Podaci firme ::::.

service description:




Elprim d.o.o. nudi kompletne usluge -inženjering za zaštitu objekata i prostora od atmosferskih pražnjenja: projektovanje, isporuku i montažu spoljašnje gromobranske instalacije, rekonstrukciju spoljašnje gromobranske instalacije nakon demontaže radioaktivnih gromobrana, kao i instalisanje prenaponskih zaštitnika za zaštitu opreme i uređaja koji se nalaze na i u objektima.

Pre izrade gromobranske instalacije vršimo propisana ispitivanja, procenu i proračune nivoa zaštite gromobranske instalacije koja mora da se instalira na projektovani objekat a sve u skladu sa najnovijim Srpskim propisima i standardima.

Zaštita objekata od udara groma pomoću prihvatnog voda u vidu gromobrana sa uređajem za rano startovanje, a na osnovu proračuna gromobranske instalacije metodom fiktivne sfere, prostor i građevinski objekti će efikasno biti zaštićeni. Izrada gromobranske instalacije ovim načinom je efikasna i ekonomski isplativa pogotovo za objekte čija je konstrukcija, fasadna popuna i krovna pokrivka od termoizolacionih zapaljivih materijala.

Uz gromobrane sa uređajem za rano startovanje a na zahtev kupca, isporučujemo i brojač udara groma (Lightning counter) koji registruju svako atmosfersko pražnjenja u gromobransku instalaciju i opremu a koji služi za periodičnu i vanrednu proveru i kontrolu kontinuiteta – prihvatni vod - spusni vodovi - sistem uzemljenja to jest ispravnosti gromobranske instalacije.

vaše slike:

atmosfersko pražnjenja 
atmosfersko pražnjenje
elektro projektanti
elektronski gromobrani
fasadna popuna 
fiktivna sfera 
Francuski proizvođač 
građevinski objekti
grmljavina
gromobran

Facebook