service description:

* RIBNJAK "PERUCAC" LOCIRAN JE U TURISTICKOM NASELJU PERUCAC UDALJENOM 13km OD BAJINE BASTE I OKO 180km OD BEOGRADA.RADNJA ZA PRERADU RIBE "PERUCAC" JE PREDUZECE KOJE SE BAVI PROIZVODNJOM, PRERADOM I PROMETOM SLATKOVODNE RIBE (KALIFORNIJSKE PASTRMKE)
* NACIN UZGOJA I MODERNA TEHNOLOGIJA OBEZBEDJUJU DA U SOPSTVENOM RIBNJAKU SA KRISTALNO CISTOM VODOM IZ RECICE GODINA GARANTUJU VRHUNSKI KVALITET NASIH PROIZVODA.NASI PROIZVODI SU:
* HLADNO DIMLJENI FILE KALIFORNIJSKE PASTRMKE; SVEZI FILE I SVEZA KALIFORNIJSKA PASTRMKA U KOMADU; DIMLJENA KALIFORNIJSKA PASTRMKA U KOMADU; DIMLJENA LOSOS PASTRMKA; DIMLJENI SARAN; DIMLJENI FILE SOMA-PANGASIUSA.
* OD 2004. SARADJUJEMO SA EMINENTNIM BEOGRADSKIM FIRMAMA: "GORAPROM" I "INTERKOMERC" KOJI SU EKSKLUZIVNI ZASTUPNICI I DISTRIBUTERI NASIH PROIZVODA KOJI SE NALAZE U SVIM VECIM SISTEMIMA: "METRO CASH&CARY", "TEMPO", "INTEREX", "MAXI"...
* POTVRDU KVALITETA NASIH PROIZVODA DOKAZUJU EKSKLUZIVNI RESTORANI U BEOGRADU NA CIJEM SE MENIJU NALAZI RIBA IZ NASEG RIBNJAKA: "FRANS", "SINDJELI", "QUE PASA", "REKA", HOTEL COUNTRY CLUB "BABE"...
* PRERADA I KONZERVISANJE RIBE I PROIZVODA OD RIBE

Facebook