Podaci firme ::::.

service description:

GRAĐEVINSKE MAŠINE I OPREMA
Mašine za transport van gradilišta
Gradilišni transport
Mašine za izradu i obradu betona
Delovi za građevinske mašine
Remont i servis građevinskih mašina i opreme
Zastupnik za Srbiju SCHWING autobeton i stacionarnih pumpi i STETTER autobeton miksera, fabrika betona, reciklaže za beton
Podaci firme ::::.
Crnotravska 13 B
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Industrial Access Kompanija za rentiranje i prodaju građevinskih mašina i opreme, prisutna u više zemalja na Balkanu, ima u svojoj ponudi veliki broj električnih i dizel mašina, samohodnih platformi, teleskopskih korpi, bagera, kompresora i dr


INDUSTRIAL ACCESS DOO SERBIA - Izdavanje i prodaja: JLG - radne platforme; GEDA - liftovi, dizalice i platforme, sistemi za bacanje smeća, mobilne radne platforme - Nifti Lift, radne platforme - LIONLIFT, viljuškari za nepristupačan teren - MAST Ekplorer, Sistem mobilnih tornjeva - Instantupright Sekcija i okvirni sistem - FERMAR, mini guseničari - UNIC Kranovi, Agregati - Atlas Copco, Prenosni Kompresori - Atlas Copco, Prenosive pumpe - GODWIN PUMPS, aparati za pranje- Brendon, tornjevi za rasvetu - Toverlight i prenosni automati za istakanje goriva, Aparati za zavarivanje sa motorom - GENSET

vaše slike:

rentiranje mašina
Podaci firme ::::.

service description:

DIZALICE
KRANOVI
HIDRALUČNE MAŠINE

CASAGRANDE dizajnira i pravi masine da zadovolje individualne potrebe svakog klijenta.
Mil & Mil Co. zastupnik firme CASAGRANDE od 1990. godine za teritoriju najpre Jugoslavije, a sada SRBIJE,CRNE GORE,BOSNE i MAKEDONIJE.
CASAGRANDE je prisutan na svetskom trzistu kroz dva sektora, svaki sa svojim proizvodima i servisom:
- sektor za fundiranje Masine i oprema za izradu sipova, masine i kompletan sistem za izradu dijafragmi, masine za JET-GROUTING,masine za izradu ankera, mikro pilota, specijalnih masina za konsolidaciju terena kod izrade tunela, masine za ispitivanje terena, hidraulične dizalice na gusenicama.
- sektor za projektovanje, montiranje i izradu opreme za proizvodnju proizvoda od prenapregnutog betona (betonske cevi za vodovode i kanalizaciju, zelezničke pragove, električnih stubova, betonskih sipova za pobijanje, specijalnih kontejnera za radioaktivni i drugi otrovni otpad.
Sediste CASAGRANDE-a se nalazi u Fontanafredi, pored Pordenonea, gde je locirana i glavna fabrika koja se prostire na povrsini od 70.000 m2.
Kompletni proizvodni krug, od sečenja čelika do gotovih proizvoda, masina, je kontrolisan od strane sofisticiranog CAD/CAM sistema. Finalno testiranje masina, da bi se osigurali da zadovoljavaju tehničke i radne specifikacije, obavlja tim kvalifikovanih tehničara.

Facebook