Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/3692 155
Fax: 011/3692 152

service description:

Upoznajte sunčanu stranu života, upoznajte svoj drugi dom, upoznajte «Colonial Sun». Probajte sve, izaberite najbolje za Vas, porodicu, prijatelje.
Uplovite u oazu gde je vreme zaboravljeno, a vrata novog putovanja otvorena!

Naše usluge:
- škola tenisa
- teniski kamp
- škola fudbala
- sportska hala
- teniski tereni
- fitnes
- teretana
- spa
- masaža
- bazen
Podaci firme ::::.

service description:

Wellness & Spa centar hotela Prezident**** se prostire na 1000 kvadratnih metara. Otvoreni bazen se prostire na 600 kvadratnih metara, u okviru bazena se nalazi djakuzi za 10 osoba, vodene atrakcije ( turbo jet, lastin rep).

Fitnes centar je opremljen najnovijom opremom Tehnogym i to sa multifunkcionalnim spravama, slobodnim tegovima, kardio programom… Suva finska sauna i hidromasažna kada su separatna celina “in door” i mogu se posebno zakupiti za goste kojima je bitna intimna atmosfera.

Gostima su na raspolaganju usluge masaže (relax, celog tela, relax parcijalna, aroma sportska) i usluge kozmetičkog salona

Zatvoreni bazen ( parno kupatilo) je ovalnog oblika, sa podvodnim svetlima i podvodnm klupom duž čitavog bazena. Sadrži mlaznice koje omogucavaju hidromasažu kao i masažu lastin rep. U istoj prostoriji se nalazi i đakuzi

Napomena: Usluge Wellness & Spa centar su na raspolaganju i eksternim gostima.
Podaci firme ::::.

service description:

Prvi i jedini salon tradicionalne tajlandske masaže u Vojvodini Vam garantuje vitalan život, istovremeno Vam nudi opuštenost, smirenost i osveženje.

Tradicionalna tajlandska masaža stopala
Tradicionalna tajlandska masaža sa uljem
Masaža vrata, glave, ramena i leđa
Menadžer (stopalo, glava, ramena, vrat)
Tradicionalna tajlandska masaža
Tradicionalna tajlandska herbal masaža
Tradicionalna tajlandska anticelulit masaža
Turbo masaža (tajlandska i uljna)

Salon King of Thailand počeo je sa radom sredinom oktobra 2009. godine. U centru Subotice, u pešačkoj zoni na Korzou pružamo usluge tradicionalne tajlandske masaže sa iskusnim maserima sa Tajlanda.

Ova drevna masaža dugo je bila privilegija samo vladajućih slojeva Dalekog Istoka, a sada je na dohvat ruke i osobama koje su opterećene negativnim uticajima brzog načina života. Stres, depresija, umor, napetost, iscrpljene baterije su sastavni delovi današnjice. Pomoću tretmana tajlandske masaže ove tegobe se mogu iskoreniti u celosti ili delimično. Dozvolite nam da Vam ponudimo sat-dva vremena u oazi mira i opuštenosti. Ovo je jedno putovanje u kome, smirivanjem tela, stižemo do spoznaje duha. Masaža povezuje umorno telo sa ojačanim duhom koji je ispunjen pozitivnom energijom.

Tajlandska masaža je način zdravog života i preventivno deluje na organizam.

U našem salonu tradicionalnu tajlandsku masažu obavljaju kvalifikovane i iskusne maserke sa Tajlanda. One imaju višegodišnje iskustvo na ovim poslovima koje su upražnjavale u sledećim zemljama:Tajland, Malejzija, Indonezija i Katar.

Nije slučajno da tajlanđanima ne možemo odrediti starost. Oni upražnjavanjem tajlandske masaže starenje organizma usporavaju i odlažu. Preuzmimo i mi njihove dobre navike.

vaše slike:

anticelulit
anticelulit program
antistres program
Podaci firme ::::.
Dimitrije Tucovica
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/559-510

service description:

Slana soba je atraktivna prostorija koja simulira mikroklimu slane pećine, čije su sve površine prekrivene kamenom soli.

