Podaci firme
Pogledan: 2083852

service description:"VATRO-PREVENT" d.o.o. PRODAJA

 • Svih vrsta vatrogasnih aparata, uređaja, sprava i servis istih

 • Sve vrste tehničkih gasova, posedujemo cisternu za pretakanje CO2 gasa sa mogućnošću punjenja malih i velikih boca

 • Kompletna vatrogasna oprema

 • Hidratantska oprema

 • HTZ oprema

 • Sve rezervne delove za vatrogasne aparate "Vatrosprem", "Pastor" i ostalih proizvođača.

 • Protivpožarni aparati, proizvodnja delova za vatrogasne aparate

 • Sistemi za dojavu požara uz proveru i održavanje instalacija


 • "VATRO-PREVENT" d.o.o. USLUGE

 • Izrada normativnih akata iz oblasti zaštite od požara

 • Izvođenje obuke zaposlenih radnika iz oblasti zaštite od požara

 • Kontrola protočnih kapaciteta i pritiska vode u hidrantskoj mreži

 • Provera ispravnosti i održavanje električnih i gromobranskih instalacija

 • Kontrola električnih uređaja i instalacije namenjenih za rad u eksplozivnoj atmosferi

 • Vršenje praktične provere znanja zaposlenih radnika iz oblasti zaštite od požara

 • Kontrolno ispitivanje i servisiranje prevoznih i ručnih vatrogasnih aparata i ostalih vatrogasnih sredstava i opreme

 • Pored toga nudimo i opremu za zavarivanje i rezanje...

vaše slike:

aparati za gašenje požara
Automatska detekcija požara
Automatska dojava požara
detektor požara
distribucija gasa
dojava požara
hidranti
hidrantska oprema
Podaci firme ::::.
Pogledan: 1980435

service description:

Ugradnja alarma, audio i video interfona, kamera za nadzor objekata, sistema za automatsku dojavu požara, kontrolu pristupa i registraciju radnog
vremena.KOMEL-CO - Sigurnosni sistemi

Sigurnosni sistemi poslednjih godina dobijaju na značaju i ostvaruju široku i raznovrsnu upotrebu. Vreme u kojem živimo i poslovi kojima se bavimo zahtevaju od nas da se pobrinemo za svoju sigurnost. Preduzeće Komel-Co odgovara tim zahtevima forsirajući uvoz i izvoz sigurnosnih sistema onih proizvođača koji proizvode kvalitetnu i testiranu opremu čija je funkcionalnost i primena u okvirima najviših svetskih standarda. Našu ponudu čine i prodaja i ugradnja sigurnosnih sistema, koju obavljaju visoko obučeni stručnjaci.

Ono što mi nudimo, uz garanciju da bezbednosni sistem funkcioniše na najbolji mogući način, jeste oprema renomiranih svetskih proizvođača kao što su:

"DSC Group of Companies", koju čine kompanije DSC, BENTEL i KANTECH sa sledećim komponentama:

DSC – Kanada, program za zaštitu od provale: alrmni kontrolni paneli, tastature, detektori, bežični detektori, adresabilni detektori, moduli, daljinske komande, maxsys, sur – gard,

Bentel Security - Italija obezbeđuje sledeće komponente za automatsku dojavu požara: konvencionalne panele, konvencionalne detektore, ručne javljače, paralelne indikatore, sirene, adresabilne panele, detektore, module i javljače, adresabilne sirene i fotoelektrične barijere.

Kantech - Kanada sistemi za kontrolu pristupa i registraciju radnog vremena: kontroleri, čitači, kartice, softver, starter kit.

Videosec - Mađarska nudi široku paletu sistema za video nadzor: kamere fiksne i pokretne, snimače (DVR i GEOVISION kartice za PC) kao i svu prateću opremu


Ako želite sistem zaštite koji može imati upotrebu kako u privatnom, tako i u poslovnom objektu, nudimo Vam ugradnju i prodaju sledećih sistema:

 • Alarmni sistemi za objekte:
  Prečesto se događaju provale i razbojništva da biste bilo koji objekat ostavili bez nadzora i zaštite. Nažalost čuvari su najčešće nemoćni. Ugradnjom alarmnih sistema sprečili biste upad u Vaš posed, a, ako se to ipak dogodi, možete biti sigurni da će u najkraćem mogućem roku odreagovati nadležne službe.

 • Automatska dojava požara:
  Ne morate se više plašiti i kriviti sebe što niste učinili sve kako biste zaštitili svoje vlasništvo. Ovim sigurnosnim uređajem Vi ćete spasiti najveći deo onoga što biste u svakoj drugoj prilici, bez sistema ove efikasne zaštite, izgubili

 • Kontrola pristupa i registracija radnog vremena:
  Vaši radnici će sada sigurno na vreme dolaziti na posao i pridržavati se propisanog vremena za pauzu. Uostalom, tu je i kontrola ulaska, te ćete uvek znati ko su bili posetioci, kada su došli i koliko su ostali.

 • Video nadzor:
  Ovo bi moglo da bude zanimljivo svima onima koji žele da se provalnik brzo privede zakonu, da provere radnike kojima prepuštaju odgovornost vođenja poslova, a kako je sve učestalija potreba za angažovanjem dadilja, zabrinuti i nepoverljivi roditelji će sigurno poželeti takav uređaj u kući, kako bi imali nadzor nad osobom koja brine o njihovoj deci...

 • Audio i video interfoni:
  Pravilno pozicioniranje interfona, omogućava Vam uvid u ono što se dešava ispred Vaše kuće, stana ili poslovnog objekta. Možete da odaberete audio interfon fantastičnih zvučnih karakteristika, ali često je neophodan video interfon da biste sa sigurnošću znali kako da postupite u svakom trenutku i na koji način da priđete nepredviđenoj situaciji.

