Podaci firme ::::.
Petra Drapšina 2 A
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/524-650
Mapa

Tržišna marka:

 • 2M beuty
 • Aden
 • Akzent
 • Arco Cosmetici
 • Clarissa
 • Essie
 • Gigi
 • IBD
 • Konad
 • Moyra
 • Nail line
 • Nail perfect
 • O.P.I.
 • Soft touch
 • Tessiltaglio

service description:

Prodajemo sav potreban materijal i pribor za izlivanje i nadogradnju veštačkih noktiju.
U ponudi je veliki izbor aparata i nameštaja za manikir, pedikir, depilaciju i kozmetičke tretmane.

Kontak

Adresa:
Petra Drapšina 2 A

Mesto:
Subotica, 24000 Srbija

Telefon:
024/524-650

E-mail:
info@nailline.rs

vaše slike:

2M beuty
Aden
Akzent
Arco Cosmetici
Clarissa
Essie
Podaci firme ::::.

service description:

KAKO BITI USPEŠAN U SVOJOJ OBLASTI, KAKO BITI USPEŠNIJI, ILI U KOM PRAVCU KRENUTI?

"SLIM LINE" doo je ponudu prodajnih artikala obogatio i sa sopstvenim proizvodnim programom. U pitanju je nameštaj za kozmetičke salone koji je konstruisan tako da u potpunosti pruži zadovoljstvo udobnost i zadovoljstvo mušteriji, a Vama praktičnost pri radu. Na kvalitet ovog segmenta našeg prodajnog programa ukazuje i činjenica o porastu potražnje za istim, kako sa naših prostora, tako i zemljama evropske unije. Svojom prepoznatljivom i nagrađenom WELLNESS linijom zadovoljava standarde kupaca iz Holandije, Nemačke, Austrije, Češke, Slovačke, Mađarske te zemalja iz okruženja.

PROFESIONALCI ZNAJU SEBI DA ODABERU ALAT I OPREMU - NAMEŠTAJ ZA KOZMETIČKE SALONE!!!

vaše slike:

AFI
Podaci firme ::::.
Ivana Broza 10
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/523-899
Mapa

service description:

Podaci firme ::::.
Maksima Gorkog 23
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 063/800-29-16
Mapa

service description:

Preduzece Donna egzistira na nasem trzistu 11 godina i bavi se uvozom i prodajom opreme i
potrosnog materijala neophodnog kozmetickim salonima.
U prodaji imamo siroki asortiman proizvoda renomiranih svetskih proizvodjaca:

Tessiltaglio – Italija (sve za depilaciju)
European nail factory -Nemacka (sve za negu i nadogradnju noktiju)
Moyra – Madjarska (sve za negu i nadogradnju noktiju)
Premax -Italija (alat za manikir i pedikir)

Nudimo kompletan asortiman po povoljnim cenama.
Podaci firme ::::.

Lazarevac, 11550
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

"Metalplast and" d.o.o. se već dugi niz godina bavi proizvodnjom kozmetičke i medicinske opreme.

U ponudi stolove za tretmane lica, depilaciju, sklopive stolove za masažu, fiksne stolove za masažu, fotelje za pedikir, stalke za nogu i hoklice, kozmetičke stolice, manikir stolove, jednodelne i trodelne paravane, kolica za aparate i stalu opremu, krevete sa podizanjem uzglavlja i uznožja sa motorom i mehaničke. Kreveti mogu imati ogradice, držač infuzije i trapez.

Pored kreveta u ponudi imamo i otomane za pregled, ginekološke stolove, kardiološke stolove, fotelje za davanje krvi, stalke za infuziju, paravane, kolica za instrumente, ormane za lekove, hranilice, noćne ormariće, stolice za pacijente, stolice za čekaonice i ostalu opremu.

Podaci firme ::::.

service description:

M A R I N E R je preduzece osnovano 1999. godine u cilju da profesionalnim frizerima i kozmeticarima ponudi najkvalitetnije svetske marke pribora i opreme i da svetske standarde i trendove priblizi nasim salonima.

