Podaci firme ::::.

service description:

OTKUP AUTOMOBILA I VOZILA

Poslednjih godina naša agencija se nalazi na liderskoj poziciji u oblasti otkupa polovnih automobila i vozila, a po znati smo po tome što svim našim klijentima možemo da obezbedimo najpovoljnije uslove na tržištu koji se trenutno mogu pronaći.

Naš posao je organizovan tako da je prilikom otkupa polovnih automobila i vozila uvek klijent prioritet, uvek na prvom mestu, tako da se mi trudimo da svakodnevno obavimo sve poslove umesto vas, koje vi sada ne morate da obavljate kada smo mi tu, da vam pomognemo u vezi svega što možemo.

Otkup polovnih automobila i vozila vršimo na teritoriji cele zemlje, tako da nije važno gde se nalazite, mi dolazimo do vas nakon prvog poziva.

Mi otkupljujemo sve, bilo koji tip vozila i automobila da imate, tako da smo mi vaši saradnici sa kojima ćete najlakše sarađivati, jer nam nije važno godište vašeg automobila, niti broj pređenih kilometara, niti koliko je pohaban ili očuvan, mi vršimo otkup baš svih vaših polovnih vozila i automobila.

Ponuda koju možemo da vam damo za vaše vozilo sigurno prevazilazi sve druge ponude koje možete da dobijete. I ono što je najbitnije i što moramo da naglasimo jeste da isplatu vršimo odmah, na licu mesta, tako da ne morate čekati ni minuta da vam novac bude isplaćen.

Nakon svih ovih godina poslovanja, poslove otkupa polovnih automobila i vozila vršimo brzo, efikasno i vrlo profesionalno, jer već dobro poznajemo tržište i želje naših klijenata, tako da se uvek trudimo da našim klijentima ponudimo najbolje, da budu zadovoljni našom saradnjom i da nam se uvek jave kad imaju neki polovni automobil ili neko drugo vozilo za otkup.

Proverite i vi zašto je tako, zašto imamo reputaciju agencije sa kojom svi žele da sarađuju.
Verujemo da bolje uslove i ponude nećete nigde naći, zato je važno da nam se javite što pre, jer jedino tako ćete moći što pre da zaključite dogovor i planirate kupovinu nekog drugog vozila ili automobila, ili da ostvarujete neke druge planove.
Naši telefoni su vam na raspolaganju svakoga dana u godini, proverite slobodno zašto smo najbolji.

Vršimo:

Otkup Kamiona
Otkup Pikap vozila i polovnih pikapova
Otkup kombi vozila, polovnih kombija
Otkup alufelni
Otkup taxi vozila
Otkup starih automobila i vozila
Otkup old tajmera
Otkup guma i polovnih guma
Otkup automobila i vozila bez atesta
Otkup džipova i SUV vozila
Otkup motora i skutera
Otkup auta Beograd
Otkup auta
Otkup starih automobila Beograd
Otkup vozila sa lizinga
Otkup automobila na kilo
Otkup auta sa lizinga
Otkup starih automobila
Otkup havarisanih automobila
Otkup automobila za reciklažu
Otkup auta sa stranim tablicama, otkup stranaca
Otkup rashodovanih vozila
Otkup vozila od firme
Otkup auta od firme i od lizinga
Otkup vozila od lizinga
Otkup automobila za otpad i auto delove
Otkup vozila za delove otpad reciklažu staro gvožđe
Auto otkup Beograd
Otkup polovnjaka

vaše slike:

auto
Auto i vozila
otkup
Podaci firme ::::.

service description:

Ukoliko ste u potrazi za najboljim otkupom automobila ili vozila drugih kategorija, ukoliko insistirate na profesionalnosti i ljubaznosti, ako Vam je bitno koliko ćete novca dobiti za svoje vozilo, onda Vam moramo reći da ovog trenutka možete da obustavite potragu.