  Na ovaj način možete imati potpunu kontrolu nad svim onim što se događa oko Vas, možete da sprečite neprijatne događaje, a što je najvažnije, uvek ćete se osećati zaštićeno i sigurno. Ako vam se čini da treba ugraditi neki od ovih sistema, dovoljno je napraviti dobru kombinaciju. U tome ćemo Vam uvek pomoći, jer sigurnost nema cenu.

  Prvi Vaš korak neka bude poziv upućen nama!

  KOMEL-CO D.O.O.
  Branislava Borote 11.
  Novi Sad, 21000
  Srbija

  Tel.: 021/521-099
  Tel.: 021/423-221
  Fax: 021/523-458

  E-mail: komelco@nadlanu.com
  Web: www.komel-co.rs

  vaše slike:

  Bentel
Commax
DSC
Kantech
Videosec
Videx

alarmi
Alarmi Interfoni
 • Podaci firme ::::
  Pogledan: 1610885

  service description:

  "ALARMIUS ND" - STRUČNO-TEHNIČKA SLUŽBA

  OPIS USLUGA I ZAKONSKI OSNOV ZA NJIHOVO VRŠENJE

  *Kontrola, servisiranje i postavljanje svih vrsta PPA
  *Kontrola, ispitivanje svih vrsta hidranata
  *Obuka zaposlenih radnika iz PPZ-a
  *Trgovina na veliko i malo vatrogasnim uređajima i sredstvima za gašenje požara
  *Ispumpavanje vode iz potopljenih prostorija
  *Procena protivpožarne ugroženosti
  *Obuka iz bezbednosti i zdravlja na radu
  *Ispitivanje i merenje gromobranske instalacije
  *Servisiranje stabilnih sistema za dojavu i gašenje požara
  *Čišćenje i održavanje poslovnih i stambenih objekata

  Navedene usluge koje "ALARMIUS ND" SZR iz Beograda, Resnik, ul. Jelezovačka br. 38/22 može da Vam ponudi kao ovlašćena organizacija, a na osnovu Zakona o zaštiti od požara, Sl. Glasnik RS br. 111/09.*

  -Provera ispravnosti mobilne opreme za gašenje početnih požara, servisiranje svih vrsta ručnih i prevoznih vatrogasnih aparata za početno gašenje požara. Svakih 6 meseci, Član 43 Zakona o zaštiti od požara, Sl. Glasnik RS br. 111/09.

  -Merenje pritiska i protočnog kapaciteta vode u hidrantskoj mreži, unutrašnjoj i spoljnjoj, sa kontrolom opreme. Svakih 6 meseci, Član 43 Zakona o zaštiti od požara, Sl. Glasnik RS br. 111/09 i čl. 38 Pravilnika o tehničkim normativima za hidrantsku mrežu za gašenje požara, Sl. list SFRJ br. 30/91.

  -Ispitivanje nepropusnosti vatrogasnih creva na vodeni pritisak od 7 bara sa talkiranjem. Najmanje jednom godišnje, Član 43 Zakona o zaštiti od požara, Sl. Glasnik RS br. 111/09 i čl. 40 Pravilnika o tehničkim normativima za hidrantsku mrežu za gašenje požara, Sl. list SFRJ br. 30/91.

  -Postavljanje odgovarajuće hidrantske opreme i opremanje svih hidrantskih orman neophodnom opremom. Odmah po konstataciji nedostatka, Član 43 Zakona o zaštiti od požara, Sl. Glasnik RS br. 111/09 čl. 28 st. 1 Pravilnika o tehničkim normativima za hidrantsku mrežu za gašenje požara, Sl. list SFRJ br. 30/91.

  -Ispitivanje posuda "S" aparata za gašenje početnih požara prahom na hladan vodeni pritisak, HVP, svake 2 godine, Član 43 Zakona o zaštiti od požara, Sl. lasnik RS br. 111/09, SRPS Z.C2.022 i preporuke proizvođača aparata i opreme.

  -Ispitivanje čeličnih boca vatrogasnih aparata sa komprimovanim gasovima na hladan vodeni pritisak, HVP, CO2, svakih 5 godina, Član 43 Zakona o zaštiti od požara, Sl. Glasnik RS br. 111/09 i čl. 2 Pravilnika o tehničkim normativima za pokretne zatvorene sudove za komprimirane, tečne i pod pritiskom rastvorene gasove Sl. list SFRJ br. 25/80, 21/94 i 56/95, SRPS Z.C2.022, JUS ISO 6.401-og

  -Redovna provera ispravnosti, servisiranje i održavanje stabilnog sistema za automatsku detekciju i dojavu požara i alarmiranje. Najduže na 2 meseca, redovni servisni pregled, Član 43 Zakona o zaštiti od požara, Sl. Glasnik RS br. 111/0 i čl.71. Pravilnika o tehničkim normativima za stabilne instalacije za dojavu požara, Sl. list SRJ br. 87/93.

  -Periodični pregled ispravnosti, servisiranje i održavanje stabilnog sistema za automatsku detekciju i dojavu požara i alarmiranje. Najmanje jednom godišnje, periodični servisni pregled, Član 43 Zakona o zaštiti od požara, Sl. Glasnik RS br. 111/09 i čl.72. i čl.73.

  -Pravilnika o tehničkim normativima za stabilne instalacije za dojavu požara, Sl. list SRJ br. 87/93.

  -Otklanjanje svih kvarova i nedostataka na instalaciji stabilnog sistema za automatsku detekciju i dojavu požara i alarmiranje. Odmah po nastanku kvara Član 43 Zakona o zaštiti od požara, Sl. Glasnik RS br. 111/09 i čl.74 Pravilnika o tehničkim normativima za stabilne instalacije za dojavu požara, Sl. list SRJ br. 87/93.

