Podaci firme

service description:

MS TermoPro d.o.o. se bavi:
projektovanjem, konstruisanjem, proizvodnjom,
montažom i remontom u oblasti
termoenergetike, termotehnike i procesne opreme.
Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo:
preduzeće MS TermoPro d.o.o. dobilo je

sertifikat Excellent SME Privredne komore Srbije i bonitetne kuće Coface za uspešno i pouzdano preduzeće.
Stalni razvoj MS TermoPro od osnivanja 1993. godine do danas doveo je do sadašnje orjentacije prvenstveno na sledeću opremu:

¤ kotlovi, parni i vrelovodni, kapaciteta 200-6500 kW na čvrsta, tečna i gasovita goriva
¤ posude pod pritiskom
¤ napojni rezervoari, rezervoari kondenzata, termički odvajači gasova, posude za hemijsku pripremu vode, industrijski bojleri
¤ ventilatori svežeg vazduha
¤ ventilatori dimnog gasa
¤ ventilatori transportni
¤ rešetke za sagorevanje čvrstih goriva u kotlovima
¤ mlinovi za ugalj
¤ multicikloni za prečišćavanje dimnog gasa

¤ Dokaz kvaliteta proizvoda i usluga MS TermoPro je, osim referenc liste kupaca, i sertifikat kvaliteta SRPS ISO 9001:2008 i IQNET ISO 9001:2008.

¤ Kvalitet projektovanja i konstruisanja garantuju četiri diplomirana mašinska inženjera sa licencama za projektovanje i izvođenje radova.

Osnovni podaci

Naziv preduzeća: MS TermoPro d.o.o.
Adresa: Srbija 11060 Beograd, p.fah 74, ul. Juhorska br. 1

Tel./fax: +381 11 275 50 68
Tel./fax: +381 11 275 66 64

Е-mail: tpro@orion.rs
Web: www.mstermopro.co.rs

Direktor: Boban Tasić, dipl.maš.ing.

Žiro račun:
310-150411-30 NLB LHB BANKA BEOGRAD AD
205-58696-55 KOMERCIJALNA BANKA AD

M.br. / Matični broj: 06434207
PIB / Poreski identifikacioni broj: 101729458

vaše slike:

Centralno grejanje
Instalacija centralnog grejanja
konstruisanje
kotao
kotlovi
mlinovi za ugalj
multicikloni
Oprema za termoelektrane
otprašivanje
posude pod pritiskom
Proizvodnja kotlova
projektovanje
Podaci firme ::::.

Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

Kategorije:

service description:

Privredno društvo „Panonske termoelektrane-toplane“ d.o.o Novi Sad posluje u okviru Javnog preduzeća „Elektroprivreda Srbije“ kao zavisno privredno društvo, njegova tri ogranka proizvode električnu energiju za potrebe elektroenergetskog sistema Srbije, toplotnu energiju za potrebe gradskih toplana u Novom Sadu, Zrenjaninu i Sremskoj Mitrovici, i tehnološku paru za potrebe industrije.
Podaci firme ::::.
Ljubljanska 32 / Paštrovićeva 2
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

ESCO - Energy Saving Company doo Beograd je inženjering i konsalting preduzeće, specijalizovano za primenu savremenih tehnoloških rešenja u oblasti elektroenergetike i termoenergetike.

Osnovano je 1999. godine kao deoničko društvo u privatnoj svojini pod imenom Global Business Centar doo Beograd. Naziv preduzeća je krajem 2006. godine, zbog razvojne strategije preduzeća ka daljoj specijalizaciji i primeni specifičnog koncepta inženjering usluga u oblasti energetike, kao i zbog promocije imena ovog koncepta, promenjen u ESCO doo Beograd.

Osnovna delatnost preduzeća je pružanje usluga:

Inženjeringa i konsaltinga kod pripreme, izrade i izvođenja projekata energetske efikasnosti, sa ciljem ostvarenja ušteda i racionalizaciju potrošnje energije u industrijskim postrojenjima, javnim objektima i poslovnim i stambenim zgradama
Kvalitetnog tehničkog izvođenja i održavanja opreme visokog tehnološkog nivoa
Finansijskog inženjeringa
Prenos iskustava i znanja svetskih lidera u ovoj oblasti na domaće tržište
Kao inženjering i konsalting preduzeće ESCO doo - Beograd koristi koncept projektnog menadžmenta za upravljanje svojim poslovima, kako tekućim, tako i razvojnim. Kod ovakve organizacione šeme, broj izvršilaca i ostalih potrebnih resursa zavisi od potreba ugovorenih projekata i formira se i organizuje u formi timova.

Upravljanje ESCO projektima zahteva visoku stručnost i veliko interdisciplinarno iskustvo. Kadrovsku strukturu čini tim od 8 stalno zaposlenih radnika, od toga 6 izvršilaca sa visokom stručnom spremom. Pored tehničkog iskustva, oni poseduju upravljačka i organizaciona znanja kao i izuzetno poznavanje bankarskih procedura, pravne regulative i svih elemenata finansijskog inženjeringa.

Kako se radi o primeni i implementaciji novih savremenih tehnologija, pored stalno zaposlenih, neophodno je povremeno angažovanje domaćih i stranih stručnih konsultanata.
Podaci firme ::::.

Smederevo , 11300
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:
Projekti koje pokriva INEA su iz oblasti:

proizvodne informatike,
energetike i ekologije, sistemi inteligentnih zgrada,
procesnog upravljanja uključujući razvoj alata za procesno upravljanje,
automatizacije mašina i uređaja uključujući mašinogradnju.


