Podaci firme ::::.

service description:

Trgovina na veliko farmaceutskim proizvodima

Privredno društvo se bavi prometom lekova, pomoćnih lekovitih sredstava, farmaceutskih proizvoda na veliko
Podaci firme ::::.
Požeška 63
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/354-4783
Fax: 011/354-4783
Mapa

service description:

Uvoznik i distributer sirovina za farmaceutsku i kozmetičku industriju kao što su parafinska ulja, glicerin, ricinusovo ulje, vazelin,lanolin, mono propilen glikol, itd.
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Tokom 1994. godine kompletiran je projekat proizvodnje farmaceutskih preparata i nastala je Galenska laboratorija Ivancic i sinovi koja 2002. godine prerasta u proizvodnju cvrstih farmaceutskih oblika.
1995. godine se na tržištu pojavio prvi proizvod: Lakorastvorljivi vitamin C, a neposredno za njim i Kombinovani prašak i Superrastvorljivi vitamin C za decu.

Podaci firme ::::.

service description:

Merck je svetska farmaceutska kompanija koja zapošljava oko 33 000 radnika u preko 76 zemalja i čiji je ukupni prihod oko 7,6 milijardi evra. Farmaceutski poslovni sektor obuhvata inovativne lekove kao i health care proizvode. Hemijski poslovni sektor nudi specijalizovane proizvode za elektroniku, štamparstvo, zaštitu, kozmetiku, farmaciju i biotehniku.

Merck d.o.o. Srbija je jedna od najmlađih Merck-ovih prodajnih organizacija u Evropi. Osnovana 2006 godine kao deo globalne operativne grupe Merck KGaA, Darmstadt Nemačka
U skladu sa globalnom strategijom, Merck d.o.o. je od početka 2009. godine ekskluzivni uvoznik i distributer proizvoda kompanije Serono (Merck Serono).
Osnovna delatnost firme je snabdevanje tržišta Srbije farmaceutskim proizvodima vrhunskog kvaliteta.
Podaci firme ::::.

service description:

Osnovne delatnosti Inpharma su promet lekova i medicinskih sredstava na veliko, uvoz, konsignacija, špedicija, reexport, poslovi zastupanja i predstavljanja stranih firmi.

Teritorije na kojima obavljamo delatnost su : Srbija, Crna Gora, Republika Srpska, Federacija BiH, Makedonija gde registrujemo lekove i medicinska sredstva, razvijamo distributersku i promotivnu mrežu za svoje proizvode.
Podaci firme ::::.
Lovačka 14
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/754-192
Fax: 024/755-406
Mapa

service description:

Oprema za medicinu i za laboratorije, lekovi, farmaceutski proizvodi...

Facebook