  -Izrada i postavljanje Plana uzbunjivanja, alarmiranja sa svim razrađenim detaljima uzbunjivanja za vreme i van radnog vremena pored PPC. Odmah po postavljanju sistema, Član 43 Zakona o zaštiti od požara Sl. Glasnik RS br. 111/09 i čl. 6, 7 i 18 Pravilnika o tehničkim normativima za stabilne instalacije za dojavu požara Sl. list SRJ br. 87/93.

  -Čišćenje i funkcionalno ispitivanje svih automatskih jonizujućih detektora požara. Po nastanku kvara, odnosno najmanje jednom godišnje, Član 43 Zakona o zaštiti od požara, Sl. Glasnik RS br. 111/09.

  -Servisiranje, provera ispravnosti i vođenje evidencije protivpanične rasvete i AKU baterija. Svakih 6 meseci, Član 43 Zakona o zaštiti od požara, Sl. Glasnik RS br. 111/09 i čl.109. i čl.120. Pravilnika o tehničkim normativima za i električne instalacije niskog napona, Sl. list SFRJ br. 53 54/88 i Sl. list SRJ br. 28/95.

  -Obuka i upoznavanje zaposlenih radnika sa opasnostima od požara i eksplozije na random mestu, postupkom u slučaju požara, upotrebom sredstava i opreme za početno gašenje požara, kao i odgovornošću zbog nepridržavanja propisanih i naloženih mera zaštite od požara, u skladu sa programom obuke. Osnovna obuka iz oblasti zaštite od požara organizuje se za sve zaposlene, najkasnije u roku od jedne godine od dana stupanja na rad. Član 53 Zakona o zaštiti od požara, Sl. Glasnik RS br. 111/09 i Pravilnika o minimumu sadržine opšteg dela obuke radnika iz oblasti Zaštite od požara.

  -Provera znanja zaposlenih radnika iz oblasti Zaštite od požara. Jednom u 3 godine, Član 53 Zakona o zaštiti od požara, Sl. Glasnik RS br. 111/09 i Pravilnika o minimumu sadržine opšteg dela obuke radnika iz oblasti Zaštite od požara.

  -Izrada Programa obuke zaposlenih radnika iz oblasti zaštite od požara. U skladu sa Pravilnikom o minimumu sadržine opšteg dela programa obuke zaposlenih radnika iz oblasti zaštite od požara, Sl. glasnik SRS br.40/90 i Član 53 Zakona o zaštiti od požara, Sl. Glasnik RS br. 111/09.

  -Izrada Pravila o zaštiti od požara. Član 28 Zakona o zaštiti od požara, Sl. Glasnik RS br. 111/09.

  -Izrada Plan evakuacije i uputstva za postupanje u slučaju požara. Član 28 Zakona o zaštiti od požara Sl. Glasnik RS br. 111/09.

  -Obeležavanje požarnih puteva za prolaz u slučaju požara, tablama. Član 40 Stav prvi Zakona o zaštiti od požara Sl. Glasnik RS br. 111/09.

  -Kontrola i merenje otpora uzemljenja gromobranske instalacije za zaštitu objekata od atmosferskog pražnjena. Svake godine, Član 40 Zakona o zaštiti od požara Sl. Glasnik RS br. 111/09 i čl.15 i 16 Pravilnika o tehničkim normativima za zaštitu objekata od atmosferskog pražnjenja.

  -Merenje otpora uzemljenja elektroinstalacije. Svake godine, Član 40 Zakona o zaštiti od požara Sl. Glasnik RS br. 111/09 i čl. 189 i 191 Pravilnika o tehničkim normativima za električne instalacije niskog napona Sl.list SfRJ br. 53 i 54/88.

  -Vršenje usluge za stručno i odgovorno lice za poslove Zaštite od požara, Referent Zaštite od požara, Član 24 Zakona zaštite od požara Sl. Glasnik RS br. 111/09.

  Dejan Nakić, Tel.: 063/113-33-38
  E-mail: dejan.nakic@alarmiusnd.com

  Dragomir Nakić, Tel.: 063/896-98-89

  vaše slike:

  
atesti za gromobranske instalacije
Bezbednost i zaštita
Bezbednost i zdravlje na radu
detektor požara
Elektronsko tehničko obezbeđenje
  Podaci firme ::::
  Pogledan: 638437

  service description:

  PROFESIONALNA REŠENJA I RADOVI IZ OBLASTI POVRŠINSKE ZAŠTITE


  “KOLOROS” d.o.o. je preduzeće za građevinarstvo, promet i usluge koje se od 1996. godine kontinualno bavi izvođenjem radova na najkoplesknijim objektima, kao što su silosi, mostovi, dimnjaci, dalekovodi i ostali industrijski procesni objekti. Višegodišnje iskustvo izgrađeno je na površinama od 500.000 m2, pre svega iz oblasti:

  - PESKARENJE

  - ANTIKOROZIVNA I PROTIVPOŽARNA ZAŠTITA

  - HIDROIZOLACIJA

  - INDUSTRIJSKO PRANJE POD VISOKIM PRITISKOM

  - OSTALI INTERVENTNI RADOVI NA VISINAMA


  Kredibilne reference svrstavaju “KOLOROS” u red najozbiljnih firmi iz tematskih oblasti, a operativni i administrativni profesionalizam našim partnerima obezbeđuje apsolutnu sigurnost.

  Izvođenje radova na inostranom tržištu podržano je odobrenjem za privremeni izvoz opreme i usluga od Privredne komore Srbije, a predmetni radovi su već vršeni na teritoriji BiH i HR.

