Cégadatok ::::.
Mike Alasa 54
Beograd, 11000
Szerbia
Érdeklődjön Térképen

További kategóriák:

service description:

Cégadatok ::::.
Jovanke Radakovic 42
Beograd, 11000
Szerbia
Tel.: 061-622-6665
Térképen

service description:

Cégadatok ::::.
Kralja Milana 4/a
Beograd - Stari Grad, 11102
Szerbia
Érdeklődjön Térképen

service description:

Cégadatok ::::.

Újvidék, 21000
Szerbia
Érdeklődjön Térképen

service description:

Cégadatok ::::.

service description:

A TippNet Kft. szabadkai bejegyzésű cég, melynek tevékenységi köreit az informatikai szolgáltatások gyűjtőnévvel határoztuk meg. A céget Miskloczi József, helyi vállalkozó alapította 1996-ban.

Kezdetben a cég a BBS hálózattal, karbantartással és műszaki segélynyújtással, valamint programfejlesztéssel foglakozott.

Az Internet térhódításával a cég a BBS-ről áttért az Internetes hálózatokra és rögtön nagy sikereket könyvelhetett el szabadkai viszonylatban. Ugyanebben az időben bővítettük ki tevékenységi köreinket a hardware árusítással, a hálózatok telepítésével és karbantartásával, honlapok készítésével és oktatással.

nternet szolgáltatás

* Magánszemélyek csatlakoztatása (Dial-Up, Wireless)
* Jogi személyek csatlakoztatása (Dial-Up, Wireless, ISDN vagy bérelt vonalon)
* Web-oldalak készítése és működtetése
* FTP-szerver az előfizetőink részére
* Email-ek kiosztása

* Előnyjogok és kedvezmények biztosítása előfizetőinkek

Cégünk tevékenységében kiemelt helyet foglal el az Internet terjesztés. Ezáltal felhasználóink számára elérhetővé vált az Internet, és csatlakozhattak a Cyber tér népes táborába.
Az Internet terjesztés (Internet providing) más tevékenységeket is magába foglal: Web-oldalakat készítünk, WWW virtuális szervereket kreálunk. Felhasználóink az FTP szerverünkön ftp.tippnet.rs megtalálhatják a legújabb programváltozatokat, drivereket, Internet kellékeket s más érdekes file-okat.
A TippNet 1997. novemberében indította el ezen terjesztői tevékenységét. Az elmúlt időszakban igen sokat fáradoztunk azon, hogy Szabadkát és lakosságát bekapcsoljuk az információs forradalomba. Bővülő előfizetőink számát tekintve és a visszajelzéseket elemezve, büszkén valljuk, hogy eddigi munkánk sikeres volt.
Cégadatok ::::.
Páncél köz 35
Szeged, 6700
Magyarország
Tel.: 20-6627388
Térképen

service description:

Építőipari portál.
Építő ipari cégek adatbázisa.
Fő tevékenységként a magán látogatók és építőipari cégek minél szélesebb körű kiszolgálása a célunk.
Létrehoztunk egy építőipari tendereztető rendszert amely segítségére lesz a vállalkozásoknak a folyamatok áttekinthetőségében.
On line felületen egy minőségi környezetben a jelenlét, megtalálhatóság biztosítása, a magán látogatók szakmai tájékoztatása is egyaránt fontos számunkra.

Facebook