Podaci firme ::::.

Vrbas, 21460
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Trivit Pek Vrbas proizvodi razne vrste hleba i ostale pekarske proizvode, kao što su kolači, peciva, lepinje, burek i ostalo.
Podaci firme ::::.

Vrbas, 21460
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

PREDUZEĆE ZA PROMET ROBA, ZA USLUGE U ROBNOM PROMETU, PRERADU ŽITARICA I PROIZVODNJU HLEBA I PECIVA
Podaci firme ::::.
Dašnica
Aleksandrovac, 37230
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Proizvodnja hleba, svežeg peciva i kolača
Podaci firme ::::.

Konjuh, 37254
Srbija
Interesujte se Mapa

Kategorije:

service description:

Podaci firme ::::.

Čoka, 23320
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Proizvodnja pekarskih proizvoda
Podaci firme ::::.

Subotica , 24000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Hleb, pecivo i drugi proizvodi od testa
Podaci firme ::::.
Arsenije Čarnejevića 53.
Sremska Mitrovica, 22000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.
Karađorđeva, Savsko pristanište 2-4
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Restoran "Bella Vista" je jedan od najlepših restorana na reci u Beogradu. Nalazi se odmah posle Beton hale, tik uz biciklističku stazu na samom Ušću, ispod Kalemegdana. Dobar pogled uz još bolje internacionalne specijalitete svrstava ovaj restoran u jedno od mesta koje ne smete propustiti. Restoran "Bella Vista" je idealno mesto kako za poslovne sastanke i porodična slavlja tako i za romantičnu večeru za dvoje i uživanje u prelepoj bašti iznad reke sa prelepim pogledom na ušće.

Restoran Bella Vista vam omogućava organizaciju: venčanja, poslovne sastanke, promocije, koktele, porodična slavlja, rođendane, krštenja i drugo.

Kapacitet restorana je do 70 sedećih mesta sa još dodatnih 140 mesta u prelepoj bašti restorana.

Za sve naše goste imamo obezbedjen parking prostor za 40 vozila.

Ponuda za venčanja i ostale tipove proslava
Švedski sto, 15-20 evra po osobi

Radno vreme: 9.00-00.30h
Doručak: 9.30-12.00h
Radno vreme kuhinje: 9.00-23.30h
Podaci firme ::::.

service description:

Brza hrana - Ambrosia Kragujevac

Vršimo dostavu hrane i pića na bilo koju adresu u Kragujevcu.

034/356 355 - fiksni broj za Vaše porudžbine

065/46 32 210 - mobilni za Vaše porudžbine

Pozovite i dostava će biti obavljena u najkraćem mogućem roku.

Dostava se naplaćuje po sledećoj tarifi:
centar ................................... 20 din
svaki naredni kilometar ........ 10 din

U našoj ponudi možete pronaći jela sa roštilja na ćumur, razne vrste pizza, odlične tople sendviče kao i slatke i slane palačinke.




Radno vreme

Radnim danom: 07 - 00

Subotom: 08 - 00

Nedeljom: 16 - 00
Adresa

Kosovska 14,

34000 Kragujevac
Ambrozija

Ambrozija je, prema grčkoj mitologiji, hrana bogova sa Olimpa. Oni su se, prema legendama, hranili ambrozijom i pili nektar kako bi ostali besmrtni.

Dostava na adresu

034 356 355



065 46 32 210

pozovite ili pošaljite SMS


DOSTAVA HRANE i PIĆA NA ADRESU

KRAGUJEVAC
Leskovački roštilj

Leskovački roštilj jedinstven i prepoznatljiv, ime je pod zaštitom te se epitet „leskovački" ne može pripisati svakom cvrčećem specijalitetu. Propisima je utvrđeno ko može da koristi ovo pravo.