  Referenc listu izvedenih radova možete pogledati OVDE a za opširnije informacije o uslugama koje nudimo posetite zvaničnu web stranicu: www.coloros.co.rs

  "Koloros" d.o.o.
  Čačak, ul. Svetozara Markovića br. 22/3

  www.coloros.co.rs

  E-mail: coloros.doo@gmail.com
  E-mail: office@coloros.co.rs


  Mob.: +381 (0)62/303 415
  Mob. +381 (0)64/33 20 789
  Tel./Fax: +381 (0)32/552-55-95

  vaše slike:

  Antikorozivna zaštita
antikorozivna zaštita metalnih kostrukcija
čišćenje velikim pritiskom
hidroizolacija
industrijsko čišćenje
mašine za peskiranje
Oprema za peskarenje
peskarenje
peskiranje
pranje pod pritiskom
  Podaci firme ::::
  Pogledan: 1318079

  service description:

  SAFETY LINE d.o.o.
  društvo sa licencom
  čija je osnovna delatnost
  pružanje usluga iz bezbednosti i zdravlja na radu
  bez obzira na delatnost kojom se bavite.
  • procena rizika radnog mesta

  • elaborat uređenja za gradilišta

  • lice za bezbednost

  • obuka zaposlenih

  • lična zaštitna sredstva - preporuke

  • bezbednost na radu i obavezni lekarski pregledi - preporuke i organizacija

  • uputstva za bezbedan i zdrav rad

  • medicina rada - saradnja

  • evidencije

  • organizacija u vezi pregleda i provere opreme za rad

  • organizacija u vezi ispitivanja uslova radne okoline
  Mere bezbednosti i zdravlja na radu sprovode se u cilju sprečavanja povreda na radu, neutralisanjem ili umanjenjem rizika na radnom mestu. Konkretne mere primenjujemo kroz: angažovanje lica za bezbednost i zdravlje na radu, izradu dokumentacije kao što su Pravilnici, Akt procene rizika, Elaborati, Programi, Planovi, Uputstva, obukama zaposlenih, kontrolama na terenu, izveštavanjem, praćenjem propisa, organizovanjem pregleda opreme i lekarskih pregleda radnika, propisivanjem ličnih zaštitinih sredstava i dr.

  Sa ciljem zaštite lica i imovine od požara, bavimo se i zaštitom od požara, kao delom ukupnog upravljanja sistemom bezbednosti i zdravlja na radu, pri čemu izrađujemo: pravila zaštite od požara, plan evakuacije i uputstva u slučaju požara, zatim vršimo osnovnu obuku radnika iz zaštite od požara sa proverom znanja.

  Mi smo tu da viziju investicije u bezbednosti i zdravlje na radu ostvarujemo zajedno sa vama uz obostrani interes. Kontaktirajte nas i informišite se...

  SAFETY LINE d.o.o. 11070 Novi Beograd, Gandijeva 99

  Tel./fax: 011/216-91-61; Tel./fax: 011/216-91-62;
  Mob.: 064/172-63-54

  E-mail: safetyline.mv@gmail.com

  Web: www.safetyline.rs
  www.bezbednostnaradu.co.rs
  www.zastitanaradu.rs

  vaše slike:

  
Agencija za bezbednost i zdravlje na radu
akt procene rizika
bezbednosni konsalting
Bezbednost i zaštita
Bezbednost i zdravlje na radu
bezbednost na radu
Bezbednost na radu
dopuna akta
Ekologija
elaborat uredjenja gradilišta
invalidna lica na radu
lice za bezbednost
Obezbeđenje i zaštita
osiguranje od povrede na radu
povrede na radu
prijava gradilišta
prijava radova
Procena rizika
Protivpožarna zaštita
Radna mesta sa visokim rizikom
safety and health at work.
sistemi bezbednosti
zaštita
Zaštita na radu
zaštita od požara
zaštita poslovanja
Zaštita životne sredine ekologija
zdravlje na radu
ZNR
  Podaci firme ::::
  Pogledan: 2046048

  service description:

  IMCO d.o.o. Zemun
  Protivpožarna, sigurnosna, protivdimna, automatska klizna
  i automatska brza vrata


  IMCO je osnovan 1992. godine. Naša osnovna delatnost je projektovanje, proizvodnja, uvoz i ugradnja protivpožarnih, sigurnosnih, protivdimnih, automatskih kliznih i automatskih brzih vrata.

  Zadnjih nekoliko godina pretežno se bavimo:
  ¤ Protivpožarnim vratima, jednokrilnim, dvokrilnim, kliznim, delimično i potpuno zastakljenim
  ¤ Protivdimnim vratima
  ¤ Sigurnosnim vratima, uglavnom proizvodimo ali i uvozimo iz Italije
  ¤ Automatskim kliznim vratima
  ¤ Automatskim brzim vratima
  ¤ Prodajemo protivpožarne ampule Mabo
  ¤ Ovlašćeni smo distributeri za protivpožarna vrata NINZ Italija.

  ¤ Sigurnosna vrata su vrhunskog kvaliteta i možemo da ispunimo razne enterijerske zahteve.
  ¤ Protivpožarna vrata su atestirana u IMS-u Beograd.