M A R I N E R najveci deo svoje proizvodnje izvozi na trzista bivsih SFRJ republika: Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Crnu Goru, kao i na evropska trzista: Austrije, Slovacke i Svajcarske, sto dokazuje da nasi proizvodi imaju odlican kvalitet i cenu.

M A R I N E R kao direktan proizvodjac i uvoznik Vam pruza:


ORIGINALAN PROIZVOD
ODLICAN KVALITET
NAJBOLJE CENE
NAJBOLJE USLOVE PLACANJA
VELIKI I KONSTANTAN LAGER
NAJVECI IZBOR BOJA I MATERIJALA
GARANCIJA NA SVE PROIZVODE
BESPLATNA ISPORUKA VECIH PORUDZBINA NA ADRESU KUPCA.
Podaci firme ::::.

service description:

• Profesionalnost • Poverenje • Brižnost •
• Profesionalni kozmetički aparati •

U želji da kozmetičkim salonima, ordinacijama i spa centrima omogućimo da posluju uspešnije, osnovali smo MonSi cosmetics. Iz ponude koja obuhvata 250 aparata sa oko 6 novih modela mesečno, izdvojili smo ono što smatramo najzanimljivijim u ovom momentu.

Tamara Kovačević, direktor firme je dipl. kozmetički terapeut i dipl. laserski fizičar sa 18 godina radnog iskustva od kojih 10 u inostranstvu. Vlasnik je i studija za negu lica i tela Nefertiti spa.

Želja nam je da Vam omogućimo da kupite vrhunske aparate po pristupačnim cenama i da dobijete pravu obuku. Primetili smo da se dešava da saloni kupe aparate po visokim cenama, ali ne mogu da iz njih izvuku maksimum. Mnogo dobrih metoda je kompromitovano usled nestručnog rada kao posledica loše obuke. Rad sa klijentima u salonu nam je najbitniji pa su u cene dodati samo troškovi obuke i uvoza. Zadovoljni klijent je onaj koji će proširiti Vaš biznis.

Na prvom mestu je bezbednost a onda rezultat Vaših tretmana.
Podaci firme ::::.

service description:

Kozmetološki centar THE BEAUTY ROOM se nalazi u samom centru Beograda, u ulici Kapetan Mišina 20, ugao sa ulicom Strahinića Bana.
Naš stručni tim, u stalnom procesu edukacije i u saradnji sa velikim brojem priznatih profesora i lekara pružiće Vam profesionalne kozmetičke usluge koje se vrše najsavremenijim aparatima i preparatima najpriznatijih svetskih dermatoloških kuća i brendova OLIGODERMIE-PARIS i SCIN-TECH.

Iz velike ponude izdvajamo:
- nehiruško podmlađivanje lica
- reoblikovanje tela MEZOTERAPIJOM (bez igle)

MEZOTERAPIJA BEZ IGLE - nova metoda koja je spojila kozmetiku i medicinu. Reč je o metodi laserskog unošenja različitih bioaktivnih supstanci, lekova, vitamina pod kožu nehiruškim putem bez upotrebe igle.
Dermo-elektroporacijom je moguće uneti razne molekule kao što su:
- HIJALURON
- BOTOX
- KOLAGEN
- VITAMINE
- FILERE
- MINERALE...

MEZOTERAPIJA (bez igle) se izdvaja po svojoj uspešnosti tretmana, 100% sigurnosti, ugodnosti (bez igle), bez podliva i bez infekcija. Broj tretmana je individualan (10 - 15).