Roštilj potiče sa Kavkaza, u Leskovac je stigao preko Turske, Grčke i Makedonije. Iz Leskovca u ostale krajeve naše zemlje. Na ovom putu je postepeno gubio ovčije i jagnjeće meso, kako se pod uticajem islama na Kavkazu pripremao, a sve više uključivao svinjsko meso pečeno u komadima. Do XX veka nisu postojale mašine za mlevenje mesa (mesoreznice), pa je ono seckano na panju. Tradicionalisti i danas smatraju da je to najbolji način pripreme, jer meso ostaje sočno i ne može da pregori. Oni ne priznaju šajbne i levke, kao ni pečenje na plinskim i električnim pećima već samo skare sa žarom od drvenog ćumura uz okretanje mesa isključivo prstima.

Leskovčani su postigli vrhunsko majstorstvo u izboru mesa za roštilj, pripremi i pečenju. Kažu da je za roštilj najvažnije dobro pripremiti meso. To se po njima ovako radi...

Iskosti se prednja četvrt junećeg trupa, sitno iseče meso i posoli. Treba da odstoji pola sata do sat, a ako je meso posno dodaje mu se bubrežni loj. Potom se meso samelje na „osmici", stavi u širu posudu, te u hladnjak na temperaturu do 4°C. Tu bi trebalo da odleži 24 časa, pa se još jednom samelje na „trojci" i dobro umesi. Od ovako pripremljenog mesa prave se mnogi specijaliteti.


Ćevapčići

Pripremaju se neposredno pre pečenja. Za oblikovanje se koristi poseban levak. Ćevapčići su dugački oko pet, a prečnika dva centimetra. Peku se na dobro očišćenom roštilju, na ćumuru od bukovog ili hrastovog drveta. Za vreme pečenja trebalo bi ih okretati i paziti da se ne prepeku. Pečeni su kada dobiju svetlo oker boju, kada su kompaktni i elastični.


Pljeskavica

Priprema se od istog mesa. Formira se najpre lopta, a zatim oblikuje rukama. Po želji se dodaje sitno seckani crni luk, tucana ljuta suva paprika ili sveže ljute papričice. Dodaci se dobro umese sa mesom.


Mućkalica

Za jednu porciju potrebno je 160 gr svinjskog mesa, 80 gr crnog luka, 30 gr paprike, 20 gr paradajza, so, biber, aleva paprika i peršun.

Luk se proprži „staklasto"; dodaje se naseckana, očišćena, na roštilju pečena paprika. Posudu pomeriti na stranu roštilja gde je slabija toplota, dodati alevu papriku i paradajz isečen na kockice.

Iseći meso od vrata u obliku filea ili vešalice i ispeći ga na roštilju. Pečeno meso iseći na komadiće i izmešati sa pripremljenim povrćem. Promešati i služiti u vatrostalnoj posudi.


Uštipci

Koristi se meso pripremljeno za ćevapčiće.

Potrebno je: 70 odsto mesa, 15 odsto komadića tvrdog kačkavalja, 15 odsto mesnate dimljene slanine ili dimljenog svinjskog vrata, beli luk kao začin.

Sve se dobro umeša, a uštipci se oblikuju tako što se masa uzme jednom rukom i pritisne, a drugom se kidaju komadići od 25-30 grama u obliku nepravilne lopte.

Roštilj za pečenje uštipaka se dobro očisti i podmaže uljem, vatra se pojača, uštipci se premažu uljem i okreću u toku pečenja.

Izvor:

Delo majstora - priča o leskovačkom roštilju, podlistak Magazin, Politika, 1996-98 (!!?), Beograd.

service description:

U starom jezgru Zemuna, nadomak Gardoš kule, u kući iz 1939. godine, jedinstvena oaza mira i riznica salaške kujne (kuhinje).
Tu iznad Dunava, velikog i moćnog, gospodski rasutog u ravnici, nalazi se Salaš.I to baš kao nekad, kad se na salašima odmaralo, lumpovalo i volelo, za sunčano salaško leto bašta i teresa sa cvetnim vodopadima i fantastičnim pogledom. A zimi, kad sneg prekrije krovove starog Gardoša, pucketanje vatre u kaminu u tučanim pećima.Izaberite kutak za Vas u jednoj od tri etno sale, bašti ili na terasi.

