Podaci firme ::::.

service description:

Danas je u svetu sve manja povezanost između čoveka i prirode. Sve je više sukoba u civilizaciji. Znaci sad već jasno ukazuju na to da je čovek zaboravio odakle dolazi i gde nastavlja svoj put. Priroda se sve više udaljava, a mi smo još uvek u svetu sjaja i blještavila. Mi želimo da zaustavimo ili barem da usporimo taj tok svojim radom, kroz izradu drvenog nameštaja, elemenata za igrališta i raznih ukrasnih predmeta. U našem radu, najbitniji elementi su praktičnost i estetika, koji se dopunjuju i stvaraju jedan prirodan i etno - prakulturni uticaj. AcArt je počeo sa radom 2005.godine. Bavimo se prvenstveno izradom krivog nameštaja od panja, elemenata za igrališta i raznih ukrasnih predmeta za enterijer. Naši radovi su unikatni, cilj nam je da zadržimo prirodan oblik i boju drveta.

Za održavanje eksterijernog nameštaja, potrebno je da ga godišnje prefarbate. Enterijerni nameštaj potrebno je redovno održavati sredstvima za čišcenje.

www.acartnamestaj.co.rs

Ostali podaci:

  • gdin. Erdelji Ištvan
    Tel.: 063/430-602, 

vaše slike:

Baštenske garniture
drvene igračke
Etno nameštaj
Igrališta od drveta
kipovi od drveta
komadni nameštaj
Kuhinjski nameštaj
Nameštaj
Nameštaj - razno
nameštaj od drveta
nameštaj od masiva
nameštaj po meri
Nameštaj po želji
proizvodnja i prodaja nameštaja
unutrašnji enterijer
Baštenske garniture
drvene igračke
Etno nameštaj
Igrališta od drveta
kipovi od drveta
komadni nameštaj
Kuhinjski nameštaj
Nameštaj
Nameštaj - razno
nameštaj od drveta
nameštaj od masiva
nameštaj po meri
Nameštaj po želji
proizvodnja i prodaja nameštaja
unutrašnji enterijer
Baštenske garniture
drvene igračke
Etno nameštaj
Igrališta od drveta
kipovi od drveta
komadni nameštaj
Kuhinjski nameštaj
Nameštaj
Podaci firme ::::.
Industrijska Zona bb
Ćićevac, 37210
Srbija
Tel.: 037/805-202

service description:

Kompanija "Kolarević" je nastala 2000. godine. Svoj rad započinje otvaranjem pilane koja ubrzo prerasta u industriju za proizvodnju ploča od masivnog lameliranog drveta.

Potom, 2005. godine kompanija "Kolarević" proširuje svoju delatnost na proizvodnju finalnih proizvoda od masivnog drveta.

Zašto baš mi poznajemo tajnu drveta govore kvalitet, dizajn, prodaja kao i zadovoljstvo naših kupaca iz Nemačke, Švajcarske, Grčke, Australije, Španije, Irske...

Drvo raste, razvija se i traje - baš kao i kompanija "Kolarević".


vaše slike:

kreveti od masiva
Podaci firme ::::.
Trebevićka 19
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 11 305 88 97
Fax: 011/30-58-922

service description:

Rimako
O nama

Kompanija Rimako je osnovana 1995. god. sa namerom da u svojoj zemlji koja je bogata šumom i generacijama proizvodi nameštaj od masivnog drveta ponudi novi način poslovanja.

Proizvođačima nudimo svoj proizvodni program, organizovanu prodaju i distribuciju do krajnjeg kupca ma gde se on nalazio.

Okupili smo veliki broj proizvodjača nameštaja od masivnog drveta i ostvarili saradnju tako da zajedno sa njima učestvujemo od samog početka procesa proizvodnje kao što je odabir drveta i njegovog kvaliteta, načina obrade i završnog pakovanja.

Proizvodni programi su osmišljeni u našem projektnom birou u saradnji sa našim evropskim menadžerima i potrebama tržišta.

Prirodnost drveta se posebno čuva završnom obradom za koju koristimo najkvalitetnije prirodne premaze za toniranje i zaštitu.

