Podaci firme ::::.

service description:

Firma Eko sanitarni sistemi se bavi iznajmljivanjem, postavljanjem i održavanjem mobilnih toaleta po celoj Vojvodini i posluje po najsavremenijim svetskim ekološkim standardima.


Investitori, građevinska preduzeća i putari su u obavezi da obezbede WC kabine za svoje radnike, pa su pokretni toaleti idealno rešenje za njih, jer je higijena na visokom nivou, a potrebno je veoma malo prostora da se postave.

Manifestacije, skupovi i koncerti, u čiju organizaciju su uključene turističke organizacije, mesne zajednice, opštine, komunalna preduzeća, moraju obezbediti prenosive toalete za veliki broj ljudi. Obzirom da ovi plastični eko toaleti ne zauzimaju puno prostora, u ovakvim situacijama su savršen izbor.

Privatnim licima su plastični toaleti koji će zadovoljiti sve higijenske potrebe, neophodni pri organizovanju svadbe ili slične veće proslave. Iznajmiti ih možete na period koji je Vama potreban, bilo da su u pitanju dva dana ili cela godina.


MOBILNI TOALETI

 • Predviđeni za mesta gde ne postoji priključenje na kanalizacionu mrežu
 • Kapacitet toaleta je 250 litara
 • Minimalna površina za postavljanje je 1 m, što ih čini pogodnim za postavljanje na malom prostoru
 • Imaju krov od specijalne plastike koja omogućava propuštanje i prikupljanje velike količine dnevne svetlosti, koja tokom noći isijava i osvetljava  USLUGE POSTAVLJANJA I ODRŽAVANJA TOALETA

  Iznajmljivanje, transport i postavljanje mobilnih toaleta. Održavanje prenosivih, plastičnih eko toaleta. Mobilni toaleti za gradilišta, manifestacije, skupove.

 • Transport mobilnih toaleta na dogovorenu lokaciju, u najkraćem mogućem roku
 • Priprema terena za njihovo postavljanje (raščišćavanje, poravnanje)
 • Redovno čišćenje i održavanje toaleta u periodu najma (najmanje jednom nedeljno, a po potrebi i češće)
 • Pranje toaleta
 • Dezinfekcija toaleta ekološkim biorazgradivim dezifisijensima i mirisima
 • Obezbeđivanje toalet papira
 • Odlaganje otpada na ekološki kontrolisane deponije

  Eko sanitarni sistemi obezbedili su toalete na brojnim manifestacijama, kao što su Vršački venac, Moto fest i Block rock fest u Novom Sadu, Slovački dani u Bačkom Petrovcu, Pudarski dani u Irigu, Sportski dani u Molu, Dani komaraca u Kanjiži, Izložba pasa na Vencu.

  Prednost ovih mobilnih toaleta jeste izuzetnan kvalitet, a njihovom upotrebom higijenski uslovi će biti dovedeni na najviši mogući nivo. Ono što je veoma bitno jeste da su napravljeni od materijala koji sprečavaju isparavanja neprijatnih mirisa, a sve što ćete osetiti je ugodan miris sredstava za dezinfekciju.

  Kontakt:
  EKO SANITARNI SISTEMI
  Tel: 062-180-60-18

  vaše slike:

  eko sanitarije
eko sanitarni sistemi
eko toalet
Eko toaleti
eko wc
građevinske usluge
javni toalet
javni wc
mobil wc
Mobilni sanitarni čvor
Mobilni toaleti
mobilni WC
najam WC
oprema za kamp
oprema za kupatila
pokretni toalet
pokretni WC
poljski WC
prenosivi toaleti
prenosivi WC
 • Podaci firme ::::.
  Nikole Tesle bb
  Kostolac, 12208
  Srbija
  Tel.: 012/242-105
  Fax: 012/241-568

  service description:

  Preduzeće za rekultivaciju i ozelenjivanje zemljišta Rio.
  Podaci firme ::::.

  Beograd, 11000
  Srbija
  Tel.: 011 263 63 81

  service description:

  Ecoist je organizacija civilnog društva usmerena ka rešavanju problema svih aspekata održivog razvoja, kroz konstantno uvođenje inovativnih i holističkih pristupa, uključivanjem državnog, edukativnog, civilnog i korporativnog sektora za što veći sinergetski efekat. Ecoist sajt služi kao informativna baza za ljude koji žele da doprinesu i učestvuju u očuvanju prirode i životne sredine. Sajt www.event.ecoist.rs prikazuje dešavanja koja Ecoist organizuje u saradnji sa raznim partnerima. Filozofija iza samog Ecoist imena u koju verujemo je lepo iskazana u rečenici profesora Dr. David Orr "Kada lečimo prirodu, mi lečimo sebe"


  vaše slike:

  Zaštita životne sredine ekologija
zelena arhitektura
Zaštita životne sredine ekologija
zelena arhitektura
Zaštita životne sredine ekologija
zelena arhitektura
Zaštita životne sredine
  Podaci firme ::::.
  Obilićev venac 4
  Beograd, 11000
  Srbija
  Tel.: 011 2620 523
  Fax: 011 2620 366

  service description:

  Fond Ecotopia formirale su, podjednako, i želja i potreba onih pojedinaca i kompanija koje su shvatile da samo udruženim naporima mogu da pristupe rešavanju rastućih ekoloških problema u Srbiji i svetu.