Kuhinja: nacionalni vojvođanski specijaliteti od mesa ili ribe.
Broj mesta: Etno sala - 40 mesta,
Kamin sala - 20 mesta
Bela soba - 20 mesta
Terasa - 12 mesta
Bašta 35 mesta
Sve sale su klimatizovane.

Parking: 90 metara iznad restorana

Radno vreme: svakog dana od 12-24 časa


Podaci firme ::::.
Industrijska Zona bb
Bečej, 21220
Srbija
Tel.: 021/69-12-044
Mapa

service description:

Osnovna delatnost firme je proizvodnja pekarskih proizvoda.
Podaci firme ::::.

service description:

Poslovne aktivnosti Biopek doo usmerene su u tri pravca, odnosno poslovne jedinice:rnrnUvoz i distribucija aditiva za prehrambenu industrijurnPreduzeće Biopek učestvuje u snabdevanju većeg broja kako velikih i renomiranih preduzeća iz pomenutih oblasti, tako i malih i sitnih proizvođača širom Srbije, sa kojima ima dobru i uspešnu saradnju. U prilici je da svakodnevno ponudi preko 15 vrsta sirovina za prehrambenu proizvodnju, od kojih je najveći deo lagerovan direktnim uvozom iz inostranstva, dok se manji deo sirovina stavlja u ponudu kao rezultat razmene istih sa drugim preduzećima iz ove oblasti.rnrnProizvodnja i distribucija hleba, peciva i smrznutog testarnPočetak rada, kako proizvodnje, tako i distribucije karakteriše naporan rad u uspostavljanju proizvodnje, kao i osvajanju lokalnog tržišta (Novi Sad i bliža okolina) sa početnim asortimanom proizvoda. Odgovarajući na zahteve i potrebe tržišta, veoma brzo se proširuje asortiman proizvoda, poboljšava kvalitet, otklanjaju se slabosti u distribuciji. Stiče se poverenje kod poslovnih partnera, a što je najbitnije, i poverenje potrošača. Danas proizvodnja i distribucija hleba, peciva i smrznutog testa u okviru preduzeća Biopek nudi tržištu Novog Sada 72 proizvoda podeljena u 6 grupa, i ostvaruje poslovnu saradnju sa preko 90 objekata.rnrnDistribucija sirovina za pekarsku industriju, restorane, picerije, sendvičare, ketering kućernOvu vrstu distribucije sirovina kao trećeg segmenta poslovanja, preduzeće Biopek započinje u decembru mesecu 2008. godine. Kao rezultat jedne sveobuhvatne analize potreba tržišta za sirovinama i njegove snabdevenosti, preduzeće započinje ovu vrstu distribucije s obzirom da je već tada raspolagalo sa kvalitetnim lagerom i u pogledu asortimana i u pogledu količina.rnŽelja preduzeća Biopek je da sticanjem poverenja kod naših poslovnih saradnika svojom kvalitetnom dostavom potrebnih sirovina formiramo mrežu objekata koja če sa zadovoljstvom sarađivati sa nama.
Podaci firme ::::.

Smederevo , 11300
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

PROIZVODNJA HLEBA I PEKARSKIH PROIZVODA Hleb
-osnovne vrste
-specijalne vrste
-nepakovane specijalne vrste sa dodacima
-pakovane specijalne vrste sa dodacima

Pecivo
-masno pecivo
-belo pecivo
-makrobiotičko pecivo
-smrznuto pecivo
-pecisami

Kore

Testenine

Kolači

Ugostiteljski proizvodi
-specijaliteti sa roštilja
-italijanski specijaliteti
-poslastice
-napitci

Specijalne vrste hleba i peciva

Dijetetski proizvodi

vaše slike:

Domaći hleb

Facebook