Naša orijentacija je prvenstveno na spavaćim sobama kao mesto gde počinje i završava se dan svakog čoveka, mesto koje uvek treba da bude toplo prijatno i udobno.
Kontakt

Email:
office@rimako.co.rs
Telefon:
+381 11 305 88 97
Faks:
+381 11 305 89 22
Adresa:
ul. Trebevićka 19/V,
Banovo Brdo,
11030 Beograd,
Srbija

vaše slike:

dušeci
Dušek  dušeci
krevet
kreveti od masiva
Podaci firme ::::.
Milutina Uskokovica 6
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/546-827
Fax: 024/546-827

service description:

Prirodne forme od masivnog drveta:
kapije
ograde
eksterijer
enterijer
nameštaj
ostali detalji od masivnog drveta
Podaci firme ::::.
Nikole Tesle 2
Pančevo , 26100
Srbija
Tel.: 013 34 42 33
Fax: 013/344-233

service description:

Podaci firme ::::.

service description:

O nama

SZR BEOFLEX započela je sa radom sredinom 80-tih godina XX veka. Osnovna delatnost tada je bila, usluga ugradnje sistema elastičnih drvenih letvica po principu lattoflexa u rasklopne metalne mehanizme troseda, dvoseda i mojci. Ubrzo, u skladu sa potrebama tržišta uvode se dodatne usluge koje se odnose na popravke i zamene oštećenih rasklopnih mehanizama, uz usluge zavarivanja.

SZR BEOFLEX je svoju delatnost započela sa dva člana, da bi ubrzo u svom sastavu imala 3 ekipe za ugradnje kao i honorarnog saradnika koji je vršio usluge zavarivanja. Radnja je stacionirana u Beogradu, ali su ubrzo formirane i ispostave u nekoliko gradova Srbije (Kikinda, Zrenjanin, Novi Sad, Sr. Mitrovica, Vršac, Šabac, Požarevac, Kraljevo, Leskovac). Drvene elastične letvice poseduju odgovarajuće sertifikate, a još važnije je da su se u dugogodišnjoj praksi potvrdile kao visokokvalitetne. Letvice se na metalne mehanizme pričvršćuju metalnim držačima, što se opet u dugogodišnjoj praksi pokazalo kao odgovarajuće rešenje.

U kasnijim godinama rada, opet u skladu sa potrebama tržišta, SZR BEOFLEX uvodi usluge tapaciranja (presvlačenja) nameštaja u svoju ponudu. Ova delatnost se obavljala na području Beograda i Novog Sada. U novije vreme ovu uslugu pružamo u saradnji sa nekoliko tapetarskih radnji iz Beograda, a od nas možete dobiti preliminarnu informaciju o ovim uslugama. Osim ovih delatnosti SZR BEOFLEX se bavi i izradom taburea u eko koži, u preko 20 boja. Imamo i mogućnost nabavke i isporuke dušeka (sunđera) za rasklopne mehanizme, kao i uložaka za bračne i pojedinačne krevete i kvalitetnih dušeka za njih.
Usluge i proizvodi

Ugrađivanje elastičnih drvenih letvica po principu lattoflexa

Popravka i zamene rasklopnih mehanizama troseda i dvoseda

Popravka i tapaciranje nameštaja u meblu štofu, koži i eko koži

Izrada i prodaja taburea od eko kože

Stolarske usluge, izrada nameštaja, izrada prozora i vrata
Kontaktirajte nas!

Vaša pitanja možete postaviti putem formulara na strani Kontakt
ili nas nazovite telefonom, radnim danima od 09h -17h. (Osim nedeljom).

tel: 011 3329 658
mob: 063 316 046
info@beoflex.co.rs

Skype Beograd, Srbija

vaše slike:

bračni kreveti
Drvena stolarija
drvene elastične letvice
dušeci
Podaci firme ::::.

service description:

O PREDUZEĆU "LION"

Do najboljih rešenja dolazi se neposrednim sučeljavanjem konkretnih tržišnih prilika sa realnim sopstvenim mogućnostima. Nakon sedmogodišnjeg iskustva u trgovini nameštajem, to je shvatio i Nebojša Blagojević pa je svoje preduzeće "Lion" 1997. godine usmerio na vlastitu proizvodnju uz podršku svoje supruge. Iskustvo i nova saznanja, usavršavanje dizajna i traganje za novim formama doprineli su da "Lion" postane uspešno preduzeće.