  Naša misija je da kod što većeg broja pojedinaca i institucija u Srbiji razvijemo svest o globalnim i lokalnim posledicama zagađivanja planete, i da ukažemo na neophodnost ličnog angažovanja kako bi se te posledice predupredile ili smanjile.

  Naše akcije imaju za cilj:

  dobrovoljnu kontrolu i smanjenje različitih vrsta zagađenja i očuvanje prirodne sredine
  donošenje i unapređenje ekološkog zakonodavstva i lokalnih propisa
  uvođenje tehnologija alternativne energije i efikasniju upotrebu postojećih energetskih resursa

  vaše slike:

  Ekologija
Reciklaža
Recikliranje
Zaštita životne sredine ekologija
Ekologija
Reciklaža
Recikliranje
Zaštita životne sredine ekologija
Ekologija

  Beograd, 11000
  Srbija
  Tel.: +381 (0)64 199 18 13

  service description:

  Prve ekološke novine Srbije čija je neodustajna misija pravovremeno i objektivno izveštavanje o temama iz oblasti zaštite životne sredine i ekologije.
  Prvi broj “Zelenih novina” štampan je daleke 1988.godine u Kragujevcu u tiražu od 100 primeraka na svega 8 strana,na recikliranom papiru Fabrike hartije MATROZ iz Sremske Mitrovice koji je dobijen kao donacija ove fabrike.

  Izdavač “Zelenih novina” bilo je najstarije ekološko i uopšte prvo nevladino udruženje građana u Srbiji – Udruženje građana Kragujevca za ekološka pitanja “GEA” osnovano 1987.godine a prvi urednik Zelenih novina bio je osnivač i prvi predsednik udruženja,poznati kragujevački ekolog,novinar i publicista Dejan M. Andrić.

  “Zelene novine” su kasnije sa prekidima izlazile u tromesečnom periodu u izdanju Saveza ekoloških organizacija Srbije “EKOS” kao glasilo Centra za informisanje Saveza sve do dolaska kadrova kriminogene Nove demokratije,zloglasnog Jordana Aleksića [vlasnika Fakulteta za primenjenu ekologiju "FUTURA",zatim NVO Unije ekologa "UNECO",pa partije "ZELENI SRBIJE",zatim Fondacije za ekološke akcije "GREEN LIMES",Zelene komore Srbije i tako dalje...] na mesto Miloševićevog i Šešeljevog ministra ekologije i njegovog pomoćnika i saučesnika Radovana Draškića,sada direktora Gradskog “ZELENILA” u Beogradu,poznatog po nadimku DRVOSEČA (naredbodavca seče famoznih platana) koji su inicirali gušenje i uništavanje nevladinih ekoloških društava i naročito Saveza ekoloških organizacija Srbije kao jedine mrežne nevladine asocijacije širom Srbije,zarad očuvanja tada aktuelnog nedemokratskog režima diktatora Slobodana Miloševića.

  Tada su Zelene novine silom prilika prestale da izlaze,sve do odlaska pomenutih kadrova zloglasne Nove demokratije odnosno kasnije Liberala Srbije iz kabineta ministarstva ekologije Srbije.

  Ostali podaci:

  • www.zelenenovinesrbije.tk
  • www.zelenenovine.wordpress.com
  Podaci firme ::::.
  Trg Lazara Nešića 1.
  Subotica , 24000
  Srbija
  Tel.: 024/673-815
  Fax: 024/673-819

  service description:

  Regionalna deponija
  Dr Ivana Ribara 91
  Beograd, 11000
  Srbija
  Tel.: 011/20-93-803

  service description:

  Наша делатност

  Завод за заштиту природе Србије је јединствена стручна установа која обавља делатност заштите и унапређења природне баштине Србије. Основан је Уредбом Владе Републике Србије 30. априла 1948. године као Завод за заштиту и научно проучавање природних реткости НР Србије.

  Podaci firme ::::.
  Bulevar Vojvode Stepe br. 66
  Novi Sad, 21000
  Srbija
  Tel.: 021/6403-181

  service description:

  ISTORIJAT

  Godine 1989., u Novom Sadu, osnovan je VATROGAS, sa željom i ciljem da nađe svoje mesto u privredi grada, regiona i republike kao privredni činilac koji će u punoj meri dati svoj doprinos razvoju sistema zaštite od požara i sistema zaštite na radu.