Područje RPA obuhvata razvoj i proizvodnju alata, koji su namenjeni industrijskoj automatici. Obuhvata celokupnu ponudu, koju zahtevaju takvi proizvodi: razvoj, uvođenje u proizvodnju, proizvodnju, prodaju i servisiranje proizvoda sa kompletnom potrebnom tehničkom podrškom.
Podaci firme ::::.
Salvadora Aljendea 18.
Beograd - Palilula, 11101
Srbija
Interesujte se Mapa

Kategorije:

service description:

Preduzeće KonMat d.o.o. je osnovano 1997. god. sa sedištem u Beogradu i specijalizovano je preduzeće za ispitivanja u oblasti termoenergetike.

Akreditovana laboratorija za ispitivanje metodama bez razaranja, juat-01-127, kontrola materijala, zavarenih spojeva, energetske i procesne opreme.

Konmat se bavi proizvodnjom termoenergetske opreme.

Konmat vrši prodaju procesne opreme za termoenergetska postrojenja.

Proizvodi iz naše ponude sastavni su deo mnogih termoenergetskih postrojenja, svojim karakteristikama i kvalitetom prepoznatljivi su na tržištu.

Stalno ulaganje u razvoj i poboljšanje proizvoda omogućilo nam je da Vam ponudimo širok asortiman veoma kvalitetnih proizvoda.
Podaci firme ::::.

service description:

Mi smo firma “Eventus Energy” d.o.o. iz Svilajnca, ćerka australijske firme “DV Import and Export Pty” Ltd.
Eskluzivni smo distributer Brivisovih proizvoda (Grejanje i Hladjenje) za celu Evropu, uključujući i Rusiju i Tursku.
Brivisova filozofija za razvoj proizvoda je da proizvodi proizvode koji su ekološki i energetski efikasni. Oni su osvojili mnoge Galaxy Energy nagrade za energetski najefikasnije gasne kotlove čak šest godina za redom.
Stoga Vam s ponosom predstavljamo inovativne, efikasne, kvalitetne i pouzdane australijske klima sisteme kompanije “Brivis” (www.brivis.au), koja je tržišni lider u proizvodnji ventilacionog grejanja na gas i drugih grejnih i rashladnih uređaja koja pomaže ljudima pri izboru klima sistema za svoje domove, kao i firmama za svoje hale i druge objekte, već 50 godina.
“Eventus Energy” d.o.o. Vam donosi najnoviju tehnologiju i inovacije koje su najsavremenije, najefikasnije, najkvalitetnije i najekonomičnije, ne samo u Evropi, već i u svetu.
Kako to radi?
Brivis ventilaciono grejanje obuhvata centralnu grejnu jedinicu koja je povezana cevovodom do niza ventilacionih otvora koji su strateški raspoređeni u podu ili plafonu širom Vašeg doma ili objekta, koja se napaja upotrebom prirodnog gasa.
Grejna jedinica uvlači vazduh unutar objekta kroz povratni vazdušni otvor.
Vazduh odatle dolazi do grejnog tela gde se zagreva, a zatim ide dalje do svake prostoriji kroz cevi i ventilacione otvore u obliku prijatno toplog strujanja. Kada se dostigne željena temperatura u nekoj od zona, temperatura gorionika u grejnoj jedinici se smanjuje, a kada se u celom objektu postigne željena temperatura, gorionik se isključuje. Spuštanje temperature u prostoriji, ispod zadate temperature na termostatu, gorionici se ponovo uključuju.

Potrošnja
Nudimo Vam napredne sisteme za upravljanje energijom i potpunu kontrolu nad potrošnjom energije.
Prva korist od sistema za upravljanje energijom jeste zoniranje. Na taj način možete zagrejati celu kuću, halu ili poslovni prostor ili je zagrevati po zonama, što je još jedan efikasan način da uštedite energiju. Zonsko zagrevanje Vam omogućuje podelu objekta na najviše 4 odvojene oblasti grejanja, koje mogu grejati zajedno ali i zasebno.
Ceo proces zoniranja se automatski kontroliše Networker-om (el.termostatom). Posedovanje zona ima mogućnost da smanji potrošnju gasa i do 80%. Networker detektuje koliko izlaza radi i automatski smanjuje poštrošnju gasa i smanjuje izduvavanje. To znači da, ako želite da se greju samo određeni delovi kuće ili nekog poslovnog objekta ne gubite nepotrebno energiju.

Mogućnosti
Naš sistem ima mogućnost rednog povezivanja jedinica tako da bez problema zagrejemo i proizvodne hale, poslovne objekte, itd., jednom rečju sve građevinske objekte, plastenike i sušare.
Pružamo Vam usluge servisa i garanciju od 3 do 10 godina prilikom kupovine i instaliranja naših proizvoda.

Poslovna ponuda
“Eventus energy” kao Ekskluzivni distributer (cele Evrope, uključujući Rusiju i Tursku), Vam nudi mogućnost da postanete naš diler. Sve što Vam je potrebno je dobra organizacija, poslovna ambicija i relevantno radno iskustvo. Za uzvrat Vam nudimo procenat od prodaje, ukupan prihod od ugradnje, potpuno stručno osposobljavanje, brzo napredovanje i stalni profesionalni razvoj.
”Eventus Energy” Vam nudi stalnu podršku. Ako je uspeh Vaš cilj, ako ste sposobni za upravljanje, dobrodošli ste u naš tim.
U izložbenom prostoru “Eventus Energy” d.o.o. u Svilajncu, postoji mogućnost prezentacije rada, efikasnosti i ekonomičnosti našeg sistema kako biste se lično uverili u kvalitet koji nudimo.
Ako ste zainteresovani za saradnju sa nama, kontaktirajte nas.
To možete učiniti putem mail-a, telefona ili popuniti elektronsku prijavu na našem zvaničnom web sajtu

Facebook