Podaci firme ::::.

service description:

VODOPRIVREDA
IZVOĐENJE I PROJEKTOVANJE VODOVODNE I KANALIZACIONE MREŽE

Osnovano je 1956. godine, a privatizovano 2006. godine i već više od pedeset godina unazad bavi se vodoprivrednom delatnošću, niskogradnjom (izgradnja puteva) i odstalim građevinskim radovima.

Pod vodoprivrednom delatnošću se u smislu Zakona o vodama, podrazumeva:

· uređenje voda i vodotoka,

· zaštita od štetnog dejstva voda,

· zaštita voda od zagađivanja i

· obezbeđivanje vode za korišćenje.

Preduzeće se bavi izgradnjom, rekonstrukcijama, sanacijama, rehabilitacijom, dogradnjama, adaptacijom, održavanjem i projektovanjem vodoprivrednih objekata.
Podaci firme ::::.
Stevana Sremca 41
Pančevo , 26000
Srbija
Tel.: 013/361-656
Fax: 013/361-302
Mapa

Kategorije:

service description:

ODRŽAVANJE HIDROGRAĐEVINSKE OPREME I CRPNIH POSTROJENJA, ODRŽAVANJE I MONTAŽA PREČISTAČA OTPADNIH VODA, INŽENJERING, GENERALNI ZASTUPNIK ZA JUGOSLAVIJU "TEH PROJEKT HIDRO" DD RIJEKA, KOMUNALNE USLUGE
Podaci firme ::::.

Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Mi smo "ŠAJKAŠKA" Vodoprivredno preduzeće veoma duge tradicije. Osnovani smo još daleke 1872. godine. Od tada do danas radimo sa vodom i oko vode.

Nalazimo se u pokrajini Vojvodini regiji u kojoj se ljudi od davnih vremena bave poljoprivredom, i trude se da uređenjem voda poboljšaju svoje prinose. Ovo je naše sedište u Novom Sadu. Nalazi se u starom jezgru Novog Sada, grada u Panonskoj niziji, starog srednjevropskog grada, koji je u moderno doba doživeo najveći rast.

Naše preduzeće najvećim delom pokriva područje Šajkaške, centralnog dela Vojvodine, obale Tise i Dunava i ušća Tise u Dunav, kao i severne padine Fruške Gore. Poslovno pokrivamo područja sledećih katastarskih opština:
-Novi Sad
-Titel
-Žabalj
-Temerin
-Beočin

Površina koju pokrivamo je cca 192000 hektara.
-Odvodnjavanje površina
-Odvodnjava se mehaničkim putem crpljenjem u recipijente (reke Dunav, Tisu i sistem kanala Dunav- Tisa-Dunav). Dužina kanala kojom se vrši odvodnjavanje je oko 1750 km. Voda iz kanala se u recipijente prebacuje uz pomoć crpnih stanica. Crpnih stanica ima 17, kapaciteta 40,62 m3/s.

Pratećih objekata (mostova, cevastih i pločastih propusta i ostalih i objekata) ima 1600 komada.

U osnovnu delatnost preduzeća spada:
-Odvodnjavanje suvišnih voda
-Odbrana od poplava
-Odbrana od leda
-Regulacija otpadnih voda i sl.
Podaci firme ::::.

service description:

Inteh je osnovan 1990 godine u Sarajevu, a od 1992 godine uspešno posluje u Beogradu.

Sve vreme je generalni zastupnik Prominent GmbH za Srbiju, Crnu Goru, Republiku Srpsku i Makedoniju.

Inteh je inženjering firma za izvođenje inženjering objekata u svim privrednim granama, naročito u vodoprivredi i prehrambenoj industriji. Ima odlične partnerske odnose sa svojim klijentima, zahvaljujući prvenstveno pouzdanim i kvalitetnim proizvodima, tehničkoj podršci, i pravovremenom servisu.

Inteh pruža kompletna rešenja, počev od ponude opreme, preko izrade projekta i ugovaranja, do isporuke i puštanja u rad opreme, koja je prilagođena specifičnim potrebama svakog kupca.

Facebook