  U prvim danima poslovni akcenat stavlja se na servisiranje aparata za gašenje požara, pregled hidrantskih, gromobranskih i električnih instalacija i druge aktivnosti iz oblasti zaštite od požara. Delatnost se vrlo brzo proširuje čitavim spektrom poslova iz oblasti zaštite na radu: izrada normativnih akata (Pravilnika, Elaborata, Uputstava za rad i Planova), izrada i uređenje propisane evidencije, izrada programa obuke i osposobljavanje zaposlenih.

  Sledeći korak u razvoju obeležili su poslovi planiranja, projektovanja, inženjeringa i nadzora instalisanja, kao i uvođenje trećeg segmenta zaštite - zaštita životne sredine.

  Zbog povećanog obima aktivnosti preduzeće VATROGAS prerasta u INSTITUT VATROGAS zadržavajući dobru poslovnu praksu iz dotadašnjeg iskustva uz stalnu težnju da osluškuje i prati potrebe svojih korisnika.

  Prošle godine smo obeležili dvadeset jednu godina rada. Protekli period smo iskoristili da dostignemo zavidan nivo kvaliteta proizvoda i usluga uz neprekidno povećanje njihovog obima.

  Pod sloganom Vaš pouzdan partner u zaštiti pratili smo puls tržišta s jedne strane i razvoj zakonske regulative s druge, u nastojanju da u pravom trenutku korisnicima ponudimo više i bolje. Zato smo insistirali na formiranju stručnih timova u svakoj oblasti zaštite, nabavci nove opreme, korišćenju savremenih instrumenata i pouzdanih metoda ispitivanja.

  Proširenje obima delatnosti pratili smo i nastojanjima da obezbedimo adekvatan radni prostor u kome će zaposleni moći da ostvare maksimalne rezultate, a korisnici osete da su u pouzdanom poslovnom okruženju.
  Podaci firme ::::.
  Kolubarski trg 8.
  Lazarevac, 11550
  Srbija
  Tel.: 011/8110-014
  Fax: 011/8110016-

  service description:

  Usluge:

  • Obezbeđenje i zaštita imovine
  • Čišćenje i održavanje objekata
  • Rekultivacija zemljišta
  • Zaštita životne sredine

  Ostali podaci:

  • Tel.: 011/8110-015, 
  Podaci firme ::::.
  Vojvođanskih Brigada 17
  Novi Sad, 21000
  Srbija
  Tel.: 021/529-096
  Fax: 021-524-970

  service description:

  ZELENA STRANKA SRBIJE

  Koalicija zelenih predstavlja političku nadgradnju ekoloških nevladinih (samostalnih) organizacija Srbije istovetnog programskog opredeljenja. Sastavljena je od regionalnih zelenih stranaka Srbije koje su samostalne u svom radu na osnovu zajedničkog programskog opredeljenja za koji se zalažu političkim sredstvima.Zato ekološke organizacije u određenom regionu predstavljaju osnovu ili bazu svojoj regionalnoj zelenoj stranci ili njihovom savezu pod imenom koalicija zelenih.
  Koaliciju zelenih predstavljaju:
  -Vojvođanska zelena stranka
  -Šumadijska zelena stranka
  -Braničevska zelena stranka
  -Timočka zelena stranka
  -Nišavska zelena stranka
  -Beogradska zelena strank, kao i više regionalnih odbora koalicije zelenih.
  Jedinstveni koncept organizovanosti koalicije zelenih je u tome što sve novoformirane regionalne zelene stranke na samoj osnivačkoj skupštini donose odluku o pristupanju koaliciji zelenih pod čijim imenom će izlaziti na parlamentarne izbore.

  Autentičnost koalicije zelenih i njenih članica leži u činjenici da su se prvo godinama zalagali za svoje programsko opredeljenje nepolitičkim sredstvima kroz nevladine ekološke organizacije.

  Autentičnost koalicije zelenih leži u činjenici da je ona jedina u Srbiji imala svoj (opisani) prirodni put razvoja i da ima čvrstu vezu sa svojom bazom i između izbornih ciklusa. Sve druge stranke računaju samo na birače u izbornom periodu.

  Koalicija zelenih je opozicija svakom režimu u meri koliko je taj režim protiv prirode i interesa čoveka i bila bi opozicija i sopstvenom režimu ukoliko bi osvojila vlast.

  Koalicija zelenih se ne bori za vlast, već želi da utiče na vlast u interesu i budućih generacija.

  Ostali podaci:

  • Predsednik gospodin Nikola Aleksić

  vaše slike:

  Ekologija
Netaknuta priroda
politička stranka
Zaštita prirode
Zaštita životne sredine
  Podaci firme ::::.
  Kosovska 1/1/6
  Beograd, 11000
  Srbija
  Tel.: 063/641-254

  service description:

  ACAROSAN duo spray je proizvod namenjen suzbijanju i uništavanju grinja.

  Facebook