  Protivpožarna vrata NINZ

  NINZ je najveći proizvođač PP i PD vrata u Evropi. NINZ-ova vrata su:
  ¤ Napravljena od čeličnog pocinkovanog lima sa ispunom od negorivih materijala.
  ¤ Opremljena su bravom, kvakom i cilindrom.
  ¤ Okačena su o trodelne čelične šarke štelujuće sa kugličnim ležajem i oprugom za samozatvarnje vrata. Po obimu štoka se postavlja guma za dihtovanje i ekspandirajuća traka.
  ¤ Plastificiraju se u boje po RAL-u. Vrata su ispitana u IMS-u u Beogradu.
  ¤ Od pribora koji se može naručiti uz vrata su automati za zatvaranje, panik šine, elektromagneti, električne brave za kontrolu pristupa, padajući dihtunzi.
  ¤ Protivpožarna vrata se rade puna i delimično zastakljena. Mogu biti jednokrilna, dvokrilna i radi se dva tipa vrata UNIVER i PROGET.
  ¤ Klizna vrata se rade jednokrilna, dvokrilna i segmentna.
  ¤ Sva vrata su vatrootporna na 30,60,90 i 120 minuta.
  ¤ Atestirana su u IMS-u na 60 i 120 minuta.

  Sigurnosna vrata domaće proizvodnje

  Napravljena su od:
  ¤ Čeličnih ZP profila, kutijastih profila, savijenih čeličnih profila, ravnog HV lima sa ispunom od mineralne vune.
  ¤ Krilo se oblaže drvetom i to furniranim medijapanom, glatkim ravnim medijapanom i frezovanim medijapanom.
  ¤ Furnirane obloge se bajcuju i lakiraju po želji Investitora, a obloge od medijapana se farbaju poliuretanom po RAL karti po želji naručioca.
  ¤ Metalni vidljivi deo krila, ceo štok se farba poliuretanom u traženoj boji.
  ¤ Krilo je okačeno o tri čelične šarke sa kugličnim ležajevima između kojih se nalaze dva pina koji kao češalj ulaze u štok prilikom zatvaranja vrata.
  ¤ Vrata su opremljena sigurnosnom prekodirajućom bravom Potent vario ili Cisa koja zabravljuje u sedam tačaka pomoću kasa ključa ili u devet tačaka pomoću kasa ključa i kodiranog cilindra.
  ¤ Kvake su proizvod Italijanske firme Gidini.
  ¤ Na vratima se postavlja špijunka koja zahvata ugao od 200 stepeni.
  ¤ Ceo pribor može da bude u boji mesinga, sjajnog hroma i mat hroma.
  ¤ Po obimu štoka se postavlja guma za dihtovanje.
  ¤ Kada je brava i sa cilindrom, sa unutrašnje strane cilindra se nalazi ručica kojom se zaključavaju vrata kada ste u kući.
  ¤ U slučaju gubitka kasa ključa, donesi se novi paket ključeva i brava se prekodira na nove ključeve.
  ¤ Ispred čeličnog praga, kada je to moguće, postavlja se drveni hrastov prag u visini čeličnog praga i u debljini zida.
  ¤ Vrata se rade po traženoj meri jednokrilna ili dvokrilna.

  Protivpožarne zavese EFFERTZ

  Protivpožarne zavese EFFERTZ su Nemački proizvod. Radi se o automatskoj, tekstilnoj zavesi koja je tip Fiberflam FVR 121, testirana MPA NRV Institutu u Nemačkoj. Zavesa se sastoji od:
  ¤ Platnene tkanine ojačane staklenim vlaknima, koja se namotava oko čelične cevi-vitla.
  ¤ Kućište je toplocinkovano i pripremljeno za ankerisanje. Vođica je od čeličnog toplocinkovanog lima.
  ¤ Pogon je cevasti elektromotor sa naponom od 230V AC.
  ¤ Otvaranje i zatvaranje se vrši brzinom od 10 cm/sec.
  ¤ Tkanina zavese mora da se čuva tako što je unutar kućišta, ne sme biti izložena suncu duže vreme. Ne može da se koristi kao roletna.
  ¤ Garancija je dve godine, bez mehaničkih oštećenja, uz redovan preporučeni servis od strane naše firme.

  ¤ Detaljnije podatke o protivpožarnoj zavesi, kao i o svim našim proizvodima, možete videti na našem web sajtu:
  www.protiv-pozarna-vrata.rs
  www.imco.co.rs


  Tel.: +381 11 316 68 08
  Tel.: +381 63 222 944


  - Proizvodnja i magacin Zemun, Mozerova br.52

  Tel.: +381 11 219 93 48
  Fax: +381 11 219 99 15

  vaše slike:

  NINZ
Protivpožarne ampule MABO

automati za vrata
automatska brza vrata
Automatska klizna vrata
automatska vrata
automatske protivpožarne ampule
automatske protivpozarne ampule Mabo
automatsko otvaranje vrata
Blindirana vrata
Bravarija metalne konstrukcije
brza industrijska vrata
Brza vrata
čelična vrata
Čelične konstrukcije
garažna vrata
industrijska brza vrata
industrijska segmentna vrata
industrijska vrata
izrada sobnih vrata
izrada ulaznih vrata
izrada vrata
izradaproizvodnja vrata
Klizna vrata
metalna sigurnosna vrata
Metalna vrata
Metalne konstrukcije
Oprema za vrata
pp vrata
Proizvodnja metalnih konstrukcija
Proizvodnja sigurnosnih vrata
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 1160030

  service description:

  PROIZVODNJA ARMATURA

  REGULACIONI VENTILI, SLAVINE, OSTALI ZATVARAČI OD HEMIJSKI OTPORNIH MATERIJALA I PROIZVODNJA PUMPI


  PROGRAM
  REGULACIONIH VENTILA

  PROGRAM ARMATURA I PUMPI VISOKE HEMIJSKE REZISTENCIJE


  Centrifugalne hemijske pumpe

  Pumpe su pre svega namenjene transportu baza, kiselina, rastvora soli i svih drugih agresivnih tečnosti na koje je osnovni materijal pumpe otporan. Pored toga, mogu se koristiti za neagresivne fluide (organska jedinjena, vodu i sl.)


