Podaci firme ::::.

service description:

Preduzeće FON inžinjering se bavi projektovanjem, proizvodnjom, montažom i veleprodajom opreme za ventilaciju i klimatizaciju.

Firma je nastala 1990. godine. Počeli smo sa uslugama, odnosno izvođenjem radova iz oblasti klimatizacije sa malim brojem radnika. To se kasnije proširilo na spostvenu proizvodnju i na 65 zaposlenih sa sopstvenim inžinjerskim kadrom. Za kvalitetnije i efiksnije montaže, formiramo pokretnu radionicu.

Cilj nam je da naša firma pruži kvalitetnu ponudu opreme i instalaciju za kompletno područje ventilacije i klimatizacije, sa svim srodnim delatnostima.

Pored uvoza tehničke opreme, naša primarna delatnost je i da prozvodimo limene delove za instalaciju, klimtizaciju i prove­travanje. To su pravo­ugaoni i spiro kanali, prigušivači buke, kuhinjske nape, rekuperatori i elektro grejači.


Svoju delatnost obavljamo kroz sledeće sektore:

 • Proizvodnja

 • Tehnička operativa i inžinjering

 • Komercijalni i finansijski deo

 • Opšti poslovi


  Za detaljnije informacije pogledajte naš web sajt:

  fon-ing.rs,

  ili nas kontaktirajte na:

  Tel1: +381 (0)18 46-02-900
  Tel2: +381 (0)18 46-02-999
  Faks: +381 (0)18 46-02-999
  Email: foning@mts.rs
  vaše slike:

   klimatizacija
cevi za klimatizaciju
Industrijska ventilacija
industrijska klimatizacija
industrijska ventilacija
instalacije za klimatizaciju
klimatizacija
klimatizacija enterijera
 • Podaci firme ::::.

  service description:

  Dobrodošli

  Dobrodošli na internet prezentaciju našeg preduzeća. Mi smo osnovani 1995. godine kao preduzeće za inženjering, konsalting i projektovanje. Naši prvi koraci bili su trgovina na veliko elektromaterijalom, da bi se vremenom sve više preorjentisali na polje klimatizacije, gde smo počeli vrlo intezivno da se bavimo poslovima izvođenja i prodaje klima uređaja. Na sledećim stranam možete se upoznati sa širokim spektrom klima uređaja kao i velikim izborom raznovrsnog izolacionog materijala.
  Naši kupci nam veruju, naš tim zna, a vi, PROVERITE NAS!

  Klima uređaji i izolacioni materijal

  Krajem devedesetih uspostavili smo kontakt sa jednom od vodećih firmi u svetu klima uređaja- LG Electronics, saradnja koja traje do današnjih dana. Sa ponosom Vam predstavljamo LG klima uređaje i prateću opremu, kao i referenc listu naših korisnika.

  Takođe, postigli smo i uspešnu saradnju sa italijanskim partnerom L’Isolante K-Flex u domenu poliuretanskih izolacija za ventilaciju, termiku i hlađenje, te na našem lageru uvek možete naći i svu paletu izolacionog materijala. Kontakt Adresa

  Nikole Spasića 3 / I
  11000 Beograd
  Republika Srbija


  Telefoni

  +381 11 2187-120
  +381 11 328-3236

  E-mail:

  office@termotehna-mr.rs

  vaše slike:

   klimatizacija
  Podaci firme ::::.

  service description:

  Preduzeće "Klima-Tehnika d.o.o." Beograd, osnovano je 1991. godine. Ovlašćeni je uvoznik i serviser klima uređaja i opreme za klimatizaciju poznatih proizvođača: Daikin, Hiross, KKT Kraus za teritoriju Srbije.

  Centrala preduzeća nalazi se u Beogradu na Banovom Brdu u ulici Požeška br. 37. Tim servisera koji obavlja ovaj posao je visoko, stručno specijalizovan i obučen za rad na opremi navedenih proizvođača. Konstantno se vrši obuka i usavršavanje zaposlenih u skladu sa modernizacijom i napretkom tehnologije sistema za klimatizaciju. Održavanje klimatizacionih sistema u garantnom i vangarantnom roku, uz sklapanje posebnih ugovora, čime je garancija neprekidne operativnosti instaliranog sistema podignuta na najviši nivo.