TRETMANI LICA MEZOTERAPIJOM + LASER
1) Podmlađivanje, lifting lica (hijaluron, reparestim 56 supstanci + hijaluron)
2) Bore
3) Duboka hidratacija kože
4) Fleke

TRETMAN TELA MEZOTERAPIJOM:
1) Uklanjanje celulita
2) Lipoliza (razlaganje, skidanje masnih naslaga)
3) Tretman strija
OSTALE USLUGE:
* tretmani lica (klasični, biološki)
* anti-age tretman
* kiseonik tretman
* tretman voćnim kiselinama
* manikir
* pedikir
* depilacije
* izlivanje, nadogradnja noktiju, trajni frenč

RELAKS PROGRAM:
* relaksaciona masaža
* sportska masaža
* anti-celulit masaža
* anti-stres masaža
* parcijalna masaža

Kozmetika koja se koristi: RVB, AESTHETIC DERMAL, SKIN TECH, PURE, DR HAUSCHKA

Radno vreme:
- radnim danima od 10:00 do 20:00 h
- subotom od 10:00 do 16:00 h
Podaci firme ::::.
Korzo 9
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/559-059
Fax: 024 524 451
Mapa

service description:

Vele i maloprodaja frizerske opreme i pribora.

Ostali podaci:

 • Lux-prom 1
  Somborski put 79/20
  Tel.: 063/861-4-003, 
 • Romina Uglik
  Tel.: 064/12-08-126, 

Novi Beograd, 11070
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Akademiju za estetiku i kozmetiku je 1998. godine u Beogradu osnovao prof. dr. Vukadin Marković, kao jedinstvenu edukativnu instituciju na prostoru bivše zajednice Srbije i Crne Gore.

Osnovni cilj Akademije za estetiku i kozmetiku je stvaranje visoko obrazovanih kozmeticara i esteticara, koji ce raditi u skladu sa filozofijom najviših evropskih profesionalnih standarda, a prema tržišnim zakonima i principima sistema kvaliteta.
Akademija se svojim kvalitetom rada, širinom programa i kvalitetnom nastavom, kao i uspehom svojih studenata u daljem radu, vrlo brzo nametnula kao vodeca obrazovna institucija u zemlji.

Kroz Akademiju je, tokom poslednjih 12 godina prošlo preko 300 polaznika, a o neospornom kvalitetu našeg obrazovanja govori i cinjenica da su naši studenti otvorili i uspešno rade u sopstvenim salonima, kao i da je znatan broj zaposlen u ekskluzivnim salonima i vrhunskim Wellness i Spa centrima kod nas i širom sveta.

Osim toga, Akademija za estetiku i kozmetiku je ostvarila i uspešnu saradnju sa stranim kompanijama koje regrutuju kadrove za rad na ekskluzivnim kruzerima.

Studenti Akademije dobijaju sva potrebna znanja i veštine da bi odgovorili izazovima na vrlo dinamicnom polju profesionalne nege. Primenjuju se najnovija dostignuca u oblasti profesionalne nege i od starta usvajaju najviši standardi higjene i bezbednosti u radu.

Strateški partneri Akademije su dve vodece svetske profesionalne kozmeticke kuce MATIS i SOTHYS, sa cijim preparatima se radi kompletna prakticna obuka. Pored visoko kvalitetnih i sigurnih proizvoda, na Akademiji primenjujemo najnovije protokole nege, kao i obuku sa najsavremenijom opremom i aparatima.

Profesori Akademije su eksperti u svojim oblastima sa ogromnim iskustvom koji kombinuju teoriju sa pažljivo odabranim prakticnim aplikacijama u cilju što boljeg savladavanja materije i kompletiranja znanja. Pored strucnih predmeta, studenti dobijaju takodje znanja iz marketinga i menadžmenta.

Sve veca tražnja za dobro obucenim i kvalifikovanim kozmeticarima, pruža mogucnost našim studentima da se odmah nakon dobijanja diplome zaposle i zapocnu profesionalnu karijeru na tržitštu koje ima ogroman potencijal rasta. Nega i lepota postaju imperativ savremenog doba, a u modernim i vrhunski opremljenim salonima i Spa centrima centralnu ulogu dobija iskusan i kvalitetno edukovan kozmeticki kadar.
Facebook