Cégadatok ::::.

service description:


Az Elprim d.o.o. exkluzív forgalmazója az olyan villámhárítóknak, melyek gyorsindítóval vannak ellátva,
gyártótól.

Az Elprim d.o.o. teljes tervezési szolgáltatást nyújt obkejtumok és helyiségek védelmére a légköri ürítésektől: külső villámhárítók tervezése, kiszállítása, beszerelése, valamint azoknak felújítása radioaktív villámhárítók szétszerelését követően, ezen kívül túlfeszültség védők beszerelése a felszerelés és készülékek védelmére, amelyek az objektumokban találhatók.

A villámhárítók felszerelése előtt elvégezzük az előírt teszteléseket, felméréseket és számításokat, melyek a védelem szintjére vonatkoznak, amelyeket be kell szerelni a megtervezett objektumra és mindez a szerbiai legújabb előírásoknak megfelelően.

Az objektumok védelme a villámtól, kapszkodó vezeték segítségével - villámhárítóval, mely gyorsindítóval van ellátva, fiktív szféra villámvédelmi módszeren alapul, így a helyiségek és az objektumok hatékonyan lesznek védve. A villámhárítók gyártása ilyen módon hatékony és gazdaságos, különösen azoknál a létesítményeknél, amelyek kültéri és tetőtéri borítása gyúlékony hőszigetelő anyagból készült.

A gyorsindítóval ellátott villámhárítók mellé a vevő kérésére villámcsapás számolót (Lightning counter) is mellékelünk, amely érzékel minden légköri ürítést a villámhárítóban és a felszerelésben, mely időszakos és rendkívüli ellenőrzésre szolgál - az elvezető, elföldelő rendszer, azaz a villámhárító működésének helyességéről.

az ön képei:

elektro tervezés
elektromos villámháritó
ellenőrzés - folyamatosság ellenőrzése
epítési épületek
fiktív szféra
földelés
francia gyártó
homlokzat kitöltő
Hőszigetelés gyúlékony anyagok
idő elsőbbséget

Facebook