Podaci firme ::::.
Krunska 62
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

* Fintes program podrazumeva:
- Kondicioni (kardio) deo
- Parterni deo
- Jačanje muskulature gornjeg dela tela na spravama

* Individualni trening se sastoji od:
- testiranja fizičkih i motoričkih sposobnosti klijenta
- antropometrijska merenja
- program ishrane
- putem konverzacije poptuno upoznavanje profila klijenta
- retest kroz neko vreme da bi se videli rezultati i eventualno izvršile potrebne korekcije

* PROGRAM ZA KOREKCIJU TELESNE TEŽINE
U zavisnosti od želja i potreba svakog vežbača organizujemo poseban program uz savete za korekciju ishrane.Kombinacija promenjenog načina ishrane (koja podrazumeva manji unos kalorija), sa vežbama prvenstveno aerobnog tipa, daje najbolje rezultate u korekciji telesne težine.
* PROGRAM KOREKTIVNE GIMNASTIKE
* SAMOSTALNO VEŽBANJE
* RADNO VREME
radnim danima 10-22 časa
subotom od 10-16 časova


Podaci firme ::::.

service description:

Sportski klub"FACTUM", je počeo sa 18. radom novembra 2003. godine, i na taj način je otvorio put razvoju sporta u Beogradu.

Klub se nalazi u Novom Beogradu, u ulici Proleterske solidarnosti 71a, preko puta Super marketa "Veropulos" i okolini Otvorenog tržnog centra na Novom Beogradu. Dobra lokacija kluba omogućava dobru vezu sa svim delovima grada.
U sastavu kluba nalaze se tri terena od kojih su dva sa prirodnom i jedan sa veštačkom travom uz mogućnost korišćenja terena u večernjim časovima. U zimskom periodu teren sa veštačkom travom je pokriven izuzetno kvalitetnom novom balon halom sa duplim platnom, grejanjem i difuznim svetlom reflektora..
Sa velikim uspehom organizujemo škole tenisa i fudbala za decu i kurseve za odrasle. U saradnji sa savezima oranizujemo turnire za decu u svim kategorijama, rekreativne turnire kao i vrlo zanimljive i atraktivne klupske turnire.Takodje postoji veoma dobra saradnja sa ostalim klubovima u Beogradu, čiji je rezultat lepo druženje i zabava za vreme ekipnih medjuklubskih turnira.

Facebook