Podaci firme ::::.

service description:

Odavno su poznate sve blagodeti boravka na moru. Mi smo ih sada približili Vama i učinili svakodnevno doSlana soba Sana Sostupnim.

Obradujte svoja čula:

1. miris mora (čulo mirisa)
2. igra boja (čulo vida)
3. meditativna muzika (čulo sluha)
4. zrna soli (čulo dodira)

i učinite da Vaš organizam funkcioniše kao jedno.

Slana soba je imitacija prirodne slane pećine s njenom lekovitom mikroklimom, koja pruža smirenje nakon teškog i napornog dana uz efektnu rasvetu i meditativnu muziku u ugodnim relaks foteljama.

Zidovi, plafon i pod prekriveni su naslagama prirodne soli, a vazduh je zasićen suvim, raspršenim najfinijim česticama kamene soli, čime se stvara mikroklima karakteristična za rudnike soli.

Posebni aparat (halogenerator) uduvava u slanu sobu mikročestice suvog aerosola koji negativno jonizira vazduh i zasićuje ga elementima dragocenim za život. Kristali kamene soli kao prirodni jonizator poboljšavaju kvalitet vazduha pošto proizvode negativne jone koji se nalaze samo na moru, kod vodopada i nakon oluje, a koncentracija mikro čestica je puno veća nego na moru ili u slanim pećinama (0,5-15 mg/m3).

U slanoj sobi održava se mikroklima rudnika soli i stalna temperatura 20 - 25°C, vlažnost vazduha 40 - 50% . Joniziran vazduh ima pozitivan uticaj na organizam, dovodi do psiho-fizičke ravnoteže, pomaže pri povećanju nivoa koncentracije i radne sposobnosti.

Prisustvo mikročestica soli u vazduhu slane sobe sprečava razvoj virusa, bakterija i gljivica.
Slana soba Sana So

Studio Sana So

Kneza Danila 22, Beograd ( pored Doma zdravlja Palilula)

Tel: 011/ 337-6829, 065/ 505-5227

E-mail: sanaso@slanasoba-sanaso.com

vaše slike:

antistres
antistres program
čisti disajne puteve
halogenerator

Facebook