Podaci firme ::::.

Subotica , 24000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

"FM PHARM" d.o.o. se bavi proizvodnjom, distribucijom i prodajom veterinarskih preparata u zemlji i inostranstvu.

Proizvodni pogoni i obezbeđenje kvaliteta "FM PHARM"-a su u skladu sa smernicama dobre proizvođačke prakse, dobre laboratorijske i dobre distributivne prakse kao i ostalim smernicama i direktivama koje propisuje naše zakonodavstvo i EU regulativa.
Podaci firme ::::.
Jurija Gagarina 155a
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Naša ponuda je sledeća:

Hrana za kućne ljubimce
Psi
Mačke
Ptice i glodari
Ribice i kornjače
Medicinska hrana
Lekovi i sredstva protiv buva i krpelja
Sredstva za dezinfekciju, dezinsekciju, deratizaciju
Oprema, igračke i kozmetika
Podaci firme ::::.
Koste Racina 5
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/571-920
Mapa

service description:

Veterinarska stanica "Panvet" iz Subotice

Osnovana je 2000.g. od strane veterinara koji su imali veliko iskustvo u radu u drugim veterinarskim stanicama,prvobitno locirana na manjem prostoru sa 3 sale za pregled i operacionom salom u ulici Bore Stankovića 6 u Subotici.
Zbog brojnosti pacijenata i potrebe za većim prostorom početkom 2008. se seli u veći prostor sa 4 sale i odvojenim operacionim blokom.
Ambulanta se nalazi u ulici Koste Racina br.5.


Radno vreme ambulante je: PONEDELJAK - PETAK : 8 -19
SUBOTA : 8 -12 i 14 -19
NEDELJA : 8 - 12
Za sve hitne intervencije na raspolaganju smo od 0 - 24 bez obzira na doba dana ili praznik.


Stanica pruža kompletnu uslugu za preventivu,dijagnostiku i terapiju malih životinja -ultrazvučnu dijagnostiku,rentgen,endoskopiju,laboratorijske analize na najsavremenijim aparatima,UZ skidanje kamenca etc.

U sklopu stanice je obezbedjena i terenska služba za lečenje kopitara,kao i velikih životinja na terenu.

Tu su još dve ambulante u Starom i Novom Žedniku koje se bave pretežno lečenjem i preventivom velikih i malih životinja.

Ostali podaci:

  • Marta
    Tel.: 064/114-2042, 

vaše slike:

ambulanta za male životinje
proizvodnja i prerada  pilećeg mesa
veterinarska stanica
Podaci firme ::::.

service description:

"SYSTEM Line" je osnovan 01.10.1997. godine u Subotici. Osnivač firme je Rozalija Sabo. Cilj osnivanja je upoznavanje tržišta sa novim trendom proizvodnje mleka i mesa bez antibiotika.

Renomirani proizvođač kultura mikroorganizma iz Danske, CHR Hansen je poklonio poverenje preduzeću i dao stručnu podršku da se svet poljoprivrede upozna sa biološkim aditivima stočne hrane pod nazivom marke Probios i BioMax. Probios proizvodi su bili pioniri u zdravom načinu ishrani stoke, bez antibiotičkih stimulatora prirasta.

U razvoju 2001. godine uključuje i asortiman proizvoda od Biomina iz Austrije, druge biološke aditive, zakiseljivače, toksin inaktivatore i probiotike. Ishrana stoke sa aditivima koji nemaju karencu, rezistanciju pomaže kvalitetnijim finalnim proizvodima stočara, mleko i meso.

Sa razvojem i otvaranjem privatnih veterinarskih ambulanta preduzeće razvija strategiju poslovanja i cilja novonastale veterinarske ambulante sa opremom za veterinu, tako od 2005. godine počinje saradnju sa Anivetom iz Mađarske.

2008. godine pored raznovrstne robe i podrške koje nudi natržištu, uključuje semensku robu…

Od 2009. do 2013 godine zastupa mađarsku firmu i distribuira njihovu muznu opremu HUNGARO LACT na domaćem tržištu i pruža servisnu uslugu za održavanje muznih instalacija na celoj teritoriji Srbije.

U drugoj polovini 2013. godine rukovodstvo dolazi do usavršavanja svoje muzne tehnologije za koju dobija stručnu podršku od inostranih proizvođača kao što su InterPuls i MILK-Rite. Ideja da se napravi nov domaći brend muzne tehnologije je nastao sa jasnim ciljem; proizvođačima mleka je potrebna pouzdana i povoljna muzna oprema sa sigurnom servisnom mrežom. Ovo pruža "SYSTEM Line milking technology!"
Podaci firme ::::.

service description:

DOO ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE
PROIZVODNJA I PLASMAN LEKOVA ZA UPOTREBU U VETERINI


Vetmedic d.o.o. je veterinarsko farmaceutsko preduzeće , osnovano 2004, godine sa sedištem u Vršcu. Pogon za proizvodnju veterinarskih preparata je počeo sa radom 2006. godine, kada su i dobijene prve tri dozvole za stavljanje leka u promet od strane Agencije za lekove i medicinska sredstva Republike Srbije. Snažnim razvojem i investicionim planom Vetmedic je vrlo brzo postao lider u proizvodnji i prodaji veterinarskih lekova.

Danas je Vetmedic nosilac GMP Certifikata za čvrste i tečne nesterilne forme, tečne sterilne forme, HCCP Certifikata za proizvodnju nutritiva i GDP Certifikata za veletrgovinu lekova, midicinskih sredstava i nutritiva.

Proizvodni program obuhvata preko 40 proizvoda u više od 80 različitih veličina pakovanja, sa godisnjim obimom proizvodnje od 2,5 miliona jedinica proizvoda. Intenzivnim marketinskim nastupom Vetmedic zauzima lidersku poziciju na srpskom tržištu i širi plasman svojih proizvoda u zemlje regiona. Svojom pozicijom na trzistu, Vetmedic je obezbedio ugovore sa svetski renomiranim prozvodjacima: Industrial Veterinaria SA – Invesa iz Španije, Kepro iz Holandije, Pharmacosmos iz Danske i Boehringer Ingelhem iz Nemačke.

Svoj dalji razvoj Vetmedic usmerava na: izvoz na svetsko tržište, proširenje proizvodnih kapaciteta i razvoj najatraktivnijih generickih formulacja.
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Osnovna delatnost firme "BA-CO" je distribucija i promet veterinarskih lekova, opreme i poljoprivrednih proizvoda.

Dugi niz godina snabdevamo veliki broj državnih i privatnih veterinarskih stanica, veterinarskih ambulanti, farmi, kao i veterinarskih i poljoprivrednih apoteka širom Srbije.

U okviru kompanije "BA-CO" posluje i distributivni centar u Čačku, kao i dva maloprodajna objekta (poljoprivredne apoteke) u okolini Požarevca i veterinarska apoteka u Aranđelovcu.

"BA-CO" uspešno sarađuje sa brojnim zastupnicima i proizvođačima iz oblasti veterinarske farmaceutske industrije, proizvođačima stočne hrane i drugim veletrgovinskim firmama.

Subotica , 24000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.
Bore Stankovića 6
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024-572-711
Mapa

Tržišna marka:

  • Magapor
  • Ecolab

service description:

Podaci firme ::::.

Negotin, 19300
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Veleprodaja i lanac prodavnica artikala iz veterinarske oblasti.

Facebook