Podaci firme ::::.

Zemun, 11080
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Poštovani,
Želimo da Vas upoznamo sa web portalom DEČIJA PLANETA i pozovemo Vas na saradnju.

Osnovna ideja portala jeste da približi sve potrebne informacije sa domaćeg tržišta vezano za decu uzrasta do 18 godina. Plan nam je da roditeljima i posetiocima portala omogućomo da na jednom mestu pronađu sve što im je potrebno od informacija. Želimo da imamo najveću bazu firmi koje imaju veze sa decom. Takođe postoje Rubrike magazin i vesti gde se svakodnevno ažuriraju tekstovi; Rubrika sa knjigama i izdavačima. Imamo kalendar dešavanja gde postoji mesečni i dnevni pregled održavajnja manifestacija za decu; kao i još mnogo toga.
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Marketing agencija

Mi smo potpuno nova vrsta agencije. Veoma kreativna i bez ograničenja. Above the line, below the line, on-line, off-line, konvencinalni i manje konvencionalni kanali komunikacije...
U stvari, potpuno van okvira tradicionalnog razmišljanja.

Mi smo marketing agencija - full-service agencija koja gradi biznis klijenata proučavajući ponašanje potrošača. Uobličavamo ideje koje usmeravaju to ponašanje na najkreativniji mogući način.

Naš cilj je jednostavan – ponuditi potpunu integraciju koja je efikasna i efektna, koja oblikuje uvid u navike potošača tako da rezultat bude očigledan.
Podaci firme ::::.
Cvijićeva 91/9
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Agencija za marketing, AXIS M DESIGN, pruža svojim klijentima profesionalnu, multidisciplinarnu uslugu po principu sve na jednom mestu.
Mogli bismo da kažemo i skoro sve što Vam treba u cilju VAŠEG USPEHA!
Naša kvaltetna, stručna, kreativna rešenja i integrativni pristup u osmišljavanju promocije Vašeg biznisa, ličnosti, delatnosti, proizvoda, organizacije, institucije ili ideje učiniće da svaki Vaš nastup u cilju promocije i komunikacije sa ciljnom grupom, bude zapažen, poseban i delotvoran. AXIS M DESIGN - MI KREIRAMO VAŠ USPEH!
Podaci firme ::::.
Štrosmajerova
Subotica , 24000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Preduzeće za marketing
Marketing agencija

SNOMA je osnovana 1993. godine i do danas je učestvovala u većini kampanja srednjih i velikih firmi na ovom području. Projektovanje i realizacija sajamskih manifestacija, media planovi i marketing kampanje, produkcija kataloga, prospekata, reklamnog materijala, poslovna galanterija, produkcija radio i tv spotova, total marketing i televizija su oblasti kojima smo se bavili. Deo preduzeća bavi se drugom delatnošću - fiskalnim kasama, a deo sa nekretninama.
Podaci firme ::::.

Prokuplje , 18400
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Marketing agencija

Osnovne delatnosti preduzeća su: marketing, izdavaštvo i veb dizajn. "Prado" je prvo i jedino preduzeće ovog tipa u Topličkom okrugu.

Dosadašnje poslovanje prepoznatljivo je po savremenom načinu rada i organizacije posla, primeni najnovijih iskustava i znanja, kao i mladom i stručnom timu koji reaguje brzo i efikasno u skladu sa zahtevima tržišta.

Kvalitet u svim domenima poslovanja glavna je karakteristika preduzeća. Stalni napredak i usavršavanje, primena novih ideja, razvoj i unapređenje novih programa značajan su motiv za zaposlene.

I u narednom periodu aktivnosti preduzeća biće usmerene ka unapređenju naših usluga. Originalne ideje i mnogo kreativne energije garantuju ispunjenje Vaših zahteva i potreba.
Podaci firme ::::.

Jagodina , 35000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

MARKETING AGENCIJA

BILBORDI
BRENDIRANJE
VIDEO I AUDIO PRODUKCIJA
WEB DESDIGN

Izdvajamo iz ponude
- zakup bilborda i megabordova na teritoriji Republike Srbije
- spoljašnje i unutrašnje brendiranje gradskih autobusa u svim većim gradovima u Srbiji
- oglašavanje na lokalnim, regionalnim i nacionalnim radio stanicama (nacionalne kampanje preko svoje mreže lokalnih i regionalnih radio stanica)
- oglašavanje na više TV stanica
- oglašavanje u štampanim medijima (dnevne i oglasne novine + insertacija)
- oglašavanje na led disply ekranu
- štampa velikih formata
- brendiranje vozila i objekata
- izrada radio, tv i muzičkih spotova
- animacija
- internet prezentacije
- reklamni materijali - a-bord i roll up

Kompletan marketing servis na jednom mestu - MAGIC LINE
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Marketing agencija

ADVANTAGE svojim klijentima pruža kompletnu uslugu u domenu marketinga - od izrade korporativnog identiteta, preko media planiranja i PR-a, do oglašavanja ili promocija.
Podaci firme ::::.