  Punilica za agresivne tečnosti

  Uređaj za doziranje i punjenje agresivnih tečnosti napravljen od visokomolekularnog polipropilena, kapaciteta 800 - 2000 boca na čas

  Armature i pumpe visoke hemijske rezistencije

  Proizvodi su namenjeni za agresivne i neutralne tečnosti i gasove u sledećim granama industrije: bazna hemija, prerađivačka hemija, farmacija, kozmetika, prerada kukuruza, prerada mleka, proizvodnja bezalkoholnih napitaka, proizvodnja alkoholnih pića, proizvodnja celuloze i papira, tekstilna industrija, energetika i hemijska priprema vode, prečišćavanje otpadnih voda, vodosnabdevanje, industrija boja i lakova, industrija deterdženata i sredstava za pranje ...

  Regulatori bez pomoćne energije

  Regulator bez pomoćne energije ili reducir ventil za paru, vodu i gasove, primenjuje se u vodovima i postrojenjima pod pritiskom za redukciju pritiska protočnog fluida. Reducir ventili mogu da se koriste kao pojedinačni, samostalni elementi ili u sklopu reducir stanica.

  Trodelne loptaste slavine

  Jednostavna konstrukcija i rukovanje,mali prostor za ugradnju u odnosima na drugu armaturu, brzo otvaranje i zatvaranje zakretanjem ručice za 90 stepeni, poprečni presek kružnog oblika sa punim ili suženim prolazom, izuzetno mali hidraulički otpor jer nema skretanja strujne linije protočnog medija, baukasten princip gradnje – jednostavno održavanje i smanjeni troškovi lagerovanja rezervnih delova, različite konbinacije materijala pružaju mogućnost široke oblasti primene.

  Stabilni sistemi za protivpožarnu zaštitu

  Nadzemni hidrant, Lonac za penu, Mlaznice za hlađenje krova, Mlaznica za vodenu zavesu, Skretači pene, Sprej mlaznica za vodu, Stabilne mlaznice za tešku vazdušnu penu, Elektromagnetni membranski ventili

  Separatori

  Polietilenski separatori Euro - normi EN 858, za podzemnu ugradnju, sa integrisanim separatorom mulja, sigurnosnim plovkom protiv prelivanja mineralnih ulja kalibrisanim za tečnosti gustine 0.85 do 0.95 g/cm3, sa koalescentnim filterom koji omogućava da je sadržaj zaostalog ulja niži od 5 mg/l što je prema DIN EN 858 najviše
  dozvoljeno.

  vaše slike:

  armatura
armature za procesnu industriju
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 284475

  service description:

  Projektovanje, ugradnja i servisiranje sistema tehničke zaštite objekata

  Securiton-ovi sistemi automatske dojave požara

  Sistemi detekcije opasnih koncentracija zapaljivih i eksplozivnih gasova u kotlarnicama, podzemnim garažama, laboratorijama i industrijskim postrojenjima takođe su deo Securiton-ovog programa.

  Securiton nudi sisteme automatske dojave provale i prepada

  Securiton nudi sisteme kontrole pristupa za svaku namenu

  Sistemi za video nadzor

  Perimetarska zaštita predstavlja

  SECURITON PROJEKTOVANJE, UGRADNJA I SERVISIRANJE

  * automatska dojava požara
  * gašenje požara sprinklerom i drendžerom
  * gašenje požara u kontrolnim sobama
  * ekološkim sredstvima (NOVEC, FM-200, inertni gas...)
  * detekcija gasa
  * dojava provale i prepada
  * kontrola pristupa
  * perimetarska zaštita
  * video nadzor
  * softver za integraciju tehničkih sistema


  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 214584

  service description:

  PROIZVODNJA SPECIJALNIH VOZILA, VATROGASNIH I KOMUNALNIH KAO I PRATEĆE OPREME I KOMPONENATA

  BEXING d.o.o. je privatno preduzeće za proizvodnju inženjering i marketing, osnovano tokom 1990 godine u Beogradu. Od osnivanja se bavi proizvodnjom, servisom i održavanjem specijalnih nadgradnji za različite vrste vatrogasnih i komunalnih vozila i svih vrsta vatrogasne i komunalne opreme.

  Proizvodni program vatrogasnih nadgradnji podrazumeva proizvodnju:

  * Komandna vatrogasna vozila,
  * Navalna vatrogasna vozila,
  * Tehnička vatrogasna vozila,
  * Šumska vatrogasna vozila,
  * Vatrogasne cisterne VP,
  * Kombinovana vatrogasna vozila VPP,
  * Specijalna vatrogasna vozila.


  Proizvodni program komunalnih nadgradnji podrazumeva proizvodnju:

  * Komunalna vozila za čišćenje i probijanje kanalizacionih cevovoda,
  * Kombinovana komunalna vozila,
  * Specijalna komunalna vozila.

  vaše slike:

  održavanje komunalnih i vatrogasnih vozila
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 272596

  Beograd, 11000
  Srbija
  Interesujte se Mapa

  service description:

  Video nadzor
  Alarmni sistemi
  Protivpožarna zaštita
  Interfonski sistemi
  Pametne kuće
  Kontrola pristupa
  Evidencija radnog vremena
  Audio sistemi ambijentalnog razglasa

  Analogna telefonija
  IP telefonija
  Analogni i IP telefonski PBX sistemi
  Računarske mreže
  Video konferencijski sistemi

  Web serveri
  Mail serveri
  Storage serveri
  Virtuelne privatne mreže
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 364893

  service description:

  fizičko, tehničko, elektronsko obezbeđenje, alarmi, video nadzor, bezbednosni konsalting, protivpožarni sistem, protivprovalni sistem, prevoz dragocenosti...

  Sada već daleke 1989 godine, 13. maja na tadašnji dan bezbednosti, kao čist produkt volje i entuzijazma, osnovan je TRAG.