  Klima-Tehnika d.o.o.
  tel: +381 11 305 88 25
  tel: +381 11 305 88 26
  fax: +381 11 354 25 10

  email: klimatehnika@ptt.rs

  Podaci firme ::::.

  service description:

  M.B. Presting d.o.o je privatno preduzeće koje se bavi distribucijom proizvoda renomiranih svetskih firmi iz oblasti ventilacije i klimatizacije i već dugi niz godina je vaš pouzdan partner.

  Preduzeće je osnovano 2002.godine, da bi svojim ubrzanim razvojem danas bilo u samom vrhu firmi koje se bave oblašću ventilacije i klimatizacije.

  M.B. Presting je prepoznatljiv po stručnosti i ljubaznosti svojih komercijalista, velikom lageru proizvoda tako da je rok isporuke za većinu proizvoda trenutan, efikasnom magacinskom službom i, pre svega, predusretljivošću prema svojim komintentima.

  Kada vam je neophodna pomoć u izboru odgovarajuće opreme, spremni smo da vam ponudimo sva raspoloživa i dobro odabrana rešenja. M.B. Presting će uraditi za vas proračune i isporučiće vam opremu u dogovorenom roku.

  M.B. Presting, zbog vas, ima otvorenu i maloprodaju.
  Redovno se reprezentujemo na specijalizovanim izložbama i sajmovima u zemlji.

  M.B. Presting je distributer jakka logo group.


  Proizvodnja je u početnoj fazi gde korišćenjem vrhunske inostrane opreme kao osnove i delova prizvedenih u našoj radionici dobijamo proizvode sa oznakom MB PRESTING koji se nalaze na velikom broju objekata gde su pokazali svoju veliku primenjivost i kvalitet o čemu govori znatan broj zadovoljnih komintenata.

  Iz programa proizvodnje izdvajamo:
  • Ventilaciono-klimatizacione instalacije
  • Ventilacione sklopove
  • Mešačke sekcije
  • Filterske sekcije
  • Plenum kutije
  • Izolovane i neizolovane kanale od pocinkovanog lima
  • Sve moguće vrste prelaznih komada
  • Dampere
  • Grejače

  MB PRESTING je preporuka kakvu tražite!!!

  M.B. Presting - Novi Beograd
  Antifašističke borbe br. 19
  Lokali br. 62 i 64
  tel/fax: +381 (11)311-9181
  +381 (11)301-8244
  +381 (11)212-0747
  mbpresting@sezampro.rs
  Podaci firme ::::.

  service description:

  JURING preduzeće za proizvodnju trgovinu uvoz izvoz i inženjering doo

  Sedište: Beograd, Dubljanska 86

  Sa dugogodišnjim iskustvom pružamo usluge montaže isporuke projektovanja sistema klimatizacije, grejanja i ventilacije u rezidencijalnim i industrijskim objektima.

  Sistemi sa direktnom ekspanzijom su dizajnirani za najbržu instalaciju u širokom spektru komercijalnih objekata. Spoljašnja jedinica (čiler, toplotna pumpa) je povezana freonskim cevovodom sa unutrašnjom jedinicom. Unutrašnje jedinice mogu biti izrađene za montažu na zid, pod plafon, u plafon sa kanalskim razvodom vazduha ili kasetne plafonske jedinice.

  Sistemi sa rashladnom vodom koriste vodu za transport toplote između spoljašnje i unutrašnje jedinice. Najčešće se koriste za veće objekte zbog visokog stepena iskorištenja energije. Unutrašnje jedinice - ventilator konvektori mogu biti u parapetnoj, kasetnoj, kanalskoj, podplafonskoj izvedbi.

  JURING d.o.o.

  11000 Beograd

  Dubljanska 86  Tel/fax: 3086-380; 3086-381

  Email: office@juring.rs

  vaše slike:

   klimatizacija
aksijalni ventilatori
električni termoventilatori
industrijska klimatizacija
industrijski ventilatori
  Podaci firme ::::.
  Prolet.solidarnosti 17/L 19
  Novi Beograd, 11070
  Srbija
  Tel.: 011/3118-317
  Fax: 011/2508-462

  service description:

  Facebook