Kragujevac , 34000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Agencija za marketing, konsalting i posredovanje

Marketinske usluge
vrhunski dizajn,izrada flajera,kataloga
dizajniranje i animiranje maskota kao i
izradu istih, od odre|enih materijala
izrada poslovnih video prezentacija,
video spotova, 3D animacija
WEB prezentacija
organizacije nastupa na sajmovima
organizacije svecanosti preduzece
Podaci firme ::::.

Zemun, 11080
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

„Dax Media”, Agencija za marketing
Specijalizovana agencija za organizovanje javnih manifestacija i promocija.
Promoterke, hostese, modeli

Dax Media se bavi promovisanjem firmi,proizvoda ili usluga, putem lepih devojaka, a sve u cilju vašeg boljeg predstavljanja na tržištima Srbije i zemalja u regionu.

Dax Media je napravljena sa ciljem da olakša odabir, komunikaciju i angažovanje promoterki, modela i hostesa za rad na:

- promocijama na mestima prodaje
- trgovine, lokali, klubovi...
- sajmovima i izložbama
- reklamama
- TV, štampa...
- promotivnim događajima
- modnim revijama

Podaci firme ::::.

Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

*

Istorija Personal magazina

Sve je počelo davne ’96, na EUnetovom Solair serveru gde su mnogi započeli svoje prve Web korake. Projekat Personal magazina, kao sto i sam naziv govori, bio je neka vrsta ličnog fanzina, e-magazina namenjenog zainteresovanima za slične teme, a ujedno bio je i odličan prostor za eksperimetisanje i učenje.

Nakon zapaženog interesovanja Web populacije magazin se “seli” na sopstveni domen www.personalmag.co.yu 2000. godine, kada dobija jos veći broj poseta i pohvale sa svih strana. Sadržaj je osvežavan (barem) jednom mesečno, a potpuno je bio u ličnoj produkciji Gorana Aničića, od HTML koda, preko dizajna, do sadržaja koji su se vremenom “namnožili”. Godine 2005. usled hroničnog nedostatka vremena i tehničke zaostalosti magazin je “posustao”, da bi početkom 2007. doživeo svoju reinkarnaciju.

Postavljen je na novoj dinamičkoj osnovi, većina starih sadržaja koja iole ima značaja je ubačena u bazu i dostupna je preko arhive, a sav sadržaj raspoređen je u veći broj rubrika zarad bolje kategorizacije i organizacije. Prema planu novi sadržaji dodaju se na dnevnoj osnovi, a njihovu tematiku će opredeljivati najzanimljiviji IT-techno sadržaji sa apostrofom na korisnim (upotrebljivim) i prvenstveno domaćim temama.
Podaci firme ::::.

service description:

MARKETING AGENCIJA

GRAFIČKE USLUGE
ŠTAMPARIJA
MARKETING
REKLAMA
Za zaokruživanje celokupnog proizvodnog procesa u grafici, neophodan je veliki sklop komplementranih faza. U NEWPRESS-u smo uspeli da obezbedimo da se sve faze proizvodnje počev od dizajna, pripreme na računaru, izrade grafičkih ploča (CTP), štampe i dorade, obavljaju pod jednim krovom i tako skratimo rokove isporuke, dodatne troškove, a samim tim uštedimo Vaše vreme i novac.

Plodovi našeg preciznog i timskog rada se danas ogledaju kroz široku paletu štampanih proizvoda na koje je kompanija NEWPRESS posebno ponosna. Jedan od njih je i časopis "Smederevski Magazin" čiji je NEWPRESS pokretač, osnivač i izdavač od septembra 2008 godine.

Reklamne publikacije, knjižni i sezonski programi, kao i sav ostali štampani materijal su proizvodi koje možemo da ponudimo našoj klijanteli, ali i više od toga.