Naša agencija Vam nudi sve navedeno, i više od toga. Naša najbolja preporuka jesu najpre svi korisnici naših usluga, kojih je bilo na stotine i stotine prethodnih godina, a zatim i naše ukupno iskustvo koje smo pažljivo sakupljali i učinili ga dostupnim Vama. Kod nas možete dobiti najviše cene otkupa svih vozila i marki automobila nevezano za godinu proizvodnje, stepen iskorišćenosti vozila i stanje u kome se trenutno nalazi.
Mi možemo da damo cenu svakom vozilu, koje Vi želite da date na otkup.

Pokrivamo tržište cele države, i dolazimo na adresu gde treba.


Nudimo Vam mogućnost besplatne procene vrednosti Vašeg automobila i vozila, jer mislimo da na samom početku naše saradnje treba da znate šta možete da očekujete.

Pored toga, ukoliko Vam je potrebna pomoć oko dokumentacije, pripreme vozila za transport, i ostalih pratećih poslova, mi smo tu za Vas.
Svi naši zaposleni obučeni su tako da su im zahtevi klijenata uvek na prvom mestu, uvek prioritet na spisku zaduženja. Sve potrebne informacije možete dobiti pre završenog otkupa, i možete pitati šta god poželite, naše ljubazno osoblje imaće odgovor na sva Vaša pitanja.

Otkup svih vrsta novih ili starih automobila, otkup kombi vozila i pikapova, otkup motora i skutera, otkup kamiona i svih ostalih vozila možete da završite sa nama.
Ne postoje nikakva ograničenja, niti uslovi dogovora, važno nam je samo da imate želju da sarađujete sa nama u vezi sa otkupom i stvar je rešena.


Otkup vozila

Otkup vozila svih vrsta i namena vršimo za vas po najboljoj ceni bilo gde na teritoriji cele Srbije. Javite nam se i zaradite već danas. Isplaćujemo vas u kešu na licu mesta, odmah i sada. Proverite zašto smo na dobrom glasu i zašto nas klijenti cene i preporučuju. Realna cena i profesionalnost, to su naše najbolje karakteristike.

Otkup automobila

Otkup vozila i automobila možemo obaviti već za sat vremena, u zavisnosti od vašeg mesta prebivališta. Otkupljujemo nova, polovna, stara vozila i automobile. Bavimo se i otkupom havarisanih, raubovanih vozila, kao i oldtajmera i taksi vozila. Od vas smo spremni da otkupimo i kamione, kombij vozila, pikapove, motore, SUV vozila, vespe i sve ostale dvotočkaše i četvorotočkaše.

Otkup polovnih vozila Beograd

Sigurni smo da niste ni znali da vam se u garaži ili dvorištu krije potencijalna zarada? Upravo tako. Ono što vi smatrate teretom, mi vimo kao priliku za otkup, a vi treba da vidite kao priliku za zaradu. Uradićemo za vas i besplatnu procenu vozila na licu mesta. Možemo da vam ponudimo da besplatnu procenu uradimo i putem telefona ili mailom, ako to vama više odgovara.


Otkup vozila kontakt

Pozivamo vas da nam se javite i pitate sve što vas zanima u vezi sa otkupom vozila. Imamo obučene i iskusne agente, koji će vam ponuditi daleko bolju cenu od bilo koje auto kuće.

Koja vozila otkupljujemo?

Otkupićemo vaše vozilo sa lizinga, ili čak i ako nije registrovano i u voznom stanju. Sve što imate i nudite, nas zanima. Ne interesuje nas pređena kilometraža, stanje vozila, godište, boja ili model. Jedino je važno da vi imate dokaz o vlasništvu.


Jednostavna procedura

Svom ostalom papirologijom se bavimo mi. Vi ste u tom domenu sasvim rasterećeni. Vaše je samo da poželite da zaradite na svom vozilu i da nam se javite. Mi preuzimamo dalje.


