDA NAS POZOVITE.
Dugogodišnje iskustvo i stalno usavršavanje garancija su da sve Vaše zahteve možemo ispuniti brzo i profesionalno.
Podaci firme ::::.
Konjuh
Kruševac , 37000
Srbija
Tel.: 063 106 89 89
Fax: 037 875 049

service description:

* Matična stabla i majke mladice potiču iz zemalja EU (Holandije, Nemačke i Francuske) a sadni materijal koji se proizvodi u rasadniku Lešnik je bezvirusan.
* Sadnice su sertifikovane kategorije po svim standardima .
* Spojem našeg iskustva i praćenjem evropskih standarda u "RASADNIKU LEŠNIK" DOO možete dobiti savet i svu neophodnu pomoć za uzgoj biljaka.
* Pod sloganom "Drugi govore o nama" naše rasade mozete videti širom Evrope.
* Dobri poznavaoci već rade sa nama i zato vam uz punu odgovornost i preporuku mnogih još jednom kažemo:


DOBRODOŠLI U RASADNIK LEŠNIK DOO


* Jabuka
* Kruška
* Dunja
* Mušmula
* Trešnja
* Višnja
* Orah
* Leska kalemljeni
* Leska
* Kajsija
* Breskva
* Šljiva
Podaci firme ::::.

service description:

Tradicija duga preko četrdeset godina, širok asortiman i ekstra kvalitet naših sadnica, garancija su za Vaš i naš zajednički uspeh.

Naš proizvodni program obuhvata sertifikovane i standardne voćne sadnice, sertifikovane i standardne kalem - pupoljke i podloge ( generativne i vegetativne ),i sertifikovano i standardno voćno seme, kao i sadnice južnih voćaka, razne vrste četinara, lišćara, ukrasnog šiblja i ruža ( raznih boja ).

Trudimo se da svake naredne sezone obogatimo i proširimo asortiman i zadovoljimo želje i potrebe većine korisnika našeg sadnog materijala. Naši kontakt telefoni otvoreni su za sve vrste saveta u vezi sadnica i sadnje, kao i održavanja tokom cele godine.


PONUDA SADNICA (više sorti):

1. Jabuka
2. Kruška
3. Dunja
4. Mušmula
5. Šljiva
6. Breskva
7. Nektarina
8. Kajsija
9. Trešnja
10. Višnja
11. Marela
12. Badem
13. Leska
14. Vinova loza
15. Južno voće: Limun, Kiwi,Pomorandža, Mandarina, Fortunela, Smokva
16. Jagoda
17. Borovnica
18. Malina
19. Brusnica
20. Kupina
21. Ribizla-crna i crvena
22. Dren
23. Kesten pitomi

Takođe nudimo i:
- Sertifikovana i standardne vegetativne i generativne podloge za kalemljenje voćaka,
- Seme voćaka.

Za obimniji katalog posetite našu web prezentaciju: www.revadva.co.rs







Ostali podaci:

  • Tel.: 011/2711-079, 
Podaci firme ::::.

service description:

Rasadnik Simic vam nudi sezonsko baštansko cveće za prolećnu sadnju (muškatle - viseće i stajaće: zonalke, engleske, muškatle, begonije, begonije semperflores, impatijense, verbene, surfinije, petonije, miliobelse); za jesenju sadnju (viole, hrizanteme, belis...)
Kupcima pružamo savete pri kupovini za dalji uzgoj cvetnih sadnica. Po želji sadimo u vaše cvetne saksije i žardinjere.
Cvetne sadnice su dobijene od kvalitetnog semenskog materijala. Garantovan dobar rasad, Prodaja na veliko i malo. Bilo bi nam veliko zadovoljstvo da saradjujemo.

Ostali podaci:

  • Tel.: 064/292-5355, 
  • Tel.: 063/735-2565, 

Facebook