Tretmani u Slanoj sobi se koriste za relaksaciju, smanjivanje stresa, detoksikaciju organizma, a ukupni efekti na organizam su vrlo slični boravku na moru. Prostorija za ove „slane tretmane“ prekrivena je po celoj površini kamenom solju, što stvara mikroklimu slane pećine. Inače, Slana soba u Subotici je prva takve vrste u Vojvodini
Podaci firme ::::.

Novi Beograd, 11070
Srbija
Tel.: 011/2672-501

service description:

STUDIO ZA SLANU TERAPIJU
SLANA SOBA
SLANA PECINA
HALOTRENTMAN
HALOTERAPIJA
SO KAO LEK
INFRACRVENA SAUNA

Slana soba - pećina (haloterapija), prva takve vrste u Srbiji, infracrvena sauna, program lepote, relax, sportska, anticelulit i šiacu (shiatsu) masaža samo su deo njih.

Slana soba ili u našem slučaju slana pećina je aseptičan, zatvoren i atraktivan prostor koji svojim izgledom stvara doživljaj boravka u prirodnoj pećini.

BeeSol slana pećina je napravljena od soli iz Mrtvog mora u kome je koncentracija soli 8 puta veća od saliniteta Atlantskog okeana i 40 puta veće od saliniteta Baltičkog mora.

Toplota infracrvenog zračenja se koristi u medicini kod lečenja napetosti mišića, problema sa cirkulacijom, bolova u zglobovima, leđima i vratu, astme, reume, artritisa, alergija, gihta, celulita, sportskih povreda, migrene, visokog i niskog krvnog pritiska, nesanice, smetnji u vezi sa cirkulacijom i drugo. Pomaže kod izbacivanja vode iz organizma i detoksikacije, a redovna primena omogućava kontrolu telesne mase. Podsticanjem cirkulacije koža može slobodno da diše postaje mekša, elastičnija i lepša.
Podaci firme ::::.
Prvomajska 12
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 064/150-73-25

service description:

kozmetički salon
Podaci firme ::::.

service description:

Odavno su poznate sve blagodeti boravka na moru. Mi smo ih sada približili Vama i učinili svakodnevno doSlana soba Sana Sostupnim.

Obradujte svoja čula:

1. miris mora (čulo mirisa)
2. igra boja (čulo vida)
3. meditativna muzika (čulo sluha)
4. zrna soli (čulo dodira)

i učinite da Vaš organizam funkcioniše kao jedno.

Slana soba je imitacija prirodne slane pećine s njenom lekovitom mikroklimom, koja pruža smirenje nakon teškog i napornog dana uz efektnu rasvetu i meditativnu muziku u ugodnim relaks foteljama.

Zidovi, plafon i pod prekriveni su naslagama prirodne soli, a vazduh je zasićen suvim, raspršenim najfinijim česticama kamene soli, čime se stvara mikroklima karakteristična za rudnike soli.

Posebni aparat (halogenerator) uduvava u slanu sobu mikročestice suvog aerosola koji negativno jonizira vazduh i zasićuje ga elementima dragocenim za život. Kristali kamene soli kao prirodni jonizator poboljšavaju kvalitet vazduha pošto proizvode negativne jone koji se nalaze samo na moru, kod vodopada i nakon oluje, a koncentracija mikro čestica je puno veća nego na moru ili u slanim pećinama (0,5-15 mg/m3).

U slanoj sobi održava se mikroklima rudnika soli i stalna temperatura 20 - 25°C, vlažnost vazduha 40 - 50% . Joniziran vazduh ima pozitivan uticaj na organizam, dovodi do psiho-fizičke ravnoteže, pomaže pri povećanju nivoa koncentracije i radne sposobnosti.

Prisustvo mikročestica soli u vazduhu slane sobe sprečava razvoj virusa, bakterija i gljivica.
Slana soba Sana So

Studio Sana So

Kneza Danila 22, Beograd ( pored Doma zdravlja Palilula)

Tel: 011/ 337-6829, 065/ 505-5227

E-mail: sanaso@slanasoba-sanaso.com

vaše slike:

antistres
antistres program
čisti disajne puteve
halogenerator

Facebook