Nastao je 1989. godine kao samostalna trgovinska radnja, prva privatna prodavnica nameštajem u Srbiji a druga u staroj Jugoslaviji. Za tadašnje prilike bio je to veoma smeo poduhvat. Za ambicioznog Nebojšu Blagojevića koji nije imao šta da izgubi, bio je to izazov i rešenost da se uspe po svaku cenu. I USPEO JE! Tako je 1997. godine oformio u svom sastavu i proizvodnju nameštaja. Svake godine se ulaže u nove savremene mašine kako bi se ostvario što bolji kvalitet, kao i upošljavanje mladih ljudi.

Danas je "Lion" proizvodno - trgovinska firma sa velikim asortimanom sopstvenih proizvoda koje plasira u svojim salonima u Požarevcu, P.P.Odred 177 i Negotinu, Trg Đorđa Stanojevića 5. Svoje proizvode plasira preko "Sipadovih" salona kao i preko salona Robnih Kuća Beograd. Lionove proizvode možete naći širom Srbije, kao i u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.
KONTAKT INFORMACIJE

DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU
ZA PROIZVODNJU I TRGOVINU "LION"
Đure Đakovića bb
12000 Požarevac
SRBIJA


- PIB: 101970762
- Matični broj: 07953623
- Registracioni broj: 8007953623
- Šifra delatnosti: 36120
- APR: Agencija za privredne registre
- Broj registracije: BD.26614/2005
- Tekući račun: 265-6310310001610-15


Tel/Fax
+381 12 541 - 120
+381 12 541 - 121

e-mail
lion.namestaj@gmail.com

"Lion" upošljava 70. radnika i uspešno posluje sa oko 200 kupaca širom Srbije.

Ostali podaci:

  • Tel.: 012/226-427, 
  • Salon Nameštaja
    Požarevački Partizanski Odred 177
    Tel.: 012/226-415, 
Podaci firme ::::.

service description:

Dobrodošli na sajt firme d.o.o. Dragostan.
Zadovoljstvo nam je da vam prikažemo proizvode iz naše ponude koji će vam
pomoći da kvalitetno izgradite i opremite Vaš dom.

Planirajte i gradite sa nama od početka do kraja.
Naše dugogodišnje iskustvo i znanje iz oblasti prodaje građevinskog materijala
siguran je put do kvalitetne gradnje Vašeg doma.

Uredite Vaš dom ili kancelariju onako kako ste od uvek sanjali!
Veliki izbor dnevnih soba, spavaćih soba, trpezarija, kuhinja, kancelarijskog nameštaja, garantuje da će Vaši zahtevi biti ispunjeni.

Fleksibilnost pre svega... Napravite svoj komad nameštaja onako kako Vama najviše
odgovara. Zadovoljan kupac naš je osnovni moto.

Doo Dragostan na tržištu Istočne Srbije uspešno posluje već 25 godina, danas predstavlja mesto gde kupci dobijaju kompletnu uslugu koja se ogleda u kvalitetu proizvoda i širokom asortimanu istih.
Osnovna delatnost kompanije od njenog osnivanja je prodaja građevinskog materijala,a sa razvojem kompanije i željom da se kupcu izađe u susret proširili smo uslugu na prodaju nameštaja.
Najnovije u ponudi predstavlja uslužno sečenje i prodaja pločastih materijala i propratne opreme,kao i izrada nameštaja i vrhunskih kuhinja po meri i želji kupaca.
Ovim se zaokružuje ponuda kompanije,koja za cilj ima da kupcima na jednom mestu obezbedi sav nepohodan materijal za izgradnju i opremanje njihovih domova.

vaše slike:

Distribucija nameštaja
Ekskluzivni nameštaj
Građevinski materijal
Građevinski materijal stovarišta
građevinski materijali za završnu obradu
kožni nameštaj
kućni nameštaj
Podaci firme ::::.
Bogdanji bb
Trstenik , 37240
Srbija
Tel.: 063-18-93-568
Fax: 011-84-09-045

service description:

Šta treba znati o košuljici - ibercugu?
Danas pod tim imenom podrazumevamo velike podne ploče bez fuga od cementnog betona, bitumena ili gotovih ploča. U tehničkom smislu, košuljica - ibercug je čvrst, ravan sloj poda, koji služi kao neposredna površina za hodanje ili kao podloga za polaganje pločica i drugih podnih obloga. Vrste košuljica
Prema vrsti konstrukcije razlikujemo sledeće vrste košuljica: vezivne, klizne i plivajuće.
Vezivne: Jednoslojne ili višeslojne košuljice koje se vežu neposredno na podlogu (beton). Čvrstoća prijanjanja postiže se uz pomoć emulzije ili sredstva za prijanjanje.
Klizne košuljice: Slobodno pokretljive košuljice koje su razdelnim slojem (npr. folijom) dvoslojno odvojene od podloge i s najmanje 4 mm debelom fugom potpuno odvojeni od svih drugih gradevinskih elemenata. Klizne košuljice se upotrebljavaju pri velikom opterećenju, pritisku i manjim zahtevima za zvučnom izolacijom, te izolacijom od prenošenja udarnog zvuka. Područja upotrebe su podrum i garaža. Debljina košuljice kod jednoslojne izrade treba da bude najmanje 35 mm. Razdelni i klizni slojevi moraju dugoročno sprečavati dodirivanje izmedju košuljice i podloge, te odbijati vodu. Ukoliko se ispod pojavi vlaga, razdelne slojeve treba tesno zalepiti i zavariti. Za razdelne i klizne slojeve koriste se polietilenske folije, debljine najmanje 0,1 mm, ostale plastične folije s približno jednakom pretežnom čvrstoćom i elastičnošcu, papir natopljen bitumenom i slični proizvodi.
Plivajuće košuljice: Slobodno pokretljive košuljice koje su s najmanje 10 mm debelim izolacionim slojem i izolacijom od vlage odvojeni od podloge, te s najmanje 4 mm debelom fugom (kod plivajućih košuljica s podnim grejanjem najmanje 10 mm debelom fugom) potpuno odvojena od drugih gradevinskih elemenata i ugradnih delova.
Armirane košuljice: Najmanje 5 cm debeli beton, u koji su umetnute zavarene mreže od gradjevinskog gvoždja bez nosive funkcije.
Nagibne košuljice: polažu se s blagim nagibom od 1 do 2 cm na metar, kako bi s balkona, terasa i prilaza odvodili vodu.
S obzirom na vrstu vezivnog materijala postoji više vrsta košuljica ali je najčešće korišcena Cementna košuljica, vrsta košuljice sastavljena od peska, cementa, vode i dodataka za malter (gradjevinsko-hemijski proizvodi) zavisno od namene. Pri stručnom polaganju i sušenju, cementne košuljice imaju izvrsne osobine:
• optimalna vlažnost
• neosetljivost na vlagu
• upotrebljivost na svim podrucjima
• mogu se koristiti u unutrašnjim i spoljašnjim prostorima
• ukoliko im dodamo aditiv za grejanu košuljicu, primeren je i za podno grejanje.
Brzo sušeća košuljica: Industrijski zamešan, specijalni suvi beton. Na takav beton, u pravilu već posle 36 sati, možete položiti drugu podnu oblogu, npr. pločice. Nameštaj "M" projektuje i proizvodi nameštaj visokog kvaliteta i dizajna, nameštaj koji ispunjava sve zahteve za modernim, elegantnim i funkcionalnim, koji daje mogućnost preciznog izbora tonova i nijansi iz sveta boja koji pruža osećaj ugodnosti i topline vašem domu.
Podaci firme ::::.
Gornji Lubeš
Korman, 18216
Srbija
Tel.: 018/843-409
Fax: 018/843-235

service description:

Proizvodnja nameštaja po narudžbi, opremanje hotela i hostela.

Ostali podaci:

  • Tel.: 060/08-43-235, 

Facebook