Isplata odmah

Kako smo već napomenuli, nakon besplatne procene, naši agenti će vam izneti ponudu. Sigurni smo da ćete biti prijatno iznenađeni. I ne samo to, već vas možemo isplatiti istog dana u kešu na ruke.

Radno vreme naše agencije se prilagođava Vašim potrebama, tako da možemo da zakažemo sastanak kad god Vama to odgovara.
Brzi smo i vrlo ekspeditivni u poslovanju, tako da se nemojte iznenaditi ukoliko sav posao završimo u roku od 24 časa.
Trudimo se da održimo tempo po kome smo prepoznatljivi, da od Vas otkupimo što više automobila i vozila i što veći broj naših sugrađana usrećimo.

U našem asortimanu usluga možete naći sve što Vam je potrebno, kako biste mogli bez stresa i napora da prodate Vaše vozilo, a naš cilj jeste da proces otkupa automobila i vozila za Vas obavimo profesionalno, kvalitetno i pre svega efikasno, jer želimo i Vas da upišemo na spisak naših srećnih i zadovoljnih klijenata.


POSETITE NAS NA:
facebook.com/Otkup.Vozila.Srbija/timeline/

vaše slike:

Auto Vozila
automobil
otkup automobila
otkup automobila Beograd
otkup havarisanih automobila
Podaci firme ::::.
Milutina Milankovića (III Bulevar) 7V
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/22-52-332
Fax: 011/22-52-303
Mapa

service description:

Hyundai Srbija

HYUNDAI MOTOR COMPANY je odnedavno peti svetski proizvođač vozila, a na svetskom tržištu postoji od 1967.

Hyundai Auto Beograd d.o.o ovlašćeni je distributer Hyundai automobila za Srbiju i Crnu Goru i prisutan je na domaćem tržištu od oktobra 2002. godine. Kao deo globalne Hyundai mreže u obavezi je da poštuje sve visoke zahteve koje postavlja Hyundai Motor Company. Visoki standardi se odnose na visok kvalitet usluge, i veliku pažnju koja se posvećuje kupcima kroz brigu o održavanju i servisiranju vozila.Podaci firme ::::.

service description:

PRODAJA I SERVIS TOYOTA VOZILA
Podaci firme ::::.

service description:

"ABEX company" je osnovana 1991. godine u Podgorici. Nastali smo u teškim vremenima ali smo i u takvom okruženju uspjeli da napravimo zdravu firmu, firmu koja dobro posluje i koja redovno izmiruje sve svoje obaveze.

Onako kako se proširivao djelokrug rada, od osnivanja su se širile i osnovne djelatnosti firme. U početku smo se bavili trgovinom prehrambenim proizvodima na veliko, zatim uvozom robe, građevinskih mašina, alata, auto grane, hemije, tekstila i slično.

1999. god. otvaramo i suvlasničku firmu u Hamburgu pod nazivom "Mondex", koja se uspješno bavi poslovima špedicije na području cijele Evrope.

2006. godine naša firma počela je da posluje u oblasti građevinarstva. U tom periodu otvara firme podrške
„AB gradnja“ i „ART Gloria“ koje sa bave gradnjom, nadzorom, projektovanjem itd.

Djelatnost po kojoj smo jedinstveni i koju smo 2010. godine pokrenuli prvi u Crnoj Gori je održavanje stambenih zgrada i organizacija skupština stanara i na tom polju poslujemo veoma uspješno.

Djelokrug našeg rada obuhvata i prodaju polovnih vozila. 2012. godine otvaramo salon polovnih automobila "PG Garage"

Naredni planovi firme su proširenje djelatnosti ka turizmu i proizvodnji zdrave, ekološke hrane.
Podaci firme ::::.

Smederevo , 11300
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Preduzeće "EKABO" d.o.o. osnovano je 2004. godine sa ambicijom da postane jedan od značajnijih uvoznika polovnih motornih vozila na našim prostorima.

Za sada smo mala porodična firma koja poseduje kvalitet i znanje u struci, a koja iz dana u dan postaje sve poznatija, prepoznatljiva po kvalitetu usluga koje pruža svojim korisnicima.