Pravi izazvoz za nas danas predstavlja realizacija i izrada Vaših jedinstvenih idejnih ostvarenja koja odstupaju od standardnih normi i formata.
Terazije 7-9/2
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Agencija za marketing, komunikacije, odnosi sa javnošću, organizacija događaja

McCann Erickson Public Relations Beograd
Agencija McCann Erickson Public Relations je najveća specijalizovana agencija za komunikacije u Srbiji i regionu. Oblasti kojima se bavimo su: strateško planiranje komunikacije, korporativni PR, brend PR, lobiranje, odnosi sa lokalnom zajednicom, odnosi sa medijima, media monitoring, kliping i analiza sadržaja medija, organizacija događaja, krizna komunikacija, integrisane marketing komunikacije, edukacija u oblasti komunikacija, i mnoge druge. Kreiranje posebno skrojenih strategija za svakog klijenta, zasnovanih na svetskom znanju i iskustvu, impresivan portfolio, kao i program edukacije, agenciju McCann Erickson Public Relations sa razlogom čine vodećom u regionu.
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Marketing agencija

TOP-Adria agencija za marketing i organizaciju događaja


Da lepota i priajtan nastup bolje prodaju svaki proizvod odavno su shvatili menadžeri i usvojili kao redovnu praksu angažovanje mladih devojaka koje u javnosti zastupaju i promovišu njihove brendove.

Promocija vina na sajmu, sira u super marketu, podela reklamnog materjala na dogadjajima ili prosto pomoć posetiocima određenog događaja, poslovi su koje promoterke obavljaju. Ova vrsta posla spada u "part time" poslove i najčešće ga obavljaju devojke paralelno sa formalnim ili neformalnim obrazovanjem dok se pripramaju za ozbiljnije karijere u brojnim oblastima.

Svojim prijatnim izgledom privlače kupce da se zainteresuju za proizvod. U poslednje vreme, ovakav način promocije prelazio je u ekstremnije varijante u kojima je od devojaka zahtevana provokativnija garderoba kako bi postignuti efekat bio maksimiziran. Ovo nije smetalo muškoj populaciji, ali promoterkama i devojkama i ženama muškaraca koji su dolazili u susret sa promoterkama ovo nije bilo simpatično. U skladu sa ovim raspoloženjem, na sajmu automobila u Parizu 2010. godine veliki broj izlagača odlučio se da promeni strategiju. Promoterke su zadržale svoje poslove ali je njihov outfit promenjen. Sada to predstavljaju elegantne haljine i mirnije kombinacije. Izlagači poput Lambordžinija, Nisana, Renoa, veruju da će na ovaj način pomiriti suprotstavljene stavove ženske i muške populacije posetioca i da će upravo to predstavljati novi tržišni trend u ovom poslu.
--

Marketing predstavlja visoko sofisticiranu oblast koja bez sumnje u mnogome utiče na poboljšanje našeg poslovanja. Gotovo svaka firma orijentisana na uspeh ulaže u marketing, u sopstvenu ili promociju svojih proizvoda i usluga. Reklamiranje na tradicionalan način još uvek donosi profit. Međutim, pored toga što su cene takve promocije velike, javlja se i snažna tendencija opadanja uspešnosti ovakvih kampanja. Alternativni načini promovisanja zaokupljuju sve više pažnje. Internet marketing je počeo kao alternativa, ali danas predstavlja opasnog pretendenta da zauzme glavno mesto promovisanja.
Podaci firme ::::.

Subotica , 24000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

MARKETING AGENCIJA


Današnji kupci su sve zahtevniji, konkurencija proizvoda je sve veća, pa je TV reklama često odlučujući faktor za kupovinu.

Današnji kupac je dinamičan, zahtevan, obrazovan i informisan, pa se tako pred proizvođače postavlja zahtev da mu proizvod na što adekvatniji način približe i zadovolje sve njegove zahteve.

Internet marketing je moćan način da uz manje novca postignete velike rezultate. Internet marketing Vam omogućava da stignete do velikog broja korisnika ili svoju kampanju ograničite na populaciju koju smatrate ili koju pažljivom analizom targetiramo kao Vašu ciljnu grupu. Zakup reklamnog prostora na Google-u, facebook-u ili naprednije tehnike internet marketinaga?

Osnovna razlika između zakupa oglasnog prostora i optimizacija sajta jeste vreme. Internet marketing zasnovan na zakupu reklamnog prostora brže poentira i donosi benefit na kraći rok, ali brže i biva zaboravljen. Preporučujemo da ovu metodu internet marketinga koristite u određenim vremenskim intervalima, u određenim godišnjim periodima, u zavisnosti od oblasti koju promovišete. Ne zaboravite da su reklamne poruke u ovakvim slučajevima od presudnog značaja! Optimizacija sajta spada u oblast internet marketinga i predstavlja rad na Vašem sajtu. Za razliku od zakupljenih reklama, kada naiđe period u kome nećete biti u stanju da se posvetite svom web sajtu, sa dobro upravljanom optimizacijom sajta, nećete automatski izgubiti Vašu dobru poziciju i pretraživači ali i klijenti će do Vas još izvesno vreme dolaziti na jednostavniji način. Sigurno u sebi sada govorite da je ipak najbolja kombinacija oba rešenja? U pravu ste!