  Naša osnovna delatnost je pružanje fizičko-tehničkog obezbedjenja imovine i lica.

  TRAG Security se specializovao za najkvalitetnije i najmodernije usluge iz oblasti obezbedjenja. Kompanija je u potpunosti opremljena za poslove iz svoje nadležnosti, ali se prevashodno oslanja na stručna znanja, sposobnosti i stalnu obuku svojih zaposlenih.

  Poslovna strategija preduzeća TRAG Security je poslovanje sa ograničenim brojem klijenata, kojima smo u stanju da pružimo najkvalitetnije usluge.

  U našem poslovanju fokusiramo se na zahteve krajnjih korisnika i time na maksimiziranje satisfakcije klijenata.

  TRAG se tokom svog poslovanja, i u periodu sankcija i otežanih uslova poslovanja bavio humanitarnim radom, radeći obezbeđenje na preko 100 koncerata humanitarnog karaktera, pomagao je sportiste što i danas čini.

  Adresa:
  Ul. Senjačka br. 5
  11000 Beograd

  Telefon / Fax:
  +381 11 39 43 478
  +381 11 39 43 478
  +381 64 18 55 765
  e-mail: office@trag-security.com

  Ostali podaci:

  • direktor Anđelković Slobodan
   Tel.: 064-18-55-765, 

  vaše slike:

  bezbednosni konsalting
elektronsko obezbeđenje
fizičko obezbeđenje
obezbeđen parking
Obezbeđenje i zaštita
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 177132

  Beograd, 11000
  Srbija
  Interesujte se Mapa

  service description:

  PROIZVODNJA IZOLACIONOG MATERIJALA OD KAMENE VUNE

  Za razliku od ostalih tipova izolacionih materijala, kamena vuna je jedini termoizolacioni materijal koji u isto vreme obezbeđuje toplotnu, zvučnu i protivpožarnu zaštitu objekata.

  Izolacija od kamene vune obezbeđuje uštedu energije, a novac koji ste uložili za ugradnju izolacije će vam se vratiti kroz nekoliko godina - što vaš povraćaj na investiciju čini izuzetnim!

  Uz pomoć najsavremenije tehnologije, "Knauf Insulation" proizvodi široki spektar proizvoda od kamene vune vrhunskog kvaliteta za najrazličitije primene: kose i ravne krovove, spoljašnje, unutrašnje i pregradne zidove, podove na tlu i u međuspratnoj konstrukciji.


  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 293465

  service description:

  HELIOS - CO D.O.O. iz Petrovaradina

  PROIZVODNJA:

  Sklopova, delova i materijala za potrebe zaštite od požara.

  PRUŽANJE USLUGA:

  Održavanja – preventivnog i korektivnog, vatrogasnih aparata, uređaja i prateće opreme za zaštitu od požara.
  Projektovanja, ugradnje i održavanja gromobranskih, vodovodno-hidrantskih i električnih instalacija objekata.
  Ugradnje požarnootporne i ventilacione opreme u objekte.
  Periodičnih obaveznih kontrola stanja ispravnosti instalacija i izdavanja sertifikata (zakonske obaveze svih privrednih i drugih subjekata) za gromobranske instalacije (merenje otpora najmanje jednom u tri godine), za električne instalacije (provera najmanje jednom u dve godine).

  TRGOVINA I PROMET:

  Nabavka i prodaja vatrogasnih aparata, uređaja, hidrantske i prateće opreme za zaštitu od požara.
  Nabavka i prodaja vatrootpornih premaza za građevinske i druge objekte, atestiranih na 120 minuta vatrootpornosti.
  Nabavka i prodaja svih drugih sredstava, opreme i materijala vezanih za oblasti zaštite, a po želji i potrebama naših kupaca-korisnika.

  IZRADA DOKUMENATA I OBUČAVANJE ZAPOSLENIH I KADROVA:

  Izrada i verifikacija zakonski propisanih dokumenata: Pravilnika o zaštiti od požara za potrebe privrednih društava, Planova gašenja požara, Normativa pripadanja i rasporeda vatrogasnih sredstava, te drugih normativnih dokumenata podrške iz ove oblasti.

  vaše slike:

  Automatska detekcija požara
Automatska dojava požara
proizvodnja protivpozarne opreme
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 244745
  Bulevar Mihajla Pupina 10E-VP 49
  Novi Beograd, 11070
  Srbija
  Tel.: 011-314-85-26
  Fax: 011-311-41-00
  Mapa

  service description:

  Bezbednost i zaštita na radu.
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 426647

  service description:

  PROTIVPOŽARNA ZAŠTITA


  VATROSPREM proizvodnja je specijalizovano preduzeće za proizvodnju vatrogasnih vozila, protivpožarnih aparata i opreme, komunalnih vozila i vozila za putarsku industriju.

  Zahvaljujući sopstvenom razvoju i dugogodišnjoj poslovno-tehničkoj saradnji sa najpoznatijim evropskim proizvođačima, danas smo najveći proizvođači vatrogasne i komunalne opreme u Srbiji.

  Naš sektor protivpožarnog inženjeringa pruža usluge projektovanja, montaže i servisiranja svih tipova instalacija za gašenje požara u skladu sa domaćim i stranim propisima. Posedujemo licence za projektovanje i izvođenje sistema za gašenje vodom (automatski sprinkleri), penom i gasovitim sredstvima (CO 2 , FM-200).

  Vatrosprem proizvodnja je jedini ovlašćen za poslove skladištenja i distribucije kao i za servisiranje halonskih instalacija i aparata u skladu sa domaćim propisima i odredbama međunarodnih ugovora koje je potpisala naša zemlja.