Usluge firme:

- uvoz i prodaja polovnih motornih vozila
- usluge carinskog agenta - carinsko zastupanje pri uvozu i izvozu svih roba
- trgovinsko posredovanje
Podaci firme ::::.

Kruševac , 37000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

"AGRODENDI" doo se bavi uvozom i prodajom automobila i poljoprivredne mehanizacije, takođe vrši usluge prevoza i carinjenja po najpovoljnijim cenama svega onog što ste kupili a niste u mogućnosti da odete u inostranstvo.


Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

Tržišna marka:

  • Mercedes
  • Mercedes-Benz
  • Mercedes-Benz Sprinter

service description:

Mercedes:
Mercedes A-klasa,
Mercedes B-klasa,
Mercedes C-klasa,
Mercedes CL-klasa
Mercedes CLC-klasa,
Mercedes E-klasa,
Mercedes GL-klasa,
Mercedes M-klasa,
Mercedes S-klasa,
Mercedes SL-klasa,
Mercedes SLK-klasa,
Podaci firme ::::.
Despota Stefana Lazarevića 69
Šabac , 15000
Srbija
Tel.: 015/300-400
Mapa

Kategorije:

service description:

Uvoz i prodaja polovnih automobila
Podaci firme ::::.
Sentandrejski put 117 F
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/419-168
Mapa

service description:

Podaci firme ::::.

Novi Beograd, 11070
Srbija
Interesujte se Mapa

Tržišna marka:

  • Fiesta
  • Focus
  • Ford
  • Ford KA
  • Ford Mondeo
  • Volvo

service description:

FORD
Podaci firme ::::.
Prizrenska 29
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

NBACO doo se bavi poslovanjem u okviru Auto-industrije sa iskustvom vlasnika od 1985.godine.

Poslovanje se trenutno odnosi na :
RENT-A-CAR , Prodaju Polovnih Vozila i Autodelova sa Uslugama Autoservisa
U sastavu firme je bila i radio stanica AUTO RADIO INBACO koja je prestala sa emitovanjem programa zbog nove dodele frekvencija.

DO KOLA LAKO UZ INBACO !!!!

INBACO doo ima dugogodisnje iskustvo u iznajmljivanju vozila.

Vozila su pazljivo birana po sugestijama korisnika sa ekonomicnim dizel i benzinskim motorima u raznim klasama od malih gradskih do

vecih sa 7 sedista, AUTOMATIKA i DOSTAVNIH.

U okviru Inbaca je AUTOSERVIS ciji iskusan tim se brine o tehnickoj ispravnosti vozila koja se proveravaju posle svakog najma.

Vozila dovozimo i preuzimamo na aerodromu ili dogovorenim lokacijama.

Preporucujemo blagovremene rezervacije,zbog velike potraznje, kako biste po dolasku u Beograd ili sletanju na aerodrom mogli da preuzmete vozilo.

Rezervaciju mozete uraditi telefonom, mailom, skypom ili online preko naseg sajta.

Za stalne klijente, firme, dugorocne i trajne najmove nudimo posebne pogodnosti.

Inbaco Team
Podaci firme ::::.
Venizelosova ulica
Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

D.O.O.AUTO OSKAR je privatno preduzeće koje za osnovnu delatnost ima uvoz i prodaju polovnih vozila. Pored toga bavimo se komisionom prodajom i prepisom vozila, a uz to imamo i šlep službu od jednog do tri automobila u zemlji i inostranstvu. Uz sve to, klijentima pružamo i mogućnost nabavke novih i polovnih delova iz inostranstva, za sve tipove evropskih, japanskih i korejskih vozila.
Podaci firme ::::.
Velebitska 2
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/64-17-478
Mapa

service description:

Jp-company je privatno preduzeće koje kao svoju osnovnu delatnost ima uvoz i prodaju vozila.Pored toga bavimo se i komisionom prodajom vozila kako putničkog tako i teretnog programa,vršimo uvoz i prevoz vozila po narudžbini.Mogućnost uvoza vozila za lica sa invaliditetom (invalidske dozvole).