Internet marketing je široko polje, ali da biste uopšte zakoračili na taj teren, potreban Vam je odgovarajući dizajn (web dizajn, dizajn logotipa, dizajn oglasa, banera i sl.) sa dobrim porukama koje gađaju u srž Vaše ciljne grupe. Reklamne poruke i tekstove izrađujemo na osnovu detaljne analize ključnih reči za Vašu oblast. Ako ste ovaj prvi korak završili (imate svoj web sajt, profile na društvenim mrežama: facebook, twiter, Linked In, myspace...), vreme je za izradu ozbiljne marketing strategije.

Ne zaboravite, time što imate web sajt posao nije završen. To je tek početak! Veliki broj sajtova i pored vizuelne atraktivnosti, zapravo nije funkcionalan. Funkcionalnost sajta se odnosi na prepoznatljivost Vašeg sajta od strane najvećih svetskih pretraživača. Ali ne paničite! Postoji rešenje!

U okviru naše Internet marketing ponude pružamo Vam i usluge istraživanja i izrada statistika o trendovima tržišta, analizu i praćenja ciljnih grupa kao i utvrđivanje pozicioniranosti Vaše web prezentacije.

service description:

Marketing agencija

Agencija IKA V je otvorena u decembru 2008 g. sa prvobitnom orijentacijom ka štampanim medijima. Usledio je rad sa redakcijama, kontakti sa oko 80% oglašivača u štampanim i elektronskim medijima.
Prikupljene informacije tokom takvog rada sada koristimo da bismo poslovne ponude naših klijenata usmerili na prave tokove.
Ako ste nova firma izgradnjom korporativnog i vizuelnog identiteta, opet ste na početku. Postavljanjem sajta urađen je tek deo posla, zatim sledi internet marketing, a osim virtuelnog predstavljanja, sledi Vam i klasična prezentacija u javnosti.
Vama je potrebno da odlučite šta želite. Zato smo za Vas odabrali saradnike koji su svoju uspešnost i profesionalizam dokazali višegodišnjim radom.

Za upoznavanje sa marketingom dovoljan je svega jedan semestar, a za ovladavanje marketingom potreban je životni vek.
(Filip Kotler)
Biznis koji sebe smatra imunim na potrebu da se oglašava, pre ili kasnije će postati imun i na biznis.
(Derbi Braun)

Naše usluge:
Oglašavanje u štampanim medijima
Reklamni štampani materijal
Internet marketing
Prezentscija preduzeća na internetu
Prodaja oglasnog prostora u medijima itd
Podaci firme ::::.
Svetog Save bb
Medveđa, 37244
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Dobro došli!

Kompanija Printos postoji već dugi niz godina kao mala porodična firma, ali svojom upornošću i kvalitetnim radom, postali smo poznata kompanija u svetu štampe. Posedujemo savremene mašine i pravi tim ljudi koji su obučeni da naprave proizvod vrhunskog kvaliteta. Pošto smo razumeli potrebe tržišta i obratili pažnju na komitente, spremni smo da pružimo kvalitet, uslugu, pouzdanost, i više nego dobru cenu, u šta ćete se i sami uveriti. Pružamo više nego povoljno usluge štampanja I pripreme za štampu, jer mi smo pre svega tu zbog vas.

Naš asortiman usluga je šarolik, a ovo je samo deo naše ponude, koja se može uvek proširiti, u zavisnosti od toga šta klijent želi:
Sito štampa, Ofset štampa, Tampon štampa, Firmopisačke usluge, Štampa na majicama, Štampa na kesama, Štampa na upaljačima, Štampa na olovkama, Štampa na satovima, Štampa na kovertama, Pozivnice, Izrada plakata, Izrada flajera, Izrada nalepnica, Izrada faktura, Izrada memoranduma, Izrada fascikli, Izrada vizitkarti, Izrada kalendara, Reklamne table, Privesci, Nalepnice na vozilima, Butik kese, Treger kese, Putne table, Nalepnice, Plakati, Memorandumi, Fakture, Otpremnice, Paragon blokovi, Reklamni blokovi, Leci, Brošure…

Facebook