  Proizvodi:

  Vatrogasna vozila
  Komunalna vozila
  Putarska vozila
  Protivpožarni sistemi
  Protivpožarni aparati
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 102834

  Zemun, 11080
  Srbija
  Interesujte se Mapa

  service description:

  "IPON SISTEM" - privredno društvo za proizvodnju i pružanje usluga u oblastima:

  1. Zaštita od požara
  2. Bezbednost i zdravlje na radu

  "IPON SISTEM" je osnovan 1990. godine u Zemunu, sa ciljem pružanja usluga u oblasti protivpožarne zaštite i proizvodnje rezervnih delova za protivpožarnu opremu.

  Za više od dve decenije postojanja kompanija je svoju delatnost proširila i danas, "IPON SISTEM" može da se pohvali širokom paletom svojih proizvoda u kojoj se ističu:
  - uređaji za servisiranje i ispitivanje protivpožarnih aparata
  - mašine za opremanje servisa protivpožarnih aparata
  - kao i znakovi za obeležavanje: znakovi zaštite, znakovi bezbednosti, znakovi opasnosti, znakovi opštih informacija, itd.

  Kompanija je svoje delovanje proširila i u oblasti usluga, tako da danas, svojim klijentima pruža usluge kompletnog bezbednosnog inženjeringa koji, između ostalog, podrazumeva pružanje usluga u sledećim oblastima:

  1. Bezbednost i zdravlje na radu
  2. Protivpožarna zaštita
  3. Upravljanje rizicima u radnoj i životnoj sredini

  Služba za servis protivpožarnih aparata uspešno posluje od samog osnivanja. Za obavljanje ovih usluga kompanija poseduje odobrenje MUP Uprava za zaštitu i spašavanje. U okviru ove službe pružamo usluge merenja pritiska hidrantske instalacije i servis stabilnih sistema za automatsku dojavu i gašenje požara.
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 179685
  Zaplanjska 84e
  Beograd, 11000
  Srbija
  Interesujte se Mapa

  service description:

  PROIZVODNJA I PROMET PROTIVPOŽARNE OPREME

  Proizvodnja i prodaja vatrogasnih vozila, uređaja za provetravanje i stvaranje pene.
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 144206
  Gandijeva 76A
  Beograd, 11000
  Srbija
  Interesujte se Mapa

  service description:

  CENTAR ZA PROJEKTOVANJE I INŽENJERING
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 496797

  service description:

  "BSM" DOO ZA PRUŽANJE USLUGA IZ OBLASTI ZAŠTITE OD POŽARA

  Naša firma se bavi vršenjem usluga iz oblasti zaštite od požara:
  - Izradom planova
  - Pravilnika
  - Programa obuke
  - Obukom radnika
  - Servisiranjem aparata za gašenje požara
  - Ispitivanjem hidranata

  Takođe se bavimo trgovinom PP aparatima, hidranstskom opremom i rezervnim delovima za PP aparate.
  U ponudi imamo sve vrste S aparata.

  U ponudi imamo i kompletan asortiman ličnih zaštitnih sredstava / HTZ opreme:
  - Sve vrste radnih odela / klasična, amerikan, pilot, kombinezone / sa mogućnošću biranja boje i vrste materijala, sa ili bez štampe;
  - Veliki izbor zaštitne obuće domaćih i stranih / Uvex, Cofra / proizvođača;
  - Majice sa ili bez štampe;
  - Grudnjaci rađeni po vašoj zamisli ili klasični;
  - Više vrsta zaštitnih rukavica;
  - Sredstva za zaštitu glave, sluha, organa disanja i više vrsta najkvalitetnijih naočara;
  - Sigurnosne pojaseve i užad za rad na visini i sva ostala lična zaštitna sredstva.
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 244563

  service description:

  Hidrantska oprema

  * Zidni hidranti
  * Nadzemni hidranti
  * Podzemni hidranti i hidrantski nastavci
  * Samostojeći ormani sa opremom za nadzemne i podzemne hidrante
  *Vatrogasna creva, odvodna i dovodna
  * mlaznice obične, sa zatvaračem, univerzalne i specijalne
  * stabilne, slepe, dovodne, odvodne i reducir spojke i ventili za hidrante
  *ključevi za nadzemne i podzemne hidrante i ključevi za spojke

  Protivpožarni aparati

  * Za gašenje požara suvim prahom
  * Za gašenje požara ugljendioksidom - CO2
  * Za gašenje požara ekološkim sredstvima
  * Za gašenje požara vodom
  * Za gašenje požara penom
  * Plafonjere za automatsko gašenje
  * Protivpožarno bezazbestno ćebe - ponjava

  Oprema za zaštitu na radu

  * Zidna apoteka za 10 radnika
  * Zidna apoteka za 50 radnika
  * Autoapoteka
  * Radna odela
  * Radni mantili
  * Kišne kabanice i odela
  * Zaštitne rukavice
  * Radne cipele sa ili bez čelične kape
  * Zaštitne naočare i viziri
  * Zaštitni šlemovi i opasači

  Poštanski sandučići

  * Za stambene zgrade, u setovima
  * Pojedinačni

  Kontejneri i kante za smeće

  * Kontejneri za smeće 1,1 m3 metalni
  * Kontejneri za smeće 1,1 m3 plastični
  * Kontejneri otvoreni i zatvoreni 5m3
  * Kante za smeće, plastične

  Označavanje - znaci zaštite

  * Table upozorenja
  * Znaci zabrane
  * Znaci obaveze
  * Znaci opasnosti
  * Znaci informisanja

  Garderobni ormani

  * Jednodelni
  * Dvodelni
  * Po HACCP standardu

  Kolica sa vitlom za pranje i polivanje

  * Različit promer i dužina creva

  Tehno-prom d.o.o. Beograd

  Facebook