U ponudi polovnih vozila imamo relativno veliki lager kako kod nas tako i u inostranstvu(belgija). Za trgovce i auto placeve omogućujemo kupovinu vozila po povoljnim veleprodajnim cenama kako sa lagera na našem auto placu tako sa našeg lagera iz zemalja EU.

Želimo da vam naglasimo da se na nasem lageru isključivo nalaze nehavarisana vozila i da za svako vozilo imamo kompletnu servisnu dokumentaciju.

JP COMPANY d.o.o. vam pruža sledeće usluge:

-registracija vozila
-osiguranje vozila i putnika
-kasko osiguranje i delimično kasko osiguranje
-kupoprodajni ugovori
-priprema registracija u svim opštinama u srbiji
-izdavanje zelenih kartona


Vlasnik:
Predrag Jović
-
Adresa:
Velebitska 2
21000 Novi Sad
-
Telefoni:
021/64 17 478

062/18 11 088
-
jpcompany@neobee.net
- RADNO VREME
08 - 17 h nedeljom: 08-13h

vaše slike:

Auto plac
Podaci firme ::::.
Bulevar Cara Konstantina 82
Niš, 18000
Srbija
Tel.: 063/776-54-60
Mapa

service description:

Podaci firme ::::.
Ruđera Boškovića 105
Pančevo , 26100
Srbija
Tel.: 013/367-078
Fax: 013/357-253
Mapa

service description:

Podaci firme ::::.

service description:

Uvoz i prodaja polovnih automobila.
Podaci firme ::::.

Čačak , 32100
Srbija
Tel.: 032/459-555
Mapa

service description:

GoldMotors je osnovan u Čačku, 2004. godine, ali u nju je utkano 10-ogodišnje iskustvo iz oblasti uvoza i prodaje automobila. Naša firma ima raznovrstan asortiman automobila koji su uvezeni uglavnom iz Italije, a koji može da zadovolji svačiji ukus, priliku ili zivotni stil, što pokazuje i primer od 1500 zadovoljnih kupaca.

Naša vozila su sigurna i legalna, iz prve ruke, nisu havarisana i prošla su sve carinske propise, na Vama je samo da ih registrujete. A i to možemo da uradimo za Vas !!!

Automobili su sa Euro3 i Euro4 standardom, cime vodimo racuna, pored sigurnosti, legitimnosti, udobnosti, komfora i brzine, o ekologiji i ocuvanju životne sredine.

VELIKA POGODNOST!

Našim klijentima nudimo mogućnost zamene za bolje i novije vozilo (koji su kupljeni kod nas), uz doplatu.

KREDITIRANJE

Naše automobile je moguće kupiti i putem kredita. Sarađujemo sa svim bankama koje pružaju usluge kreditiranja. Naša misija je da uvozimo kvalitetne i pristupačne automobile, koji umnogome mogu da zadovolje naše klijente. A naša vizija je "jedan čovek - jedan automobil."
Podaci firme ::::.
Somborski put, Trošarina 5
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/562-969
Mapa

service description:

Podaci firme ::::.

service description:

L.M AUTO SHOP DOO je poduzeće za uvoz i trgovinu u privatnom vlasništvu sa sedištem u Boru. Područje delatnosti je uvoz i prodaja polovnih automobila sa EURO3 standardom. Cilj naše firme je zadovoljan kupac. Povoljne cene, kvalitetna vozila i još mnogo pogodnosti Vas očekuje ako nama ukažete poverenje.Automobil koji nemamo u ponudi može se naručiti po Vašim zahtevima i željama i biće isporučen u najkraćem mogućem roku. Prodaja automobila je moguća na kredit preko poslovnih banaka.
Pozovite nas da se dogovorimo.

Facebook